- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
starr
őstag
válasz
snakebait #87688 üzenetére
Tűzd ki böngészővel még gyorsabb lesz, és az üzeneteket is lehet látni.
Célszerű a kitűzött weblapokra a Cốc Cốc Browsert (ejtsd: Csöcsösbrózer) használni, mert az nem halmozza ilyenkor a megnyitott tabokat, mint az Edge.
Tegnap felraktam a Faceboot által csinált appot, kivártam a fél percet,amíg elindul, aztán uninstall.
2016-ban ami 1 mp alatt nem indul el az szánalmas. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
snakebait #86772 üzenetére
Pát hétre áttértem droidra a fő telefonomon (céges) és vissza kellett térjek 930-ra a fagyások ellenére is, mert a droid rettentő sivár (Z5). Hiányoztak az élő csempék, a folyamatos mozgás, az élő csempéken az információ stb.. A Z5 is jó telefon, nem is vele van a baj. A kinek mi jön be eléggé egyén függő. Játékra mind a mai napig használom, mert arra tökéletes.
-
iihorvath
tag
válasz
snakebait #85700 üzenetére
Én főleg a viber miatt kényszerülök megválni a platformtól. Az ismerőseimet nem tudom másra szoktatni, miattam nem is fognak áttérni, nekik androidon, ios-en normálisan működik. Szóval logikus lépés lesz, ha én lépek.
A héten pedig frissült a teló is és jött újabb verzió is viber-ből, de egyetlen eddigi nyűg sem lett kijavítva benne. Vagyis néha nem jelez, ha értesítés jön, sem élő csempén, sem sehol, aztán meg olykor bent ragad már megtekintett értesítés, úgy mintha még nem olvastam volna, szóval pocsék! -
yaksi
aktív tag
válasz
snakebait #85701 üzenetére
Nekem sem szinkronizált még... Ez korábban nem volt...
Ugye a Mi4-en alapból Android (MIUI) volt. Ott mint a villám, az első indításnál megvoltak a kontaktok. Ugyanazon a telefonon, csak W10 alatt, eddig még nem sikerült szinkronizálni a névjegyeket.
Ha rámegyek, hogy minden kontaktot mutasson (ne csak a Vibert), akkor látok mindenkit, de pl. az ingyenes Viber Message-t nem ajánlja fel...
-
pikszel
addikt
válasz
snakebait #85403 üzenetére
Nem volt bonyolult kérdés, azonban én így oldottam meg anno. Szépen megjelennek a születésnapok, már ha az illető megadta. FB pedig csak böngészőből.
-
-
-
-
tibike8
őstag
válasz
snakebait #85247 üzenetére
Nálam is működik rendben minden mint egy másik kolléga is írta. Ez is olyan W10P-s jelenség lehet
(#85244) martin66
Nálam a Hangout kliens rendben működik. Bár mostanában az értesítés rapszodikus. Azt meg nem is tudtam, hogy van fizetős is belőle... Majd összevetem, hogy mit ad azért a viszonylag nem kevés árért amibe a fizetős kerül. A free is tud mindent amit a mindennapokban használni szeretnék. -
Gömbike
senior tag
válasz
snakebait #85243 üzenetére
Nekem működik mondjuk úgy, hogy folyamatosan. De van olyan nap, hogy a Glance Screen nem akarja mutatni, ekkor megnyitom az appot és utána pár napig semmi gond. De a csempe is áll, ha a Glance nem mutatja. De alapjában véve ez működik.
Az akksi kijelzés szokott bekavarni a Glance-on.
-
martin66
senior tag
válasz
snakebait #85035 üzenetére
Csipognia kellene.
Igen, ez a funkció neve és aktiválva van mindenhol. Telefonon és a szolgáltatónál is. Jelenleg úgy működik, hogy ha telefonálok és nem a fülemnél van a készülék (a közelség érzékelő nem érzi közelnek), akkor a fotó megjelenik a kijelzőn, de hang jelzés nincs. Már pedig az emberek általában a fülénél telefonálnak, ezért nem veszed észre hogy hívnak és horror nagy baj!
(#85036) chipesz
Mióta nem működik tudod?
-
Akron99
aktív tag
válasz
snakebait #84768 üzenetére
Ha win10 van fent, akkor egy megoldás:
http://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/parancssorból (rendszergazda joggal indítva):
Get-AppxPackage *onenote* | Remove-AppxPackage -
zsoltzsolt
addikt
válasz
snakebait #84480 üzenetére
Én is beállítottam, de telefonálás közben akárhányszor fület váltottam jó hangosan megszólalt, ha épp az beszélt, akit hívtam vagy hívott
, így inkább inaktiváltam abeállítást.
(#84481) mflex így ezáltal indirekt módon kényszerít az MS, hogy áttanulmányozd a telefon összes menü pontját
, csak tanítani akarnak
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snakebait #84363 üzenetére
Akkor csak azt tudom írni, amit az előbb is. RS nem való már olyan telefonra, ami alapból nem w10. A lehetőséget és látszatot megadták, ha már beszopattak újra mindenkit, de ezt nem fogja Dona leírni, hogy Hello világ, régebbire ne rakjátok fel, mert úgy xar (lesz) az egész, ahogy van.
Viszont az ébresztés hangerő, ha nem működik rendesen, az migrációs hiba.
Azért egy kísérletet megér, ha tudod próbáld ki, ha tudod, hogy másik BT akármi nem-e látja a telefont, nálam kikapcsolva is ment a BT. Mármint a rendszer hazudott...Emiatt aztán merült, mint a beton. (de nem hinném, hogy itt ez a hiba lehet)
-
starr
őstag
válasz
snakebait #83909 üzenetére
Ezek szerint TH2-n vagy.
Azon mindig is így volt, hogy az SMS-ekkel össze volt keverve a Skype.
Annyi történt, hogy az Üzenetek appal is bejelentkeztél a Skype-ba, onnantól oda is megjöttek.
Szóval a hangjelzést az Üzenetek appra állítsd.
Ha nem tetszik ez a dolog, akkor a Skype Video-ban tudsz kijelentkezni.
Onnantól az SMS-ek közé nem fog bekerülni.
Jövő héten jön az RS. Ott már van rendes Skype app, és az sms-ekkel sem lesz összekeverve. -
Sipka81
tag
válasz
snakebait #83130 üzenetére
frissítés után nekem első belépésnél megjelent felül jobb oldalon a hang + videóhívás lehetősége. Hanghívást kiválasztva mutatta a korábbi nem fogadott hívásaimat (próbáltak hívni androidról, persze e win10-et nem lehet csak úgy felhívni messengeren...) és azt is, hogy éppen ki az elérhető, de hívni nem próbáltam.
ha most elindítom, már meg sem jelennek ezek az opciók... pedig azóta nem volt újabb frissítés, én ezt nagyon nem értem... -
-
scyllarus
veterán
válasz
snakebait #83133 üzenetére
Érdekes. Nekem most fent van átmenetileg a béta és a hivatalos is. Mivel nem akarom duplán kapni az értesítéseket, így a simában ki van kapcsolva a Gépházban. ott van felkiáltójel, a bétában nincs. Éjszakára mindkettőben ki volt, akkor volt is felkiáltójelem, szóval szépen követi a kapcsolgatást.
-
-
chipesz
őstag
-
NGC
tag
válasz
snakebait #82820 üzenetére
Itt egy Felirat átidőzítő oldal, próbáld meg.
-
leslie23
tag
válasz
snakebait #81902 üzenetére
ja értem.
nekem a Messenger is problémás, sajnos. eddig a beillesztés nem működött rendesen, ezt a tegnapi (?) frissítéssel helyrerakták, viszont azóta 10-ből 9-szer ha elkezdeném a szöveget pötyögni, a felugró billentyűzet takarja a szövegdobozt. végeredmény; nem látom amit írok.zseniális. na de legyen betudva ez annak, hogy béta.
desktopos app hónapok óta elérhető (nem béta), de ugyanezt csinálja a virtuális billentyűzettel, na meg a szinkronizálással is vannak gondok.
ezek az Osmetas iOS-appok iszonyatosan gyengék szerintem, nem tudom mi az oka. -
leslie23
tag
válasz
snakebait #81899 üzenetére
én magyar régión vagyok, keresés után mindkettőt listázza a store.
direkt link alapján tudod telepíteni?
(vannak amúgy hülyeségei az MS storenak, kedvencem amikor a leírásokat random arab/szláv nyelven jelentíti meg. a másik, hogy listáz egy appot, mutatja mellette az 5 csillagot, erre ha megnézed az értékelést; 2,5)
mflex: igen, nagyon úgy tűnik. viszont hardver-ügyileg még mindig a 650 felett van valamivel, szóval gondolom nem ezzel van probléma.
-
-
Francia91
veterán
válasz
snakebait #81663 üzenetére
Én azért Insiderezek, mert nekem Lumia 1020-asom van
Más út nekem nincs, és azt kell mondjam, hogy már lassan 2 hónapja hibátlanul teszi a dolgát az 1020-ason a rendszer, annak ellenére, hogy hivatalosan azért nem jött ki rá, mert teljesítményproblémákra hivatkoztak... akkuidő kb 15%-kal csökkent, nem többel, de semmi más hibája nincs -
-
Francia91
veterán
válasz
snakebait #81610 üzenetére
Nekem .338-ason is 4-es van... Na majd rálesek, hogy mi a helyzet a frissítéssel
Más:
Kíváncsiságból nyomtam egy HR-t a Lumia 1020-ason a Windows 10-re (.338-as Build)
Eddig sem volt panaszom a Windows 10-re (8.1-re toltam rá mindenféle visszaállítás nélkül), de így pörgősebb lett, még jobban bejön. -
-
Spet
addikt
válasz
snakebait #80254 üzenetére
Amit hirtelen találtam:
Vagy kipróbálod a *43#-t, vagy pedig telepíted a Calls+ applikációt, ami ugyanott lesz megtalálható ahol a gyári beállítás a 8.1-ben. Vagy van szintén a microsoft álltal fejlesztett Network services. Mindkettő van WM10-re (is).
-
-
MrCsiT
addikt
válasz
snakebait #79718 üzenetére
Erre a Viber nem jelez kérdésre, korábban volt megoldásom:
1. A viber-ben az értesítéseket ki kell kapcsolni;
2. ki kell lépni a viber-ből.
3. el kell indítani: ekkor fent , szalagon szól, hogy Jajj, az értesítések ki vannak kapcsolva, akarod-e bekapcsolni?? - erre jól be kell kapcsolni, és ettől szerintem a frissült Viber példány azonosítója újraregisztrálódik a WP lelkecskéjében, mert innentől működnek a jelzések.Majd írd meg, hogy most ez megoldás volt-e?
-
iihorvath
tag
válasz
snakebait #79718 üzenetére
A viber nekem is megkukult mostanában, ahogy a whatsup is.
De ezen már kevésbé akadok fenn, mert amióta windows-os telefont használok, hozzászoktam, hogy a hívásokon és az sms-eken kívül minden más értesítés olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája.
Még a 8.1 óta folyamatosan ígérgetik és a change log-okban néha írogatják, hogy megjavították, vagy majd hamarosan megjavítják, de ez valahogy soha nem jön össze nekik. Még az sem sikerül, hogy az élő csempe, az alkalmazás és az értesítési sáv állandóan szinkronban legyen, az olvasott és a nem olvasott értesítések tekintetében és úgy általában is.
Már amennyiben érkezik értesítés, mert én már rutin szerűen nyitogatom ezeket az appokat, hogy csekkoljam bennük, hogy érkezett-e valami... -
-
longwild
aktív tag
válasz
snakebait #78554 üzenetére
Szia!
A MS féle Maps appban benne van minden.
1. Címre keresel, megtalálja, a találat alatti Directions kicsi linkre tappelsz. Megjelenik egy összegző képernyő az A és B pontokkal. Tőlük jobbra fel a felső sarokban válthatsz az autó-busz-gyalogos üzemmód között és ezek alapján újratervezgeti a default vonalakat. Az egyes tervezési eredményeket (többet is) a kicsi térkép alatti részen találhatod, melyet fel is húzhatsz a térkép teljes kitakarásáig. Bármelyik útvonal tetszik, GO-val indul a navi.
2. Settingsben a Preferred dirctionst érdemes beállítani a neked megfelelőre (Driving, Transit, Walking)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest