- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
-
( V )
veterán
pedig szinte mindig ott van az XDA főoldalon, de tessék:
-
( V )
veterán
hát én aztán simogattam a kijelzőt minden irányból, de nem történt végül semmi...
persze írták a szakik hogy ez még csak egy nagyon alfa előzetes és kb 8-10 hónap mire kiforrott lesz de legalább a koncepció (CM alapok) működő képes!
no mindegy, most a C-mix v8 van fent, tényleg szépen ketyeg egyelőre, de majd 1 hét múlva is kíváncsi leszek rá. plusz a jelenlegi AOKP fícsöröket elég hiányosnak érzem a CM-éhez képest uh tényleg jó lenne már egy hivatalos build is. ha más nem akkor még hátra van a Fishear féle CM is ami az iNand nyújtotta előnyöket hivatott kiaknázni (nekem is olyan van) helykorlát nélkül.
-
jjeahh
nagyúr
én meglepődtem, hogy mennyire smooth, ahhoz képest...
kb mint froyo, anno a spicámon...az első hands-on videókban, galaxy nexuson sem volt sokkal gyorsabb. igaz, ha több alkalmazást elindítottam, lezártam a kijelzőt, többé már nem tudtam életre kelteni. ha androidra azt mondják az ios-osok, hogy full káosz, erre mit mondanak majd?
-
( V )
veterán
neeem
- ezek csak a felhasználói szintű változások (kvázi ami látszik), hibajavításokról és egyéb fejlesztői szintű változásokról a cikk elején belinkelt oldalakon (ADB Whitelist, Developer Changelog ) olvashatsz bővebben! de természetesen itt nem "disztró váltás" szintű fejlesztésekről van szó, hanem sima verzió frissülésről!
-
jjeahh
nagyúr
biztos nagyon sokat tapogatod a kicsikét...
engem a többi, "nyers" rom zavar, pl cm10, stb, az animációk gyorsak, de megáll, megszusszan mindegyik 1-2 másodpercre közbe...
nekem is bejön mikettő, talán az lcd az amit szoknom kéne amoled után...pillanatnyilag nincs olyan telefon, amire szívesen beruháznék...najó ha belegondolok, lehet moto razr m, ha lesz rá jó sok főzött rom...de azt sem lehet látni még élőben, lehet csak képen tetszik...
-
jjeahh
nagyúr
olaszt nem próbáltam mostanában, de még nem is frissült 2.10.12-re asszem, us-ban álítólag műkszik a videó, portugalhoz regisztrálni kell, de van benne cuccos ota, friss verziót jelzi, letölti, telepíti, zip-et elfelejtheted...
(#9823) bAtt001 úgy tűnik már semmi nem lehet eléggé minimalista, gondolom ehhez nem kellett illustrator, megoldották paint-el
amúgy a semaphore manager is frissült
-
( V )
veterán
ez nem jó?
-
-
GrooveHero
addikt
Mindent törlős és formázós...nálam is is így néz ki a helyzet, vagyis így csináltam én is. Oszt az akksin meg látszanak a fognyomok, annyira megeszi. Hm. nem is tudom, kb 4-5 napja töltöttem, beszéltem kb fél órát, reggel ébresztett, egy két apróság, vécén vicceket ovlastam, szóval ilyesmi
Azon kívül azonban semmi, egész nap itt hever az asztalon, és ha jön 1-2 mail, azt elolvasom, de semmi komoly. És nagyon hamar lemerült. Meg sokáig töltötte. Furcsálltam is, mert gépről töltöttem, hogy mennyi ideig tölti. Mikor még GB volt, kb óra, másfél alatt felrántotta 100-ra, most meg kb 3-4 óra volt.
Hja meg azt vettem észre, hogy az alap MIUI-s óra elég hülyén frissíti az időt. Iletve hogy sehogysem. Fél 10-kor volt ma délelőtt a kezemben, mikor megnéztem mennyi az idő. Aztán ébresztett 10:15-kor, és az óra még mindíg 09:34-et mutatott, utánna pörgött át 10:15-re. Elég érdekes mindenesetre... -
( V )
veterán
nemtom miért lett rossz link amikor írtam a hsz-t oda dobott egyből...
kernel: devil.haxer.org/test/
(#519) Tonyk
ez egy ördögi kör, de lassan már tényleg vége lehetne!Remusszal sem az a baj (számomra) hogy az épp adott kedvenc GB konfigját élteti, hanem hogy általában hozzáteszi hogy ehhez képest az ICS blabla... úgy hogy kipróbált 3 ICS romot amiből az egyik pre-alfa volt (TH B# valahányas), a másik közismerten bugos (Tsuna 2.4/AOKP B39) ill. a CM9 amit meg nem tudott rendesen behangolni. majd utána jön a nagy szumma hogy mennyivel gyorsabb/stababb/laggmentesebb/stb. a GB-n épp adott kedvenc konfigja.
szvsz ez így nem korrekt, ha rendesen végigzongorázott - nem azt mondom hogy minden, de legalább az elérhető - ICS vagy BG-s custom romok többségén, vagy legalábbis a nevesebb disztrókon akkor utána jöhet a személyes tapasztalata hogy melyik miért jobb a másiknál!(ehhez képest akkor már "korrektebb" a gfpeti véleménye: kipróbált már sokmindent és mindegyik sz@r
)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest