- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
Az érdekelne külön ami a felső képen a két kard meg a kard a pajzzsal + kellene hozzá spot sebzés számláló.
Meg van hol láttam: Nejo12 egyik videójában, ő lenne az:
Azt mondja, hogy valami Kulikum modpackja, és hogy fenn van a wotinfo-n de én nem találom, és nekem csak ez az egy kellene belőle.
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
zodo
nagyúr
válasz jagada #123594 üzenetére
Szerintem az nem GambitER lesz mert neki csak Damage log-ja van.
Hit log -ból általában az xvm -be építettet szokás használni de gyári spot sebzés jelzőn kívül, nem tudok más lehetőségről viszont szívesen veszem ha megtaláltad.[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz Papooo #123589 üzenetére
Én sokkal jobban szerettem mint az obj 416-ot mivel ennek a járgánynak már van páncélja a feje nagyon pattogós meg az elejét se ütik be bármivel.
Mondjuk stílus függő sokan mondják hogy ez a tank T9-ben oké de nem nagy szám a t8-ban meg az obj 416 állítólag op.
Én ugy érzem jobban meg bocsátja a hibákat mint a 416-al ott meg voltam lőve olyan pályán ahol nem tudtam bujdokolni a 430 meg városi pályán is jó.
Remekül müködik 1v1-ben kisebb medek ellen az ellenség arcába mászol vele és ledarálod miközben ő szinte meg sem sebez.
Van hogy T10 es medek ellen is győztesen jön ki 1v1ből nyilván az enemy bénasága is kell hozzá.
Nagy ágyút nem érdemes feltenni rá a tornyot viszont érdemes.
Nekem a 6db T9esem közül talán ez volt a legeredményesebb tankom én felüdülésnek éreztem a 416 után . -
galervin93
addikt
válasz galervin93 #123593 üzenetére
Kicsit sok a szóismétlés, elnézést.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jagada
addikt
Valaki nem tudna linkelni egy GambitER féle damage panelt, ahol a kiosztott és felfogott sebzésen kívül mutatja a spot sebzést is? Nem a tételes panelra gondoltam, csak ami az összesített adatokat mutatja, összesen 3 ikonból és a hozzájuk tartozó 3 értékből áll. Nekem csak olyan van ami a kiosztott és a pattintott sebzést mutatja, de egy videóban láttam, talán Linkinnél, hogy létezik olyan kibővített is ahol ott a spot sebzés is. A gyári szeretném kiváltani vele, mert az nekem nem jó helyen van.
[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #123586 üzenetére
Csak a lőszerre vigyázz, nagyon kevés... Sand Riveren 3 perc után 2500 sebzéssel lőszer nélkül szaladgáltam, persze sokat snipepltam mellé, de na... Már nagyon régen nem játszottam vele, de még most is 91%-on vagyok vele, pedig nem játszottam vele hónapok óta. Eszement gép, nekem sokkal jobban adta, mint a Bulldog. Csak azért nem játszok vele, mert a T49-et sem bírom letenni, és abban vannak a csajok. :-D De fogok vele menni, kellene a 3. jel.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Papooo
senior tag
Obj 430 v II tulajokat kérdezném, hogy mennyire küzdelmes vele a játék?
A nagy ágyú és a rádió megvan, de azon filózok, hogy a többi modult nem húzom ki.
Akkor 100k XP-t spórolnék, és csak a tízeshez szükséges 260k-t kéne valahogy összekaparni.Tegnap prém+XP boost segítséggel kifarmoltam azt a 100k XP-t ami ahhoz kellett hogy a nyolcastól megválhassak, és elég vegyes érzésekkel adtam el.
Jó kis lopakodó járgány a 416 (elvégre jobb a camója a Borsónál is), de a nemlétező csőlehajlás és az hogy az első bekapott lövés általában viszi a motort, elég komoly negatívum.A tegnapi nap fénypontja az volt, amikor az egyik csata végén a T95 (a kilences TD!!!!!) legyorsult, miközben az utolsó artyt hajkurásztuk, mert egyszerre volt kiütve a motor és a sofőr.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
h1mpi
félisten
A T-37-re van értelme feltenni a táras ágyút? Majdnem fele a dpm percenként
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jagada
addikt
válasz h1mpi #123584 üzenetére
Engem tegnap azért kezdett el lődösni egy FCM 50T csapattárs, mert a végére ketten maradtunk, és én Párizs pályán a bokrokban passzív spotolgattam a vk 28.01 tankocskámmal, ami félig stock volt és 80%-os legénység ül benne, amikor az ellenfél csapatában maradt még vagy 8db T9-es heavy. Azt akarta, hogy menjek és kapjam szét őket, mellesleg unicum játékos volt és a végén kb. 650 körüli sebzése.
-
h1mpi
félisten
Engem most azért basztattak mert T37-el egyedüli 6-osként a 9-es csatában elfogyott a lőszerem és lehoztam döntetlenre...
-
jagada
addikt
-
-
jagada
addikt
Oldalanként négy T9-10-es arty, csodás ez a játék
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz BÁ Nutrition #123578 üzenetére
meg egesz mukodokepes a pancelja nalam
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz fradi81 #123576 üzenetére
eddig csigaszem volt, es a tuzoltot hasznaltam. nem igazan farmolas, arra ott van a skorpio, az akkor is tobbet ad mint mas tank ha nem csinalok semmit, max belelovok egyet a sziklaba es kikapok (persze csak kepletes pelda) ezt azert vettem mert szep, nagyjából megfelelo tierben van es lehet benne legenyseget huzni. per pill 41 csata alatt van 61% winrate a kis vk-val 76 meccs alatt 67% igy az utso par nap alatt sikerult elernem az 50% winrate-t overall ami elvileg egy ujabb merfoldko
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
fradi81
veterán
T-15 Ász gyerekeknek
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz BÁ Nutrition #123575 üzenetére
tűzoltó alap, csoki értelmetlen ha farmolás a cél.
moto g72, Ninebot d28e
-
BÁ Nutrition
addikt
vk3001h mastery [link]
vegen finomul leloptak a top gunt mondjuka vk4503nal gondolkodok h a toltesgyorsito, venti melle venti vagy csigaszem legyen. utobbi "ingyen van" es valamivel hasznosabbnak latom vegjatekban, ill h elsosegely es javito melle tuzolto vagy csoki.
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
BÁ Nutrition
addikt
am melyik oldal ahol latom h ha felrakok pl egy ventit, toltesgyorsitot, optikát stb akkor mennyit valtoznak a tank statok?
wn8: noobmeteren nem latja vmiert a vk.45.03at igy mínusz 369 wn8 lett igy tegnap [link], wotlabson maradt a regi [link]
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
arti küldi felejtős, prémtankkal hamarabb megkeresni a töltésgyorsító árát, eddig kb 10 arty kör, nagyrésze bukó nem lehetett maradandót alkotni 0/10, marad is így
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Mai első klikkem
moto g72, Ninebot d28e
-
jagada
addikt
Az normális, hogy mindig amikor betöltök és fordítanám rá a löveget az enemyre akkor jön egy lagg?? Amikor csak megyek vagy állok fedezékben akkor érdekes nem laggol.
-
kchryss
veterán
Hétvégi akcióban artykkal kell játszani a küldetésért. Már előre félek.
Fókuszban az SPG-k - Speciális ajánlat és küldetés (10.29-11.01)[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz vJokka #123559 üzenetére
Igen már rájöttem én is. Meglepő hogy ennyi tankot osztanak ki, bár engem sajnos nem valószínű hogy érint, mert azért ezeket a top játékosok fogják megszerezni.
Balázs amit linkelt oldalt ott meg lehet nézni mindegyik tanknál hogy van az aktuális állás. És a reward fölé ha viszed az egeret kiírja a nyeremény tankot az első 3-nál.
Például IS-3-nál jelenleg 1200 felett van az alap xp átlag az első 3-nál és mindegyiknek Mutz a nyereménye: [link] -
BÁ Nutrition
addikt
[link]
vk3001h mastery
full snipe tier7ben szal "engedellyel"youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #123541 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy tierenként lesz, de rákerestem Stanislav84 által említett hsz-re, és lehet igaza lesz: "Each tank will have an individual ladder and prize pool."
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
h1mpi
félisten
válasz SoulReaver #123555 üzenetére
Kár hogy nincs olyan opció, hogy én csak játszani akarok olyanokkal akik csak játszani akarnak a "maratonistákat" meg össze kell ereszteni
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz fradi81 #123551 üzenetére
Hát még 1000 alatt van vele az átlag xp és egy 1500 wn8-as játékos vezet. Cromwellel már 1300 felett van az átlag, érdekes hogy a Cromwell B-vel még alacsonyabban van.
Ez a "maraton" ott fog érződni hogy még több lesz az arany eső.
12t-vel aki első 10-ben lesz az sztem mind full golddal fogja nyomni.(#123553) @Stanislav84:
Mivel 1 játékos többször is nyerhet így sok fos tankkal menve összejöhet pár tartalék.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Nem volt elég a T-44-100 maraton, hogy ne ilyen hülyeségeken járjon az agyatok?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz kchryss #123543 üzenetére
Azt csak Tier 10ben adnak az elsőnek, arty nélkül.. Mennyi is marad? 31db.. az sem kevés Type, de nem is több száz.. És ezekért megdolgozol, meg spammeled az aranyat, szóval WG jól jár megint..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kchryss
veterán
Volt egy hasonló verseny 2013-ban a wg 15. évfordulójának alkalmából. Ott havonta volt a kiírás 1 adott tankosztály összes tankjára.
Például
Heavy: Anniversary Manoeuvres – Heavy Tanks Month
TD: Anniversary Manoeuvres Contest: Tank Destroyer MonthMint látható akkor úgy volt hogy a top3 a tier szerint volt díjazva a többi tankonként. Majdnem biztos vagyok benne hogy most is ez lesz a helyzet. Vagyis tankokat a tier top3 kapják a személyes tartalékokat meg minden tanknál egyedi lista alapján.
Meg lehet nézni minden akkori tankra hogy akkor mennyi xp-vel lehetett top50-be kerülni. Az eredmények akkor így alakultak:
Winners of the Anniversary Manoeuvres - Light
Winners of the Anniversary Manoeuvres - Med
Winners of the Anniversary Manoeuvres - Heavy
Winners of the Anniversary Manoeuvres - TD
Winners of the Anniversary Manoeuvres - SPGEz a lista elég jó viszonyítási pont volt akkoriban hogy melyik tankkal lehet a legtöbb xp-t gyűjteni ha xp-s verseny van.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Stanislav84 #123542 üzenetére
Több 100 tank van, kizárt dolognak tartom hogy több 100 type59-et osszanak ki mikor a nagy karácsonyi nyereményjátékoknál is max 5-öt szoktak. Az meg hogy a staff mit írt nem jelent semmit, mert eu staff például olyan böszme hogy azt se tudja mi a különbség aimbot és az autoaim között. Dilettánsokkal van tele a staff, sok marhaságot írtak már.
Persze ha mégis igazad van akkor tényleg érdemes lesz előkukázni pár fos tankot amivel kevesen mennek. A zsinórban 5 sok xp-s körhöz amúgy szerencse is kell nem csak skill, mert 5 győzelem kéne hozzá eleve ami nem mindig rajtad múlik. Ilyen szempontból az op 2 fős szakaszok előnyben vannak.[ Szerkesztve ]
-
Stanislav84
tag
válasz kchryss #123541 üzenetére
Wotinfon valaki linkelt egy fórumbejegyzést a hivatalos fórumból (sajnos nem találom az eredeti top tankers topikot wotinfon, ahol már volt vagy 50 hozzászólás), ahol egy WG staffos megerősítette, hogy a nyeremények tankonként vannak. Persze engem nem érint, mert még a 100-ban sem leszek benne egyik tanknál sem, ha meg igen, akkor jöhet pár personal reserve.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Stanislav84 #123528 üzenetére
Ezt te sem gondolhatod komolyan hogy minden tank külön kategória a díjazásnál. Nevezni a tankokkal lehet, de a díjazás tier-enként az összes tank alapján lesz. Vagyis 5x3 azaz 15 tank lesz kiosztva. Black Prince-szel esélyed sincs több átlag xp-t szerezni, mint egy 7-es light-tal. Tulajdonképpen tier 6-8 kategóriákban csak light-tal érdemes próbálkozni. Egyébként innen max Diegho-nak lenne esélye top3-ba kerülni.
(#123530) @Lunky88:
Én a VK-t választom ha esetleg sikerül bekerülni a kiválasztottak közé. Az a legegyedibb. A kínai is jól jönne amúgy legénység húzásra. Buffolni biztos nem fogják. A dpm azért nem minden, a T22-nek a legrosszabb dpm-je volt az összes 10-es med között mégis op-nek kiáltották ki és addig b@szogatták a wg-t amíg kénytelen volt még jobban nerfelni.[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
A top tank event mod jelez már ki valakinek valamit? Vagy hol lehet megnézni az állást?
moto g72, Ninebot d28e
-
senior tag
-
Lunky88
tag
válasz fradi81 #123532 üzenetére
Akkor ideje letörölni a warpacket. Komolyra fordítva, ezt hol olvastad? A wot oldalán csak annyit írnak hogy ha tudomásukra jut hogy valaki 'riggeli' a meccseket azt megbüntetik. Ez a Top Tanker mod csak arra lesz jó, hogy lásd az aktuális helyezésedet a ranglistán.
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
fradi81
veterán
A Top Tankers Event mod amit fel kell rakni figyeli majd a csaló modokat, és év végén jön a meglepi BAN
moto g72, Ninebot d28e
-
Jolet
őstag
Hát mit mondjak szopat rendesen a nyeremény tankkal a wg, 22 csatával sikerült 27%-os wr-t elérni ezzel bekerült az eddigi legszopatósabb tankjaim közé
De nem adom felWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Lunky88
tag
Aki részt fog venni a novemberben kezdődő cw kampányon az melyik tankra pályázik? Nekem még nincs meg a 907 én így valószínűleg azt választanám, de a 121B is lehetne jó ha buffot kapna. Szerintetek lesz ez még buffolva? Mert ez a dpm egy 10-es mednek elég gyengus.
[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
-
zodo
nagyúr
válasz galervin93 #123497 üzenetére
Kisebb hibajavítások (nincs részletezve) valamint felkészülés a Top Tankers Eventre.
-
Enzolord
addikt
válasz h1mpi #123519 üzenetére
Ne vezesd félre... Az egy Fosch!!
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #123517 üzenetére
Gondoltam rá hogy feldobom pár jó képpel.
Nem érdekes amúgy, csak kiírtam magamból a maraton miatt felgyűlt feszkót. -
kchryss
veterán
Gondolom senkit nem érdekel, de azért elmesélem hogy lett a t44-100 maratonból tényleg maraton nálam.
Maraton utolsó napjára úgy érkeztem hogy 100e sebzés/70 kill volt hátra a cseh ágból és 10e/7 a britből. Előtte lévő nap 100 killt hoztam össze szóval úgy gondoltam nem lesz annyira nehéz dolgom. A britet hamar le is tudtam. Viszont csak a killekkel számoltam bevallom a sebzést nem is gondoltam át hogy hány csata kéne hozzá. Cseh ágon korábban csak a 6-osig jutottam, az volt a terv hogy gyorsan kihúzom a 7-est és azzal hozom össze a sebzést. Mint azt akkor megírtam az első pár csata nagyon rosszul sikerült vele, de aztán kiismertem és volt egy elég hosszú periódus amikor simán tartottam vele a 2000 sebzéses átlagot.
így kezdtem:
ez lett a vége:
És hogy mire volt elég ez az átlag? Mindjárt az is kiderül.
Úgy terveztem hogy max hajnal 4-5-ig nyomom. 3 körül kész lett az összes kill, de még 40e sebzés kellett. 4kor még 30e sebzés kellett. Ekkor gondolkodtam el először hogy ez nem is lesz olyan egyszerű hisz egész nap csináltam addig 70e sebzést akkor 1 óra alatt nem fogok 30-at. Megnyitottam a küldetés kiírást és láttam hogy 7-ig lehet megcsinálni, mondom akkor tolom amíg bírom. 5kor 20e sebzés kellett még és zodo írt hogy siessek mert a kliens azt írja hogy 1 óra van hátra a küldetésből. Itt eléggé barna lett a gatyó, mert tudtam hogy 1 óra alatt 20e sebzést nem fogok összekaparni ezekkel a tankokkal.
Megkerestem a prém shopban a cseh tokent és ott perc pontossággal számolt vissza miszerint mégis 7-ig tart a küldetés szerencsére. Ettől kezdve végig úgy játszottam hogy a token befizetés 1 kattintásra volt. Gyorsan számolgattam és rájöttem hogy óránként 10e sebzést szedek össze így ha kész is leszek akkor valamikor nagyon a végén. Hiába hoztam a kezdeti bizonytalanság után 2000 körüli átlagot, túl lassúnak találtam a csatákat ezzel a játékstílussal. Ezért úgy döntöttem átmegyek berzerker módba és sokkal agresszívebben nyomom. Ennek következtében a sebzésem visszaesett 1000 körülre, de gyorsabbak lettek a csaták. 6 előtt már 10e-nél jártam onnantól már nem figyeltem mennyi van vissza. Arra is gondoltam hogy full yoloban kéne nyomnom, de szerencsére még időben rájöttem hogy az nem lenne jó, mert így is volt hogy mindkét tankom beragadt a csatába és nem tudtam csinálni semmit hiába peregtek a percek. Skoda T25-tel Overlord-ra kerültem 30%-os csapat 8-as csata 6-os tankkal. Na mondom az ellenfélnél okosak vannak akkor ők biztos középre mennek, akkor én életemben először lemegyek a partra hátha összejön. Nem is találkoztam arra ellenséggel és eljutottam az ellenfél bázisáig ahol két bot T29-et találtam. Az egyik afk is volt, mert meg se mozdult a másiknak mozgott a tornya, de nem különösebben érdekelte hogy a fenekét penetrálom.
Összelőttem belőlük meg még pár visszaszaladó tankból 2200-at és gyorsan mentem a következő csatára a 7-essel. Azzal keményen pusholva gyorsan összelőttem 2300-at és amikor kijöttem a csatából óriási meglepetésemre kész lett a küldetés 6:46kor. Vagyis az utolsó pillanatban. Ha 50-nel kevesebb az átlagsebzésem vagy nem jön ki ilyen jól az utolsó 2 csata akkor lehet nem sikerült volna befejeznem.
Azóta be sem léptem a játékba így csak remélni tudom hogy tényleg megszereztem a tankot és nem álmodtam félkómában hogy kész van.Hogy on is legyek az on topikban, mivel elég sok csatát kellett mennem a 7-es cseh csodával és még frissek az emlékek így írok arról is egy összegzést. Konštrukta T-34/100:
25e free xp-ből ráraktam a lánctalpat és a fejlesztett löveget. A többi modult nem éreztem annyira fontosnak hogy free-zni kéne, nap végére meglett mindegyik modul a csaták során szerzett xp-ből alap fiókkal 2x2óra 100%-os xp bónusszal. Fejlesztett torony, 2. rádió, fejlesztett motor, 3. rádió volt a sorrend ahogy felraktam őket. Ha valaki csak gyorsan menni akar a következő tankra annak a motort felesleges kifejleszteni, mert nem ad észrevehető plusszt és nem kompatibilis a következő tankokkal.
Felszerelésnek töltésgyorsító, venti, célzásgyorsító került a tankra. Ha valaki spórol a free xp-vel akkor célzásgyorsító helyett mehet torziós rugó a tankra így a fejlesztett lánctalpat nem kell kifejleszteni.
Legénység a Skoda T25-ből jött 1,5 skilles. Kreditért lettek átképezve, a 2x2óra harci xp bónusz mellett nyomtam be 2x2óra legénységi xp bónuszt is így elég gyorsan elérték a 100%-ot.
Maga a tank szerintem nem megtartós kategória. Nincs semmilyen tulajdonsága amiben kiemelkedő lenne. Viszont nincs semmi amiben nagyon rossz lenne, ezért nem kell tőle félni jól használható. Mivel med és med meta van és amúgy sem nagyon rossz semmiben így rugalmasan használható minden helyzetben. Én is azt vettem észre hogy az első 3 csata kivételével 600 sebzést mindig kiosztottam azaz nem volt egy 0-ás köröm sem. Ugyanakkor olyan nagyon kiemelkedő köröm sem volt. 1 ász összejött és jópár 1. osztály, de általában 1000-2000 sebzést osztottam ki vele. A nagyon lassú vagy a nagyon gyors, de puha tankokkal elég gyakori a 0-ás kör, ezzel nem, így annyira nem volt frusztráló vele játszani.
A legénységen 6. érzék, álca és célzásjavító skillek vannak így főleg sznájpolásra és flankelésre használtam. Ekkor volt vele a 2000-es átlagú periódusom. A végén sokkal agresszívebben játszottam vele a szorító idő miatt, pusholni azért nem alkalmas, de tud érdekeseket pattintani sidescrape-ben. Elég lassan tölt, kapáslövések nem nagyon jöttek be vele viszont beszűkült célzókörrel egész jó arányban talált. Gundepje csak 5 fok ami néha megszívatott, vigyázni kell hova megy vele az ember és hogy áll be. Az ammo rack-je nagyon érzékeny. Sok csatában sárgult, 3x pedig le is dobta a fejét 1 lövéstől, igaz mind a 3 nagy modulsebzésű tanktól volt.
Szóval összegezve: nem kiemelkedő tank, de nem kell tőle félni. -
jagada
addikt
válasz robogo81 #123512 üzenetére
Jegyzettömbben módosítgattam, de ha visszaállítottam eredetire akkor sem működött, még jó hogy volt biztonsági mentésem a file-ból, mind1 nem erőltetem, mert csak szétbarmolom, azért köszi a segítséget.
8. csatára meg is lett az ászocska a kis ajándék drágaszággal:
Sajnos a T5-ös heavyket nem tudja átütni oldalról sem, pedig lett volna még + 2 frag.[ Szerkesztve ]
-
robogo81
senior tag
válasz jagada #123501 üzenetére
Éppen ezért írtam a notepad ++-t,ha nem is különálló damage mód, hanem az xvm része,jártam már úgy hogy ha a sima jegyzettömbbel mókoltam nem működött,lehet ez is allergiás erre.
Meg próbáld kis lépésekben állítani az értéket,lehet kint van a képből(vagy a sokadik monitoron van ).[ Szerkesztve ]
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
GoTReX
őstag
Általánosságban hány tankot érdemes egyidejűleg húzni?2?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
fradi81
veterán
válasz nightmare13 #123507 üzenetére
igen tudom, többet nem fordul elő törlöm is megyek vissza a minecrafthoz
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
válasz nightmare13 #123505 üzenetére
moto g72, Ninebot d28e
-
jagada
addikt
válasz h1mpi #123498 üzenetére
Nem azzal van a gondom, azt tudom, hogy a gyári panel nem látszik a replayokon ezt a WG szúrta el, de az Aslainból felrakottat sem mutatja, ha elkezdem buzerálni a Log filet, bármilyen módon megváltoztatva a koordinátákat. Ha visszarakom az eredetit látszik megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest