- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
junior11 #54738 üzenetére
Sot, a telefont ahogy hazaerek, dugom ra a geptol az asztalhoz felvezetett usb kabelre instant, meg rajta is hagyom, meg ha fel is toltott. Sot, estere is. Tuti ket het es meghal a 735 akksija, de addigra mar ugyis halott leszek a tobbitol. A nokia gyujtemenyemre majd sorsolassal valasztok orokost, az offtopic lakoi kozul, a csaladomra nem szivesen hagynam egyik eszkozomet se
-
legiaap
félisten
válasz
junior11 #53357 üzenetére
Nagyjából stagnál. Ezt látjuk már egy jó ideje. Meg hogy növekszik egy-két százalékot hírtelen és már megjósolják, hogy nincs itt baj és nemsokára eljön a jóvilág.
Pedig a reklámot nyomatják, folyamat kikezdik a konkurenciát, akcióznak, plussz helyeket adnak OneDrive-ban, lassan mindent adnak csak vidd már el azt még sem megy úgy ahogy kéne.
Megoldás -
gyurkikrisz
őstag
válasz
junior11 #53360 üzenetére
Ha jövőre nem lesz nagy durranás a W10, akkor végleg lemondhatnak arról hogy valaha is nagyok lehessenek. Persze nem kell lehúzni a rolót, de osztogathatják a telefonokat mint szórólapot, nem lesz jó. Mindenesetre engem kiszolgál, és nem is jön szembe az utcán a 920-am percenként.
-
-
viewdetails
addikt
-
margithid
veterán
válasz
junior11 #53137 üzenetére
Én már csak azért is várnék, mert microsoft nem ad még ki normális áron normális hardverrel telefont, a Prestigo-t meg társait inkább hanyagolnám..
Talán win10-zel ez változni fog és megjelenik pár Kínai A brand is.
Win10 frissíthetőségre leszek még kíváncsi, pl 920 megkapja-e. -
sata005
csendes tag
válasz
junior11 #52580 üzenetére
Van androidos telóm, ez marha jó samsung s4-es. Most meg kaptam egy lumina 930-ast, de legszívesebben a malacokkal megetetném az ótvar windows miatt.
- messengeren nem tudok telefonálni
-az andoridnál a fotóimat már abban a pillantaban rakta fel a google+-ra, ahol bármit tudtam velük csinálni, de ez a windows nem kompatibilis a google+-szal.
- nincs rajta lottóalkalmazás, így mehet megint a postára
- nincs rajta normális hírek alkalmazás
-ráraktam az időkép alkalmazását, de az androidos váltzathoz képest ez egy rakás sz....r
-marha pici rajta a bilenntyűzet és az itt előttem szólók szerint ne is várjak mást
Most így kapásból csak ennyi, ezért keseríti meg az életemet. -
kolosanyi
veterán
válasz
junior11 #52458 üzenetére
Nekem is 30 van, pedig nem volt bekapcsolva az automatikus feltöltés. Most bekapcsoltam (7.8 alatt a pictures hub-ban, mert a OneDrive appban nem találok ilyet), de nem változott semmi.
Amúgy mi a fenét tároltok ti 1 TB-on?
Nekem az összes dokumentumom, sulis anyagok, jegyzetek, minden a OneDriveban van, még egy csomó képet is felraktam, de az egész így se több 2 gigánál.
-
jockas
senior tag
válasz
junior11 #52436 üzenetére
Arra kíváncsi lennék, hogy szerinted hol olcsóbb az 830-as, mint a 920-as?
Vagy netán write-only a kolléga?
920-ról váltani WP-ra úgy, hogy olcsóbb kategória...nem nagyon lehet, csak használtan 720/820-ra. De nem látom értelmét. Ha nincs gond a 920-al, akkor túl nagy a rizikó...vagyis még rosszabb üzlet is lehet belőle. A HTC 8x meg ha jól tudom lényegében a 920 kategória (volt)...
-
Dave™
nagyúr
válasz
junior11 #52414 üzenetére
Egérrel nincs is sok értelme, de tabletként én nagyon szeretem, megosztásra meg keresésre a legkényelmesebb megoldás. Én is úgy értettem, hogy desktopon lesz kukázva, ami mondjuk érthető is, főleg ez a rendkívül kényelmes jobb felső sarokba húzom az egeret, majd lehúzom a megfelelő helyre...
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
junior11 #52389 üzenetére
Valami olyasmi, hogy ha ki akarjuk emelni a felkiáltójeleket akkor sokat rakunk. De ugy a != shift + 4 és néha nem nyomják le rendesen a shiftet és 4 lesz belőle. Erre valami pihentagyú kitalálta hogy már direkt írja be a négyest, sőt még fonetikusan is, mert úgy gondolta hogy ez marhára vicces.
-
Polllen
félisten
válasz
junior11 #52196 üzenetére
Igazából az egyik következik a másikból. Ha nagyobb lenne a felhasználótábor (nagyobb lenne a bevétel), jobban odafigyelnének, hogy mit adnak ki a kezükből. De jelenleg ios meg android mellett kicsi a piac.
Szóval első sorban m$ és a gyártókon múlik, hogy mennyire tolják a wp szekerét.
-
Polllen
félisten
válasz
junior11 #52181 üzenetére
Igen, több olyan külső progi is van, ami sokkal többet és jobban tud más platformon, mint wp-n. Plusz, ha valamelyik gyári nem jön be, ott le tudod cserélni.
A skype mondjuk pont nem ilyen, mindenhová a modern felületes nulla funkciós verzió került. De egy spotify vagy viber esetén már kispórolnak dolgokat (meg még lehetne sorolni, hol). És verzió frissítések is lényegesen lassabban érkeznek.
Ember függő, hogy ez most valóban hiányzik-e vagy sem.emvy
Ez a "ne legyen file kezelő" nagy butaság.
-
WinPho
senior tag
válasz
junior11 #52175 üzenetére
Is-is. Egy S800(1) még mindig S800(1). Akármennyire is elég a rendszernek, kell a hardver. Persze, hogy egy Z2 lenyomja sebességben...
Az alkalmazásfejlesztők java részét meg hidegen hagyja a WP... Tudnának jobbakat is írni...
btw: Mi baj volt a Twitterrel?
Szerintem semmi baj nincs vele.
-
emvy
félisten
válasz
junior11 #52181 üzenetére
Mondjuk ugy, hogy a nagyobb piaci sulynak megfeleloen nehany esetben elobb erkeznek uj funkciok iOS/Android platformra, mint WP-re, ill. nehany esetben lathatoan tobb energiat fektetnek az iOS/Android appok elkeszitesebe (ami neha odaig fajul, hogy az adott app nem keszul el WP-re). Ezzel egyutt kell elni, nekem nem gond, de igazi power usereknek, akikbol itt a PH-n talalhatsz eleget, gond. (Nem tudnak eleg produktivak lenni WP alatt, kozepiskolaban nekem is magasak voltak az elvarasaim.)
-
emvy
félisten
válasz
junior11 #52179 üzenetére
Most megneztem, es restart utan nekem (joval) gyorsabban indul a Facebook 1520-on, mint OPO-n (pedig az utobbiban erosebb a hardver). Ha kilepek es visszalepek, az gyorsabb OPO-n, mert ugye nincs hibernalva az app. A Skype 2 masodperccel gyorsabban indul 1520-on. A Whatsapp kb. fel masodpercel gyorsabb OPO-n. Az OneNote ugyanolyan gyors. Az OPO-nal jelenleg nem nagyon van gyorsabb Androidos gep, szoval...
A Z2, amit vett, sokkal-sokkal erosebb hardver, mint a 925. Ez kicsit olyan, mint amikor egy baratom lecserelte az Omnia 7-et LG G2-re, es oromkodott, hogy ez mennyivel porgosebb
.
-
emvy
félisten
válasz
> alkalmazások többsége a droidon minőségibb, jobb, gyorsabb
Fogalmazzunk ugy, hogy tobb tobb minosegibb, jobb, gyorsabb alkalmazas van egy adott temakorben, mint WP-re, ez teny. A Skype pont rossz pelda, az nalam sokkal stabilabb a Lumian, mint Droidon (pl. mindig megjonnek az ertesitesek, gond nelkul veszi az autos Bluetooth kihangositot, stb.).
-
kolosanyi
veterán
válasz
Ez részben igaz csak. Rengeteg alkalmazás sokkal jobb droidon, de legalább ennyi van, amelyik sz@r. Összességében én annyit tudnék elmondani, hogy átlag igényeket kielégíti alkalmazások tekintetében a WP, viszont a tipikus Samsung, Sony , LG stb gyártók nem felső kategóriás droidjaival van gond. Rossz gyártói ROM-ok, elmaradó frissítések stb. Ha Nexust vesz az ember, azzal nincs gond, viszont egyáltalán nem olcsó. A WP előnye a közép-, és belépő kategóriánál mutatkozik meg igazán szerintem.
-
alevan
őstag
válasz
junior11 #51631 üzenetére
Egy blog postban a VLC vezér francia csávó 2014 végét jósolt WP béta VLCnek, de hogy nyílt vagy zárt béta, arról nem beszélt.
Mondjuk androidon is évekig volt nyílt bétában.
Viszont nem tudom, mi olyat fog tudni, amit a Moli player nem tud, azon kívül hogy ingyenes lessz.
-
Воланд
titán
válasz
junior11 #51610 üzenetére
1520 a nagy szerelmem, de az hasznalhatatlanul nagy. szoval egy 5"-os kellene, de a 930 az meh. kompromisszumot nem akarok kotni (pl glance kell), szoval marad az uj szeria. az meg tobb, mint fel ev. remelem lesz annyi az ms-ben, hogy egy minden joval felszerelt 5"-os flagship-et kiad a threshold-al egyutt.
-
confuser
senior tag
válasz
junior11 #51318 üzenetére
Szvsz a 730/830-on kívül csak a 735 (LTE) fog jönni a Microsoft-tól, illetve a 730-nak valószínűleg két példánya is, egy Dual és egy Single SIM-es verzió (így összesen 3 készülék a 73x családból). A 830-ról is rebesgették, hogy 3 verziója van, de azok teljesen más logika mentén, inkább szolgáltatói exkluzívák lesznek különböző kijelzőmérettel (4.5" és 4.7", de mostanában már 5"-ról is beszélnek), különböző kamerafelbontásokkal (12 MP és 20.1 MP) és Wireless-töltés meglétével/hiányával.
A Yezz-től lesznek még bemutatva ugyanezen a konferencián a fentebb linkelt Billy 4 és 4.7 készülékek, ami összességében azért egy elég bőséges konferenciának ígérkezik. Szerintem panasz nem lehet, maximum ha októberre sem jutnak el kicsiny hazánkba...
-
m1lan
őstag
válasz
junior11 #48963 üzenetére
Hónapok óta olvasom, tudom mi megy ott. Az Xperia SP-vel nagyon sokáig gond volt szoftveresen. Ennek ellenére mindenkinek azt ajánlották, mondván, hogy annyiért az a "legerősebb" meg legjobb vétel. Mostanában van egy fórumozó, aki folyton Blackberry Z10-re próbálja rávenni az odatévedőket, mert neki az van, és mennyivel jobb, mint egy Android...
-
King Unique
titán
válasz
junior11 #47707 üzenetére
Igen, valóban....
Amúgy én csomó helyen azt olvastam, h ezzel márpedig ugrik a gari, érdemes megvárni a hivatalosat, meg, h néhány dolog hiányzik belőle.
De, ha nem, az jó, mert elvileg hivatalos MS regisztráció, PFD app kell hozzá és amit felrak az is MS cucc.
Nem tudom meddig várok, de az már tényleg nevetséges, h a hivatalos oldal szerint is elérhető és ennek ellenére itthon mindig ekkora fáziskésések vannak...(#47708) hroberto: én ezt néztem a magyar régiónál:
Product | Description | Latest version | Lumia Amber | Lumia Black | Lumia CyanLumia 520 | Vodafone | 3056.40000.1349.2004 | Available | Available | Under testing
Akkor most, hogyan is van??
-
-
BobTail
őstag
válasz
junior11 #47073 üzenetére
Lehet, hogy már láttad ezeket, de én nem tudom mit csinálhattak a csehek, mert pont hogy minden tekintetben rendben vannak a 930-val lőtt képeim; szerintem az új algoritmussal simán benne van a TOP5 fotóstelefonban!
(#47072) Dave™, nem foglak győzködni, itt van előttem, látom, de majd Te is meglátod
egyedül fényerőben gyenbébb 1520-hoz képest.
-
KomloiJenci
tag
válasz
junior11 #25357 üzenetére
Például azt, hogy 3,5 napig bírja az akku, mert Far Cry 3 szerű életvitelt folytatsz és sokáig nem vagy konnektor közelben, de szeretnéd ha közben 16 program fusson a háttérben internettámogatással?
Azt látom, hogy nem tudjátok eldönteni, hogy a droidot utáljátok jobban, vagy a WP-t. Szerintem itt valami más gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- PS Plus előfizetések
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest