- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Ki mire gerjed.
-
De rohadt unalmas már tényleg, hogy már a
kenyérpirítógrillsütő programját is AI-nak hívják.regvoltrossz: én arra lennék kíváncsi, ha azt mondom "szeretném hozzáértő magyar mesterekkel megcsináltatni a fürdőszobámat", hogy nem fagy le végérvényes ciklusban
-
Héraklész
aktív tag
válasz
regvoltrossz
üzenetére
-1
-
regvoltrossz
aktív tag
Azért kíváncsi lennék, ennek a "Hungarian edition" változatára, bográccsal, marhapörkölttel, kőművesdekoltázzsal.
-
Sinesol
veterán
Kéne egy ai-os robot is, aki meg is eszi, hogy véletlenül se lehessen valamiféle negativ élménye az embereknek. Meg az a sört is ihatná, nehogy véletlenül ittas állapotba kerüljön a vendég.
Na meg egy ai arra is kéne, hogy ne a házigazdának kelljen grilleznie, plusz egy ai arra is, hogy el lehessen küldeni a grillpartikra magunk helyett. Be is zárult igy a kör.
Őszintén szólva ha veszek egy drága grill-t /mondjuk az itt szereplő az még azért nem az /, akkor talán én szeretném használni, ha néha nem ugy sikerül, az sem baj, mert ugye a tapasztalat viszi előre az embert. Ha lassan mindent megcsinal az ai helyettem, akkor ennyi erővel előre megrendelhetem egy étteremből is és kevesebb időből, pénzből, ráforditott energiából megvagyok az egésszel. -
proci985
MODERÁTOR
Az auto adagolás jó, a két hőmérő szerintem kevés. Pellettgrillek kozott mondjuk relative olcso a cucc.
Viszont ha pellett nem kell, egy sima szenes grill 1-2 megfelelő hőmérővel (pl meater 2 plus) megtámogatva olcsóbb és valószínűleg jobb lesz.
-
Valamivagyok
tag
Hiány pótló termék. Szerintem sütögetek tovább a borona tárcsámon.
Évek alatt teljesen ki tréningeztem magam... tudom mikor jó a husi. -
Zoolee19
senior tag
Tényleg?!
Már lassan mindent AI fog irányítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

?