Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
ako001
aktív tag
válasz phoenix1989 #254570 üzenetére
"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz h1mpi #254545 üzenetére
Szerintem, most már azért ki lehet fogni néha,normàlisabb csapatot.
Én az elején kb 1 hétig a boss-ig nem jutottunk el. Ahogy irod az elsö hullám kinyirt mindenkit.
De volt olyan normál szinten,hogy nekem kellett egyedül összebalf..kodni a wint mert meghalt mindenki,a gyökér meg valami +2k hp-n volt. Az utolsó màsodpercben nyirtam ki Majdn3m 40k dmg volt a vége."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz jano_77 #248983 üzenetére
Köszi! Egyébként tudom miről beszélsz, mert én pl az Lt-ket képtelen vagyok eltalálni, de engem pikk-pukk kiszednek az Elc-ebr-böl. Sokszor én sem értem. De mind1,ez egy ilyen mod, fun, farmoljuk a kreditet,meg a field modokat
-
ako001
aktív tag
Hógolyó
-
ako001
aktív tag
válasz Plata #248570 üzenetére
Szted ezt lehetne 1 nap alatt?
Dec 1 óta, de persze van hogy kimarad 1-2 nap. Kíváncsi voltam ,hogy hosszú távon hogy alakul a wr,mert amikor csak ilyen napi 3-5 csatákat toltam akkor borzalom volt valóban.
Nem is volt idegrendszerem folytatni sokszor.
Mondjuk ebben szinte csak olyan tankok vannak amit szeretek is.,ágat nem húzok.
A hógolyóban, húztam field modokat,arra az tökéletes+ fun nagyon."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz Terek #248562 üzenetére
Nem vagyok egy pro játékos,+ az utóbbi pár évben nem is nagyon játszogattam, mert 5 csata után kiakadtam sokszor.
De most van idöm, mert munkám nincs igy kíváncsi voltam, hogy adja ki a decemberi event. Magamhoz képest nem is olyan szörnyű bar a t10-et ha lehet, azért nem erőltetem. Ja és 28db ládát vettem csak
-
ako001
aktív tag
A tegnapelőtt ,sok év után vissza kapcsoltam, hogy írhasson nekem aki nem barát.
Erre ma megjött az elsö scaam [kép]
Küldtem is a ticket-et."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Valaki fel homályosítana , hogy Pilsenen a bokor soron, egy álló 13-57,aminek a látó távja 530méter,egy p43 hogy jön be proxiba?
-
ako001
aktív tag
Sosem gondoltam volna, hogy a rémálom módban ezzel a konfiggal nyerünk
Igy maradt 92 db kulcsom
-
ako001
aktív tag
válasz phoenix1989 #245920 üzenetére
Ezt sikerült nekik a frissítéssel berakniuk.
Azóta nem is nyerünk, á 60k sebzés megvan de 0 win"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz kchryss #220971 üzenetére
Persze mindent megpróbáltam, koszi mindenkinek a segítséget!
Az volt hogy a win frissítés kukázta a Gpu drivert.
Mivel nekem nem a Laptop alaplapjához támogatott Gpu van benne,igy a Driver telepités is elég macerás.
Megpróbálkoztam az előző rendszer vissza állításával, és most megy újra minden.
Majd ha otthon leszek hosszabb ideig elviszem, a szakemberhez, azt megoldja ahogy eddig is."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz ollie #220966 üzenetére
Egy másik ssd-n volt.
Most újra raktam a Gc-t és a wot-ot is, a C meghajtóra.
De semmilyen módon nem indul.
Minden más megy pl. Csgo.
Van egy log file,nem tudom azt be tehetem ide?
Nincsen rajta semmi személyes?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom lenne, hogy fissitett a winf..s, és a wot nem indul el azóta
Már újratelepítettem de egyszerűen mikor indulna Applikácio stopped working, és ennyi.
Valakinek esetleg van ötlete mi lehet a gond?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Az In-game bolt másnál is halott?
Vagy csak engem ért ez a megtiszteltetés"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz peterson79 #217547 üzenetére
A 18 pontos adrenalin rohammal,majd jönnek a 1500hp-s 5,9 alatt töltö Sconq-okVagy a 7sec-es Chieftain-ek
-
ako001
aktív tag
Újra lesz csapatok harca.
Kire fogtok szavazni?
[link]"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz phoenix1989 #215708 üzenetére
Igen az alkatrészekét.
Utána még magát a tankot is le kell gyártani. Az vajon mennyi idő?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz galervin93 #215700 üzenetére
-
ako001
aktív tag
Valaki tudja, hogy ha le van gyártva az összes alkatrész a tankhoz,Is2M, akkor mennyi idő még magát a tankot is legyártani?
Mindegyik tanknak ua a legyártási ideje, vajon?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
[link] Itt meg lehet nézni mit műveltünk tavaly
Nekem 54% wr"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
-
ako001
aktív tag
válasz peterson79 #202381 üzenetére
-
ako001
aktív tag
iyouxin account banned
[link]"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #197533 üzenetére
2 óra alatt +700k kb, igaz kis felszerelés, no potkaja, alap+ lőszer +credit booster.
-
ako001
aktív tag
válasz kchryss #197451 üzenetére
Nekem mint átlag balf..nak sikerült a felét teljesítenem,pedig kb évig csak frontlinet toltam,T10nek a közelébe se mentem
Ez a csatamod viszont tetszik,a legjobb,hogy az a bizonyos khhmm osztály nem képviselteti magát jóformán
Ha van is 1 az sem sok vizet zavar szerencsére.A legjobb mikor malinovkán a kerekes meganálizálja a 2.ik percben
Érdekes módon még sincsen kempelés,amivel a wg takarozik.
Randomban is elég lenne belőlük 1db."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Ez a 7v7 csata mod mikortól lesz elérhető?
Mert regisztráltam,adott egy wz5A-t,amit szintén nem találok,a csata móddal együtt"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Karácsony előtt csináltam egy troll accot, hogy megvicceljek pár embert. Ausztriában voltam éppen, mikor reggeltem. És szintén igy jártam, nem lehet giftben lotboxot küldeni
Sajátomrol simán megy minden."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Srácok,az országot hogyan lehet megváltoztatni?
Ausztrián van,és nem enged lotboxot küldeni ajándékba."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Valaki tudja esetleg, hogy a ranked, mikor kezdődik?
-
ako001
aktív tag
Remélem csak lemaradt a smiley.
Már hogyne lehetne tovább játszani.
Lereseteli az ember, megkapja a jutalmakat+még 30 rang pontot is, ezekből maxra húzza a harci tartalékokat, és GO!
Igaz a crediten, és Xp-n kívül más már nem ad, de én pl remekül elszorakozok, a randomban évek óta nem használt f. stalicskákkal:-)))"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz jano_77 #185828 üzenetére
Én valamilyen oknál fogva élvezem ezt a játékmódot,annak ellenére,hogy egy grindelös sz..rt csináltak belőle az előző szezonhoz képest.
Az Emil1951 egy ipari hulladék,az ágyú karakterisztikája borzalom.
Ezt randomban senkinek sem ajánlanám használni,Fl-ben el lehet pötyögni,de ennyi.
Itt már leszoktam róla,hogy Lt.k re lövöldözzek vele,kerekesekre meg pláne nem"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz jano_77 #185824 üzenetére
Pedig semmi extra nem kell hozzá.Nekem átlag 40 csata/1 pont,és én bot vagyok hozzád képest Amúgy én is zööd vagyok
Az első 2 szezon volt kemény számomra ahol 2 szintet kellett teljesíteni,most már szerdára megvan a szint,és dolgozok mellette 9 órát/nap[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
válasz KISDUCK #183549 üzenetére
Lejárt a bérleti idő, de nem lett kidobva a garázsból. Majd egyszer kitalálta a wg hogy a SkorpG-n is le lehet cserélni az eredeti álcafestést. Bepróbálták, hogy a lejárt bérletesen is kicserélik e. Igen, kaptak helyette egy teljesértékű SkorpG-t.
-
ako001
aktív tag
válasz CirrMee #183471 üzenetére
"Tegnap egy alkalommal közel 40 védő volt az A -n (szemben 10 gép sem volt), miközben a B -t meg pillanatok alatt foglalták, azonnal kinyírták a megmaradó védőket"
Trollmode on:
A számokból ítélve át állt pár támadó:-DD
Trollmode off."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
Másnak sem megy a frontline?
-
ako001
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #181236 üzenetére
"az milyen tankkal jatszik h minel elobb veghezvigye a kuldetest? "
Erre próbàltam vàlaszolni:-DD"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #181231 üzenetére
Pzb2
-
ako001
aktív tag
Akit érint,lehet menni tankot vàlasztani+shoppingolni:-DD
-
ako001
aktív tag
válasz Kis Tigris #177602 üzenetére
Alt+F4 :-DDD
-
ako001
aktív tag
válasz ChristianID #172753 üzenetére
Grat!
Én is megpróbáltam az Uk-s amazont,a 30 napos triállal,erre levonta az éves díjat
Be is fejeztem"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz ChristianID #172673 üzenetére
Erre kíváncsi lennék én is,mert másodszor sem sikerült,de a pénzt levonta megen:-(
[ Szerkesztve ]
-
ako001
aktív tag
válasz jano_77 #172585 üzenetére
Nekem is az van,és nem megy.De van egy olyan sanda gyanúm,hogy minket a twich tiltott meg valami miatt.
Nekem volt régebben egy esetem,hogy a fiam meg a haverja összekattintgatott 2 élőfizetést valahogyan.
Korrektek voltak,visszautalták a pénzt,és valószínű letiltották a kártyámat,hogy ne fordulhasson elő többet.
Valószínű ez miatt nem tudok előfizetni MrCiff-re sem.
Ezt kapom folyamat: 3032: Sorry, the payment cannot be completed now. Please try again later or contact Xsolla customer support.
majd 1x irok nekik.
Szerintem a kettőnek köze van egymáshoz."A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
-
ako001
aktív tag
válasz dokee78 #167723 üzenetére
Rossz hírem van,sajnos igen rajtunk múlik Én sem örülök neki de ez van.
Vajon itt én most megvilágosodtam 36k csata után,vagy kölcsönadtam az accom egy nem reroll 2.8k wn8 as barátomnak,akinek éppen nincsen acc-ja?"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
-
ako001
aktív tag
válasz jimmy74 #165809 üzenetére
Papir sz.okba nagyon adja
Minap Fl-ben rám yolozott egy elc90,meglő,én vissza -438,de nem jön több lövés tőle
Gondolom itt már érezte,hogy baj lesz,megfordult,kapott popiba is egy hasonlót,és a maradék meg leégett róla.
Közben könnyesre röhögtem magamat"A pénz nem boldogit,de jobb egy limuzinban bőgni,mint a villamoson"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Ubuntu Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- Escape from Tarkov
- Villanyszerelés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Horgász topik