- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
hrabanc #10290 üzenetére
Fogalmam sincs mi kapcsolta ki, eddig ezzel is csak egyszer történt meg. Hálózati töltőre volt dugva, ilyenkor talán még akkor is mennie kéne, ha nem érintkezik az akksi. A kernel wathdog rebootolni szomott, ha pedig még az is behal, akkor ki kell venni az akksit OS fagyáskor, szóval fura a kikapcs.
-
janos666
nagyúr
válasz
hrabanc #10243 üzenetére
Ja! Ma reggel .. izé, 11:45-kor 9:30 helyett arra ébredtem, hogy magától kikapcsolt a telefon (hogy miért, azt nem tudom, napközben egyszer sem találtam még rá így, mióta megvan, csak most, újra sem indult még a kezemben, pedig míg új sokat nyomkorásztam...) és így nem ébresztett fel.
-
MK VII
veterán
válasz
hrabanc #8134 üzenetére
GB rom óta már nincs ez a funkció.. ICS-n és JB-n sem fogod megtalálni ezt a funkciót..
Ami egy elég kellemesen használható funkció és többek között ezért is használok én inkább még mindig GB-t mint ICS-t vagy JB-t. Persze ez csak egy dolog ami miatt GB-t használok,de nagyon sok más dolog miatt is.. Szépek gyorsak meg csillivillik az új romok,de a GB a favorit... -
( V )
veterán
válasz
hrabanc #8083 üzenetére
igen mindenképpen érdemes egy GB-ről pl a 2.3.6os valamelyikéről kezdeni pl JW8 a GB-s bootloaderek miatt! ez sem olyan hosszadalmas manőver!
(#8100) Silenzio
szerintem nagyon jó, minden működik GPS jobb mint másutt, vajas, laggmentes és szép!nálam most tuti marad! (amíg a F4k ki nem jön JB r5-el legalábbis
)
-
polomaa
aktív tag
válasz
hrabanc #7982 üzenetére
Alapba nincs benne zenelejátszó,én a winampot használom.
Nem a cuna ellen akarok beszélni mert egy nagyon jó rom,de az AOKP akkufogyasztásban lényegesen jobb.Lényegesen egyszerűbb rom mint a cuna,de nagyon gyors,lagmentes és akinek bejön az S3 kinézet annak csak ajánlani tudom mert ezzel a rommal megy a legszebben.Remélem a következő frissítésben megoldják,hogy a külső sd-t is lássa a PC és akkor tényleg a legjobb romok egyike lesz.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hrabanc #7968 üzenetére
rootolás előtt úgysem nyírod ki az imei-t szerintem
asszem a semaphore managernek valamiért az a baja, hogy user app...szóval nem tudtok valami ingyenes alkalmazást, ami átalakítja system, app-á?Silenzio töltsd le az összes kernelt s próbálgasd szerre szerintem...
amúgy nekem sosem szállt még el a rom egy elhibázott kernelcserétől...akksi ki-be, recovery, mehet rá egy másik kernel... -
MK VII
veterán
válasz
hrabanc #7963 üzenetére
Akkor én azt javallom neked,hogy tedd újra a JW8-at!
Volt mikor nekem is kb 5-ödszörre sikerült egy sima gyári romot feltennem odinnal....
Állandóan bepofázott valamiért vagy simán csak nem csinált semmit az odin...
Szóval 3 fájlos jw8-at, eu-s csc-vel, 512-es pittel told rá újra re-part-al! Szerintem helyrejön, Ha ezek után parája van akkor cwm-ben formázd újra a belső memóriát. Mount and Storage Menu-ben találod... Format SDcard, format cache, format data, fortmat datadata.... Én ezeket végig formáztam és utána tettem fel a jw8-at. Azóta tökéletes.. -
SFAkos
aktív tag
válasz
hrabanc #7938 üzenetére
én simán használtam a cm10 jb-t és a miui jb-t is a mindennapokban. Szerintem nincs semmi nagy hiányosság, fm radio nem müködik, és a GPS jel gyengébb lesz (nálam sokkal) valamint egy kicsit gyorsabban merül, de a hívással,wifivel,mobilnettel nem volt gondom soha.
szerk még az előzőmhöz: ha uninstallok valamit (30mb-s progit) akkor is ugyanugy kiirja hogy nincs hely.. pedig poweramp nincs annyi..
-
MK VII
veterán
válasz
hrabanc #7938 üzenetére
Nekem álltalános hibák JB romoknál:
Beszélgetés közben gondol egyet és bontja a vonalat. Wifi irtó gyenge. Gps alig talál jelet és,ha talál akkor is keveset és gyengén. Sok app fc-zik. És még egyéb más nyalánkságokra lehet számítani.. Tehát nem törvényszerű,hogy előfordul,de számolj vele.
Ha tényleg nem akarsz romolni sűrűn akkor én egy gyári jw8-at ajánlanék. Esetleg a MesoROM-ot. Ez egy elég jó alternatíva,ha ICS-s felületet akarsz a gyári megbízhatóság mellé.. -
-
válasz
hrabanc #7907 üzenetére
Először is 1. hsz
másodszorra működik-e a recovery és/vagy a download mod
harmadszorra ha van download mod akkor keresel egy hozzá való kernelt, ami rootolja a készüléket (ezáltal egy másik recovery-t is feltesz), és Odin keresztül felteszed.
negyedjére letöltesz egy éjszakai cm10-et vagy stabil cm9.1-et, és ha minden működik, akkor örülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest