- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KomloiJenci
tag
válasz
dejaris #25619 üzenetére
Nem feltétlen. Lehet, hogy a többi ember azzal foglalkozik, hogy lefesse-e mégegy rétegben a bútort amit fabrikált, vagy tegyen-e még egy kanál cukrot a befőttbe amit eltesz, netán hagyja még egy órát rotyogni a pálinkát a jobb hatás kedvéért, vagy hogy negyed vagy fél fordulatot tekerjen a karbi levegőcsavarján a kedvezőbb porlasztásért. A szmúsz nevű világfájdalmat nem ismerik.
Más ezeket a füles problémákat a Microsoftnak kellene megüzenni, hogy erre gyúrjanak, ne az egyéni SMS hangra, mert azt már a WP 7.00-be kellett volna extra funkcióként eladni
-
KomloiJenci
tag
Én épp most jöttem vissza az Internet Explorerhez. Elegem lett abból, hogy az Opera az folyton tanusítványgondokkal küzd, hogy az outlook fiókot meg se nyitja, a weblapok 20%-ával gondja van, meg nem is úgy jeleníti meg ahogy kell. Meglepődve tapasztaltam, hogy az IE hasítja az oldalakat mint a réce f@sza az iszapot. Nekem olyan 20%-os sebességnövekedést produkált a váltás. Arról nem beszélve, hogy a WP felületéhez hasonlatos a felülete, ami harmonizál az Outlookkal, meg magával a telefonnal.
A Chorome sose volt a kedvencem, még robotéknál se használtam, nem hat meg a szinkronizáció. Ugyanazok a könyvjelzők megvannak telefonon is, aztán hali. Lopja az adatokat a Google, a Chrome még a fenekem lyukába is benéz. Nekem ez nem hiányzik. -
KomloiJenci
tag
válasz
konyi79 #25475 üzenetére
Mondjuk ez már angolul most is elérhető. Jópofa ott társalogni a telefonnal, amikor pl több szám is van hozzárendelve egy kontakthoz. Bemondod, hogy Call Marianna, a telefon meg visszakérdez, hogy Melyiket akarod, az otthoni, mobil, vagy munkahelyi számot. Mondod, hogy home, és akkor hivja az otthonit. Csak ezzel az a bajom, hogy nem tanultam soha angolt, annyit tudok, amennyi rám ragadt, így nem annyira jó a kiejtésem. Lehet szöveget is diktálni neki, komplett mondatot. Persze azt is csak angolul. Roboton meg ez is ment Magyarul, igen jó hatásfokkal. Szerintem ez előbbre való. Az egyéni SMS hanggal kijátszottuk már magunkat 2001-ben. A csempeméretre se izgulok, mert minél kisebb egy csempe, annál kevesebb infó van rajta. A parancsikonokból meg már kiraktam ami kell. Nekem belefér a menübe lépni ha kell valami. Na mindegy, nem életbevágó a hangvezérlés se.
-
KomloiJenci
tag
válasz
Integrale #25469 üzenetére
Én teljesen elégedett vagyok a gyárival. Nálunk a cégnél mindenkinek a Samsung fütyülős az sms hangja. Egyedül nekem Windowsos. Szerintem ez olyan jó
. Egyébként kissé cikinek találom amikor síri csendben egy bankban megszólal valami poén sms hang. Vagy megszólal csngőhangnak a kis Vuk zenéje, mert a gyerek rátette a meglett apa telefonjára. Otthon poénos, de máshol nem biztos. Természetesen elfogadom, hogy másoknak erre van igényük, csak azt akartam írni, hogy vannak fontosabbak amikre gyúrhatnának. Én pl a hangvezérlést előbre tartanám magyar nyelven, meg szívesen fogadnék egy Swype billentyűzetet is és úgy, hogy gyári legyen, tehát ne kelljen attól rettegnem, hogy kinyeri a billentyűzet a banki adataimat amiket beviszek gépelésnél.
-
KomloiJenci
tag
Csupa új kacat. Nevekhez eddig is lehetett egyéni hangot betenni. Rádióm most is van, az a drive mód feledleges robotnál se használtam sose
-
KomloiJenci
tag
válasz
junior11 #25357 üzenetére
Például azt, hogy 3,5 napig bírja az akku, mert Far Cry 3 szerű életvitelt folytatsz és sokáig nem vagy konnektor közelben, de szeretnéd ha közben 16 program fusson a háttérben internettámogatással?
Azt látom, hogy nem tudjátok eldönteni, hogy a droidot utáljátok jobban, vagy a WP-t. Szerintem itt valami más gond lesz.
-
KomloiJenci
tag
Én égek? Nem én vagyok Windows Phone topicban úgy, hogy elégedetlen vagyok a rendszerrel. Egyébként a legjobban az tetszik, hogy kiemelitek azokat aumz írásaimat amikre nem tudtok magyarázatot adni, a kész tényeket pedig már teljes mértékben figyelmen kívül hagyjátok. Hiába írom, hogy az iPhone se megy rendesen (most a Facebook csetre gondolok), de ma pont egy cimborámnal Facebookon cseréltem volna aki PC-n volt és állandóan random eltűnt az Online listáról. Szóval a pc se jó. Aztán valamit állított és utána jó lett. Én ertem, hogy Nektek ciki, hogy ti nem tudjátok beállítani magatoknak rendesen és most ezért én vagyok a hülye, de szerintem ezt ti túlságosan komolyan veszitek
)).
(#25353) legiaap
Szóval itt van a kutya elásva. Kérdezzük meg a hamburgerest!
-
KomloiJenci
tag
De akkor mit kerestek itt, ha olyan rossz? Ilyen mazo csoportba csöppentem?
Egyébként félre ne értsetek, én is csipáznám, ha úgy menne mint a gsm, de most nem fogom az orrom lógatva rúgni a port magam elé bambulva fekete cuccban 5 percenként a cigibe szippantva mint egy emós
.
-
KomloiJenci
tag
válasz
pethYeti #25344 üzenetére
A családban van droid is meg iphone is. Azok se mennek ám pöcc-röffre. Nekem is volt pár droidom, az se ment rendesen. iPhoneom nem volt, azt csak látom, hogy írnék a családtagnak, de nem tudok, pedig azt se tudja hol kel kikapcsolni azt, hogy online/offline
. De nem azért mert hülye, hanem mert szrik rá.
-
KomloiJenci
tag
válasz
legiaap #25338 üzenetére
Akkor melyik szolgáltató árulna wp-t ha mindenki a csomagba foglalt 200 megájával voipolna? Én is csak azért teszem, mert skót vagyok és lemondok arról, hogy "adj uram isten de rögtön meg kell beszélnem telefonon, hogy kell-e csülök a bablevesbe". Nekem úgy is jó, hogy kapok vagy küldök push emailt ami 95% -os pontossággal működik, és beleírom/beleírják: "gyere skypera". Én nem fizetek semmiféle rettenet 10 ropis 4G netet. 3200 forint a mobilszámlám.. Ebben minden van.
-
KomloiJenci
tag
válasz
pethYeti #25332 üzenetére
De, értem már, ki is próbáltam. Telefonról felhívsz, nem veszem fel. Nekem nem jelzi ki a hívást és onnan kezdve nem is tudsz engem felhívni, mert meg se csörög, innen kezdve nem is kapok semmilyen üzenetet. Teszteltem. Azt is tudom, hogy ez miért gond. Ti úgy akarjátok ezt használni, mintha egy gsm telefon lenne. Csak azt felejtitek el, hogy ez nem az. És a Microsoftnak sem érdeke hogy a Skype kiváltsa a GSM telefont és a szolgáltatóknak sem. Hiszen akkor ki a fene használná a gsm telefont ha fullosan ugyanúgy működne a Skype mint a GSM telefon? Most erre azt mondod, hogy "persze akkor droidon miért működik?". Azért, mert az nem így működik. Ott elindítod a kliensprogramot és fut míg ki nem lövöd. Igen ám, de ha droidnál reggel leveszed 5-kor a töltőről és elindítod a Skypeot, majd használod a háttérben és közben netezel meg zenét hallgatsz munkába menet a buszon, kajaszünetben meg netezel, megnézel egy Youtubot, néha facebookozol, akkor délután kettőre 20%-on lesz a telefonod. Ha meg napközben videót is nézel mert olyan jellegű a munkád, akkor délben, már töltőre kell tenned. Droidon nekem így volt. Én az általatok említett "hibát" azért nem tapasztaltam soha, mert én rendeltetés szerűen használom a Skypeot. Még droidon is úgy használtam, hogy nem futtattam, mert leszívta az akkut. Hanem amikor beszélni akartunk, akkor írt a tag egy üzenetet emailban, hogy "gyere Skype-ra". Akkor felmentem és a gsm 39 ft/perc hívás helyett 2340 ft helyett ingyen beszéltem egy órát. Akku is jobban bírta, a pénzem is megmaradt.
A mostani tesztem szerint egy Symbianos Nokiával hívtam a Windows Phonet. Ki is csengett. Utána viszont már nem. Ha elindítottam a Skype programot, akkor ott volt az elmulasztott hívás. Készenléti móba tettem, akkor megint hívtam Symbianról, ki se csengett.
Kérdés: PC-n kicseng ha a pc alvó módban van? Nem. Igaz, ott beállítható, hogy ne bontsa a kapcsolatot, de az számítógép, ez meg telefon. Másik kérdés. Te hogyan csinálnád meg, ezt a rendszert, hogy az akku se kopjon el 6 óra alatt és mégis állandóan online legyen a rendszer? Az első hívásokat, az első üzenetsorozatot megkapta mindig a Windows Phone. Ha akkor nem vettem fel, akkor utána minek csengessen tovább? Tárgyaláson vagy, hívnak Skypeon, nem tudod felvenni. Mondjuk kinyomni se. A mandarin meg hívogatna téged 5 percenként. Kellemetlen is, meg fogyasztja is az akkut. A Lumia 820 topicban versenyt rendeznek, hogy kinek bírja tovább az akkuja, azt hiszem 3,5 nap a rekord. Szerinted ilyen körülmények között hogyan oldható ez, hogy minden push azonnal pöccre menjen és 3,5 napig bírja az akku? Vannak olyan emberek, akik nem hogy a telefonjuk nevét nem bírják leírni rendesen (lásd hírdetésekben "Eladó Nokia LumiNa", de a saját nevüket se tudják leírni. Hogyan magyaráznád meg nekik, hogy miért merül le fél nap alatt a telefonjuk, ha állandóan megy a háttérben a push email, push facebook, push Skype, live tile, push időjárás? Azt se tudják mi ez. Annyit tudnak, hogy "hööö nem meety. Hööö merű á téllá, hööö ez de szaaar". Használd úgy ahogy kell és nincsen gond. Ha ott vagy a telefonnál, akkor fel tudod venni a hívást, meg tudod nézni az üzeneteket, anélkül, hogy állandóan futna a háttérben a Skype, mert a keretrendszer fut a háttérben minimális erőforrással. Ha nem vagy a telefonnál, akkor mikor visszajössza WC-ről, nézd meg, hogy kerestek-e és kész. Ne a csempén, hanem a programban. Ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Az én módszerem miatt havi 30 ezret bukik a szolgáltató, mert Skypeon beszélem azt, amit egyébként GSM mobilon tennék. Alap, legolcsóbb tarifacsomagban vagyok, azt se beszélem le teljesen mert mindent emailben, facebookon, Skypeon beszélek meg "ingyen". A szolgáltatónak nem buli az amit te szeretnél. Ha meg annyira jó az a droid, hogy a Skype megy a háttérben, de 5-6 óra alatt csontszárazra szívja az akkut, akkor szerintem váltanod kellene. Az áletedet meg ne bízd a Skypera. De nem is arra való
.
-
-
KomloiJenci
tag
Varsó, erős szél, a hajam még mindig tart. A Skype próbanick PC-ről másodperc pontossággal elküldi az üzenetet a telefonra (ma nem indítottam el a Skypeot telefonon), telefon wifin van.
A googlenaptár problémára. Innen látom, hogy nem jól van beállítva az incoming server. Nekem megjeleníti a gmailos naptárat, de csak az egyiket. Tehát amiket beírkáltam
. Pl a gmail többi naptárát én se látom (időjárás névnapok), de nem is akartam vacakolni vele, próbálom leépíteni a gmailt. Tökéletesen működik a Hotmail, és a Microsoftban jobban bízom (mindegy, hogy van-e alapja a bizalomnak). Egyszerűen a névnapokat átvittem a Hotmail naptáramba és a többit is át fogom ha nem leszek ilyen lusta. Pénztárcát is kitakarítottam a Google walletből. Jövő hónapban legyártatom a Lumia telefontokomat is, egyelőre nem tervezek visszalépést a robothoz. de ha mindenképpen ragaszkodsz a gnaptáradhoz, szerintem megoldható, csak dolgozz még az ügyön.
-
KomloiJenci
tag
válasz
polonic #25289 üzenetére
Értem. Ilyen akkor szokott lenni, ha nem sikerül az előző verziókat rendesen eltávolítania a telepítőnek. Mert ha mindenkinél rossz lenne, akkor én is a Skypeot hibáztatnám. Egyébként én nem használom ezt a nap 24 órájában, de bármikor kellett, tudtam használni és így több ezer forintot tudtam megspórolni a telefonszámlán. Amikor droidon futtattam a háttérben, az nagyon szívta az akkut. Ez teljesen be van épülve, már itt is megy a videoüzenet, én nem panaszkodok.
-
KomloiJenci
tag
válasz
polonic #25276 üzenetére
Mivel korábban ment nálad a szolgáltatás, csak az utolsó két frissítés óta nem jó, ezért gondoltam, hogy a telefonod gyártója a ludas. Nálam ment Amber előtt is és most Amber után is.
Konyi:
Teljesen felesleges keltened a feszültséget a jelzőzéssel "az okoskodőknak pedig...", elfogadom, hogy neked más a véleményed. Felesleges arcoskodnod, mert igy azt találom gondolni, hogy a kisebbségi komplexusod akarod a menőzéssel kompenzálni. Nyugodtan Írd le a nickem, nem harapok.. Válaszom hát neked az, hogy nem lehet egy komoly cég az, amelyikkel csak Skypeon lehet kommunikálni. Ha meg a vevőket akarom tehermentesíteni, akkor létrehozok egy zöld számot, annak költségét leírom az adómból. De hadd ne legyen a Microsoft a hibás, amiért itt mindenki mindent ingyen akar.
-
KomloiJenci
tag
válasz
polonic #25274 üzenetére
Szerintem pont nem a telefonon kell állítani, ott semmit nem lehet állítani. Egyedül az email fikókot lehet kapcsolni push vagy kézi frissítésre. Ott minden automatikus. A fiókban kell állítani a neten. Külön a Skype, külön a Microsoft, külön a Facebook. Ezeket kell összehangolni. ha korábban jó volt, most meg nem, akkor arról nem a szerverek tehetnek, hanem a telefonod gyártója.
-
KomloiJenci
tag
válasz
polonic #25267 üzenetére
De ugye nem gondolod, hogy nekem külön szerverem van, vagy saját részre legyártott Limited Edition telefonom? Szros sufni gsm-ben vettem, még magyarországi garancia sincsen rá. 1 hónapot adott rá a mandarin. És működik. Nekem ebből az jön le, hogy nálad valami nincsen jól beállítva. Egyébként fogalmam sincsen, hogy nekem mitől jó, de belekerült pár éjszakámba, míg kutattam, külföldi fórumokat olvasgattam, a beállításokat visszafelé is fel tudom mondani oroszul. Szóval lehet, hogy csak egy kis időt kellene rászánnod és neked is menne. Ugyanide kapcsolódik az, hogy sok helyen azt írják, hogy rossz az akkuidő. És kikapcsolgatnak, letiltogatnak mindent. Mert azt akarják, hogy két hétig menjen egy full számítógép ami elfér a tenyerükben és Nokia Lumiának hívják. Vagy Luminának. De ez lehetetlen. Valamit valamiért. Vagy bekapcsoltok és engedélyeztek minden pusht, minden szolgáltatást, de akkor max 16 órát bír a telefon, vagy nem kell várni, hogy megjöjjenek az üzenetek és akkor elmegy 2-3 napig. A kettő nem megy egyszerre -sajnos.
(#25270) legiaap:
Ha nekem a munkámhoz kellene, akkor vennék 10 ropiért egy korlátlan vodasimet és felhívnék mindenkit korlátlanul. Nem tökölnék a Skypeal. Ismétlem, ez egy ingyenes szolgáltatás, örülni kellene, hogy így megy ahogy.
(#25271) tybsen:
Borzasztóan egyszerű. Vegyél fel Skype ismerősnek, küldj egy üzenetet, amiben leírod, hogy mennyi az idő. Pl most13.15-van. A Skype órája kijelzi majd, hogy mikor kaptam meg, azt ugye nem tudom mahinálni, csak Photoshoppal, ami kinagyítva látszik. Én készítek neked képernyőmentést.
-
KomloiJenci
tag
Róma, a hajam még mindig tart. 11.50, 3G hálózat, 2 másodpercet késett az üzenet.
-
KomloiJenci
tag
válasz
tybsen #25260 üzenetére
Kilenc óra felé próbáltam, akkor 5 percet késett az üzenet, hívást nem próbáltam. Most fél tizenegykor próbáltam, akkor azonnal megjött az üzenet és a hívás is. Azt észrevettem, hogy mobilhálózaton van némi fáziskésése. És amikor pc-ről hívom a telefont, akkor előbb megvizsgálja, hogy a telefon alkalmas-e a videotelefonálásra. Ha igen, akkor felajánlja, hogy videoval hívjam.
-
KomloiJenci
tag
[Így] néz ki hívás közben mikor nem fut a Skype a háttérben. Viszont én mikor belépek gépen a Skype-ba (a rendes napi használatos nickemmel), akkor nincsenek olyan üzenetek amiket nem kaptam meg. Én értem azt, hogy nem mindig működik a Skype, de ugyanígy nem mindig működik a gmail, a Freemailról jobb nem is beszélni. Nyilván nem könnyű ezeket a dolgokat működtetni. Ha pl háromnaponta vacakolna, akkor azt mondanám, hogy jogos a felháborodás. De szerintem az, hogy néha nem megy, az nem annyira gáz. Pl én karácsonykor meg újévkor nem is küldök GSM üzeneteket se senkinek, mert kb 60% az esély, hogy megkapják, annyira leterhelik a rendszert. És azért fizetünk nem keveset. Ez egy ingyenes szolgáltatás. Nyilván nem bízom rá az életemet, de szerintem használható a dolog.
-
KomloiJenci
tag
Kifutottam a szerkesztésből, mert míg tovább olvastam, készítettem egy próbafiókot a Skypeon. És elkezdtem tesztelgetni, mert láttam, hogy itt valami rettenet módon elégedettlenek az emberek. Többféle módot próbáltam. Először Pc-ről felvettem a valós Skype nevemet partnernek. Erről nem kaptam értesítést a telefonon (legalábbis azonnal, mert nem futott a Skype). Amint bekapcsoltam telefonon a Skypeot, megjelent, hogy probapali1 felvett. Itt hozzáteszem, hogy én minden reggel csipatörlés helyett telefon újraindítással kezdek és soha nem indítom el a Skype-ot. Ennek következtében néha csipás maradok, de a telefonnal elégedett vagyok.
Elkezdtem magammal csetelni. Az üzenetek nem 2, nem 3 másodperc múlva érkeztek telefonra, hanem amint lenyomtam PC-n az entert, máris megjelent a Skype appban a szöveg. Na mondom ez így túl szép. kiléptem főmenübe (fut-e háttérben?). Írok Pc-n, lenyomom az entert, ismét alig nyomtam le, már jelez is a telefon, fent értesítősávban ott van, hogy próbapali1 üzente sadsadad, valamint a Skype csempén egy 1-es. Na gondoltam magamban, velem nem bszik ki (én bizony kiakasztom a dögöt), kikapcsoltam a telefont, majd újra bekapcsoltam, ezúttal el sem indítottam a Skype klienst. Pc-n elkezdtem írni a tesztszöveget (nyelvem hegyét kicsit kidugtam a szám sarkán mint a valóban kíváncsi emberek akik valami nagyon érdekfeszítő dologra koncentrálnak), majd nyomtam egy entert és hopp, megint alig nyomtam le az entert, máris ott az értesítősávban a skype logó és a probapali1 üzenete. Na erre már begurultam, hát nem lehet igaz, hogy ez működik. Most aztán tényleg kibabrálok vele!!! És kikapcsoltam a wifit. Mert mondom hátha ez a szemétláda valami titkosított csatornán összekötötte magát a pc-vel és hohóó! Úgy könnyű!! Kilőtem a wifit, Telenyom mobilhálózat lépett életbe. Gépelek nagy lelkesen (Skype app továbbra sincsen elindítva), nyomom az entert. És sikerüüült!! Háhááá! Megizzasztottam a kis gnyót!. Ugyanis beírtam Pc-n az üzenetet, nyomtam egy entert és semmi! Majd eltelt 1,5 másodperc és csak utána jött meg az üzenet
. Már jelezte is ki az értesítősávban probapali1 üzenetét és a Skype csempén ott az 1-es. Így hát sikerült kiakasztanom. A Skype 1,5 másodpercet késett.
-
KomloiJenci
tag
válasz
mukibuci #25233 üzenetére
Nem csak álomföldön lehet. Fater akart venni egy tévére köthető android renccert. Nem értett hozzá és valami teljesen más multimédiás cuccost vett. Mondtam neki, hogy vigye vissza, mert elállhat a vásárlástól 8 munkanapon belül. Azt nem tudtam, hogy netes, vagy élő vásárlást megkülönböztet a szabály. De tény, hogy szó nélkül visszaadták a pénzt a Tescoban. Azt se mondták, hogy kisnyúl.
Nyilván egy maszek boltban ezzel gondok adódhatnak, de nekem vették már vissza maszek boltban is. Eladó függő. csak nem kell bunkózni meg fenyegetőzni. Szépen, normálisan az ember elmondja mit akar és megoldják. Nekik sem jó egy elégedetlen vásárló.
-
KomloiJenci
tag
válasz
Oppenheimer #24925 üzenetére
Már miért lenne beszorulva. Ha nem kapja meg az értesítéseket, az csak a függőségből segíti kigyógyulni. de amúgy sem hinném, hogy facebookozna a céges telóján
.
-
KomloiJenci
tag
válasz
jockas #24853 üzenetére
Nézd, ezen vitázni kár. Én igazat adok neked, tisztában vagyok azzal, hogy vannak programok ezen a telefonon, amik úgy szarok, ahogy vannak. Senki nem vitatja. Fikázódni mindenhol lehet, mert sehol nincsen tökéletes rendszer. itt a WP esetében használni kell így, ahogyan van. Ha pl én nem tudok valamit megcsinálni telefonon, akkor azzal nem foglalkozok tovább. Ha nagyon izgat a téma, akkor keresek rá más megoldást. Egyébként szerintem mindenkinek jó lenne az, ha pl a Microsoftnak írkálnál és hívogatnád őket telefonon, hogy esetleg nem-e lehetne-e összerakni valami rendes zenelejátszót. Mert úgy hátha megemberelnék magukat csak hogy nem nyaggassák őket végre. Mivel ez van, sajnos ezzel kell beérni.
Más. Skype.
Angolul nem annyira tudok, talán semennyire se. De nekem normálisan működik a Skype. Akkor is elér a hívás, ha nem fut a Skype csevegő programja. Híváskor a Skype csengőhangja jelentkezik, a redőny Skypra változik és ott írja, hogy húzzam fel a rolót. Felhúzom, akkor választhatok, hogy vidoval fogadom, vagy hanggal. Szóval teljesen be van épülve a rendszerbe. Nekem nagyon tetszik, korrekt megoldás. Viszont ha üzenet jön (ma késett vagy 15 percet a Skype üzenet {de ez bizony GSM sms-nél is előfordul}), akkor annak olvasásához elindítja a normál Skype csevegőt és a csempén egy szám jelenik meg, hogy hány üzenet jött. Nálatok mi nem működik? -
KomloiJenci
tag
válasz
Freddycom #24837 üzenetére
Ahogyan sajnos más sem jelentkezik rajta. Pedig az szép teló
. Én észre se vettem volna ezt a "hibát" ha nem írják itt páran. Viszont amit én észrevettem, hogy a weboldalak azok egyénileg kezelhetik a billentyűzet viselkedési módjait. És ezt nem csak ennél a telefonnál vettem észre, hanem az összesnél, ami eddig volt nekem. Két csetre jártam egyszerre és az egyiknél engedélyezte a telefon azt, hogy mondatvégi pont után nagybetűre váltson a billentyűzet, másiknál pedig nem. Sőt, a "Butábbik" csetnél a billentyűzet összes többi extrája se működött. Mivel a rendszer tudja ezt az enteres nagybetűs múdot, nem lehet, hogy most is ez van, hogy a weboldal vagy fórum, ahova írni szeretnétek, az nem támogatja? Pont úgy, ahogyan a nokia emotikonokat is vagy támogatja, vagy nem.
A hívás+sms szűrő nálam is van, gyári független. Sim T-mobile.
-
KomloiJenci
tag
Kipróbáltam. offline módban küldött üzenetek nem jönnek meg az offline mód megszűntetése után. De ha ezt nem írjátok, akkor sose jöttem volna erre rá, mert nem használtam az offline módot sose. Persze kerekebb lenne a program, ha miután online módba kapcsolok, akkor megjönne az üzenet, de ez van.
-
KomloiJenci
tag
válasz
pushalias #24805 üzenetére
Miért kellene offline módba tennem? És ha úgy felejtem? Ha nem akarom, hogy elérjenek, akkor repülő mód. De ki fogom próbálni úgy is, viszont használni azt a funkciót soha nem használom. Nem vagyok kényszerbeteg. Ha nem akarok válaszolni valakinek, akkor nem válaszolok és nem érdekel mit szól. Nem bújkálok senki elől
.
-
KomloiJenci
tag
válasz
szőröscica #24802 üzenetére
Lehet, hogy időtúllépés miat ledobnak.
-
KomloiJenci
tag
válasz
Mister_X #24800 üzenetére
Attól függ, milyen telefonod van. A Nokia oldalán ki van írva a frissítéseknél. Ha van Ambered, akkor a menübe belépve az Extrák+infó opcióban van a tájékoztató. És tedd fel az Ambert, mert gyorsabb lett a telefon mint volt
. Nekem legalábbis. Én most elégedett vagyok a cuccal.
-
KomloiJenci
tag
Szeretnék egy bejelentést tenni. Megkérek mindenkit, hogy foglaljon helyet, de előtte a zsebekben található súlyos tárgyakat adják át a biztonsági őrnek. Köszönöm.
Szóval..nem is tudom hol kezdjem. Kiléptem telefonból, repülóős módba. tehát minden online kapcsolat megszűnt telefonon. Aztán felhívtam fatert PC-ről, megkértem, hogy küldjön nekem üzenetet facebookon. küldött kettőt. Pár perc múlva a telefonon kikapcsoltam a repülős módot. Alig lépett fel a telefon a toronyra, 4-5 másodperc múlva megjött mindkét próba üzenet. Tehát szeretném ünnepélyesen bejelenteni, hogy nekem is van saját Microsoft szerverem, aminek nagyon örülök
. Pörög a kinagyított ÉN csempe és a hátoldalán kiírja ha egy velem kapcsolatos esemény történik
. Na most szaladok mielőtt elveszitek a köveket a biztonsági őrtől és megdobáltok
.
És a legjobbat még nem is írtam. Tegnap megyek az utcán, hallom a Skype csengőhangját. Először nem érdekel, mondom magamban én nem indítottam ma el, biztos nem az enyém. És mégis az enyém volt
. Faján fut a háttérben, mert összekapcsoltama Microsoft (saját szerverű) fiókommal. És minden Skype üzenet megjön (külön Skype logóval jelzi, hogy az Skype üzenet) és ha hívnak, akkor tudok beszélni
)))
-
KomloiJenci
tag
Én 30 megával is vidáman elvoltam
. Utána lecsökkentették a sebességet 32 kb/s-re. de a hírek, időjárás, email, fórum úgy is hibátlan. Mobilos lapokat célszerű nézni ha csökkentettek. Meg a Datasense elvileg tömörít is. Nem kell vele youtube műsort nézni az tény. Csak sajnos megszűnt a 30 megás csomag, már csak 100 megás van a T-nél.
-
KomloiJenci
tag
Tehát ha jól értem, akkor repülő módban vagyok, de közben kapok üzenetet, az nem jön meg, eddig érthető. Utána kikapcsolom a repülő módot és Online vagyok, de az üzenet nem jön le utólagosan. Ez a gond?
-
KomloiJenci
tag
válasz
pethYeti #24777 üzenetére
Csak ismételni tudom magam. A beépített Cset hibátlanul működik nálam. Amint Bemegyek a Cset menübe, frissíti az Online listát. Minek frissítse ha nem nézem? Felesleges akkufogyasztás lenne. Bemegyek, frissíti. Ha névjegyzékből kattintok egy névre, akkor is kiírja, hogy xy most elérhető, vagy xy most mobilon érhető el. Ilyenkor csak SMS küldhető. Az ÉN csempét kitéve pedig ha hozzászóltak a dolgaimhoz jelez. Tudok lájkolni más írását, hozzászólni. Galériából képet feltölteni.
-
KomloiJenci
tag
Bemész a kapcsolatokba, az Ujdonságok fülre södörsz, ott látod a falat. Ugyanazt, mint a webes felületen látsz. Itt találod az új eseményeket, amiket az ismerősök bejegyeznek. Ott van a név, hogy ki osztotta meg és az mellett van a plusz jel és hogy hányan reagáltak rá.
-
KomloiJenci
tag
Mármint valakinek a hozzászólását vagy képét? De lehet lájkolni, unlájkolni. Ha a név melletti + jelre kattintasz, akkor hozzá szólhatsz, vagy lájkolhatod. Ha a tag megosztott képére kattintasz, akkor megnézheted, mentheted. Ha a kép alatti szövegre kattintasz, akkor behozza a megosztott oldalt. A galériádból pedig tudsz feltölteni képet és beállíthatod, hogy privát, barátok, vagyis hogy kik láthatják. Ezért írtam, hogy felesleges mégegy appnak futnia a háttérben. Ja és az ÉN csempe nem keverendő a kapcsolatokkal. Az ÉN csempében csak én vagyok.
-
KomloiJenci
tag
Naaaa. Mondd már mit tud ez a kis cukiság
.
Más. A beépített facebook chatben kifogásoljátok a képküldést. Nekem ott van a lehetőség, csak éppen nem világít, szürke. Vagyis csak a tarthely világít, azt tudnám megosztani. Nem lehet, hogy csak beállítás kérdése a dolog? Amúgy a Facebook appot teljesen letakarítottam. Értelme nincsen a gyári mellett. Azon kívül ha kirakom az ÉN csempét, oda ugyanúgy megjönnek/vagy nem jönnek az értesítések, hogy milyen mozgás volt a facebookon. Az üzenetek meg atom pontosan megjönnek. Tehát értelme nincsen a Facebook appnak.
-
KomloiJenci
tag
válasz
Воланд #24719 üzenetére
Ezen mit kell nézni?
(#24735) StLui :
Szerintem a kolléga enyhe túlzással arra célzott, hogy ha pl beleesel a kútba és segítséget szeretnél, akkor hívd fel a tűzoltókat. Ne pedig fészbuk cseten kérj segítséget. Ha fontos, hogy megkapja valaki, akkor olyat kell használni, ami működik. Egyébként az email az 98%-os pontosságú és képet is lehet benne küldeni. Minden rendszeren működik. Én igazából el nem tudom képzelni mere jó ez az egész fészbuk, azon kívül, hogy mindenkinek megmutassuk az új nájki pólónkat
.
-
KomloiJenci
tag
Hát az üzenetekre nekem sincsen panaszom. Sőt, még az is megjön, amit nem kérek
. Pl egyik tag véletlenül a Skypeon írt rám és azonnal megjött, kijelezte a csempén a Skype ikonon, hogy van egy üzenet. Pedig nem is fut a Skype. Akkor nyílt meg, amikor ráböktem. A Facebook messenger is másodperc pontosan megjön. Nekem azzal van gondom, hogy ha a képem alá kommentelnek, az nem jelenik meg csempén, tehát nem értesít, hogy xy hozzászólt a képedhez.
- Nincsen bekapcsolva a takarékos mód
- Engedélyezve van a telefon nyomonkövetésében az üzenetleküldéses értesítés
- A telefonhelyének mentése
- A Facebook appban minden ki van pipálva
- A Facebook webes felületen az alkalmazásokban hozzá van adva a Microsoft és minden engedélyezve van neki
- Az összekapcsolásban mindent engedélyeztem, kivéve a képfeltöltést
- A Facebook webes felületén nincsen megadva telefonszámom. Ezt csak a legvégső esetben szeretném.Akinek működik a csempe is, az lát valamit amit még ellenőrizzek le? Néha egyébként jönnek, most pl fél óra múlva kijelzett egy eseményt a csempe.
-
KomloiJenci
tag
No és akkor az miért van, hogy a facebook chat üzeneteket másodperc pontosan megkapom telefonra, viszont ha mozgás van a facebook fiókomban, azt nem? Gondolok itt a képem alá kommentre pl. Van ennek köze ahhoz, hogy nem adtam meg a telefonszámomat a Facebooknak? Már másra nem tudok gondolni. Egyébként a Facebook alkalmazásban engedélyezve van.
-
KomloiJenci
tag
Ezt én sem értem, esküszöm. Mire jó? Droidon se használtam semmire. Pontatlan. Egy újraindítás után sose azt mutatta mint amit előzőleg. Egyébként ha a jobb felső sarokban villog az akkujel a villásdugóval, akkor tölt. Ha nem villog, csak világít folyamatosan, akkor fel van töltve. Pofon egyszerű.
-
KomloiJenci
tag
Vajon PC-n az Opera böngészővel miért nem tudok belépni az Outlookba? Tűzrókával megy. Cserébe megjelent alul egy szöveg: Tádááám, taacsad kézbe ismerőseid, tőőccsed le az outlokkot mobííra (tudnám minek, hiszen van rajta gyárilag), kattincs ideee: Odakattintok; 500 - Internal server error.
Ja, telefonon mostanában azt írja ki a Youtube alkalmazás, hogy: "Valami történt. Nem tudjuk pontosan mi."
Aztán ennyi. Viszont ha böngészőből kattintok egy youtube videóra, akkor megnyitja a videót. Valakinek ötlete? -
KomloiJenci
tag
-
-
KomloiJenci
tag
Én speciel nem tudtam beéllítani a WaterFlowt, hogy bármi is megjelenjen a csempén. Csak a program logója van rajta és hali. Erre tud valaki megoldást?
A Gtalkkal kapcsolatban. Én nem találom furcsának, hogy a Microsoft kevésbé támogatja a Google dolgait. Igazából engem zavar is, hogy ennyi féle szociális szoftver van. Mert így most fenn kell lennie a fészbuknak, a messengernek, a twitternek, a skypenak, a linkedinnek, a gtalknak, meg még vagy nyolc programnak ahhoz, hogy mindenkinek az igényét kielégítsék. Szóval ezen kellene egy kicsit változtatni. Egy biztos, én nem fogok annyi csevegő alkalmazást feltenni, ahány cimbora van. Ha kellek nekik, elérnek emailen. Az push és mindig működik. Oda lehet képet, zenét, videót küldeni, de diktafon programmal még hangüzenetet is. Hívjanak Skypeon, az minden platformra elérhető, talán még BlackBerryn is van.
-
KomloiJenci
tag
válasz
batai15 #24296 üzenetére
Nem biztos. Egyébként a Datasense alkalmazásnak sokkal fontosabb eleme az adattömörítő eljárás és az ezáltali sebességnövekedés. Viszont a vodának jó az, ha sokat fogyaszt az user
)). Az meg kit érdekel, hogy hány mega van még vissza? Ha látom, hogy van még 1 mega a keretből, attól még ugyanúgy fogok netezni. Ez persze csak az én véleményem.
-
KomloiJenci
tag
De olyan, mintha a kamera takaróplexije nem türemkedne ki. Márpedig az eredetin kitüremkedik. tehát ha ez a hátlap szintbe hozza, akkor a külsőre kell ráhúzni. Meg mintha azt írná, hogy védi a telefont. Ezért gondoltam, hogy ráhúzós az eredetire. De így is határeset a tokomban.
-
KomloiJenci
tag
Szerintetek ezt a hátlapot az eredetire kell ráhúzni, vagy az eredeti helyére kell feltenni? [link]
Nagyon nem mindegy, mert mert ha rá kell húzni, akkor nem fér a tartómba. A szövegből nem derül ki számomra. De hátha vett már valaki hasonlót.
-
KomloiJenci
tag
Ebből látszik, hogy mennyire eltérőek az ízlések. Én pont nem a kamera miatt vettem és nem is tartom erősnek ebben a Nokiát. Szegény kis 820-am van eddig a legszarabb kamerával szerelve. Ilyen képeket csináltak 6 évvel ezelőtt a HTC Telefonok WM5-el. Ugyanakkor pont azokat szeretem ebben a telefonban, amiket a kritikus negatív szemmel nézett. A csempék és a menürendszer tetszik. Meg a sebesség, maga a Windows kihívás, életérzés. Persze Megértem a csalódottságát is, valóban sokkoló a különbség. De jó ez így.
-
KomloiJenci
tag
Nos. Úgy néz ki, hogy nem a memóriakártya a ludas, ugyanis a belső memóriára történt másolás esetén is ugyanez a helyzet. Egyébként tegnapi olvasmányaimban azt is láttam, hogy sokak szerint a jogsértő fájlok miatt vannak ilyen problémák. Csak kérdem én, hogy akkor ezek szerint a saját rippelésű, de eredeti CD-imről feltett zenéket miért nem hallgathatom a telefonomon? Valamint másnál miért megy normálisan?
-
KomloiJenci
tag
válasz
Kyller #24243 üzenetére
Nekem csak a zene részen volt piszok lassú. Ott lesz a prücök. Mások próbálgattak HR-t, nem segített nekik. Én azt nem eröltetem. Tegnap éjjel olvastam külföldi oldalakat is, sokan küzdenek ezzel a problémával. Még azt megpróbálom, hogy most nem a kártyára rakom a zenéket, hanem a belső memóriára. Ha az is ezt csinálja, akkor nem tom mi van.
Ja, ez a Samsung kártya tuti eredeti, hologrammos cimkésen vettem a MM-ban. Nem okosban vettem a neten. Azzal már ráfaragtam egyszer, nem játszok.
A bővítős nem gáz, megoldjuk ám, Savoo
. Amikor hard resetet csinálok, nem szeretem visszamásolgatni a zenéket. Megoldjuk ezt a kis műszaki hibát és utána 5 évig nem nyúlunk hozzá. Hard reset meg azért gyakran bejátszik
.
-
KomloiJenci
tag
Ugyanaz a helyzet ezzel a kártyával is
. Akkor nincsen több ötletem.
-
KomloiJenci
tag
Na fiúk. Most ugrik a majom a lisztbe. Bele tettem egy Samsung Cl6-ost. Ugyanazokat a számokat kértem rá. Ha felment, akkor meglátjuk. Látványosan gyorsabban mennek rá a számok. Amúgy a régi az Kingston. Én úgy tudtam, hogy az nem egy ócska. Bár tény, hogy nem mai darab. Viszont úgy döntöttem, hogy a Nokiaboltban fogok venni kártyát. Ő érteni fogja mit akarok. És megpróbálom mindjárt kiguglizni a specifikációt, hogy milyen szabvány kell a telefonnak.
Tixem
. Pont ilyet próbálok most. Ha baja van, azt azonnal látod, mert szinkronizálás után azonnal többszörözi a számokat.
És csak a telefonon látszik így, a gépre dugva nem.
-
KomloiJenci
tag
Estét. Megen küzdök a zeneszámtöbbszörözős dologgal. Guglizgatok itten egy ideje és arra jutottam, hogy talán nem komázza az sd kártyámat a renccer. Akinek nem töbszörözi a zenéket a telefon, az elárulná milyen típusú, márkájú, sebességű kártyát használ?
-
KomloiJenci
tag
Ezt úgy értettem, hogy csinaltam egy dokumentumot a telefonnal, majd PC-n akartam megnyitni, folytatni a szerkesztést. És teljesen összeomlott a formázás, amit nem is tudtam átkonvertálni. Ugyanakkor a Microsoftot saját Word programja meg se nyitotta, mert a docx formátumot nem ismeri. Tehát kénytelen az ember megvenni a legújabb Office programot, ha gépen akarjuk folytatni amit telefonon elkezdtünk. Viszont a régi, 5 éves dokumentumokat meg a telefonban nem lehet szerkeszteni. Szóval ilyen gondok vannak. De ismétlem, ezt regebben próbáltam, WP 7.5-el. Azóta nem próbáltam.
-
KomloiJenci
tag
válasz
kolosanyi #24169 üzenetére
Valószínűleg nem venném át a szervizben. Bár csak akkor, ha látható a hiba. Nem tudom pontosan mi a baja a telefonodnak.
Krisz:
Ha csak telefonon használod, akkor nem rossz az irodai csomag, de ha PC-vel szinkronizáltam az OpenOffice ingyenes programmal, akkor nem volt kompatibilis. Igaz, ez pár hónapja volt, mostanaban nem probaltam.
A többiektől kérdezem, hogy a Datasense helyes működéséhez kell valamit állítani a telefontársaság fiókjával? Mert azt írják több helyen, hogy nem minden szolgáltató mellett működik. Ugyanakkor a program maga azt irja, hogy a kiirt adatokat a program a telefonból nyerik a telefon számlálójából és ettől eltérhet a Szolgáltató mérése. Ha ez így van, akkor ezt barmilyen szolgáltatós telefonnal megtehetné.
-
KomloiJenci
tag
válasz
kalozhun100 #23974 üzenetére
De legalább te tudod mi az a Data Sense 😃 . Én nem tudom 😥
-
KomloiJenci
tag
válasz
jockas #23967 üzenetére
Na kollégák. Nem tudom mit patkányoltam, de most kaptam Facebook üzenetet a főkepernyőre, pörög a csempe. Be van jelölve, hogy minden mozgást jelezzen, majd meglátjuk megy-e az is.
A 820 vs. 925 témához. Én 820-Al zúzok, de napi 2-3 alkalommal töltöm. Akkor képzeljük el, hogy meddig bírná egy jobb kijelzővel. Mellesleg kérdem én, mivel jobb? A navigáció se fogja megköszönni, se a videofilm.
Ha a memória nem bővíthető, akkor egy esetleges HR alkalmával lehet mindet vissza pakolgatni. Míg ha kártya lehetőség van, akkor a galériát nem kell piszkálni évekig, még oprendszer váltáskor se feltétlenül. A méret szerintem embere válogatja. Nekem ez is határeset. Az átlós sarkot alg-alig érem el ha oda kell bökni. Én ezeket a szempontokat tartottam fontosnak, hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest