- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87823 üzenetére
Mobilnetn vagy wifin keresztul netezel ? Mert elofordulhat hogy a wifit piszkaltam meg kulso script , ha wifirol netezel nezz korul a beallitasaiban nincs e valami atirva ... a coc coc browsert probald ki , hogy azzal is sz@rakodik e ...
Pojzon
Jol ertelmezed , amint csatlakozott a fejegysegre onnantol azzal iranyitod a telefont, zenelejatszas,hivasok kezelese ...stb..[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kovacsroli
senior tag
😊
Csak az ie.t nem lehet ujratelepiteni esetleg?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Francia91
veterán
Reméltem, hogy végigolvassák a hozzászólást...
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87808 üzenetére
Te akkor szerencsesebb vagy mint en , nalam el sem inditja a letoltest csak varakozik, az airplay,dlna viszont gond nelkul megy vele ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
válasz ZavaBalazs #87810 üzenetére
Noh, azt pedig lekéne.
-
starr
őstag
válasz ZavaBalazs #87808 üzenetére
A gyári lejatszó nem játszik le minden hangformatumot. Másik lejatszóval lenne hang is.
-
Clemi
veterán
válasz ZavaBalazs #87792 üzenetére
Igen az alkalmazáson belül és a rendszeren is külön bekapcsoltam, hogy mindig futhat a háttérben.
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87725 üzenetére
Tudom hogy ezt is elcsesztek a 8.1-hez kepest , de sajna abbol kell fozni ami van ... nalam nagyjabol jol mukodik , de mivel olyan netem van ahol csak a letoltest lassitjak ,(bongeszes fb ,bar azt nem igazan hasznalom,appok futtatasahot szukseges net az nincs lassitva)igy nem is nezek ra hogy mennyit evett, ugy is jon az sms hogy elfogyott a keretem ...
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87698 üzenetére
A mobilnet limitet most is be tudod allitani a gephaz,halozat es vezetek nelkuli kapcsolatok,adatforgalom,korlat beallitasa menupont alatt...
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87714 üzenetére
Valaki mindig van fent, legalább 10 ismerősöm
Csaba meg én vagyok"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
this is life
Ármester
Igaz en pc-rol vagyok de a linken az intallra nyomva tobb letolto linket is felkinal.. 950-re en se tennem fel , ki tudja milyen bugot okoz , de 925 th2-vel no problem , a gesture betat rs1 alatt még nem tudtam mukodesre birni , akar csak a halozatok+ appot ,pedig ez utobbiban lenne a hivas varakoztatas jelzese is ...
-
mtomi95
senior tag
válasz ZavaBalazs #87702 üzenetére
Volt ilyen? Ez hogy működött?
Hogy különböztette meg a fület attól, hogy most meg ha kijelzővel lefelé van letéve a telefon, hívás közben akkor némítja a csengést? A kettő szerintem nem működik vagy működne együtt, de ez lehet csak az én hülyeségem.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz ZavaBalazs #87700 üzenetére
gestures beta
Ez úgy tudom Windows 10-en is van a gépház/extrák/ érintés menüben, kézmozdulatok néven.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
netpeti98
addikt
Szerintem az a rendszer része volt, nem egy különálló app. Az IE Data Savings egy kiegészítés volt mellé.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #87682 üzenetére
Itt nezz korul ,[link] de nem tudom hogy th2 ala jo e a xap kiterjesztes telepito fajl... rs1 ala mar appx kell ...
Starr
Melyik fb app frissult , mert a Zuckenberg fele kokanyolt , meg mindig 2 giga ram-ot emleget , ami nalam jol mukodik az az ms fele 10.3.2.0 verzioju app. Amugy vegre skalazodik a betuk merete ?[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
-
Partyface007
őstag
válasz ZavaBalazs #87648 üzenetére
nem sajnos...
köszi azért
-
félisten
válasz ZavaBalazs #87639 üzenetére
Dúrva, hogy ez meg sem találja. Mekkora foscsi
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87613 üzenetére
Ha telepíted, a Lumia Camera lesz az alapértelmezett. Én visszaállítottam a gyárit alapértelmezettnek, a Lumia Camera meg ott van Kezdőképernyőn
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
starr
őstag
válasz ZavaBalazs #87606 üzenetére
Kukázni nem lehet. Mindkettő fent lesz, és választhatsz.
-
Francia91
veterán
válasz ZavaBalazs #87606 üzenetére
Tedd fel, próbáld meg. Nem vesztesz vele semmit
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #87504 üzenetére
Ne is mond. Már hülyét kapok az s7edge meg az apple topikokban, mikor olvasom, hogy több éves rabláncot és részletet vett a nyakába a többség csakhogy birtokoljon egy tetves mobilt.
Utána meg az ebayen filléres töltőket rendelgetnek egy negyedmillas mobilhoz. -
Hunork
veterán
válasz ZavaBalazs #87382 üzenetére
hajhhh
A kérésem, elvárásom az lenne, mint a korábbi kettő WPhone esetében, hogy ha beszélek valakivel,és közben hív egy harmadik fél,akkor pittyegjen (másképp nem tudom leírni), mint korábban! Most viszont kussol, csak a képernyőn lehet látni,hogy hívnak,de beszélgetés közben nyilván nem nézem a képernyőt."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #87261 üzenetére
Jah azt elb....tam, mert a 950-est is néztem, ezek szerint azt másoltam ki.
Így is kisebb, de mindegy.amúgy ha nem jön európába, akkor nehéz lesz lecserélni erre a 950-est, persze megoldható.
Ez nálam gond, ha egy telefon nagyon kell, de egyelőre ez nem tartozik még abba a kategóriába.
-
netpeti98
addikt
válasz ZavaBalazs #87139 üzenetére
Esetleg megpróbálhatsz írni a fejlesztőnek, a Google webcache még eltárolta a áruházas oldalt, ottaz oldal alján még megvan a fejlesztő email címe:[link] (Publisher info->Publisher Support)
Bár, ha hagyta veszni az alkalmazását, akkor nem sok esély van a válaszra.[ Szerkesztve ]
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ZavaBalazs #86995 üzenetére
Bullshit mutató kiugrik itt is.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
válasz ZavaBalazs #86991 üzenetére
Linket kérhetek hozzá?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz ZavaBalazs #86991 üzenetére
Terveztem nézni, de meg gumisnál vagyok...majd visszanézem vagy olvasom...
-
Hunork
veterán
válasz ZavaBalazs #86775 üzenetére
Erre gondoltam én is, de a gépen meg nem találtam ezeket. Legalábbis nem a Onedrive mappába. De már végeztem, kitöröltem 300 ilyet: ikonok, nyilak, szimbólumok, felíratok, képek...stb. Most olyan, mint korábban. De az 535-nél nem volt ilyen, az fix. És két naphoz kötődtek mind, így már könnyebb lesz keresnem: aug 30, és szept 9. Érdekes mindenesetre...
Még lehet, hogy még kérdezek.
Ami kicsit gyanús: letöltés áruházból nekem lassabbnak tűnik..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
válasz ZavaBalazs #86771 üzenetére
Fogalmam sincs
NEM Onedrive-os bigyók ezek, hanem játékok, alkalmazások fostalicskái. Mind a PC-ről származik, de nem tudom honnan, nyilván a Felhasználók mappából. Tököm eldurran, már 100 ilyet töröltem, és nincs vége. És nem tudom hol lehet ezt letiltani..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Spet
addikt
válasz ZavaBalazs #86338 üzenetére
Régebben volt olyan ami regisztráció/facebook/g+ nélkül ment (lehet hgy az MS-é volt csak már lelőtték?)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
zoger
tag
válasz ZavaBalazs #86311 üzenetére
Vodafoneba lett véve.
-
PuMbA
titán
válasz ZavaBalazs #85580 üzenetére
Igen, de ezek a készülékek csúcskészülékek és versenyezni kell a konkurenciával. Nem adhatnak el egy telefont ugyanannyiért, ha nem tudja a 4K-t vagy a HDR-t, miközben az összes többi telefon tudja A 650 árkategóriájában szerintem nincs sok olyan mobil, ami tudja az 1080p videót.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #85580 üzenetére
Vagy mondjuk a slow motion felvétel...
Vagy kiszakadva a kamera témakörből és aktuálisat keresve: duplakopp a 950-ekre
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #85538 üzenetére
Én, most kimondottam gmail-es fiókra írtam, MS mail fiók csak azért van, hogy betudjak lépni az áruházba, évek óta nem használom, számomra egy foshalmaz az egész. De ez saját vélemény, lehet azért, mert a guglit szoktam meg, de ott bármit egyszerűbb megcsinálnom. 3 fó mail fiókom van és mindegyik gmail, plusz egy apple fiók, de azt is csak arra használom, mint az ms-t, hogy a store-ban tudjak tevékenykedni, az is kalap gané.
-
turbulencia8
őstag
válasz ZavaBalazs #85353 üzenetére
A navigacios savon valo dupla koppintasos lezarashoz nem kell kilepni semmilyen alkalmazasbol, nem kell kulon app, csak aktivalni kell az opciot.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #85153 üzenetére
Ja hogy Cleminek 950-e van Akkor benéztem
-
tibike8
őstag
válasz ZavaBalazs #84987 üzenetére
Én is minap teszteltem ezt országon belül. Repülő üzemmódban nem talált jelet a 930-om. Egy idő után feladta és kiírta, hogy nem tudja hol vagyok... Így felmentem én is a netre picit, egyből meglett a műhold, majd vissza offline és ment minden.
-
tomboy0013
veterán
válasz ZavaBalazs #84748 üzenetére
A Win-es Acer tabomon se jobb Itt van most nálam a 930 is 8.1-gyel. Már emlékszem miért szerettem ezt a telót nagyon sokáig, csak aztán jött a W10 és lassan de biztosan elűzött a kedvenc platformomtól és a L920 után a 2. kedvenc Lumiamtól is
-
turbulencia8
őstag
válasz ZavaBalazs #84743 üzenetére
Ha UK-ra allitom a regiot, akkor mukodni fog a Cortana? Utolag beugrott, hogy korabban mar megvettem azt a progit, de nem mukodik.
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
válasz ZavaBalazs #84696 üzenetére
Persze, de a 16 centisnek csak a közepére teszel festéket és 4 centis csíkot festesz?
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #83768 üzenetére
Köszi az infót ... Nem tudom bug e vagy funkció a forumra belepésnél már nem kellet felhasználó név,jelszó duettet,mert automatikusan kitöltötte a browser... A koreai nyelv javítása meg mar hiányzott mint szomjazonak egy kenyér.
Egykori
Elvileg th2 alatt rezegnie kéne ha felveszik .[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
Ennek fejében meg az időjárás lett félig angol 😂
-
tisti1965
aktív tag
végre javították a koreai karakteres hibát.
Jaaa,nagyon idegesítő volt ☺
Lumia 930,Honor8, Hunor 9 lite, Samsung A71
-
KunEmber
senior tag
válasz ZavaBalazs #83732 üzenetére
Ez a Wp... Mindegyik telefonon más és más. Próbáld ki, majd meséld el nekünk, hogy miért lett 1:1:1 a szitu
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
jksx
senior tag
válasz ZavaBalazs #83721 üzenetére
Ha nem csináltál biztonsági mentést, illetve ha letörölted azt, akkor egy HR vagy recovery után be kell állítani a wifi jelszavakat is az MS fiókon kívül.
[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
válasz ZavaBalazs #83721 üzenetére
Nekem visszajöttek. Nem volt a listában egy sem látható (!) de ha felmentem ha bekapcsoltam a wifit egy régebben ismert helyen, magától felmászott rá.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
turbulencia8
őstag
válasz ZavaBalazs #83713 üzenetére
Nekem laptopon jol osszekavarta a billentyuzetkiosztast, es azota is vacakol neha. Remelem a skype-on reszelnek kicsit, mert kepek megosztasara a legbenabb wp10-es app, eddig csak egyesevel tudtam kepet kuldeni, es a nevek kozott nem tudok keresni csak gorgetessel.
-
busman
veterán
válasz ZavaBalazs #83715 üzenetére
Ha rám gondolsz vettem,de nem lesz belőle semmi...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #83713 üzenetére
Már kb 1 hetes hír.
-
egykori
őstag
válasz ZavaBalazs #83688 üzenetére
Nekem az a furcsa, hogy elég nagy a csend...
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #83674 üzenetére
nem gondolom ezt így, mert attól függ meddig maradnak a háttérben (azaz hogy milyen gyakorisággal használom őket).
Pl. Messenger jó példa, akkor nyitom meg, ha üzenetet kapok, azon kivül sosem.
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #83671 üzenetére
mint leírtam - ha tudsz értelmesen olvasni - ha a zseblámpa ott marad a folyamatlistában, akkor reggelre 100-ról 0-ra esik le az aksi. Nem tudom mi ezen a nehezen értelmezhető.
-
scyllarus
veterán
válasz ZavaBalazs #83136 üzenetére
Próbáld ki, csak tesztre, hogy normálisan be van kapcsolva. Nekem így nincs felkiáltójelem. Aztán kikapcsolhatod, ha zavar, de ez 5 másodperc alatt kiderül.
Ez kivételesen tényleg nem bug, hanem feature, jelzi, hogy így nem kapsz értesítést. Nekem hibátlanul működik is. Mondjuk, a W10-nél megszokhattuk, hogy személyre szabott oprendszert ad: egyiknek működik valami, másnál nem és viszont.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #83090 üzenetére
keresd a hibát: Nokia márkajelzésű mind, vagyis az MS nem fogja ezeket kiadni. Ez valami régi elképzelés lehetett.Hülyeséget írtam, hiszen erről szól a cikk is
[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
válasz ZavaBalazs #81556 üzenetére
Azt hiszem rájöttem hol lehet megnézni. Gépház>Rendszer>Tárterület>Ez az eszköz>Alkalmazások és játékok. Én június 2.-án telepítettem és 188 Mb a mérete és gondolom ez egyre csak nő. De a méretét nem tudod csökkenteni csak ha újra installálod? Az meg macerás nekem,mert másik régióba kell állítanom a telót,csak úgy találtam meg az árúházban. Majd restart,régió vissza. Az az érdekes,hogy így,hogy ez a beta meszenger van fent,így ha face kliensben rányomok a meszenger jelre,nem ismeri fel ezt a betat,dob az árúházba töltsem le a nem betat
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
snakebait
senior tag
válasz ZavaBalazs #81556 üzenetére
Áruld már el légyszi hol lehet megnézni ezeknek a meszengereknek a méretét!? Eddig én is a régit használtam,minap tettem fel az újat,jobban tetszik. De. Azt veszem észre a telefon memóriáján egyre fogy a hely,pedig nem telepítek semmit.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
ZavaBalazs
őstag
válasz ZavaBalazs #81555 üzenetére
ja, még valami. most raktam újra a telefonomat, szóval a sima messenger és a béta is ugyanannyi ideje vannak fenn. a régi app 43 mega (de kb 4 hónap HR nélküli élet alatt is csak 70-re duzzadt fel) az új már 190, de haverom épp 350 megásan törölte egy hét használat után.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
netpeti98
addikt
válasz ZavaBalazs #80996 üzenetére
Valóban.
-
Nebogipfel
csendes tag
válasz ZavaBalazs #80996 üzenetére
Beállítások - Fiókok kezelése - Adott fiók - Postaláda szinkronizálási... Ha erre gondoltál.
-
this is life
Ármester
válasz ZavaBalazs #80845 üzenetére
Nalam is ez a gond ... bar este valamiert megjavult, de biztonsag kedveert a gmail fiokom atiranyitottam a live.com fiokra...
-
Sungoo
addikt
válasz ZavaBalazs #80845 üzenetére
Kipróbáltam, működik. Nem a gmail-al lesz a gond.
-
btudos
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80682 üzenetére
Fiókhoz kötött a promóció, a link megosztható mással is, az számít, milyen fiókkal jelentkezel be a "vásárláshoz".
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nrezso
csendes tag
válasz ZavaBalazs #80545 üzenetére
Total commander appos másolás. Kerülő a dolog de nálam működik.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80428 üzenetére
Vagyis se törölni, se küldeni nem tudsz?
-
AdamMi
csendes tag
válasz ZavaBalazs #80240 üzenetére
Sajna ez a probléma .318-nál is megmaradt. Gmail fiókot szikronizálok és bár olvasni tudom a leveleket, válaszolni már nem. Pontosabban választ írni tudok, csak egyrészt ha hibát vétek, törölni nem lehet, másrészt nem aktív a küldés gomb. L730 Szavazatok már egy ideje mentek a hibára, ez a probléma csak a .318 frissítés előtti outlook frissítéssel jött elő. Addig minden rendben volt. Várni kell a javításra...
Lassan járj, tovább sétálsz!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80157 üzenetére
Ne gond, ha mindenhol ez van a sztrádán, szinte keresgélned sem kell, csak találok más infót is erről.
Csak eddig nem botlottam bele...
Jó nyaralást! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80144 üzenetére
Ne lovagolj már annyira a témán, ha neked van igazad a 950 XL drága marad, ha nekem, akkor meg még olcsóbb lesz. De majd 1 év eltelte előtt már kifutóként jelzik a készülékeket a szolgáltatóknál, az most mindegy, hogy az ED-ban 3 év múlva is fél millióért árulják még, mert a kutyának nem kell annyiért. De a jelenlegi áron sem kell egyelőre a nagy többségnek, mert gáz a rendszer! (218)
De az nem azt jelenti, hogy az MS-nél még gyártják, sőt abban sem vagyok biztos, hogy gyártják-e még manapság ezt a készüléket, vagy sok millió a raktárban várja, hogy esetleg gazdára talál.HP-ről meg annyit, hogy tudtam, hogy ezt a linket kapom a mindenhol helyett.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80108 üzenetére
Jah, értem nagyon szeretnél egy 950 XL-t , nem is értettem elsőre, minek véded most, hogy kifutóként jelenik majd meg a szolgáltatóknál, vagy csak simán eltűnik.
De most kezded nagyon elferdíteni már, ugyanis nálad egy telefon addig nem kerülhet le a listáról, még a következő meg nem jelenik. És ez az HP féle infó, ez honnét van?
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80103 üzenetére
Ez is egy vélemény volt...
Én azt írtam, hogy lemorzsolódik, mint új készülék ősztől (kifutó termék), nem azt, hogy nem fogják forgalmazni, nyilván mindig lesz egy eldugott hely, ahol lesz a polcon...egy-egy megmarad darab.[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80103 üzenetére
Én is inkább arra tippelnék, hogy marad még a 950-es sorozat egy darabig a forgalomban/gyártásban.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #80100 üzenetére
Az nem attól függ, hogy mikor jön a következő MS mobil!
Főleg, hogy csak jövő tavasszal. A teóriád szerint, ha öt évig nem jön flagship, akkor az addig friss marad?
Nem sokára itt a HP és máris lőttek a 950 XL királyságának, de az ára egy bizonyos áron belül meg áll.
Ha nyáron nem is, de őszre lemorzsolódik és csak ott árulják, ahol még kapható.
Mivel az SP jön majd, nem jövő tavaszig gyártják a WM-et. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz ZavaBalazs #79857 üzenetére
Igen volt már, lehet nem itt, de a continuum miatt használják így a 950 XL-t.
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #79756 üzenetére
Bocs azt hittem már felrakta a telefon a 242-t de ez még csak a 218
-
törölt tag
válasz ZavaBalazs #79753 üzenetére
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz ZavaBalazs #79750 üzenetére
Sokra nem mégy vele, mert az elmúlt 30 napban nem volt mobilneten a szerencsétlen (itthoni készülék, leginkább az asztalon tárolva).
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #78278 üzenetére
HTC nyilatkozataiban ez szerepel.
Bár szerintem az alapja az hogy ugye az egész androidos telefon, szimplán ráhúzták a Windows platformot, így gondolom valami firmware kombó gond lehet. De a problémákat megoldani kellene nem, a padló alá söpörni.
Az insideres Windows 10 persze hogy rajta van ezt kár mutogatni.
-
Syl
nagyúr
válasz ZavaBalazs #77441 üzenetére
Igeeen. Az én 640-esem is hibátlanul vette a frissítést, csak később derültek ki a turpisságok. Például:
- 8.1 alatt beállított lock screen időjárás kijelzést egy sima háttérképpé konvertálta és a szép napos, kellemes 12 fokra is egy hűvös éjszakai képet mutatott.
- A Kapcsolatok csempén szép üres karikák mozogtak, holott a partnerek nagy részéhez van kép beállítva.
- A naptárból eltávolított esemény még kb fél óráig kint volt a csempén.
- Az Időjárás app 10 indításból legalább 5-6 alkalommal azonnal kilép.
- Core és Loco Music Player simán leáll minden egyes zeneszám végén. Fel kell oldani a kijelzőt, hogy továbbinduljon.Nagyobb probléma, hogy a hibák egy része HR és nulláról való belakás után (igeee, végigcsináltam ezt a szent műveletet!) is jelen vannak...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
mtm800
senior tag
válasz ZavaBalazs #77210 üzenetére
Hehe ez jó volt
-
samu2062
senior tag
válasz ZavaBalazs #77151 üzenetére
Nekem simán ment minden az advisorral és magyarra volt állítva a régió.Szóval elvileg úgy is mennie kéne.
-
mtm800
senior tag
válasz ZavaBalazs #77144 üzenetére
Most regisztrálják mind a 19-et a migrációs hotspot-on ....na jó csak vicc volt
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #77144 üzenetére
inditsd ujra.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
seadrone
őstag
válasz ZavaBalazs #76865 üzenetére
elnézte a fórumtárs szerintem, no para
az 550 tudásra nem az igazi a számomra, lehet hogy a wp kimarad a szórásból így
köszi szépen srácok -
SOAD19
addikt
válasz ZavaBalazs #76691 üzenetére
Én kérek elnézést a feltételezésért... Az adott ország térképe fel van telepítve a telefonra, hogy offline is tudjon navigálni.
[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz ZavaBalazs #76489 üzenetére
Így van, az enyém is ilyen. Ráadásul a feliratozása sokkal jobb minőségű. Ez biztos nem gyári.
-
MODERÁTOR
válasz ZavaBalazs #76469 üzenetére
Ajjaj, nem olvastad végig a cikket ugye? 😊
Az a statisztika egy reklámcég 1000-es felmérése amit maga a cikk is megkérdőjelez. Szóval erről ennyit.Amúgy az általad leírtak (az ingyenes appok használata) pont az általam elmondottakat támasztják alá.
Az, hogy te ingyenes appokat használsz, még nem lesz nagyobb a platform jövedelmezősége, ez remélem nem vitás. -
Imi1981
veterán
válasz ZavaBalazs #76435 üzenetére
Én is a görgetés miatt nem szeretem.De igazából az ie és az edgén kívül mindegyiknek tetű lassú a görgetése ami elveszi a kedvem a használatuktól.
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
válasz ZavaBalazs #76435 üzenetére
Persze, úgy próbáltam, működnie is kellene, de nem lehet megnyitni új oldalon. Újratelepítettem, úgy sem jó. Lehet az Insider kavar be, mert ha pl megnyitok más programot böngészés közben ( Edge-t nem érinti ez a hiba) és visszalépek, akkor teljesen behal, semmire nem reagál.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ZavaBalazs #76322 üzenetére
Ja persze... második...
Ez sem a legjobb stat.motor, de az tuti, hogy a lassú növekedés ellenére is 3. helyen van a WP.
Én teljesen másra szoktam használni ezt a motort, de kb. ennyi a vége.
Nemzetközi is hasonló.
Van aki ilyen sötéten látja
De egy szép angol szóval ezt mondja Nadella: unsustainableMeliora sunt bono inimica
-
tutis
őstag
válasz ZavaBalazs #76322 üzenetére
nem rossz ötlet, de kellene forrás megjelölés is, hogy hivatalos legyen
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #76174 üzenetére
Tudom, én is olvastam ezt a cikket. De még mwc előtt is volt valami cikk, hogy valami kínai blogom az ms azt írta, hogy mi5, oneplus1 és oneplus2 (így írjak egyáltalán?) romok várhatóak.
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #76167 üzenetére
Ja, én se. Gondolom Mi4-hez hasonlóan csak kiadják hozzá a ROM-ot. Vagy már zárt bootloader-re váltottak? Olvastam ilyet is, hogy ez a terv...
-
mirci18
addikt
válasz ZavaBalazs #76050 üzenetére
Nekem az outlook-al semmi bajom az töröl ha megnéztem az üzenetet.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
chipesz
őstag
válasz ZavaBalazs #76046 üzenetére
Ez a Messenger leírása, de tök mindegy melyik appra mész rá, mindenhol ezt írja, ez egységes.
Maga az áruház meg a Microsoft tulajdona, szóval ők hívják így.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24
-
félisten
válasz ZavaBalazs #75976 üzenetére
Olvasva a külföldi véleményeket, ez is csak olaj a tűzre. Kb csak negatív hozzászólások vannak. Szerintem jogosan, MS mindent megtesz, hogy csökkentse a nemlétező felhasználóbázisát
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Melack
veterán
válasz ZavaBalazs #75976 üzenetére
Egy újabb ok, hogy mindenki rólunk beszéljen
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Bukk900
őstag
válasz ZavaBalazs #75914 üzenetére
Arról van valami infó, hogy a 10-es gyári kamerával megkapná mindenki?
-
nicu71
addikt
válasz ZavaBalazs #75883 üzenetére
hu de jó kis sorozat .Városfejlesztési osztály én még csak a 3 évadnál járok,de majd a hatodiknál figyelek
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
nbukta77
addikt
válasz ZavaBalazs #75883 üzenetére
Es a Win10 mobile? Mintha lattam volna valami mozifilmben.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Nooeca
senior tag
válasz ZavaBalazs #75858 üzenetére
+ még az a tény hogy a szolgáltatók közösen tesztelik az MS-el a Windows 10-et, és Február végéig meg lettek kérve hogy ne adják ki a rendszert, azaz megállapodtak egy február végi megjelenésben bőven elegendő tény ahhoz, hogy a Windows 10 jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!