- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A w10m ala irt ms fb app [link] fejlesztoi mod legyen bekapcsolva ...furge a nevjegyeket nem valasztja szet ,kicsit fapad de nem 100mega alapbol.
Lalikiraly
Talan rp agon johet , de nagy a csend igy kisse eselytelen a mai frissito kedd, bug fixere en is kivancsi lennek , de sanszos hogy megint csak buildszam csere lesz ,esetleg egy ket ikont kicserelnek ... -
-
Iranyits at mindent gmailre a freemailes fiokbol es kesz.
Nekem a gmail van az outlookomra atiranyitva. De igy a gmailes reszen nagy vadregenyes tajat formal a beerkezo mappa, leven eleg reg allitgattam be utoljara a szuroket, igazan mokas kepet fest az outlookos rendezettseghez kepest
-
-
Zsoleszhun
addikt
Ez lesz az. Én kikapcsoltam egy nap után mert érezhetően lassította az elérési időmet, de lehet már a routerem kevés hozzá (TP-Link 1043ND)
-
SoundX
tag
Szia!
A rendszer mindent tud amit a konkurencia is fel tud mutatni. Egyedüli hátránya (szerintem) az alkalmazások hiánya.
Jelenleg egy Lumia 930-at hajtok, és imádom! Nem vagyok a windows mellett elfogult. Első Lumiám egy 710-es volt. Utáltam. Aztán jött egy Samsung S4. Na azt még jobban ki nem állhattam. Ezek után reméltem, hogy a windows jó útra tér (gondolok én a 7.X és a 8.1 különbségeire) valamint mivel a
laggdroidandroidot ellopták, vettem egy Lumia 520-ast. Nagyon beleszerettem. 2 hónapra rá jött a házhoz egy 925. Egész sokáig nyúztam. Majd ismerősök ajánlására vettem egy iPhone-t. Hááááát...Maradjunk annyiban, hogy nekem nem jött be (6).
Lecseréltem 930-ra és kérdésedre megint választ adva:
A windows mára egy egész jól kiforrott operációs rendszer minimális hátrányokkal (főképp androidhoz képest).
Valamint nekem is lenne egy kérdésem: napi szinten használható a windows 10 telefonon jelenlegi állapotában?
-
-
cattus
addikt
facebook + messenger - pipa
viber - pipa
skype - pipa
ezek összefésülése egy profilba Ez nagyon fontos, hogy 1 név alatt lássam egy embernek az összes létező profilját (face, skype, viber, telefon) - ha itt arra gondolsz, hogy a névjegyzékben együtt jelenjenek meg az adott kontaktnál, akkor asszem ez is meg van oldva
aztán:
fordító progi - pipa
elmű, tigáz, távszámla app - passz
tárhely appok: 4shared, dropbox, onedrive - mindhárom pipa
navigáviós appok: inrix traffix, igo - szerintem ezek nincsenek, HERE meg Sygic van
vodafone mobil app - passz
torrent kliens app (de ez nem igazán fontos) - pipa
teamviewer app - pipafileküldés és fogadás, közösségi megosztás, de ebben ha jól emlékszem régebben is jó volt a winphone - ez is pipa
Backup progi van amivel menteni lehet dolgokat? - Beépített van, ami felhőbe (OneDrive) szinkronizál.
Pc-vel még mindig csak a Zune progival lehet kapcsolódni? - Nem, simán látod a teleofn médiatartalmát, de a rendszerfájlokhoz és az appokhoz nem férsz hozzá
Nem lehet feltörni, nincs se "root", se "jailbreak".
-
Burt1793
veterán
FB, messenger, skype és Viber működik és úgy tudom vannak programok, amikkel össze lehet fűzni őket. A kapcsolatok app a névjegyeket tudja együtt mutatni.
Van pár fordító program, google fordító asszem nincs, de ezek amúgy se olyan értékes alkalmazások.
elmű, tigáz, távszámla apphoz annyit tudok mondani, hogy a google-val rájuk lehet keresni, én nem használom őket, de sokféle ilyen szolgáltatós app jött ki már wp-re, szóval nem esélytelen.
Tárhely appok vannak, a dropbox app jobb, mint a onedrive-os.4shared is van.
Navi app-ból is van pár, a here nem rossz, bár vannak hiányosságai, cserébe gyors. Igo elvileg lesz, még nincs.
Vodafone app van.
Torrent kliens appról nem nagyon tudok nyilatkozni, mintha valakik mondták volna, hogy van, de passz.
Teamviewer van és jó is.
Fájlküldés, megosztás jó, bár a fb app rendesen lerontja az elküldött képeket sajnos.
Zune már régóta nem kell, úgy látja a pc a telót, mint egy pendrive-ot (kb).
Backup program van alapból is, de nem tud annyit, mint droidon a Titanium Backup (pl játék mentéseket nehéz átvinni (nem lehet), ha az adott játék nem szinkronizál neten).
Feltörésről nem tudok, nem élek ilyenekkel, persze itt a topikban is lehetett olvasni valami fejlesztői módról, ami egy kicsit több szabadságot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest