- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
WP10 mennyire támogatja a TLS-t?
Valaki fotózna nekem innen egy oldalt hogy miket ír?
-
regener
veterán
Srácok, 7.8-ra (L800) hol találok ROM-ot?
Tudtommal a Nokiaprogram izé adatbázisa már nem él. Mert most előjött egy olyan bug hogy megvadult az IE:
Nem lehet sem uj tabot nyitni, sem bezarni a mostanit, valamikor csak telefon restart leptet ki az IE-ből mert hiába nyom a nyilat nem megy se vissza se nem lép ki.Telekomos EU kéne lehetőleg, mert a magyar Telekomosban csak Bing kereső van, ezért egy külön appban keresgéltem inkább eddig, de az utolso szervíz előtt még volt Google választási opció.
Telefoncsere sajnos nem játszik.
-
regener
veterán
Ha egy 640 LTE a win10 anniversary-ra lett frissítve, de a gép nem látja egyáltalán mint USB eszköz és csak lassú töltés elérhető akkor az még menthető?
-
regener
veterán
Köszönöm a válaszokat, akkor 950 lesz, (max 1 hónapon belül - ha minden jól megy )
-
regener
veterán
Szerintetek megéri a 950 vagy elég egy 930 is? (használtban gondolkozok mind a két esetben)
Szeretek képeket csinálni, zenéthallgatni és netezni, játszani nem annyira, arra jobb a gép.
Egy 800-ast váltana valamelyik. -
regener
veterán
7.8-on csak nekem felejtette el a FB app hogyan kell értesíteni?
Egy ideje kikapcsoltam a toastokat és a live tilet is, de most be vannak vagy 4 napja mégsem jelzett eddig semmit. Még az appon belül sem írja fent hogy van bármi
-
regener
veterán
Egy buta kérdés:
Miért jelez barangolást a Számlálók app ha csak belföldön vagyok? -
regener
veterán
-
regener
veterán
De rég jártam itt
Szóval még mindig a kis L800-am püfölöm és ha mobilt nemis de mobilnetet vettem végre hozzá.
Viszont azóta majd a fele az akkuidő, pedig minden levan tiltva a Számlálókon kívül. Még ha wifizek akkor is tovább bírja az aksi mint 3G-s mobilnettel. Valami ötlet hogy mit tehetek? -
regener
veterán
2+ éve elvagyok a kis L800-ammal, de most elkezdte azt csinálni hogy alkalmazás letöltés / frissítéskor 50%-nál megáll a letöltés és kapok egy c101b000 hibakódot.
A neten találtam sok ilyen hibát, de megoldást nem.Ötlet?
-
regener
veterán
Nokia tulajoknak:
Katt[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Eszembejutottak erről:
Még énis a Lumia 800-at püfölöm
-
regener
veterán
válasz regener #21579 üzenetére
Nem láttam hogy valaki válaszolt volna (vagy csak nemvettem észre), de ez a gond még mindig fentáll.
A YouTube appot meg ma leszedem és nemjó, most olvastam hogy a Google sz*patja a népet, akkor felrakom Metrotube-t de azsem megy, megtalálja a videókat de a Preload gombok szürkék, nem kattinthatóak a videóra meg hiába nyomok rá álló vagy fekvő módban egyiket sem játssza le.
A telót nincs 2 hete hogy HR-eltem, előtte a Metrotube is jóvolt...Illetve mivel a gugli tiltotta a yt appot ezért az oldalakon beágyazott videókat sem lehet megnézni, másolgatni kell a linket meg átírni hogy a youtube.com-ra szóljon vnd parancs helyett, kész röhej.
Illetve nektek bejön az m.youtube.com? Engem csak visszadob a yt teljes oldalára, mégha Mobil nézetben is vagyok akkoris.Hosszúlett, röviden: youtube szar, ötlet?
-
regener
veterán
Miért csinálja azt a teló hogyha youtube linkre megyek ahelyett hogy lejátszaná csak odatesz a link mögé egy &nomobile=1 taget és közli a flash player hiányát? Még ha mobil nézetben is megyek a linkre akkorsem játssza le, de ha manuálisan kikeresem mobilyoutube-ról akkor meg simán megy.
Azelőtt ha átírtam egy sima yt linket m.youtube-ra akkor simán átváltott mobilra és lejátszotta, de most nem... -
regener
veterán
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
925 T-mobile - T-mobile kiválasztva hiba nélkül 250$
Igaz már a 925-nek örülnék
[ Szerkesztve ]
-
-
regener
veterán
Mitől lehet az hogy asztalon van a telefon, nem piszkáltam egy ideig, hűvös van bent mert szellőzik a ház de amikor felveszem a telót a kezembe a hátlapja igencsak meleg?
Ez tegnap volt, mostmeg a kijelző olyan meleg a hátlap meg éppcsak langyos. -
regener
veterán
válasz kolosanyi #18510 üzenetére
UC Browser felraktam, mindjárt mükszik minden, de ezmeg megilyesztett mert böngészés közben betolt egy vidit hogy memóriát szabadít fel xD
dejaris:
idézem magamAmúgy netem wifiről van, 8mb le és 1mb fel gépről megosztva. 3G bekapcsolva a telón.
Tehát csak wifiről netezek, mobilnetem mégha bekapcsolnám akkorsem lenne.
Szerk.: Ki van kapcsolva, a 3G-t arra értettem hogy a sebesség arra van állítva.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz kolosanyi #18507 üzenetére
+pushalias
A felbukkanó menüben mindig törlöm az előzményeket napi szinten, viszont most töröltem a beállítások menüben is. Nyertem vele kb 40megát (10.1 gb volt szabad, most 10.14gb) és kicsivel jobb, gyorsabb lett az oldalak töltése de még mostsem az igazi, kénytelen leszek HR-elni de majdcsak ha kész a gépem, szóval 1-2 hetet kb még kikell bírnom.Ja és azt kihagytam hogy miután betöltötte az oldalt utána hiába zoomolok, a betűket nem simítja ki, vagyis homályosak. De egy valtozó idő után kisimítja őket és olvashatóak, élesek lesznek.
-
regener
veterán
Mitől "lassulhat" be a gyári IE? (L800)
Eddig bármilyen oldalt néztem, fórumokat, ph, bármit mindig pár sec alatt rendesen betöltöttek az oldalak és mégha nemis töltött még be (vagyis amikor töltött de már megjelentek a gombok) akkoris tudtam már gépelni vagy gombra/ linkre kattintani.Most bármit nézek elkezd tölteni, majd a csík 4/5-énél megáll és 10sec múlva továbbtölt.
Aztán mégha beis tölti az oldalt nem tudom használni azt, csak nehezen, pl. nemjön fel a billyentyűzet ha gépelnék, de a kurzor megjelenik vagy ha linkre (aprón hirdetésre) kattintanék akkor csak szürke hatterű keretbe teszi a gombot/linket és nem csinál semmit.Már nagyon idegel hogy nemtudok úgy böngészni a neten úgy ahogy eddig tettem.
Most meg azt veszem észre hogy szókijelölésnél hiányzik a kék jelölőszín, csak a csúszkák vannak ott.Amúgy netem wifiről van, 8mb le és 1mb fel gépről megosztva. 3G bekapcsolva a telón.
Telót már sokszor ki-be kapcsoltam hátha megjavul, de nemsikerült.Valami ötlet?
-
regener
veterán
Az mitől lehet hogy a Zune-ban a Piactér nem jelenik meg?
Most felraktam öcsém gépére a Zune-t, rákötöttem a 800-am és egyedül csak egy Piactér Frissítés volt ott, mintha csak az lenne a Piactéren P7-re. Rámentem hogy tegye fel, majd kiírta hogy nemsokára elkészül azután semmi jelzés., a telón sem történt semmi.
Tíz perc múlva kihúztam a telót majd visszadugtam és ha most rámegyek a Piactér-re Zuneban akkor nem csinál semmit sem, se nem tölt se nem ír semmit.
A szinkronizáció és minden más működik de ez nem csinál semmit. -
regener
veterán
-
regener
veterán
Csak az alap letörölhetetlen programok vannak fent, de berakta betűs felosztásba, na ilyenkor mit csináljak vele hogy eltűnjön a felosztás?
-
regener
veterán
válasz legiaap #16645 üzenetére
A felugró aktív ablakokat (vagy mik ezek amik feljönnek) nem építették be, mert gondolom egy maciszaft méretű cégnek ez nagyon nehezen menne...
Annyi mindent csinálhatnának és javíthatnának rajta de valahogy nem akarják hogy megmaradjanak a felhasználók akik idetévedtek jót remélve, de egyre több rosszat tapasztalva :/
-
regener
veterán
Telóról még mindig nem megy a linkelés, de szavazzatok ASUS vagy WP fanok
https://m.facebook.com/questions.php?question_id=587311621302631
Vagy
https://www.facebook.com/asushu és a szavazást keresd ;D[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Reggel telefonálás közben a fülembe üvöltött az ébresztő.
Komolyan a mcszaft annyit nemcsinált meg hogy az ébresztést késleltesse ha éppen telefonál valaki?
Le kellett raknom hogy kikapcsolhassam az ébresztőt, majd hívhattam vissza az ismerőst.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Te jó ég!
Első Facebook (toast és egyáltalán) értesítésem megjött
S ráadásul nemis késett.A Tile értesítésre még várok azért.
-
regener
veterán
válasz legiaap #16124 üzenetére
Még nem tudtam letölteni, lekorlátolt netem van jelenleg, (igen a 2mb-os frissítés nem jön le, csak értesít hogy túl lassú a netkapcsolat), de ez nem bíztató ha semitsem lehet észrevenni.
woland_y2k:
Köszi a linket, remélem egyszer betölti az oldalt ez a net...Szerk.: betöltött, te jó ég
Annyit mostmár tudok, hogy semmi infojuk nem volt a javításról, majd Joe B. tweetelte hogy egy felhasználók által tapasztalt fagyásra lett megoldás.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Valaki tud valamit arról, hogy mit fissítettek a Facebook alkalmazáson/ban?
-
regener
veterán
válasz mukibuci #15905 üzenetére
Régen nekemis engedte, csak heti 1x szoktam űríteni de most nem tudtam.
Osztálytársam (AMD Power ex-) L610-én is kipróbáltuk ma és neki is kiürítette.
Sőt XBOX Live sokszor nem enged szinkronizálni, meg fb sem. A chatet megsem említem újból, mint a múltkor is írtam sosem jó. (nem lát senkit fent, de ez most nem lényeg mert eddigis kaki volt)
Szerk. 2:
Most megint próbálgatom és végre sikerült törölni[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Hogy én mindig találok valami bugot...
Az IE előzményeit nem tudom törölni, sehogyan, hiába nyomom neki a kukát majd az igent, ugyanúgy ottvanminden előzmény, kivéve a facebookosak mivel azt valamiért nem menti a telefon.
Már kikapcsoltam az IE-ben az előzmények tárolását is, de eredménytelen.
Akkorsem tudom üríteni az előzményeket, pedig csak nagyrészt ph-s, hardveraprós és pár egyszerűbb oldalt szoktam nézni.
Továbbá tegnap az első alkalommal magától újtaindult a teló.Ötletek?
Lehet csinálok egy hr-t, de a jelenlegi netsebességemmel nem tudnék semmit sem leszedni store-ból.
-
regener
veterán
válasz MasterMark #15810 üzenetére
Ugyanúgy ahogy egy személygépjármű tetején lévő műholdas tányérral és eszközökkel belehet mérni egy telefon helyzetét. (pl. rendőrség ha keres egy készüléket)
Csak ezt interneten keresztül végezve IMEI alapján amit az oldal kezel az adatbázissából amibe a felhasználó bepötyögte a telszámát és ami alapján megtudták határozni hogy egy L800-as telóm van.
Semmi bonyolultat nem látok ebben.
A téma részemről zárva, írtam-kérdeztem, okosabb lettem. Ennyi
-
regener
veterán
-
regener
veterán
válasz marcusa #15800 üzenetére
A windowsphone.com-on jelentkeztem be, az a live is szerintem :?
Mivel eddig csak Nokia volt wp-s a kezemben és ahoz van az ingyenes navi meg ilyesmi azért gondolom ez Nokiákra van, de tévedhet az ember. A lényeg hogy nem működött amikor kellett volna.Csak gondoltam megosztom veletek hogy pont helyzetben mondott csődöt a feature.
Még kicsit mostis ideges vagyok emiattfigure85
Nincs mobilinternetem, levan tiltva a kártyán a mobilnet. Illetve térerő volt, mert kb 3-400 méterre található innen 2 fajta jel-erősítő torony (vagy miaz). A házunktól kb 50 méterre lett meg a teló a réten. (amit kettévág egy földút, amin haladtam)
S igen, engedélyezve van a "Helyadatok mentése néhány óránként" funkció.Helyadatok használata is engedélyezve van persze mind a főbeállításokban, mind a térképek és az alkalmazások alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Most égett le a szememben a Nokia nyomkövetés funkciója.
Eddig minden rendben volt vele, bevolt állítva, viszont ma szétjött a felsőm cipzárja és félig elhagytam a telót.
Persze ilyenor pont nemtalálta meg a wphone.hu a telót, pedig megkellet volna.
Szerencsére egy kihalt út szélén esett ki a magas fűbe, tehát meglett.
Itthon bezzeg megtalálja a wphone.com a telefon helyét, pedig a wifi host nemis megy most gépről. -
regener
veterán
Az m.facebook-on engedélyezve van a chat és gépen is, a microszaftos fiókomat összekapcsoltam a fb-ossal és engedélyeztem az üzenetek beállításaiban a fb alapú csevegést. Viszont még mindig nem lát senkit sem online pedig m.fb-n látom hogy vannak fent chaten.
A microsoftos acc-ban hol tudom engedélyezni? -
-
regener
veterán
válasz negyedes #15500 üzenetére
Névjegy - Telefon alaplhelyzetbe állítása és mostmár jó.
Elveszni semmi sem veszett el, csak a programok meg a játékok, de az nem olyan lényeg, majd letöltöm újból
Képeket meg ilyesmit szinkroztam gépre előtte persze.Azért köszi
savoo:
Volt érkezéskor, 3 nap és 7nap de egyikkel sem ment, alaphelyzet és mostmár jó.Sőt a játékok között most megjelent a Chaos Rings (433mb és 2360Ft durva ) is, mint kipróbálható. Eddignem volt ott.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Sziasztok ismét,
eleinte jól frissítette a telóm az Emaileket hotmail és winlive-ban is, viszont most nézem hogy egy hete frissített utoljára, hát nyomtam neki "Szinkronizálás" erre meg felbőg hogy "Hiba próbálkozzon később stb Hibakód: 80070490."
Utánaolvastam de nem találtam normális leírást erről a hibáról és nem tudom mitévő legyek.
Egyik oldalon aztírták hogy tegyek újra minden appot, megvolt, de még mindig nem jó, egyiksem frissől pedig előtte frissült és a tile is mutatta ha van emailem.
Hiába van beállítva is időközönkénti vagy érkezési fogadásra nemjó egyiksem.Valami ötlet? :/
-
regener
veterán
Srácok, SkyDrive-ról hogy mentek le zenét? (7.8 L800)
Zene mappába raktam mp3-akat gépen és suliban böngészem őket szünetben (szünetben van wifi néha, ha működik...), viszont amikor rámegyek az appban akkor csak megnyitja őket, nincs semmi menü hozzá hogy lementés vagy ilyesmi.
Ha a skydrive.windowsphone.com-on lépek be akkor hosszan nyomva előjön a kismenü, rámegyek hogy letöltés és akkoris csak megnyitja, nem menti le.Valami ötlet?
-
regener
veterán
válasz regener #15196 üzenetére
Már tudom miért nincs...
WP7-re csak a Nokia Drive használható Offline, a Nokia Maps pedig csak Online.WP8-ra pedig HERE Drive (=Nokia Drive) is és a HERE Maps (=Nokia Maps) is.
Viszont nem egy fehasználó írta a Nokia Maps (7.8) értékeléshez hogy neki megy Offline a térképhasználat, tehát valamiért vannak olyanok akiknek elérhető Offlineban is, de vannak akiknek nem.
Ez nagyon bénaság a Nokiától, mert a régi Symbianos telókon mindegyiken volt Offline térkép, míg itt már csak korlátozva... :/Sőt, a Store-ban is ezt írja a leírásban:
"Több mint térkép; az egész világot a zsebében hordhatja."[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz daniel909 #15159 üzenetére
Most leszedtem mind a két térképes cuccost és csak a Nokia Térképeket raktam fel.
De ha elindítom már rögtön sír, hogy nincs adat/WiFi kapcsolat.A 3 pöttyben meg ezek vannak:
3 logó fent: keresés, helyek, saját helyek
menügombok egymás alatt:
-útvonalterv
-beálíltások
-visszajelzés
-névjegy
-be- / kijelentkezés (Nokia fiókba/ból)Nincs olyan hogy Térképek letöltése, sem plusz jel.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Ha már itt járok megkérdezem hogy idén jönnek még új Lumiák vagy márcsak jövőre?
Mert mintha valahol olvastam volna hogy idén már csak a kintlévők jönnek be magyarba, de új modelt nem gyártanak csak jövőre.Illetve a Nokia Térképeket hogy tudom Offline használni mint a régi Nokiákon?
Mert csak a Nokia Autóval látom a térképet offline, s azthittem ugyanazt a telóra töltött térképet használja a másik program is. -
regener
veterán
Az mitől lehet hogy 68%-os akksira azt írja a teló hogy 5órát bír még?
helyadatok letiltva, wifi kivolt kapcsolva, háttérben futók mind tiltva, fényerő kicsin
2 napja 45%-ra írt 10 órát...[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
UC Browsert használ valaki?
Egész jónak tűnik, bár azt nem találom benne hogy a teljes oldalt töltse be a mobil helyett.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Nem tudja valaki hogy kapcsolhatnám ki a nyomkövetést?
Be sem állítottam de bevan kapcsolva :/ -
regener
veterán
Értem, köszi srácok.
-
regener
veterán
Megkérdezhetem hogy a Skydrive-on kívül lehet-e a telefonon tárolni html-t vagy doc fájlt?
Mivel mobilnetem nincs, csak itthon WiFi. -
regener
veterán
válasz bernadett79 #14799 üzenetére
ments le róla mindent ami csak kell és csinálj hard resetet, aztán engedni fogja
-
regener
veterán
-
regener
veterán
Értem köszi, már frissítem is.
Egyébként azon a hajós játékon kívül mik vannak még ami szép grafikával rendelkeznek?
Mert abban ha felraktam minden effektet olyanvolt mintha gépen játszottam volna vele -
regener
veterán
Tehát hazahoztam a L800-am, nagyon tetszik, nemis tudtam hogy adnak hozzá gumitokot is
A telón 7.10.8858.136 verziójú rendszer van fent, amit a teló már 7.8-nak ír de a Zune közölte hogy 7.10.8862.144 a legújabb frissítés ami a 7.8-at hozta el.
Tehát nekem régebbi verzióval hogy lehet 7.8-am? -
regener
veterán
válasz zsírsámán #14762 üzenetére
Egy szóval sem mondtam hogy annyiért vettem, csak hogy vettem mert az alá ment
Mellesleg ha tehettem volna akkor inkább 720 vagy 820-at vettem volna, de a 720 még a listán sincs, a 820 meg igencsak 132e lett volna, jut eszembe a 620 meg bűnronda és olyan teljesen szappantartó kinézete van, mint valami műanyag gyerekjáték főleg hogy élénk színekben van.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
mbale
dejaris
OppenheimerMivel bement 60 alá ezért kerek 5950 Ft-ot fizettem érte. (Nem írtam el!)
2év garancia persze van.Ígysem érte meg?
zsírsámán:
T-Mobile.Úgyvolt hogy ha ebben a hónapban sem megy be 60alá akkor veszek egy Grand X In-t (az 59volt múlt hóban asszem), de mivel bement ezért inkább ezt vettem.
(#14762) zsírsámán
A havidíjam 4 éve fix 1950Ft.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Nem bírtam már várni hogy (számomra) normális ára legyen a WP8-as telóknak.
Holnap hozom haza a L800-am végre
Már Novemberben venni akartam, de egy adott céglistán nem voltak nekem kedvező árban most viszont bement 60alá és rögtön vettem. -
regener
veterán
-
regener
veterán
Srácok a Nokia Autóval miért nem tud pontos címre keresni?
Utcát megtalál de utcánként csak 1 házszámot fogad el.
Pl. 17. helyett csak 11-et enged.
Lumia 610-ről van szó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Le Mans Ultimate
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- További aktív témák...
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest