Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
9 csata kellett hozzá:

[replay] -
mcwolf79
veterán
válasz
sith7
üzenetére
Igen, a Cromwell B egyik hátránya a célzásidő. Minden más tekintetben nagyon jó tank.
Ennek eddig a legnagyobb hátrányának a lomhaságát érzem. Kicsit mobilisabb lenne sokkal jobb lenne, dehát ez van, ez ilyen.
Ja, meg borzasztó modulérzékeny is. Lőszerrekesz és benzintartály gyakran sérül, löveg szintén. -
tarka_szarka
tag
válasz
CirrMee
üzenetére
Mindkettő szépen keres. 2k bevitt sebzésnél prémmel már 40-50k a hozam.
CW-re és SH-ra nem igen lehet vinni ezeket a gépeket. Néha t34-et lehet látni. A lőwe lassú, a T34 meg lassú és lassan is táraz. Ez szinte minden prém gépről elmondható, hogy nem viszik ezekre a megmozdulásokra. Kivétel a Type64.
-
lacibacsi
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
18k HUF valóban soknak tűnik. A kérdés: szükséged van-e gold-ra? Ha nincs, akkor nincs dilemma sem. Ha szükséged van, akkor viszont nézd azt, hogy a 11500 gold árát levonva az összes többit megkapod kb. 5800 forintért. Így már nem tűnik olyan veszélyesnek.
(#122392) mcwolf79: Lehet, hogy jobb a Cromwell B, de van valami amit csak az STRV tud: svéd! Aki a svéd ág behozatala előtt akar legénységet képezni, annak a Cromwell ingyen sem lesz segítség...
-
mcwolf79
veterán
Na hát pár csata után a vélemény:
olcsóbb mint a Cromwell B, de annyit is ér.
45 km/h a plafon, eléri, de annál semmivel sem több. Cromwell B otthagyja,mint a xart.
Csőlehajlás előre lófax, oldalra so-so.
Az ágyú jó, amolyan skodás. Gyorsan céloz,beszűkül,mialatt betölti a következő lövedéket.
Valszeg majd fejlettebb legényekkel jobb lesz, 100-ra felhúztam az alap 50-es legényeket.
Ennyit talán megért, bohóckodni jó lesz. De kicsivel többért a Cromwell B sokkal jobb vétel (már amikor kapható) -
Skyhunter
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
Tényleg szemetek, és tényleg igaza van H1mpinek. Jó lesz a középső csomag. Paypalom kódját úgyis nagyon tudják már...

És még leszek olyan hülye, hogy munkából való elkésés terhe mellett csak azért is kipróbálom. /sigh Ez kockaság?
Szerk : benéztem sietségemben, középső csomaghoz nem jár 100%+BIA legénység...
Így viszont jó lett volna az alap is, mert goldom van, és venni kell most így legénységet is bele. Mind1.
Igaz +9k jó magyar ft-ot már nem ér meg nekem a nagy csomag, így jártam.
-
fradi81
veterán
Modok nélkül vannak a hanghibáitok? Még nem vettem észre semmi furcsát.
-
kchryss
veterán
Kéne csinálni egy szkájvóker lajos 6. érzék jelző hangot a "támadó pozícióban van" és a "visszamenjél baszki!" részekből.

-
-
Sixkiller6
őstag
eddigi gondjaim a 9.16-tal:
- wn8 kalkuláció menetek után nincs
- sixth sense nem működik
- a job alsó sarokban a kis notification center jelzi h van 11 új üzenet (gondolom a harc utáni stat), de felnyitva nem mutat semmitpersze h lehet h mod gond
-
jr1994
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Sry, félreértettem amit írtál, látom közben találtál alternatív megoldást

-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Na a villám bele
Sima Xvm móddal nem szöveggel
-
jano_77
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Aslain-ban van egy pár ilyen lehetőség.
Nekem viszont az Aslain van fent és a garázsban a tankok tulajdonságai eltűntek. Biztos vmelyik mod a pack-ben még bug-os, csak melyik!?
Illetve a csatában az alap beépített értesítések és az ASLAIN nagyon össze akad és vmi fura dolgokat jelenít meg....sajnos. Asszem tényleg csak egy-két dolgot fogok feltenni, mert egyébként jók a beépített modok.
Viszont a hangok nálam is elég kakik sajnos. Pedig a teszten is kipróbáltam és ott rendben voltak.

emre: feltettem a hangot, amit linkeltél másodjára, de nincs hang! Illetve nekem kimondottan csak egy hang file kellene és a helye, hogy hová kell bemásolni, hogy a Beállításokon belül a Felhasználói 6. érzék hangot tudjam kiválasztani - ami a bemásolt 10 sec-es csipogás. Ebben esetleg vki tudna segíteni?

-
HellGreg
őstag
Sziasztok. A jacktor mod nekem nem jeleníti meg a garázsban az értesítés központban se a csata utáni, se az aznapi wn8-at. Tudtok valami egyszerű kis modot ami ezt megjeleníti?
Köszi!
-
LordRajZoL
aktív tag
Most esett le hogy elbeszéltünk egymás mellett
Tehát az a gondom hogy üzenget a chaten, bármit csinálok
-
jagada
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
nekem régebben akkor engedte telepíteni, ha nem a resmods mappa volt a telepítési hely. Bármely más mappába bármit engedett telepíteni az aslain.
-
jagada
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Azok amik inaktívak, még nincsenek frissítve/tesztelve bugosak lehetnek, nem ajánlott felrakni amíg nem tesztelik.
tiszta telepítéssel rakd újra az aslaint (clean install)
-
jr1994
addikt
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Most jött a peccs, még nincs frissítve a mod és azért nem lehet felrakni. Szerintem pár napon belül újra elérhető lesz.
-
CirrMee
addikt
8 -as prém nehézgépek közül T34, illetve Löwe mennyire keres jól? Löwe mennyire hasznosítható csapat csatákban?
-
LordRajZoL
aktív tag
Üdvözletem
Kellene egy kis segítség
Felraktam az Aslain modpackból egy két izét amit használni szoktam
S van egy kis gondomAlapból a telepítőbe be van szürkülve az a funkció ami lövés után beírja chatre hogy mennyi az újratöltési idő
De valamiért mégis aktív
Kérdés
Hogy tudom szanálni?
Sajnos nem értek hozzáKöszöntem
-
lacibacsi
addikt
A hangokkal nálatok minden rendben van? A csata betöltő képernyő alatt dübörög a zene, pedig már minden csúszkát levettem. Ráadásul rendszeresen csúszik 2-3 másodpercet. Már elindultam a tankkal, amikor még javában mondja, hogy "indulás". Így a hatodik érzék is későn jelez (a lámpát nem mindig veszem észre a csata hevében) és akkor már késő. De még hogy késő!! 10 csatából négy ammorack robbanással ért véget. 1-1 O-I, O-Ho, Skorpion, és Jagdtiger, az O-Ho-nak ráadásul egy T37 lőtte...
Nem vagyok egy morgós alak, de most nagyon tele lett a hócipőm. A damage indicator egy kalap kaki, a térképen még a mai napig nem oldották meg a vonalak megjelenítését...
Egy viccesebb momentum volt ma eddig: Párizs map-on olyan kempelés ment, mint "szebb" napokon Prokhorovkán. Senki sem tudta, hogy merre induljunk. A végén azért beindult a lemming train és jöt a darálás, de természetesen a legvégét ott sem éltem meg, mert a Skorpiómnak eldurrant azagyatornya... -
emre
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
Inkább lesz az amit keresel.:
Расширенный мод для лампочки шестого чувства для WOT 0.9.16.mod:
0, Azok reklámok, keresni kell, alul eldugva (ezek nagyon gecik, eldugják az igazi linket)
1, ha van google fordító egy oldalon miért nem használod?
2, ha nincs miért nem keresel rá más megoldást?De hogy segítsek is a letöltés só így néz ki oroszul:

(katt a képre
) -
emre
veterán
-
jano_77
nagyúr
Egy olyan kérdésem - kérésem - volna, hogy ha vki esetleg megtalálta a 10 sec 6. érzék hangot, ami vissza számlálás alatt pittyeg vagy esetleg már megcsinálta magának a beépíthető formátumra, akkor legyen oly kedves és ossza már meg, mert az olyan jó lenne betenni a játék alá - ha már van ilyen lehetőség.
Köszönöm előre is.
ui: még csak a garázsba jutottam be, tehát nem tudom, hogy csatán belül esetleg mit rontottak el megint, de eddig tetszik a patch! Nagyjából a beállításokon végig futottam, de hát a kislányom nem hagy lógva.

eddig úgy tűnik, hogy egy XVM-et dobok fel, meg talán egy J1mbo célkeresztet. Ikonokat is lecserélem, mert az alap az botrányosan foch. Meglátom milyen lesz csatában pár csata alatt és ha nem lesz nagy hiány érzetem, akkor nem lesz ASLAIN-olás. -
Stanislav84
tag
válasz
galervin93
üzenetére
Az a 12 fokos gun depression... effektív armorja nem semmi lehet hull down. De majd meglátjuk.
-
válasz
galervin93
üzenetére
Ez az Emil gyakorlatilag egy 50-120.
KV-112 meg egy az egyben egy régi KV1-s buffolt HP-val és DPM-mel. Ténylwg egyedi.

-
Skyhunter
őstag
válasz
jagada
üzenetére
Most értem haza melóból....hát így csalódás a prémium/event/nyereménytankok visszavétele. Bevallom az összes ilyen kis csótány ajándék tankot eladtam anno, de ha lehetne, visszavenném. Tulajdonképpen nem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen ellenállhatatlan késztetést, csak úgy... (talán a gyűjtőszenvedély ébredt fel bennem.) Remélem, egyszer majd kibővítik ezt a feature-t.
A svéd tank 1 napos késése kibírható, de azért ez gáz wg részéről, hogy így be lett harangozva. Annyira beleéltem magam, hogy meló után ezzel gurulhassak. Túl sokat vodkát ittak a fiúk, és bealudtak a patch élesítésre?

-
kchryss
veterán
Hogy vörösödhet majd a krónikus pozíciót eláruló irigy spicli játékosok feje.

Végre kempelhetek majd a leghátsó bokorban és nem tudják elárulni hol vagyok.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zodo
nagyúr
válasz
galervin93
üzenetére
Három fiókom van de egyiken sincs kupon.
-
sith7
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Ha megvigasztal én se kaptam
-
galervin93
addikt
Hát nem tudom hogy vagytok vele, de engem rohadtul irritálnak ezek a bazi nagy csiricsáré nyilak, ki-honnan-mennyit lőtt, ki is kapcsoltam az első csatában... Lehetne inkább egy olyan, mint az alap (fekete-pattanó, piros-átütő), és ott is kiírná ki lőtt meg. De ez... Jó hogy van választási lehetőség, de lehetne ötvözni az egyszerűt a hasznossal.
A chat tiltása már most jót tett a hangulatnak. Persze hülyék még vannak, legfeljebb csata után találnak meg.A 30%-os kupont tőlem sajnálják, pedig lehet igénybe venném...
-
nightmare13
őstag
Ahogy nézem, nálunk EU-ban lehet megvárják az M10/Panther kifutását, mielőtt berakják a svédet
Nem hülyék ezek, nem rontják saját üzletük ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stanislav84
tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Ne aggódj, ezek után az ellenfél is még inkább folytatja majd a garázsban.
Mondjuk olyan megesik, hogy valakinél teljesen elszakad a cérna, és nem megy neki és ezért teszi amit csinál. Aztán vannak azok akik tényleg rosszindulatúak.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Ez valami új fícsör lehet, mert eddig az ötöt még simán kijelezte.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Az a baj, hogy nekem a "kurva zsidó" csak lefeleződik ezzel az új chat-működéssel, mert annyira tele vannak gyűlölettel a népek, hogy rendre megkapom a csapattársaktól is. Szemrebbenés nélkül kinyírnak hátulról vigyorogva, és az se érdekli őket, hogy a legjobb játékosát ölték meg a csapatnak, tehát veszteni fognak. Tegnap Rudyval mentem, és a saját OI-nk lőtt így ki. Én 2200+ WN8, ő 700. És még utána folytatta a garázsban. Próbáltam már néhány ilyet elküldeni a supportnak, de nem csinálnak velük semmit. Kb. annyit írnak, hogy jaj, milyen kellemetlen, vannak ilyenek, ne olvasd, és nem értik meg, hogy ahhoz, hogy beazonosítsam, mit kaptam, el kell olvasnom. Mindig ez jut eszembe róla:

-
lacibacsi
addikt
válasz
Balesz1899
üzenetére
Nekem hiányozni fog, hogy nagyobb bekapott arty találat után nem tudom beírni a sablon szövegem, miszerint "hey bitch arty, fuck your mommy"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stanislav84
tag
válasz
Balesz1899
üzenetére
Úgy érted "gg ez" vagy "easy"

Én se leszek többet gold noob

-
jagada
addikt
válasz
Balesz1899
üzenetére
Olyankor rá sem nézek a chatre, de 15-0-nál én is beírom többször is!!

-
Dr.Én
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
jano_77
Igen azon tankot majd én is beszerzem...
Jónak igérkezik... -
Dr.Én
veterán
Hali!
Akadnak olyasmi küldetések nálam hogy, Győzelem módjai, A helyzet fokozódik...és így tovább, hol tudom ezeket aktiválni?

kell valakinek a 30%-os ajándék ticket?
-
fradi81
veterán
A reggeli egy csatánál nem írta ki, most mentem már kiírja a küldit így nem kell feleslegesen vízbe menni

Ha modok nem is de xvm még mindig kell a tankikonok/legénység pakolgatás miatt. Meg jó hogy ki lehet választani az elit tankokat, csak általában pont a nem elitet akarom látni, azokat kell húzni.
-
nyunyu
félisten
válasz
Enzolord
üzenetére
Érdekes, nekem simán megjelent a maraton, mielőtt mentem egy kört.
Viszont fent középen bal oldali zászlóra kattintva csak az éppen kiválasztott tankkal elérhető küldik látszanak csak, egérrel le kell görgetni az aljára a többihez.
Találat irányjelző, menet közben felugró ennyit spotolt/pattintott üzenetek tetszenek, így egy-két moddal kevesebb kell.
Remélem XVMbe lassan bekerül a bekapott lövések listája is, és akkor nem fog kelleni a damagepanel. -
Enzolord
addikt
azt írták valahol, hogy ez egy bug, hogy nem látszik a maraton, kel menni minden nemzettel egy csatát, és azután már látszik, és azután már be is számít a küldetésben...
-
lacibacsi
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Svéd ág nem lesz most! Csak a hatos svéd prémium. Mondjuk még az sincs bent a boltban, de ha az oroszoknak fél nap kellett hozzá, hogy bekerüljön, akkor estére már mi is megvehetjük.
A három napos visszavásárlás a gold-ért kapható prém tankokra vonatkozik. Ha véletlenül, vagy dühből eladod, akkor legyen már elég 72 óra arra, hogy meggondold magad.
szerk.: Sajnos az hogy neked mennyi goldod van a raktárban, a WG-t nem nagyon szokta érdekelni. Az EU-s népség minden megeszik, bármit akarnak lenyomni a torkunkon.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Skyhunter
üzenetére
Pont most olvastam, hogy miként is fog működni ez a rendszer! Szerintem ebben a formában pont nem ér semmit!
E szerint legénység esetében max 30 napig visszamenőleg érvényes, tank esetében pedig max 3 nap! "Halottnak a csók!"Mondjuk azt nem értem, hogy a svéd ág miért nincs bent még!? Ennyire jól sikerült ismét a patch!?

(#122312) lacibacsi: ez bizony jó lenne nekem is, mert biztos megveszem. Lányok már a garázsban - na jó még kell egy! Goldot ne kapcsoljanak hozzá, mert az most van, arra nem költenék.

-
lacibacsi
addikt
válasz
jagada
üzenetére
Ha van esze a WG EU részlegének, akkor nem adják drágábban. Amúgy ha megnézed az egyéb tankokat, akkor eléggé egy árban vannak a két szerveren... Persze ez it a WG, bármi előfordulhat. Mondjuk megkapjuk mi is 4400 forintért, de csak 15k gold-os csomagban 22k HUF-ért...
-
jagada
addikt
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Nem lehet, hogy játék közben jött valami mikropatch ami rendbe rakta?
(#122312) lacibacsi: Ide a rozsdás bökőt, hogy EU szerveren ennél sokkal drágább lesz!
-
lacibacsi
addikt
Orosz prém shop-ban mindösszesen 4400 forintért kapható a svéd prém újdonság!
Ha nálunk mondjuk 16 euróért adnák, akkor ki is egyeznék vele...

-
-
Jadro
veterán
No beletettem 14 meccset a SU-122-44 -be. 1443 WN8, 50% WR. Kezdetnek nem rossz, bár kicsit vissza kell fognom magam, mert túl bátran rohangálok vele és sokszor ez a vesztem. A leírásoktól eltérően egész jól lehet ezzel sniperkedni is, rosszabbra számítottam. Sokat kerül T9-be, ott azért nem olyan vidám az élet.
Majd kap még egy festést akcióban. Egyelőre tetszik, a kezdeti nagy lendület után remélem emelkedni fognak a mutatók. -
mcwolf79
veterán
Tetszik ez az új patch és az új funkciók.
Most már teljesen felesleges a mod-ok használata, az XVM-et pedig végre betilthatná a WG
h1mpi:
én ezért nem veszek (előreláthatólag) több prémium napot. Ha nem tudok játszani rossz érzés, mert úgy érzem kidobott pénz. Néha csak kényszerből játszottam, az pedig nem jó. Van egy rakás prémtankom, kreditgondom nem lesz. Amit akartam ,már többnyire kifejlesztettem (na jó, még a T10-es Leo-nak van 111000 XP híjja).
Aranyból most a kuponnal bevásároltam,úgyhogy én elleszek már ingyen is . -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így viszont jó lett volna az alap is, mert goldom van, és venni kell most így legénységet is bele. Mind1.

, a "visszamennyé"-t megcsináltam

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)