- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #13498 üzenetére
HTC 8X. WP7-en nekem se csinált semmit a Facebook.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz Plazmacucci #13496 üzenetére
Nekem a Facebook tile nagy méretre rakva a borítóképet cseréli a legutóbbi értesítéssel, ez pont elég arra amire kell. Egyrészt dekoratív, másrészt informál hogy történt-e valami, ha az értesítésről lemaradok. (a lock screent befoglalja a telefon, az sms, két mailbox és a whatsapp)
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz polonic #13488 üzenetére
Céges flottás. Van 8 elofizunk, aztan van most vagy 4 szam amire lehetne venni telefont. Igazsag szerint az lenne a jo, ha az enyemre tudnek, mert ugy XL csomagban vennek, de az csak szeptemberben jar le. Igy marad az S csomag, de igy a telefon dragabb ugye.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
polonic
félisten
Szerintem is. És tényleg egyáltalán nem vészes a súlya. A mérete sem olyan durva már ránézésre, ahogy hozzászoktam. Már egyáltalán nem tűnik nagynak. Csak akkor volt sokkoló, amikor kibontottam.
Sokan mondják, hogy nappali fényviszonyok között nem a legjobb a kamerája, bár nekem teljesen elfogadható képeket csinál. Viszont éjszaka elég jókat csinál. Pont most kellett volna oda a félhomályba ez a kütyü.
Egyébként telenornál flottás vagy? Vagy sima egyéni előfizető? Csak azért kérdem, mert a csomagjaik nagyon érdekesek mostanság. Ez a megosztásos módszer meg a kapcsolási díj nekem nem tetszik.
-
Lall
veterán
válasz polonic #13486 üzenetére
Megneztem az MM-ben. Szerintem nagyon tenyerbesimulo es a sulyaval sincs gond. Nem is ertem a negativ kritikat. Igazabol ami hianyzik az a jo kamera, mert a dvp valami baszott pocsek kepeket es videot csinal. Most is volt nagy csaladi hepaj nalunk, 0 db kepet tudtam loni a felhomalyban. A videorol nem is beszelve.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #13482 üzenetére
Engem kb. ugyanennyire zavar a dolog. Egyiket sem hasznalom.
btudos: Egyelore hezitalok. Meg nem raktam fel a dvp-t, de mar lefenykepeztem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #13479 üzenetére
Nem irjak, hogy nem lesz, hogy a sok borju (mint en is) vegye meg a wp8-as telefont. És egyszercsak, mikor mindenki, aki akart attert wp8-ra bejelentik, hogy a 7.8-asok is megkapjak.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
a skype eddig sem epult be a people hub-ba wp7 alatt es ez nem is fog valtozni. sot, az email-es bejelentkezest is csak a wp8 kapja meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Integrale
veterán
Az élőcsempe probléma minden 7.8 modellen jelentkezik valamilyen módon, vagy csak előfordulhat?
"Bad reklám is reklám too"
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Воланд #13458 üzenetére
Tényleg, nem tudod, 7.8-ra jön még bármilyen frissítés? Vagy azt végleg lezárt ügynek tekinti a Microsoft?
(#13460) woland_y2k: Köszönöm! Igazából csak az "élő csempe" hiányzik, bár lehet, hogy az a Lumia 610 kevés ramja miatt úgysem fog működni...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Воланд
titán
válasz AMD Power #13455 üzenetére
jo kerdes. Belfiore azt csiripelte, hogy dolgoznak a javitason. nyarnal elobb nem varnek ra megoldast, ha egyaltalan lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
nagyúr
válasz Воланд #13450 üzenetére
Azért legalább a wifi keep alive funkciót elhozta, ha mást nem is. Másfél hónap alatt (az én 8X-emre december közepén került rá, aznap mikor megjelent, a hivatalos WP8 launch után kb. másfél hónappal) mondjuk mást is belerakhattak volna, amivel állítólag nem készültek el, de úgy tűnik az MS nem sieti el behozni a lemaradást. Mert azóta semmi hír a következő update-ről.
-
pzstm
titán
válasz Oppenheimer #13449 üzenetére
lehet nagyobb update lesz, én csak spekulálok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #13449 üzenetére
na ja, a portico tulajdonkeppen a vicc kategoriaba sorolhato.
-
pzstm
titán
elnézést, hogy topikhoz kapcsolódó infóval jövök
Job posting confirms Holidays target for next major Windows Phone releaseTeljesen reális, madarak nekem is azt csiripelték, hogy a "Blue" PC-re augusztus végére várható (Júliusi RTM-el), s utána kb 3 hónap mire telefonra is jön...persze lehet hamarabb vagy később less majd.
Ezt mondjuk ha 8.5-nek hívjuk, akkor addig még 2 "portico"nyi update várható állítólag
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kezman
őstag
válasz petroleumlam #13443 üzenetére
Na látod, speciel én meg Samsungot nem veszek a büdös életbe soha, három samuval jártam meg, és ezt nem az ismerősök mesélték meg a haveromnak a nagybátyjának az unokaöccse, saját magam jöttem rá hogy egy sapka szar a samu ennyi, de ettől föggetlenül nem osztom itt az észt minden topikba , csak ennyit szerettem volna mondani
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
gbela
senior tag
válasz negyedes #13444 üzenetére
Hi,
hugom vette egy L620-at, és olyat tapasztal (látni nem láttam mert a világ másik felén van), hogy néha ha hívják akkor inaktív a Válasz és a cancel gomb is, tehát nem tudja felvenni, visszautasítani sem a hívást.
Addig csörög ilyenkor míg csörgetik...
elég sokat hívják, mondjuk 20 hívásból 3-4szer ilyen. Vissza is viszi holnap, de gondoltam rákérdezek hátha csak valami banális dolog... -
greggggg
aktív tag
baszki te minden wp topikba tolod a magadét... marha elégedetlen ember lehetsz.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
negyedes
addikt
Aham, szoval akkor en mar nem veszek: Samusng, HTC,LG, Dell, Sandisk, Nokia, WD cuccokat mert valaki megszivta az ismeroseim kozzul? de a lista folytatodik a vegtelensegbe ha akarod.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
savoo
addikt
válasz petroleumlam #13440 üzenetére
Most tényleg a 2 kollégád, meg a butus T-s kiscsaj véleménye alapján akarod megmondani a frankót?
-
Nikolaidc
csendes tag
Sziasztok! HTC Titan-om (2011-es, új változat) van és sehogy sem tudom felrakni rá a Windows Phone 7.8-at.
Rengetegszer próbáltam a Zune eröltetős trükkjét, semmi, frissítettem seven-eighter-el és semmi változás, pedig van rá WP7.8.
Valami segítség?7.10.8783.12
SPL 4.6Telekommunikációs szerviztechnikus - keress bizalommal
-
AMD Power
titán
Erről mit tudtok?
-
Lall
veterán
Gondolom ehhez hozzájön még, hogy a Samsung csinál ilyen csili-vili kiselőadásokat az értékesítőknek (ahol tollat és sütit kapnak), hogy milyen funkciók, stb... aztán ezt a legegyszerűbb odamondani a vevőknek. Egyszó, mint száz tényleg a csapból is ők folynak.
-
félisten
-
AMD Power
titán
Ez igy van. Meg a T-nel pl a suliban Semmit nem oktatnak a telefonokrol. Nem is elvaras naluk,hogy tudjak.
Nekem mondhat barki barmit , tokeletes nekem a Nokia + WP kombinacio.
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz AMD Power #13424 üzenetére
Ez sajnos nem csak a T-re igaz. Inkább én ezt a direkt marketinget utálom, mikor bemegyek egy elképzeléssel és Galaxy S-t meg Ace-t ajánlgatnak helyette és persze amit én akarok venni azt leszarozzák. Ez viszont a T.-nél hatványozottan jelen van. Szerintem Samsung bácsival jutalékos megállapodásban vannak.
-
AMD Power
titán
válasz petroleumlam #13419 üzenetére
Ha nincs netje minek vesz okos telefont? A T-Mobios kedves kollégákról meg csak annyit ,hogy dolgoztam a T-mobilnál és baromira semmit nem tudnak a telefonokról az ott dolgozó kollégák 90%.
-
Alexios
veterán
hogyne a fanatikusok, bezzeg a jó samsung sosem romlik el. Ugyan már, jelentösen többen használnak itt a fórumon lumia készülékeket, mint az ismeröseid, és érdekes módon nem nagyon volt szó még komolyabb problémákról, akár szériahibáról.
-
t.zoltan
csendes tag
Én magam is Lumia készüléket használok. Ha melegedne vagy fagyna (IT topikban milyen jól megfér egymás mellett ez a kettő) és nem venné fel a töltést nem tenném. Igaz utóbbi esetben nem is tudnám...
Ha hallgatnék az autószerelő ismerősömre... nem lenne autóm (szokásos autós példa is pipa)
-
MODERÁTOR
ha én hallgattam volna bármelyik telenoros eladóra, akkor most Samsung Galaxy S-ekkel szaladgálnék mindenhova, mert hogy az mennyivel jobb...
Kicsit sem feltűnő, hogy a Samsung jutalékot szór minden eladott készülék után (vagy nemtudom, ingyen fagyit oszt?) - anno HTC Desire vs. Samsung Galaxy S között ment a vacilálás, és mindenáron a Galaxyra akartak rábeszélni.
Mentünk páromnak Wildfire S-t venni, mert azt szerette volna, egyből jött a "Segíthetek? maca", hogy miért nem a Galaxy Minit vesszük?
Öcsém barátnőjének is megvettük az első okostelefonját, nem voltam hajlandó lejjebb adni az MSM8255-ből, de őt majdnem sikerült egy Ace-re rábeszélni (a méltán híres 7227 ugye... ).
Hagyjuk már.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
savoo
addikt
"Ezért vettem Samsungot. -Jól tettem."
Muhaha...
[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
válasz AMD Power #13412 üzenetére
Csak a nokia név miatt próbálkoznak a lumiákkal a fanatikusok. Amolyan kíváncsiságból. A kockákon kívül senki nem fog szutyorogni a skydrive-al. Sok embernek netje sincs, vagy nem merik használni. Félnek a túlforgalmazástól meg a megnövekedett számláktól.
A nokiáról meg annyit, hogy konkrétan 2 kollégám vitte vissza és kérte vissza a pénzt. Melegedés, sorozatos fagyás miatt, amit fűszereztek nokiáék azzal, hogy fel se veszi a töltést. Én személy szerint hallgattam a T-mobile üzletben dolgozó ismerősömre, aki azt mondta a lumiás felvetésemre, hogy eszembe se jusson, mert rengeteget visszahoztak. Ezért vettem Samsungot. -Jól tettem. -
t.zoltan
csendes tag
Nem vagyok Instagram felhasználó. Nyilván a közösségi részét nem. Meg az ottani filtereket nem. De egy beépülő azonnali képmanipuláló lencse szerintem kiválthatja valamennyire az Instagramot.
Persze ezen feltételek, akkor valósulnak meg, ha jól értelmezem az Instagramot és a Lenses camera-t...
-
t.zoltan
csendes tag
Régen vetődött fel utoljára a téma, de hogy áll az instagram windows phone-ra projekt? Tavaly Q3 környékén jött a hír, majd mintha cáfolták volna...
A switcher appok közé tartozik ez is a Viber és a WhatsApp mellett. Azok már megvannak. Az előbbire sok a panasz az utóbbi működik, bár a sound api bug (vagy hogy hivatkozzak rá) elég idegesítő, de a push notification-ök megjönnek szépen.
Windows Phone 8 alatt, akár a Lenses camera feature is kiválthatja szerintem. Apropó az első generációs Lumia készülékekre érkező Cinemagraph és még valami érkezik... ha érkezik. Szóval lesz itt még érdekesség.
-
legiaap
félisten
-
AMD Power
titán
válasz consono #13399 üzenetére
Nekem sincs túl sok WP ismerősöm. De mondjuk az ,hogy nálunk Mo-n kinek milyen telefonja van nem is nagyon mérvadó. Amúgy majd meglátjátok ,hogy pl ebben az évben ha a Nokiának nem lesznek problémái a kapacitással , nagyon nagyot fog előrelépni a WP a telefonos rendszerek képzeletbeli tortájában.
De az is érdekes ,hogy mióta nekem van ilyen telefonom ,megmutatom, mesélek róla (elvégre ez a munkám is részben) azóta csak az én környezetemben nem egy embert tudok aki konkrétan vesz vagy venni akar ilyen telefont.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Other mappa bugrol info
http://wmpoweruser.com/microsoft-acknowledges-promises-fixes-for-other-storage-issue/
-
Gabesz77
senior tag
Skydrive-vel kapcsolatban kérnék némi segítséget: megoldható itt is az, ami droidon a Dropboxnál van, hogy ha csinálok egy fényképet, akkor az automatikusan fel is tölti a felhőbe és a PC erről ad üzenetet?
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
btudos
nagyúr
válasz Alexios #13400 üzenetére
A WP7-nél még ott volt az aszimmetrikus start screen, ami nagyon sokaknak fura volt, plusz nem lehetett variálni a méreteket, szerintem ezért kevésbé megosztó a WP8. Az új start screen-nel több lehetőség van, ráadásul nincs üres sáv a jobb oldalon, ez megkönnyíti a befogadást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest