Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- iPhone topik
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Szeptember 9-én mutatkozik be az iPhone 16
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Kiszivárgott némi játékmenet részlet az új Crazy Taxi és Shinobi játékokból
gp Tavaly óta tudjuk, hogy készülnek az új részek, eddig hivatalos részleteket nem kaptunk még belőlük.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz mukibuci #257 üzenetére
megnéztem itt egy lumia 900-as (mert gondolom hasonló lesz a 920 méretes is) és egy iphone 5-öst. hát elszomorító a különbség, nem bírnám használni a 900-ast. mellette volt egy batárnagy sony xperia, az meg szánalmasan nagy tepsi volt hihetetlen, mit tudnak alkotni a gyártók..
az iphone 5 viszont nagyon is kézbeillő -számomra- sajnos :/ -
Rage47
veterán
Én optimista próbálok maradni mindig, de egyre jobban látom, hogy a MS nem ért a felhasználótábora növeléséhez. Az Apple mennyivel okosabban csinálja például :/
Akár csak ha a WP7 frissíthetőséget vesszük. Apple részen a régebbi telefonok megkapják ugyanazt a verziót, mint az újak, valszeg kevesebb feature-rel, de akkor is ugyanaz a verziószám és a user azt érzi, hogy ugyanazt kapta. WP-nél meg kapunk egy 7.8-at, ami még a nevéből is hallatszik, hogy nem ugyanaz...
-
Rage47
veterán
Én azt vártam, hogy WP8-on már nem kell annyit szívnunk, ha más régióban vagyunk :/
Ugye most volt hír, hogy lehet régiót választani, de akkor jó pár hétig nem használhatod az accodat, ez is milyen megoldás -
Rage47
veterán
válasz MasterMark #767 üzenetére
hát az eszem megáll
hogy mire jó így kitolni a felhasználókkal, nem értem..... -
Rage47
veterán
Miért vesztek HTC-t vagy Samsungot? Nokia sokkal többet foglalkozik a supporttal.
-
Rage47
veterán
Kezdett megtetszeni a HTC 8S, erre látom, hogy nincs előlapi kamerája.
Nem igaz, minden egyes WP8-as telefonnak van valami bakija
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz bull84ghia #1593 üzenetére
JB-vel is akad? Elvileg nem szabadna azzal.
-
Rage47
veterán
WP8-ban sem marad bekapcsolva a wifi képernyőzár után
-
Rage47
veterán
Lumia 820 review
sztem jó teszt
a telefon is tetszik -
Rage47
veterán
válasz Plazmacucci #2611 üzenetére
na szép
-
Rage47
veterán
válasz Murphistic #2765 üzenetére
mindenképp frissítsd
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz Barthezz2 #3211 üzenetére
addigra androidom lesz és hekkelek rá jelly beant
én tényleg úgy vettem meg áprilisban a telómat, hogy lenyűgözött először.
aztán rájöttem a hibáira, de gondoltam majd javítják, foltozgatják, hiszen még új a WP
erre kb. végig azt éreztem, hogy lesz.rnak, ahelyett, hogy teljes gőzerővel megtartanák a felhasználókat, minden igényt teljesítve[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz harsanyiz #3382 üzenetére
WP-nél nem kell nézni a hardvert, nem kell figyelni, hogy hány mag stb., mert mindenképp folyamatos lesz a rendszer. Egyedül akkor akadozik valami, ha egy külsős appot szarul írtak meg.
Talán a ramot azért kell nézni, mert az befolyásolja, hogy milyen appokat nem lehet futtatni.Sajnos az Android elterjedése óta mindenki a procit nézi meg a különböző hardveres konfigurációkat a telefonokban, holott az lenne a feladata minden telefonnak, hogy gördülékeny legyen, mint a nem okostelefonos időszakban. És akkor meglátják, hogy a Lumia 710-em csak egy magon fut stb. és mondják, hogy de gáz, biztos tök lassú...
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz maxmax2 #3397 üzenetére
nálam sem biztos a beépített fb és live messenger chat, tehát volt, hogy a partnerem nem kapta meg az üzit, vagy nem is csatlakozott a chatre, ezért nem használom.
leginkább az hiányzik, hogy nem lehet offline használni a fb chatet. androidra volt egy jó kis fb messenger, az mindig működött offline is, mint PC-n. (csomó ismerősöm levelezőként, offline használja a fb chatet...)[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
"Useful: Windows Phone Store will now show the date an app was last updated"
Már kezdetektől hiányoltam. Alap dolgokat kezdenek belerakni a rendszerbe, remek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- iPhone 16 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- iPhone 16 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21!
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen