- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
válasz Plazmacucci #14997 üzenetére
Túlzottan nem érdekel mivel telefonról nem hallgatok zenét. Csak jeleztem, hogy a wav-ot az enyém lejátsza.
(#14998) crey Ha megvan a cd, akk pikkpakk le lehet konvertalni wavba is. de nekem mind1 ki mit csinál.
-
StLui
veterán
válasz Plazmacucci #14997 üzenetére
Flac otthonra kell, és nem szeretnénk kétféleképpen tartogatni a zenéket,, de sajnos én is megadtam magam marad a 320-as mp3
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
félisten
-
StLui
veterán
válasz martin66 #14992 üzenetére
én az XRecode-dal egyszer jó sokat átkonvertáltam mp3-ra, szerintem nem vészes, azt s megadhatod, hova csinálja, megtartsa e az eredeti könyvtárszerkezetet az új helyen, meg törölje-e a régit, meg ilyenek. Át is álltam mp3 320-ra nincs kedvem 2 példányban tartogatni a zenéket
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
van pár giga .flac számom. na viszont szeretném hallgatni a telefonomon ezeket a számokat manuális convertálás nélkül. elvileg van a Zune-ba ilyen átkonvertáló cucc (conversion settings) ami (ha jól értelmezem) akkor fut le ha olyan formátumot talál amit nem tud lejátszani pl flac. de állítom jobbra balra és nem sikerül (átkonvertált, wp kompatibilis) formátumba felmásolni a telefonra azt a sok giga flac számot..
kérdés: van a Zuneba olyan megoldás, hogy megadok egy mappát, hogy másolja fel a telefonra úgy, hogy ő a nem ismert formátumot átkonvertálja? vagy rosszul használom ezt a conversion settings beállítást?
előre is köszi
-
MODERÁTOR
válasz daniel909 #14987 üzenetére
nagyon remélem, hogy a gyártók leszoknak gyorsan erről az 5,0 körüli, vagy ennél nagyobb méretről. Elmebeteg - mondom ezt úgy, hogy 192 cm magas vagyok, és akkora a tenyerem, amivel be tudok takarni egy kisebb őrségi falut - de ez már túlzás... szóval ne ez legyen a selling point
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
greggggg
aktív tag
4,7 a 920 nem?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
daniel909
addikt
mondjuk az erősebb hardver egy selling point lehet a wp9-nek. s4 pro, 1080p.
és ez a felbontás már elbírná az 5" feletti wp telefonokat amikre szerintem lenne igény. jelenleg ha jól tudom nincs ekkora méretű wp.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14982 üzenetére
Nem felejtenek, nem fejlesztenek.
Ennek két oka van:
1. kapacitás hiány - nem egyszerű mindent lefejleszteni X hónap alatt
2. valamivel el kell adni a WP9-es készülékeket is. Ha most megkapná a 8X meg a 920 az újdonságokat, akkor ki venné meg a következő generációt?Amúgy bármilyen meglepő, van még mit fejleszteni a WP-n, ezt nagyon jól tudják az itteni userek is.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz petroleumlam #14982 üzenetére
egy 15eFt-os netképes telefon nem hiszem, hogy az amit leírtál, de közben akinek kell negyedes megadta még a megoldást is
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
Én se újabb telefonra váltottam, pedig nem vagyok Juli néni. Nincsen mindenkinek szükség 8 magra meg dzsíforsz videokártyára egy telefonba.
@Crey:
Ugyan mi kellene még? De ti most komolyan azt hiszitek, hogy dolgokat felejtenek ki a telefonból? Szeretném kihangsúlyozni a felejtenek szót.
[ Módosította: mukibuci ]
-
balcsida
senior tag
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Cserélünk?
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #14978 üzenetére
Come to the dark side...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Oppenheimer
nagyúr
A tárhely bugfixről még mindig semmi hír, mondtam én hogy Nokia exkluzív lesz. Meg valahogy okosítani kéne az egész rendszeren, mert az egy LOL, hogy lehet a telefonra pendriveként mondjuk dokumentumot másolni, de az appok már nem látják. Aaahhh, minél több ideig használom a 8X-et, ezek annál idegesítőbbhiányosságok lesznek
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz petroleumlam #14973 üzenetére
Hát ehem... Az SoC tartalmazza az FM rádiót, csak valamiért ez eddig nem volt fontos.... Wolandnak van igazsága abban, hogy lenne még itt más is
-
kezman
őstag
Julis nénit poénnak szántam, van egy második telefonom, 3310, gondoltam átrakom a számokat, legalábbis a többségét, de hát ez úgy látom almás, majd bepötyögöm a fontosakat , azért kösz az építő jellegű hozzászólásokat,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
AMD Power
titán
válasz petroleumlam #14973 üzenetére
Igen csak nekem pl 150MB netem van azon 1x nem tudok TuneIn vagy mást használni állandóan.
-
-
AMD Power
titán
válasz kezman #14968 üzenetére
Nálam is ez volt baj, hogy utána nem okos telefonba ment a kártya.
Jó hír: hamarosan érkezik Windows Phone 8-ra az FM rádió támogatás
Lumia 920-ra és 820-ra pedig a két koppintásos feloldásMár épp itt volt az ideje!!!
-
StLui
veterán
válasz kezman #14968 üzenetére
Aki vált, az általában egyre újabb telefonra vált, Julinéninek nem hiszem, hogy okostelefonja volt és vissza szeretne váltani valami alapra. Azért lassan olyn lesz ez a simkártyázás mint a floppy a pc-n, tőlem mr hiába szeretné az adatokat valaki floppyn megkapni, nem fogja. Sok egyszerűbb telefont is lehet már pl gmail-lel szinkronizálni.
-
kezman
őstag
válasz AMD Power #14967 üzenetére
Ok ezt értem, okos telefonnál semmi gond, szinkronizálás azt annyi, de egy snassz mezei telefonra nem lehet szinkronizálni, erre nem gondolt senki? Pötyögje be a Julisnéni, ráér , nyugdíjas !!
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
Egy költői kérdés, névjegyeket hogy tudom a SIM-re másolni illetve áthelyezni, egy mezei telefonra kellene, se bluetoot se semmi, ??????
-
dejaris
addikt
válasz Halfer #14958 üzenetére
1:nincs, legalább is gyárilag, de mindenre van app, főleg a wp store-ban
2:indirekten van, tehát alapból az összeset, de ha felveszel kedvenceket, akkor csak azokat.
3:minek? Kepeket a kepeknel, zenéket a zenéknél, doksikat az office-ban és xapokat a store-ban.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Megoldottam , Windows 8 csodálatosan megoldotta a kapcsolatok csempével.
Isten áldja windows 8-at -
Halfer
tag
Hali. Ket, masik platformon megszokott feature-re kerdeznek ra, hogy wp8-on van-e megoldas ra, van-e app:
- Videofelvetel pause, azaz darabokban valo felvetel rec es pause valtakozassal, majd maga a fajl egy videofajlkent mentodjon amikor stop-polom.
- Photos app-ban kivalaszthato hogy mely kepek ne jelenjenek meg csempen, vagy egyes kepfajlokat rejtette tenni, hideolni?
Plusz meg egy app kerdes: file manager, ahol a telefon teljes tartalmaban bongeszhetek commander szeruen.
Koszi elore is akarmelyik valaszt!
-
Ateszzero
őstag
Telefon mindjárt eladva.
A névjegyeket hogyan tudom a sim-re másolni ? -
nicu71
addikt
válasz pushalias #14942 üzenetére
és tényleg.
még ingyenest is találtam,már jön is lefelé"simple player" nade, ha tudja amit kell,nem baj ,ha egyszerű,akár a faék
Fizetősről már tudtam korábban is,ami tudja az mkv-t,de nincs lehetőségem vásárlásra..."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
pzstm
titán
válasz AMD Power #14949 üzenetére
coming really soon...azt ígérte a nagyfejes twitteren nekem, hogy April-ban lesz
És nem csak Lumiakra
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
WP8 a Viberen van hanghivas?
-
pzstm
titán
válasz AMD Power #14947 üzenetére
simán. Ha én belépek és nem lépek ki akkor is bejelentkezve marad, erre gondolt ő is szerintem. Ha kilépek akkor újból be kell írnom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #14945 üzenetére
Jelszavadat? Az ,hogy lehet? Milyen böngészőt használsz?
-
félisten
-
greggggg
aktív tag
az miért lehet h telón nem tudok belépni a prohardverbe? mert beírom az acc+pass -ot kiírja h helyes belépés...
aztán visszadob arra az oldalra ahova be kell írni az acc+pass-ot...?! mi lehet a gond? wp8greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
pushalias
addikt
válasz Tomeeka28 #14924 üzenetére
Ez így igaz. Viszont fontos, hogy váltás előtt utána nézz, van-e teljes driver támogatás a herdveredre, mert ha nem, akor úgy járhatsz, mint én, hogy ugyan tényleg hiányzik a sebesség, most hgy kényszerből visszatértem W7-re, de sajnos a több 5-10 perces csutka freeze-ek nem, amik nem tudom, pontosan miből erednek, bár gyanítom, hogy az osztott memóriát használó videokártya miatt vannak.
-
mbale
tag
Egyszerűen rémes. Microsoft sem hiszi el szerintem, hogy ezt az új felületet valaki használni is fogja desktopon. Bár maga a w8 nekem bejött.. sokat kell még fejlődnie, de a w7-hez képest tetszik. Már ott megvettek vele kilóra, hogy kivágták az aerot.
Mondjuk kíváncsi leszek mikor fogják végre a termékeket rendesen elnevezni, valahogy így:
W8 = Windows Desktop.
Windows RT = Windows Tablet.
Windows Phone 8 = Windows Phone.
Így nem lőné tökön a consumer magát az elnevezések láttán, lenne valami egység.Zag Zag
-
nicu71
addikt
én is használom.A Mail/Posta appot állandóan,gyors zenejátszásra a Music,és a Video kényelmes,hacsak nem mkv-t kell lejátszani,Tune-in rádio/sajnos a w8-as verzió egy fostalicska stb
Na és a keresés,az itt a legjobb,azt nagyon eltalálták."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
HKorn
veterán
Most, hogy felraktam seveneighter-el, a 7.8-at és telepíteni akarom a Nokia féle megosztás BT-n appot, azt írja, hogy a szoftver ezen verziójával nem kompatibilis.
Ugyanezt írta mikor 7.5 volt rajta is.
Ez mi lehet?
Run&Ride
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #14930 üzenetére
Én is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #14928 üzenetére
Hja, van egyáltalán olyan aki windows 8-ban használja a csempés felületet?
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz marcusa #14925 üzenetére
Csempéről megy a WP8 app. SkyDrive, OneNote bele van integrálva. Csinálsz telóval egy képet már látod PC-n. Én csak ajánlani tudom...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz marcusa #14923 üzenetére
Arra is megéri váltani kb. 100x gyorsabb (na jó költői tulzás volt) , de ha tudod mellőzni a start menüt sokkal jobb... főként sebességben mutatkozik ez meg.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
marcusa
addikt
A windows 8 rendszer tartalmaz valamilyen fícsőrt, vagy előnyt ami miatt érdemes lenne átváltamon win7-ről, ha wp8-as telefonom van?
:-)
-
polonic
félisten
-
savoo
addikt
Hoppá, Lumia 620 hamarosan a T-mobile-nál. Remélem lesz akkor 720 is.
-
amargo
addikt
Köszi!
Kezdünk felzárkózni az Android, iOS vonalhoz..(#14897) frisco :
Nekem itt csak ezt a lehetőséget hozza fel: "Use linked accounts to switch quickly between your Microsoft accounts." én végleges váltásra gondoltam, mint ami volt a merge.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani WP7.5/7.8 alá távoli szgép eléréshez progit? (lumia 800)
Köszönöm!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
polonic
félisten
Remélem, valamelyik frissítés elhozza azt, hogy lehessen EAP-TLS hálózatokhoz kapcsolódni. Mert ez így most nagyon gáz, hogy egy átkozott céges hálózathoz sem tudok kapcsolódni.
-
regener
veterán
Értem, köszi srácok.
-
regener
veterán
Megkérdezhetem hogy a Skydrive-on kívül lehet-e a telefonon tárolni html-t vagy doc fájlt?
Mivel mobilnetem nincs, csak itthon WiFi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest