Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greggggg
aktív tag
Sziasztok
kérdésem a következő lenne: amikor nyomok egy backup-ot a telón akkor hova menti felhőbe? csakmert skyderiveba nem látom, akkor milyen paltformra?
a gépen tudom valahol vmilyen oldalon nyomonkövetni a backupomat? szal ezeket hol érem el és hova menti a telefon?
köszönöm!greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
március vége kb.
barcelonaba jelentik be a frissitéseket aztán jön...greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
válasz Воланд #12406 üzenetére
hát mivel pont most van valami 3,6% os mutatójuk az eladási statisztikákat illetően, sztem lesz meglepetés, főleg mert a wp8 ban egy csomó dolgot nem tudtak belepakolni az idő hiányában, így egy komolyabb frissitést kvázi kiegészítést kell kapjon, ezt vmelyik mobilportálon olvastam, ami elég legitim.
meg kell jönnie egy komolyabb javitásnak ami kb értesítési sáv, hangprofilok, finomhangolás -t tartalmaz majd.
bagatel dolog lenne ezeket nem belepakolni idővel, most h egy ez március vagy május az tök mind1.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
htc 8x-nél nektek mennyi az üzemidő? nekem 12 órát se bír ki... mik vannak kikpcsolva?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
hello érdeklődnék h ha eddig iphone -t használtam és a pc-n meg iphoneon a safari volt az alapértelmezett böngésző akkor azokat a kedvenceket hogyan tudom lementeni átmásolni a wp8as telefonomra? esetleg a gépre és onnan a teloba vagy hogyan?
előre is köszi
-
greggggg
aktív tag
áhoj!
wp8ban a keresőt bingről át lehet állaítani googlera? hol-hogyan? köszönöm szépen!
htc 8x
-
greggggg
aktív tag
illetve ki milyen beállításokkal használja a telon a fényképezőt? hdr van ezen? van külön gomb a kijelzőn ami meg kell nyomni mikor képet készítek?
htc 8x
-
greggggg
aktív tag
hmm kell a kompromisszum bőven ehhez a platformhoz, sebaj.
-
greggggg
aktív tag
thx, persze van sok egyedi megoldás de pont a stílus hiányzik belőle.
de pl ez a message ikont hogy ki hagyta jóvá?!greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
azt hogy tudom beállítani egy wp8alatt hogy az óra csempén (htc) a kiírt hőmérséklet frissuljon mert csak akkor változik ha ráfrissitek szofton belül.
-
greggggg
aktív tag
tudtok olyan lejátszót ami filmekhez berakja feliratot is??? mint a vlc vagy av player iosen. köszi
-
greggggg
aktív tag
van vmi ingyenes navi htc-kre? nem azért kellene mert nincs rá pénzem csak mert gyalog járok de sokszor jól jönne vmi térképszerűség de komoly progra nincs szükségem.
meg hogyan tudok appokat venni? hol mit kell reggelni? kb olyan mint egy itunes reg? csak mert ahhoz dombornyomott kártya kellet annó.
-
greggggg
aktív tag
thx bár nem a legjobbat irják róla, mondjuk nekem sima avira kell az is szépen fest a 4'3-on.
-
greggggg
aktív tag
meg hogyan tudok appokat venni? hol mit kell reggelni? kb olyan mint egy itunes reg? csak mert ahhoz dombornyomott kártya kellet annó.
na hát fog kelleni egy jó lejátszó ami viszi az srt-tis, meg navi és készen vagyok. reg hogyan müködik?
-
greggggg
aktív tag
htc-re
dejaris: egy sim egy account?
[ Szerkesztve ]
-
greggggg
aktív tag
te letudtad htcre tölteni?
-
greggggg
aktív tag
nokia e71...legjobb nem érintős. stilus/kinézet/ár
-
greggggg
aktív tag
válasz petroleumlam #13443 üzenetére
baszki te minden wp topikba tolod a magadét... marha elégedetlen ember lehetsz.
-
greggggg
aktív tag
ez a Maluuba mért nem elérhető nekünk? meg mi a fasz ez a buzi sok korlátozás meg nincs a régiumba meg ilyen kurva nagy hülyeségek???????? ez nem felhasználóbarát hozzáállás. htc 8x
-
greggggg
aktív tag
válasz Maateeo #14044 üzenetére
az enyém is (htc 8x) "hibátlan" sőt nekem pl. az első 2 hét után komolyan megduplázódott az üzemidő vagy beedződött vagy nem tudom. meg semmilyen hw. hiányom nincs sőt, sose akadt sose laggol... 1x indult újra febr. 8.-án vettem.
csak ezek a támogatás, frissítések, és konkrétan a tervezés hiánya meg a használta appok (nem a pokember...) nem léte.
én io-sről jöttem, és a készülékem egy top5 brutál belsővel és nem érek semmit. egy normális videó lejátszóm nincs a zenék lassan váltanak a sennheiser fülesemen (nem volt olcsó) kenterbe verte hangilag az i4-et de nem tudok hangerőt állítani.... ez mi????? nekik most kb. kapálózni kellene h én osszam az igét mekkora jó már a wp, de kajak le se szarják mind a htc mint a ms. adtam nekik pár száz dollárt aztán ennyi. szóval ilyen félig meddig átverés érzete van az embernek.és pl. én pont szimpatikusnak tartom a Nokiát, látszik hogyan 'hajtanak"... csak pl. a sense támogatás meg ilyenekre lehetne wp felé is picit, apróság... nem tudom legyen már százalékban kinn mennyi az aksi meg folyamatos jelen legyen kinn a statusbar meg ne linkként működjenek az "élő" csempék...vagy nelegyen wp phone csak mert volt 7éve is... a nokia is elengedte a symbiant.
-
greggggg
aktív tag
-
greggggg
aktív tag
a symbian e72 után asszem n97nél halt meg akkor már bebizonyosodott h nem érintőre való és az s60 is túl giccses lett az s40 meg szép minimalista és ugye ezeket témázgattad. az andoid vhol a symbian meg az ios keverék/koppintása.
de amugy én mostanában nyomogattam egy sony xperia P-t és jó meg gyors meg kezelhető sőt kimondottan fürge / perrsze nem volt se időm se kedvem utánnanézni a gyári rom cseréjének.
szóval ez minden tapasztalatom android 4.04 el. a wpről kifejtettem a vélemyényem az ios meg hát ios.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
az miért lehet h telón nem tudok belépni a prohardverbe? mert beírom az acc+pass -ot kiírja h helyes belépés...
aztán visszadob arra az oldalra ahova be kell írni az acc+pass-ot...?! mi lehet a gond? wp8greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
4,7 a 920 nem?
-
greggggg
aktív tag
Hello, van wp8ra olyan progi mint a siri iosre? Mert a logo hosszan nyomva csak hanghivas... Koszi
-
greggggg
aktív tag
válasz Oppenheimer #15010 üzenetére
végülis a htc kiadott egy saját tárhelyappot még tavaly...
-
greggggg
aktív tag
az hogy lehet h én beírom a magyar vodafoneos wp8as htc-mbe h temple run és semmilyen találatom nincs rá??? amugy több appnál is tapasztalom h a forumokon belül írkálnak én rákeresek és nem dobja ki találatnak. nem nokia only vagy regio korlátozott appokrol írok... ráadáasul nekem wp8as.
-
greggggg
aktív tag
thx Tomeeka28 fórumtársnak.
-
greggggg
aktív tag
tehát akkor érdemes egy hr-t csinálni és úgy beállítani h minden app egy régióba van letöltve? HR hogyan csinálok mit elötte tennem h nevek smsek megmaradjanak meg persze az appok...(ez a backup olyan mint iosen? tehát ment minden beállítást?)
és ha nyomok egy hr-t megtudok adni új azonosítot amivel letudok tölteni usa regiós appokat (tehát mindent)??? meg ugye az legyen a skydrive is mert kb úgy van értelme. remélem érthető h én csak egy egységes rendszert akarok mégha nem is így kezdtem.greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
köszi urak!
-
greggggg
aktív tag
válasz Plazmacucci #15109 üzenetére
garira figyelj mert beég a kijelző és ha van garid a samsung cseréli.
-
greggggg
aktív tag
zenét hogyan töltök fel skydriveon keresztül? mert a képeket at tudom de music/zene mappát nem találok a gépnen, köszi!
-
greggggg
aktív tag
(#15140) -re vki?
-
greggggg
aktív tag
mappába külön (music/zene) vagy csak behuzom és kész?
-
greggggg
aktív tag
rdp progi van wp8as telefonra? (gép asztalát látom a telefonon és ott tudom kezelni is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen