- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dejaris
addikt
válasz
KomloiJenci #25649 üzenetére
Mi koze a hobbinak, ahoz hogy latsz-e, vagy sem?
legiaap: fuss neki megegyszer;-)
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25580 üzenetére
simán megnyitja az outlook-ot az opera, meg mióta chrome motorral megy szerintem az oldalakkal sincs gondja
-
azopi74
addikt
válasz
KomloiJenci #25500 üzenetére
"
Bemondod, hogy Call Marianna, a telefon meg visszakérdez, hogy Melyiket akarod, az otthoni, mobil, vagy munkahelyi számot"Vagy visszakérdez, hogy melyik Mariannát, a feleséged vagy a szeretőd? Asszony meg a hátad mögött áll
-
tybsen
addikt
válasz
én ezt érzem a legnagyobb hiányosságának illetve ez a funkció hiányzik a legjobban bár android on sem tökéletes a magyar nyelvű diktálás de nagyjából eltalálja és az én környezetem már hozzászokott hogy vannak néha furcsa szavak mert elég sokat vagyok úton így nagyon sokszor használom ezt a funkciót mint például most is ebben a hozzászólásban.. annyi hogy pont illetve kérdőjel esetén meg kell szakítani a diktálás mert ezt nem tudja olyan jól értelmezniés kiírja. a windows német vagy angol nyelvű diktálás a nem annyira fontos mint ahogyan az android on de tegnap például elég jól működött amikor próbáltam megint.
összességében egyébként azt vettem észre hogy idén január tól elég sokat változott pozitív értelemben a rendszer sokkal stabilabbá lehet nekem például a bing kereső nagyon tetszik például képeket elég jól jeleníti meg mobiltelefonon sokkal jobban tetszik mint a google. más kérdés hogy nincs olyan autómatikus szöveg kiegészítés mint a google keresőben ezért a keresés némileg lassabb.
én idén januárban rengeteget panaszkodtam alrendszere illetve az akkori készülék endre de jelenleg minden féle újraindulás vagy probléma nélkül működik a rendszer és nagyon tetszik. én továbbra is szerelmes vagyok ezekbe a csempék be úgy hogy nagyon remélem hogy mielőbb megoldják ezt a magyar nyelvű diktálás i dolgot. az értesítések jelenleg annyira nem foglalkoztatnak. facebook ra nincs időm meg amúgy sem érdekel annyira.
a hozzászólásomban lévő hibákat most tudatosan nem is javítottam ki hogy látszódjon mennyire jól lehet diktálni droid on.
-
batai15
félisten
válasz
Ez a kortana?
-
konyi79
addikt
válasz
KomloiJenci #25473 üzenetére
Ja, hangvezérlés király lenne. De ha már annyit tudna, mint régi symbianos telefonnál, autóban kihangosítóval hangutasítással tudtam hívandó fél nevét kimondva hívást imdítani, marhára örülnék. Nem akarok én sms-t bediktálni, de kocsiban milyen jó lenne nem kellene bóklászni a névjegyzékben...
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #25468 üzenetére
De az egyéni SMS hang újdonság, nem beszélve az automatikus forgatás on/off-ról!
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25397 üzenetére
Sajnos mi már csak ilyen kis buták vagyunk
sereeff:
Töltsd le az NSU-t, kösd össze a géped a telefonnal, és válaszd a "telefonom nem bootol" opciót. Amint a telefon kapcsolat képernyő megjelenik nyomd meg a bekapcsoló+hangerő le gombot, amíg nem rezeg. Ezután a szoftver felismeri a telefonod és megkér, hogy feltelepítsen kb 1.2gb helyreállító adatot. -
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #25354 üzenetére
Eskuszom, ha lenne hozzaferesem a push notification feladatait ellato szerverhez, akkor ugy bealitanam, hogy minden tokeletesen mukodjon, de csak nekem!
-
daniel909
addikt
válasz
KomloiJenci #25362 üzenetére
sent from my lumia 520?
(#25365) polonic: gonosz vagy.....
legalább nekünk beállíthatnád rendesen, h mi ne sírjunk. egyenesen WP nagykövetekké lépnénk elő
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #25362 üzenetére
Vagy csak nem próbáljuk kimagyarázni a wp hülyeségeit, hogy az nem bug hanem feature.
Ettől még szerethetjük a rendszert, de többen vannak itt, köztem én is akik 2+ éve használják már, és tudjuk, hogy milyen a notification rendszer. -
Lall
veterán
válasz
KomloiJenci #25354 üzenetére
Persze, nem tudjuk rendesen beállítani én pl. már 2 éve, de hálistennek megjött Jenci Komlorol és ő be tudja. A wp push notification rendszere szar, ilyen mióta megalkották és ez sajnos a wp8-nál sem sokat javult. Én és még sokan ezt tudjuk/elfogadjuk és ettől függetlenül is elégedetten használjuk a rendszert. Továbbra is kérlek, ne égesd magad.
-
jockas
senior tag
válasz
KomloiJenci #25335 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az előttem szólók ajánlásait: ne égesd magad tovább!
-
Lall
veterán
válasz
KomloiJenci #25349 üzenetére
Egy "apai" jótanács. Ne égesd magad tovább.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Mar páran belekötöttek a hülyeségekbe, amiket írtál, de az egyik legfontosabb kimaradt. Nem vagy tisztaban a push működésével. Az csak egy nyitott kapcsolat szerver és kliens között, és a pusht használó alkalmazásoknak ezt kell implementálni. Egyrészt az n db pusht használó app után az n+1. app miatt nem fog gyorsabban merülni a telefonod, másrészt ha semmi sem forgalmaz adatot a csatornán, akkor a push szolgáltatás egyáltalán nem meríti a telefont. És a kommunikációt mindig a szerver kezdeményezi, kivéve, ha te írsz, vagy hívsz.
Az, hogy az androidod merült, az az android/rossz skype app hibája.
(#25342) KomloiJenci: nem is értem miert árulnak a szolgáltatók iphonet... Ott működik a push, és nem is meríti az akksit.
-
legiaap
félisten
válasz
KomloiJenci #25342 üzenetére
Te nem fizetsz, de ne kis hazánkból indulj már ki. Nem mindenki kapcsolja ki a mobilnetet és wifin nyomul, vagy csak pár megás mobilnete van mert csak azt tudja megfizetni.
Meg attól, hogy te nem használod mások használnák. -
mbale
tag
válasz
"És a Microsoftnak sem érdeke hogy a Skype kiváltsa a GSM telefont"
"Én az általatok említett "hibát" azért nem tapasztaltam soha, mert én rendeltetés szerűen használom a Skypeot"
"PC-n kicseng ha a pc alvó módban van?"
"Az első hívásokat, az első üzenetsorozatot megkapta mindig a Windows Phone. Ha akkor nem vettem fel, akkor utána minek csengessen tovább?"
"A Lumia 820 topicban versenyt rendeznek, hogy kinek bírja tovább az akkuja, azt hiszem 3,5 nap a rekord. Szerinted ilyen körülmények között hogyan oldható ez, hogy minden push azonnal pöccre menjen"
"Hogyan magyaráznád meg nekik, hogy miért merül le fél nap alatt a telefonjuk, ha állandóan megy a háttérben a push email, push facebook, push Skype, live tile, push időjárás?"
"Használd úgy ahogy kell és nincsen gond."
Kigyűjtöttem azoknak, akik csak a best of-ra kíváncsiak. Egyszerűen zseniális, elsőre azt hittem vicc.
mémgyanús na -
pethYeti
addikt
válasz
4. sorig olvastam... inkább nem mondok semmit mert személyeskedés lenne és kapnék egy warnt
-
legiaap
félisten
válasz
És a Microsoftnak sem érdeke hogy a Skype kiváltsa a GSM telefont és a szolgáltatóknak sem.
Most miért beszélsz baromságot?
Végül is csak a saját programjáról van szó. Az ember elvárná hogy hibátlanul menjen mindig, minden körülmények közt.
Ezzel meg nem tenne be a szolgáltatóknak, mert azért egy mobilnetre szükség van, amiért perkálni kell a szolgáltatóknak. Ergo megkapják a lóvét a használatért. -
Alexios
veterán
válasz
izé, hiába mondod hogy ez így van jól, és ez a helyes működés mert nem. Ráadásul mondhatod hogy így a szolgáltatók, úgy a szolgáltatók, de akkor ez szándékosan nem működne, úgy hogy senkinél sem. Nem úgy hogy egyik hónapba működik rendesen, aztán megint nem, aztán csak a userek felének, stb. És de, a voip pontosan arra van, hogy kiváltsa a gsm hívásokat, nem véletlenül építette ezt be a ms a wp8-ra
-
pethYeti
addikt
válasz
KomloiJenci #25331 üzenetére
Erre nem tudok mit reagálni, mert úgy tűnik képtelen voltál felfogni amit írtam...
-
pethYeti
addikt
válasz
KomloiJenci #25324 üzenetére
PC-ről nekem is egyből jönnek a skype üzenetek, de ha egy androidos telefonról írok az enyémre, semmit nem jelez.
-
daniel909
addikt
válasz
KomloiJenci #25324 üzenetére
"Microsoftban jobban bízom"
hatott a marketing
-
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #25290 üzenetére
Szerintem még mindig a push notification rendszer szar. Linkelték is az előbb, hogy kb be is vallották ezt.
-
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #25288 üzenetére
Nem a telefonfrissítésére gondolok. Hanem a skype frissítésére.
-
legiaap
félisten
válasz
KomloiJenci #25273 üzenetére
Örülni kellene, hogy így megy ahogy...erre inkább nem mondok semmit.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
KomloiJenci #25275 üzenetére
"Though vague it notes that currently Windows Phone “notifications and background processes are a mess” and this will be fixed in 8.1."
-
tybsen
addikt
válasz
Simán letesztelhetjük, de sok ertelme nincs, mert nem arról van szó hogy nem hiszem el hogy nálad jól működik, a probléma az, hogy rapszódikus a működése; vannak akiknél működik, másoknál pedig nem, néha igen, néha nem, késik, nem értesít, stb. Ahogy polonic is írta - meg amugy is leragott csont az ertesitesekkel kapcsolatos tema wp-n - magaval a rendszerrel van valami.
Androidon megy gond nelkul, itt nem / nem mindenkinél. Ez a bosszanto.
A skype-pal kapcsolatban mit lehet beállítani? Mert én nem találtam semmit.
-
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #25275 üzenetére
Minden össze van kapcsolva, mióta lehetőség van rá.
Hidd már el, hogy az egész push notification rendszer rossz a Microsoftnál!
A telefonom gyártója mégis miként tehet arról, hogy nem jó nálam valami? -
polonic
félisten
válasz
Dehogy gondolom? Miért gondolnám.
Minden jól van beállítva nálam. Nem is lehet kb semmit állítani a push notification-öknél. Ezekkel van baj szerver szinten.
És mint írtam, nálam is jó volt sokáig. Az utóbbi két update óta ilyen silány. -
tybsen
addikt
válasz
KomloiJenci #25265 üzenetére
Sejtelmes. Két magyarázatot tudok csak elképzelni az általad tapasztalt hibátlan muködésre.
1. megvetted btudos kollega 8x csodahtc-jet, vagy
2. Te magad vagy btudos egy uj reggel. -
legiaap
félisten
válasz
KomloiJenci #25256 üzenetére
Néha nem megy az nem annyira gáz?
Mond ezt annak akinek esetleg a munkájához elengedhetetlen. -
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #25266 üzenetére
Elhiszem, hogy neked jól működik. De ez nem boldogít engem, ha nekem egyszerűen egy kalap szar az egész.
-
tybsen
addikt
válasz
Nagyon egyszerű... Várj néhány órát és utána próbálkozz megint a tesztelessel. Garantaltan nem lesz semmi jele, hogy hivtak skype-on.
En erre a teszteredmenyre jutottam az uj lumiaval. Pedig annyira orultam, h hatha megoldodott a hatterben futas problemaja, de nem.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Nekem is tökéletesen megy. Egy dologról nem kapok jelzést, ha fájlt küldenek nekem. Bar, azt amugy se támogatja. 😞
Integrált FB chatat kipróbáltam ma és nekem az is működik....eddig legalábbis ugy tűnik 😊
-
jockas
senior tag
válasz
Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! Mindjárt jönnek és azt mondják: MS bérenc!
-
sereeff
aktív tag
válasz
KomloiJenci #25253 üzenetére
Nekem is ilyen volt, de aztán Pc-n kiírta, hogy nem csatlakoztam, hivni nem lehetett, üzenet nem jött. Két napja mintha megint jo lenne....
-
válasz
KomloiJenci #25253 üzenetére
ez mind nagyon szép és jó, én ugyanezt anno eljátszottam viberrel. teszteléskor tökéletesen ment, éles helyzetben pedig...
-
alratar
addikt
válasz
KomloiJenci #24938 üzenetére
Új telot?
Azt hittem letölthető folttal javítják a dolgokat, mint PC-n!Egyébként, ha szabad egy személyes kérdést.
Milyen telod van? -
válasz
KomloiJenci #24938 üzenetére
skype-on kívül nagy vonalakban megy ugyanúgy minden 7.8-on is
-
tybsen
addikt
válasz
KomloiJenci #24927 üzenetére
a facebook értesítéseket már androidon is lekapcsoltam meg egyébként sem nagyon érdekel a facebook. Eddigi s40 helyett szerintem tökéletes lesz telefonálásra, kis céges levelezés, ilyesmi. És persze érdekes lesz maga a rendszer is, néha letölteni egy két alkalmazást megnézni hogy mennyiben más mint az android.
-
alratar
addikt
válasz
KomloiJenci #24913 üzenetére
Nem tudom, én Windows Mobile 6.5-öt használok, s a programok úgy be tudnak ragadni, hogy mire észreveszem, egy nap alatt lemerítik az aksit.
-
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #24865 üzenetére
Azert nem mukodik, mert szar az egesz notification rendszer. A skype miota wp8-am van, az mukodott nekem is normalisan. Kb ez az egy program volt ilyen. Az utobbi ket update ota ilyen tragya.
-
dejaris
addikt
válasz
KomloiJenci #24862 üzenetére
Mar evek ota porogtetjuk a wp-t. Nyilvan nem ilyen rikito bananhejakon csuszunk el.
-
jockas
senior tag
válasz
KomloiJenci #24855 üzenetére
Félreértettél vagy nem tudom. Egy szóval nem mondtam egy programra sem, hogy sz.r, főleg nem a zenelejátszóra. A lejátszási lista létrehozási nehézségek miatt van amikor kényelmetlen a jelenlegi helyzet, ennyi. Ez tény...sem kevesebb, sem több. Nem problémázok rajta, csak leírtam mi a helyzet. Nem látok okot arra, hogy ezen vitázni kellene...
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #24865 üzenetére
Ez nem uj dolog, hogy valakinel mukodik valakinel nem. Ilyen szempontbol sajnos megbizhatatlan a rendszer!
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #24862 üzenetére
A skypeot nem tudod osszekapcsolni a rendszerrel ugy mint az fb-t. A kontaktokat lehet csak, az meg nem befolyasol ilyesmit, csak tudod hivni az adott kapcsolatot a telefonkonyvbol!
Nem azert csorig ki Skyposan, mert ossze van kapcsolva, nekem pl nagyapamnal nincs ott a skype cim, de ha hiv kijelzi! -
Integrale
veterán
válasz
A Skype nekem is tokeletes, kiveve a videohivas resze (ha mobilnetrol megy) mert a T-nor nem engedi a videohivast!
-
dejaris
addikt
válasz
Hat nalam nagyon nem igy mukodik.
-
polonic
félisten
válasz
Kb semmi. Na jó, az üzenet rész működik úgy, ahogy... Nem jelzi ki a hívást egyáltalán. Ez a nagy probléma.
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #24838 üzenetére
WP 7.x -nel mukodott weboldaltol fuggetlenul!
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24799 üzenetére
akkor most állítsd offline-ra a messengert, küldjenek neked üzenetet, majd rakd újra online-ra és szólj ha megkaptad.
-
pushalias
addikt
válasz
KomloiJenci #24799 üzenetére
És most ébresztő, kezet kihúzni a bliliből.
-
szőröscica
addikt
válasz
KomloiJenci #24793 üzenetére
Nekem gigás netem van, de ha belassítanak utána, szinte semmit nem tölt be.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
KomloiJenci #24795 üzenetére
De jó, még Amberre se frissítettem
(asszem, mikor jött ki?)
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24789 üzenetére
miért kéne repülő módba lenni? egyszerűen csak beállítod a gyári messenger appban hogy nem vagy online. Innentől kezdve az üzneteket nem kapod, meg ,ha újra onlinera állítod nem látod hogy kaptál-e közben üzenetet.
Arról már nem is beszélek, hogy attól, hogy neked hibátlanul működik egyelőre hajlamos a hullámzó viselkedésre az elmúlt 2 év tapasztalata alapján. -
Mister_X
nagyúr
válasz
KomloiJenci #24793 üzenetére
Van már DataSense?
-
Lall
veterán
válasz
KomloiJenci #24789 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
KomloiJenci #24783 üzenetére
de pont ez a lenyeg, ha nem vagy online akkor nem kapod meg.
-
pethYeti
addikt
válasz
KomloiJenci #24781 üzenetére
Beépített már csak azért is használhatatlan mert ha nem vagy online, és rád írnak, nem kapod meg az üzenetet, szóval inkább a beépítettre semmi szükség.
-
pethYeti
addikt
válasz
KomloiJenci #24779 üzenetére
Én a facebook appról beszélek, tehát eléggé elbeszélünk egymás mellett
-
batai15
félisten
válasz
KomloiJenci #24776 üzenetére
Az én voltam! Eddig ok amúgy most, jó lenne ha maradna is így...mondjuk egy abnormális merülés volt
-
pethYeti
addikt
válasz
KomloiJenci #24776 üzenetére
Annyit kéne tudnia, hogyha "előhúzom" a chatet akkor frissíti azt. Így meg találd ki ki online és ki nem...
-
StLui
veterán
válasz
KomloiJenci #24747 üzenetére
Na ez így megvan, ott nem is tudtam hogy van ilyen.
Én az Én csempe Értesítéseknél kerestem a hozzászólásokat és azokat nem tudom like-olni, amit te mondasz ott meg nem tudom, hogy akadok rá azokra a hozzászólásokra.
Kösz az eddigi segítséget is -
StLui
veterán
válasz
KomloiJenci #24744 üzenetére
Egy -egy bejegyzésnél kiadja a like-olást most végignéztem, de a hozzászólásokat nem tudom hogy lehetne like-olni, nekem nincs semmilyen plussz jel a nevek mellett.
Runkeeper automata bejegyzéseit továbbra sem tudom megjeleníteni, csak részben, hozzászólásokat, like-okat pedig egyáltalán, de értesítések jönnek róla.
-
Wa2x_
veterán
válasz
KomloiJenci #24742 üzenetére
Nézd meg!
-
StLui
veterán
válasz
KomloiJenci #24742 üzenetére
Én csempében még like-olni sem lehet szerintem, de ez olyan hihetetlen még mindíg, hogy lehet csak én vagyok béna
-
Wa2x_
veterán
válasz
KomloiJenci #24736 üzenetére
Piros Bandita!
-
Воланд
titán
válasz
KomloiJenci #24736 üzenetére
a piros 1520-ast!!negy44
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24645 üzenetére
nem fog menni, iylenek az értesítések win alatt, nem te rontottad el
-
StLui
veterán
válasz
KomloiJenci #24623 üzenetére
Nem megy, ez az egyetlen és legnagyobb bajom a WP-vel.
Sőt most én megcsináltam újra az összekapcsolást, hogy az üzenetek appban állítólag milyen jól megjönnek a chat üzenetek. Néha valóban megjön egyből, néha pedig, mintha egy gát átszakadna, egyszerre jön meg 10-15 üzenet. Viszont egyáltalán nem jön olyan beszélgetés meg az üzenet központba amiben többen vagyunk mint ketten. A másik, ha gépen válaszolok valakinek, azok sem kerülnek be az üzenetek app-ba, csak az amit a másik fél írogat nekem, de persze ez még nem akkora gond.
-
Воланд
titán
válasz
mert masoknak dedikalt serveruk van az azure-ben.
-
polonic
félisten
válasz
Másoknak sem megy a notification.
-
polonic
félisten
válasz
KomloiJenci #24621 üzenetére
Egyszerűen szar a fb wp-n. Ennyi
-
Alexios
veterán
válasz
KomloiJenci #24619 üzenetére
szerintem örülj hogy a chat rendesen működik
-
Lall
veterán
válasz
KomloiJenci #24579 üzenetére
Akkor Lajos, azaz én türelmetlen voltam és Pusher-el ráerőlettem az akaratom.
legiaap: És a baterry app kilistázza neked, hogy azóta merül drasztikusan a telefonod, mióta feltelepítetted "őt".
-
meszike91
senior tag
válasz
KomloiJenci #24550 üzenetére
A yt appot blokkolta a google, tölsd le a metrotube-ot.
-
savoo
addikt
válasz
KomloiJenci #24552 üzenetére
Használj MetroTube-ot.
-
Kyller
senior tag
válasz
KomloiJenci #24550 üzenetére
Az MS YT alkalmazásába belef*sott a Google, megszegte a nagy kódex szabályzatait....
-
Kasya
nagyúr
válasz
KomloiJenci #24530 üzenetére
Lejjeb lapozassal se lattam. iszont egyesitettem a listanezetben a gmail+outlook emaileket es igy mar vegyesen, de mutatja.
A pusht, koszonom, sikerult.
-
dejaris
addikt
válasz
KomloiJenci #24311 üzenetére
Szerintem sem normalis ez a rengeteg csevego. Sokkal egyszerubb lenne, ha mindenkinek lenne egy csevego cime is az email melle, es akkor szolgaltatasok kozott lehetne csevegni.
-
Воланд
titán
válasz
KomloiJenci #24320 üzenetére
erdekes, mert nekem ezzel nem kellett foglalkoznom.
-
Воланд
titán
válasz
KomloiJenci #24317 üzenetére
ugyan az a ket fiok?
-
konyi79
addikt
válasz
Először nekem se, csak úgy van élő csempe, ha engedélyezve van a helymeghatározás a telefon menüjében. Utána újra ki kell választani mi legyen a csempén a weather flow-ban és már működik is.Akkor nyilván csak türelem kell neki...
Egyébként valóban kellemetlen, ilyen sokféle csevegő/netes hívó van, de az sokkal rosszabb lenne, ha nem lenne piaci verseny. A másik meg, a MS azzal is veszíthet piacot ha nem aktív nála a szolgáltatás. Droidon gond nélkül megy mind (skype, viber, fb, g+), tehát aki tényleg mindenen ott akar lenni, annak nem is marad más alternatíva. És lássuk be pont ők akik leginkább mindenen ott akarnak lenni (17-24 év között), akik a legnagyobb vásárlóerő. Még ha nem is feltétlen a saját zsebükön keresztül.
(#24313) jockas
T-s, és még csak a 3047-es soft van rajta, valszeg azért hiányos Amber Úr rajta... -
polonic
félisten
válasz
Fordítva. A gugli nem támogatja egyáltalán a WP-t.
-
batai15
félisten
válasz
KomloiJenci #24293 üzenetére
a qi hátlapokon sem türemkedik ki .
-
batai15
félisten
válasz
KomloiJenci #24291 üzenetére
szerintem az eredeti hátlap helyére kell. Nem látszik a képen vastagabbnak a telefon.
-
Lall
veterán
válasz
KomloiJenci #24264 üzenetére
"Ilyen képeket csináltak 6 évvel ezelőtt a HTC Telefonok WM5-el"
Azért ez nem gyenge túlzás.
Már eleve a HTC-t és a kamera szót egy mondatban említeni. (Igen, egy HTC-ről irok
)
-
viewdetails
addikt
válasz
KomloiJenci #24234 üzenetére
Nem a méret vagy a sebesség számít, hanem a gyártó illetve a kártya állapota. Valószínűleg dögrováson van, amelyik többszörözve jeleníti meg, főleg ha PC-n is ezt látod.
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #24234 üzenetére
Fogalmam sincs, most ledumaltam a sraccal, hogy kicsereli egy cl10-es 16GB-ra (eleg lesz ekkore ugy dontottem) es kiderul. De mindenkepp sebesseg kerdese a szamok tobbszorozese!
-
Integrale
veterán
válasz
KomloiJenci #24225 üzenetére
Nálam is jelen volt a probléma. De csak Patriot 32GB-n, egyrészt a sebessége mint a hátramenés, másrészt egy számból 6-8-10 másolat is volt! Visszaraktam a 16GB Nanya kártyát és semmi probléma, szélsebes és mindenből csak egy van. A vicc az, hogy a nagyobb a CL10-es
-
btudos
nagyúr
válasz
KomloiJenci #24177 üzenetére
Docx-et még a 2000-es(!!!) Word is képes kezelni, csak telepíteni kell hozzá egy ingyenes kompatibilitási csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest