- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz jasohn #129865 üzenetére
Jó rég játszhattál mert nekünk nem volt.
Legutóbb 01. 24. én volt mikro patch ~70MB ami 9.17 => 9.17.0.3 frissített.Más:
VIII-as Skoda TVP-t melyik löveggel érdemes használni?
Jelenleg a 88 mm-el használom8,57
194/237/44
240/240/295
0,37de lehet hogy inkább a 105 mm -el kellene nyomulni?
5,45
188/235/53
320/320/420
0,4 -
kchryss
veterán
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jasohn #127462 üzenetére
A Black tankok álcája rosszabb mint a sima verzióké.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Jadro
veterán
válasz jasohn #124066 üzenetére
Na most sikerült egy Őrjárat érmet bezsebelnem, igaz meddel (Cromwell B) 3100 spotsebzést értem el. (11 jármű kapott csomagot, mert "megvilágítottam" őket.) A legszebb ez az 5-ös szorzó. 9000 fölötti XP-t kaptam erre a körre meg prémiummal 66000 nettó pénzt. El is megyek aludni, innen csak lefelé vezet ma az út.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
kchryss
veterán
válasz jasohn #124063 üzenetére
Az összes 8-as light jó tank. Bőség zavara van ha választani kell.
Ha már a wz-131-nél jársz akkor szerintem szerezd be a wz-132-t. Az egy nagyon jó mindenes tank. Semmiben sem a legjobb, de szinte mindenben a legjobb 3-ban van. Alkalmas aktív spotra, passzív spotra és sebzésre is. -
jr1994
addikt
válasz jasohn #123297 üzenetére
Az FCM (nekem nincs meg, csak párat játszottam vele) jó lehet ha tudsz is vele játszani, de én az IS6-ot tudom javasolni. 2200 csata után szerintem mondhatom hogy kiismertem, ne hidd azt hogy olyan sok aranyat kell vele lőni. Jó DPM, pontos, jó a páncélja, mi kell még? Minden csatában meg lehet keresni azt akit átütsz, a 8-as medeket meg kb az összes kisebb tankot simán lehet vele terrorizálni. A 9-esek között is van pár papír járgány, a keményeket meg jobb elkerülni, de oldalról általában azok is belőhetők. Az első 8-as prémium tankom volt, és bár azóta 9 db van, még mindig az IS-6 a kedvenc kredit farmoló gépem a CDC mellett, pedig van IS-5, JT8.8 is többek között.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Stanislav84
tag
válasz jasohn #123300 üzenetére
Kicsit lassabb, mint az IS-3-é, de majdnem olyan jó.
Itt láthatod a különbséget a felsorolt 3 tank közül: LINK
Érdemes még említeni a KV-5-öt, mert az is egy nagyon jól kereső prémium tank a statisztikák szerint, de az is csak időszakosan, ritkán kapható prémium boltból.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz jasohn #123300 üzenetére
Nem, minden aspektusában rosszabb..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Stanislav84
tag
Ez esetben szerintem IS-3A, vagy IS-6 a te prémium tankod. IS-6 előnye, hogy max tier 9, cserébe kicsi átütése van, ezért reménykedned kell, hogy nem szovjet heavykkel dob össze. IS-3A előnye, hogy APCR az elsődleges töltény, ami miatt viszonylag jól lehet vele akár mesterlövészkedni is, és nagyon jó töltés ideje van. (cserébe egy fokkal rosszabb torony páncél, mint IS-3, és rosszabb pontosság; emellett hátrány, ha szempont a legénység képzés, hogy 3 fős legénység fér csak bele)
IS-3A csak időszakosan kapható és kizárólag prémium boltból.
[ Szerkesztve ]
-
tarka_szarka
tag
Hivatalosan az FCM a legjobb pénzkereső nyolcas heavy. Páncélja nem igen van. Tőle jobb csak az IS5, de azt meg nehéz megszerezni, mondjuk ez utóbbinak már van némi páncélja.
Szorosan nyargal utána a T34 és a Lőwe. Elég jól páncélozottak, de lassúak nagyon.
Az IS6 és 112 páncélban komoly jószágok. Ott viszont az ágyúval lehet szívni.
Itt találsz adatokat: http://www.vbaddict.net/statistics.php?tier=8&tanktype=3&nation=0&premium=2&modeid=0&battles=1&groupby=0&fieldname=creditsn&server=eu
Nekem van IS5-öm. Zsír jó vele játszani, adja is a kreditet szépen. Szinte egy IS3. Mobilis, megfelelő átütés és sebzés, oroszosan lassú célzás. Páncélja hektikus, néha nagyon jó, néha meg szinte nincs is.
Löwem is van. Szeretem. Ezzel már több szerencse kell. Iszonyat lassú, de borotva ágyú. A tornya sok mindent laptattint.
T34-em is volt. Nagy tierben ezzel lehet a legjobban érvényesülni, viszont lassú és lusta ágyú. Torornypáncél ideális.
[ Szerkesztve ]
WOT account: tarka_szarka
-
tarka_szarka
tag
válasz jasohn #120617 üzenetére
M44 szinte mindenre elég arany+colával. A több tank sebzésére kell másikat választani.
Viszont bármi mással is meg lehet csinálni a küldiket, legfeljebb többet kell próbálni (azért az s51-et nem ajánlom). Én Gw-vonallal nyomtam le a küldiket (még asszem négy van hátra az obj260-ból) úgy, hogy naponta ledupláztam és ha beadta, akkor örültem. A legtöbb küldi sikeressége inkább egy nagy rakás szerencse kérdése.
WOT account: tarka_szarka
-
jozefgucci1
addikt
válasz jasohn #120617 üzenetére
Még aa T55A arty küldik jó részét is az M44-el csináltam meg , szóval az tökéletes. Cola+gold és akkor nagyon megy . Ahol sokat kell sebezni és vagy több tankot egyszerre ott pedig valami nagyobb aminek a robbanási sugara nagyobb.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
nyunyu
félisten
válasz jasohn #119538 üzenetére
8000k össz az inkább már T9 heavy tartomány, nyolcassal nem túl valószinű, hogy összehozható.
Ennyit számít a +400HP, meg a jobb ágyú, plusz nagyobb össz HP poolból többet tudsz lőni.Mittudomén E-75, VK4502B, ST-I valamelyikével sima ügy, mivel azok pattintani is tudnak, IS-8/T-10-zel is el tudom képzelni, de a M103-ra, AMX 50 120-ra már nem mernék fogadni.
Japánnal max arty mentes meccsen.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
jozefgucci1
addikt
válasz jasohn #119074 üzenetére
Mire szeretnéd használni az attól függ ? Mint fentebb írták , legénységet húzni jó ,de pénzt keresni nem a legjobb. Nagyon kéri a goldot T10 ben . Amúgy ha prém tankot akarsz venni és nem fájk ez a 10K kiadás akkor lehet kicsit várnék a T8-as skorpion TD-re.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jasohn #119074 üzenetére
Én egy hete vettem meg. A torony igen kemény, azzal lehet pattintani rendesen. Az ágyula viszont sima ap-val csak180-as pennel rendelkezik. Az nem sok mindenre elég. Főleg, mert kissé lomha a drágám, így leforogni nem fogunk senkit sem, kivéve a leglassabb vackokat. T10-ben is elég gyakran vendégszerepel, tehát kell a gold bele, így farmolni nem a legjobb választás. Én legénységhúzásra vettem és nem is bántam meg, mert nem rossz tank azért. A Panther 8.8-nál jobb szerintem.
-
kchryss
veterán
válasz jasohn #119063 üzenetére
A többi szerveren maraton küldetéssel lehetett megszerezni. Nálunk addig húzták a küldetéseket, hogy végül be sem kerültek. Helyette meg lehetett venni pár hétig.
Elég pocsék tank, csak gyűjtők vettek belőle, de ők sem nagyon merészkednek be csatába vele. Lassú, nagy, puha, de legalább szar az ágyúja is. -
-
po1son
addikt
válasz jasohn #117823 üzenetére
Nekem régen van, de mostanában vettem elő újra. Én kb 10 meccsből 3x kapok, de nálam fullos a biztonságos elhelyezés. Ennek ellenére teljesen meg vagyok vele elégedve, mert hiába papír, ha nem rajta van a focus én jól elboldogulok vele. Igaz már a legényeken is van nem egy skill, amit nagyon sokat számít ennél a tanknál szerintem.
Topik lakok következő hónapba melyik tank lesz a top of the tree?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
xyvz2
tag
válasz jasohn #116828 üzenetére
SZUBJEKTIV!!!! PLS NO COMMENT...MEG NE VEDDDD a panther 8.8-at !!!!!!!!! A leszarabb (bocs) tank ami van a wot-ban sztem...( köszönöm igen lehet vele jól játszani, ha el sem mozdulsz a fehér körből, csak forgatod a kamerát és nézegeted hogy milyen szép mikor ég le róla a festék) Ha megnézed a 8-asközepeket, minden statisztika szerint, minden szép, meg minden jó róla...sőőőőőt a legjobb , de én tankot még úgy nem utáltam mit ezt. Semmit nem üt át az ágyhugya, még goldal sem, viszont viszont minden... Megvan még a garázsom sarkában, porosodik,de még élek nem játszom vele többet. Ha talizok velük 1-2-vel csatában általában az első 2 dögöm már meg is van
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
Gubu0101
veterán
válasz jasohn #115879 üzenetére
Kösz kösz.Kiváncsi vagyok,mennyivel lett jobb a T95E2.Grillnek meg örülök,könnyű préda
Minap kikukkantottam centurion ax-el domb mögül wt meg is sorozott,pillanat alatt robbantam,egy lövést kaptam bat-töl többi hp-t leszedte wt...[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
kchryss
veterán
válasz jasohn #115844 üzenetére
Fury biztos nem, annak a jogait a Sony birtokolja és valószínűleg már nem lesz kapható sosem. Ram II nem tudom mikor volt kapható a shopban, elég sok kis tankot beraktak mostanában talán ez is lesz.
Új tank a T25 Pilot Number 1 várható, de az 8-as lesz és még nem tudni hogyan lehet majd megszerezni. Lehet a Super Pershinget váltja majd.
M4 Improved szokott még néha lenni a shopban, de nem tudni mikor lesz legközelebb.
A legegyszerűbb viszont az lenne ha a Refer a Friend programon keresztül meghívnál valakit (akár saját magad egy másik accounttal) és ha azon az accon megvan az első 10-es tank akkor kapsz egy T95E2-t arra az accountra amivel meghívtad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest