Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fjoe
tag
Kicsit off, de ha már ilyen furcsa időknél tartunk: Pár hete voltam az egyik ismerősnél, áramszünet után nem akart futni nála a szoftver a futóműállító gépen. Újratelepítette a programot, de nem segített. Persze Windowsos, gondoltam megnézem, hátha tudok vele mit kezdeni:
A dátum és a telepítési dátum is 7173.12.30 voltSzóval a Windows örökké élni fog
Egyébként láttam már hasonló "elállítódott" dátumokat Windowson, de ilyen mértékű eltérést eddig nem tapasztaltam. A dátum beállítása és egy újra telepítés után természetesen működött ismét a program. -
Legfrissebb Pro hdsenti jól írja ki. Ezek szerint nemrég javíthatták ki.
-
-
vlaci79
senior tag
Szia, program fejlesztőjének küldj riportot.
Ha programbiba javítja.
VLaci -
kcsa
veterán
Csak kíváncsiságból ránéztem...
Az már részletkérdés, hogy nem stimmel a találat -
Laza 81 év
Mikor is jött ki az első kereskedelmi hdd?
Amúgy SMART nem ír semmire eltolást? HDsentinelbe lehet ezzel variálni AFAIK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest