Hirdetés
Hirdetés
-
Ultraszéles mindenes lett az MSI 34 hüvelykes monitora
ph A Modern szériás, két színben készülő újdonságot gyors képfrissítés, korrekt felszereltség és emészthető vételár jellemzi.
-
Akciófigyelő 2024: PlayStation - Bolygónyi kedvezmények
gp Számos játék szerezhető be az eredeti áránál olcsóbban, érdemes lehet a teljes listát átböngészni.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
l!nk87
aktív tag
-
Alexios
veterán
Na jó de a 820 140-ért? Brutálisan drága a tudásához képest, a 820-ban igazából semmi innovatív nincs, wvga kijelzője van, stb.. Ennyi plusz támogatást nem ad a nokia a készülékeihez, mert hogy a 920, a zászlóshajó mennyire drága, az egy dolog. Ennyiért ott van a htc 8x, vagy akár az ativ is..
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Azért mert nekem a 8s-hez képest a 820 valahogy nem éri meg azt a pluszt a nem is tudom miért cserébe. Vagy annyiból már inkább 8x, még akkor is ha nem tetszik. Volt a kezemben 820, azért egy idö után már tényleg zavaróan nehéz lehetne, illetve nagyon gyüjti a hátlap az ujjlenyomatot
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
Szerintem önmagában a 920 egy legalább 8,9/10-es telefon. Ami miatt nem kapna jobb értékelést a súlya es a bovithetetlensege, es talán az akksi. Ha ez androidos lett volna igy es ilyen értékelést kapott volna.
De nem az, ez egy WP8-as telefon.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
btudos
veterán
Jogos, bár nekem ez nem szempont
harsanyiz: Nokiákra teljes értékű van WP7-re is, ami azt hiszem megy WP8 alatt is. HTC-re maradt a szar messenger
Oppenheimer: magától indult újra? Ezek szerint csak engem kerül el ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
negyven2
veterán
Minek azt befizetni? Meg elfelejtettem. Ilyenekre hivatkoznak, legalabis a kapcsolatarto ezt meselte. Igaz sokaknak ki is kapcsoljak emiatt.
mukibuci: Francokat, egy ZTE Blade mindenre eleg (meg egy SE X8 ,habar azt az egyent nem nagyon latom ezen a forumon)
natran: A 8S-re azt irtak, azert dragabb mert (es ez nem vicc) mert ujabb keszulek mint a 8X!
btudos: Ez nem a hivatalos Telenor ar hanem egy kulszus ceg (DSZK Kft. arlistaja csak o hozzajuk tartozik a Magyarorszagi Evangelikus Egyhaz mobilflottaja.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
btudos
veterán
Hát ha azt nézed, az S2 egészen a HTC One X/One S megjelenéséig a legerősebb mobiltelefon volt a piacon. Másfél éve piacon van, és még mindig igen jó, bár most ennyi pénzért OS-től függetlenül inkább egy frissen megjelent modellt vennék, jelen esetben mindenképp 820-at, aminek igen jó ára van.
-
btudos
veterán
Sajnos droidnál semmi biztosíték nincs arra, hogy egy erős hardverrel szerelt felső-középkategóriás telefon nem fog szaggatni gyári szoftverrel. És ezt még el is nézném neki, mert cserébe mindent meg tudok oldani és szabad vagyok (bár engem hidegen hagy az a fajta szabadság, én attól vagyok szabad hogy a telefonom működik és teszi a dolgát, semmi más dolgom nincs vele ), de annyira hiányozna az az egység, amit a Metro UI ad, hogy még az alkalmazások is - ha lehet és a fejlesztő is akarja - illeszkednek a rendszer kezelőfelületének design-jába, hogy képtelen lennék hosszú távon WP helyett mást használni
madd dogg: Ciki lenne ha nem menne, de nem csak kesztyűben, hanem bármi mással (kulcs, toll, fogpiszkáló stb.) is működik, ez a poén benne
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Ha ömlesztve nézed az előzményeket, akkor kiírja percre pontosan hogy mikor történt az esemény.
#5800: Valóban, az egy hétnél régebbiekre. (De arról meg minek pontosan tudni hogy mikor hívott? Oké, ez megint belemagyarázásnak tűnik, de most komolyan gondolom, ez miért hiba?)
[ Szerkesztve ]
-
cerb
tag
akár az egész meegos menükezelés koncepciót beleépíthetnék a windowsba, de van egy olyna érzésem, hogy valamelyik konkurencia fogja ezt meglépni hatalmas újítás néven. Nem volt oylna telefonon, de múltkor láttam egy előadást róla, és nagyon meggyőző volt: http://vimeo.com/28758945
-
Bogyó bá'
nagyúr
Lumia 610-en - gondolom, hogy a kevés RAM miatt - elhasal a Nokia böngészője. Simán települ, majd az index.hu megnyitásánál csak fehér képernyő, kimerevedett folyamatjelző piros csíkkal alul. Nem fagy le, "ki lehet lépni" belőle, de semmilyen weboldalt nem bír megjeleníteni. Utána softreset kellett, mert már az IE sem bírt semmit sem elérni....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Milyen TV-t vegyek?
- Crypto Trade
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen