- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
begrimisu #11781 üzenetére
Semaphore kernel pl, a GB-hez való és abból sem a legutolsó, mert az 2.3.6-hoz van inkább, hanem a Semaphore_2.5.0.tar jó innen: Semaphore GB
Win7-hez is az 1.3-as odin ajánlott, én is azt használom. -
( V )
veterán
válasz
begrimisu #10807 üzenetére
gyakorlatilag igen, csak a romok + pit file más mint az i9000-nél!
itt van pl egy egész jó leírás a dologgal kapcsolatban: [link]
(#10806) Martynis
csak simán ráböksz a change gombra és kiválasztod a neked tetsző méretet (én az optimalizáltat szoktam de van aki az extreme-et szereti)(#10808) ice9
pedig köllene neki... ezt raktad fel? [link]sorrend nem számít!
-
ZS3NI
őstag
-
MK VII
veterán
válasz
begrimisu #7159 üzenetére
Elárulom neked,hogy a SztupY az 2.2 Froyo szóval,ha azzal nem jött rendbe az IMEI számod akkor ne is küzdj vele tovább... Meg,ha jól emlékszem 2.2-ön nincs CWM sem...
(#7175) CLAWz
Szerintem ne spórolj a hátlapon... Nagyon sok féle hátlap létezik,de nem mindegyik passzol rendesen a telefonra.. Azt hiszem Remusz911 kolléga szívta meg a hátlapokkal...
Meg szerintem nem is sok 3k-ért az eredeti hátlap..(#7177) begrimisu
Jól tetted... Valszeg,hogy azért akart megszabadulni tőle,mert véres volt a torka a telefonnak. -
( V )
veterán
válasz
begrimisu #7158 üzenetére
mert amikor fent vagy a hálózaton 2 dolggal tudnak azonosítani telefonszám (SIM sn) + IMEI - pontosabban az IMEI a telefonra vonatkozik, de mivel a test IMEI-ből nem fog kiderülni hogy most te azt a telefont loptad + feltörted stb. ezért idővel nem veszik jó néven ha azzal használod, ergo blacklistelni fogják a SIMedet (ergo teló számot is)!
-
( V )
veterán
válasz
begrimisu #7151 üzenetére
jól megszívtam az biztos hogy megjegyzem hogy az efs mappa az első azt menteni!
nem, az első hogy azt a @#&°˘*ott 1-ES HSZ-t elolvasod min. egyszer alaposan mielőtt bármihez is nyúlnál!
maradó lehetőség: alaplapcsere (és garancia OFF) vagy kérdezd meg gabibát mi a helyzet azzal a netes megoldással
-
GrooveHero
addikt
válasz
begrimisu #7132 üzenetére
Vmi ott nem smafu. Mindenki így csinálta anno, és mindenkinek jó lett, még nekem is. Ezt így kell csinálni. De idézem pontosan, amit nekem írtak:
"ROOT
a roothoz meg kell nézni most milyen romon vagy: beállítások / telefonról vagy tárcsázóba * # 1234 # ha ez megvan akkor meg kell hozzá keresni a kernelt pl itt [link] ha az is megvan akkor mehet az Odinba a .tar a PDA-hoz repart nélkül ->teló downloadba (előtte a driverek legyenek felinstallva a download módban is - ehhez egyszerűen rádugod a gépre download módban a telót és hagyod h felinstallálja a win a drivereket) majd dugd rá az usb-re -> odin start (repart ne legyen bepipálva) hagyd lefutni amíg a teló újra nem indul (kb 1-2 perc) utána le lehet húzni (PASS) és kész a root. ha nincs fent a superuser app akkor szedd le marketről és kész.
ha az előző tulaj nem csinálta volna meg ill nincs eredeti EFS mappa akkor = >
EFS mappa mentése: a friss root-tal már tudunk olyan appot használni mint pl a rootexplorer -> ezzel a gyökér könyvtárból mentsd le az EFS mappát legyen a telón is, PC-n is gmaileden is egy .zip belőle sose lehessen tudni."Ha ez alapján nem megy, akkor ott vmi gond van
-
GrooveHero
addikt
válasz
begrimisu #7116 üzenetére
Ó te drága kenyér!!! Ennyire azért nem lehet nehéz egy rootolás
1. Megnyitod az ODINT és berakod neki azt a kernelt, amit INNEN szedsz le.
Még azt is megmondom, hogy melyiket, hogy könnyű dolgod legyen:
a lap alján ezt:
CF-Root-XX_OXA_JVT-v4.3-CWM3RFS.zip
de hogy kattyintanod se kelljen, meg lehúzni a lap aljára, ezért be is linkelem neked
ha minden stimmel, nyomsz egy startot, oszt kész is. Repart elé nem kell pipa
-
-
MK VII
veterán
válasz
begrimisu #7100 üzenetére
Akkor próbáld meg jjeahh fórumtárs által linkelt jw4-et, ha az sem teszi helyre akkor fo_di kolléga leírása alapján járj el...
Ha az sem megy akkor alaplap csere... Nekem anno sajnos csak alaplap cserével oldódott meg a probléma... De ez a végső eset.. Szóval kalandra fel...
Galaxy S-el törődni kell látod -
jjeahh
nagyúr
válasz
begrimisu #7077 üzenetére
>>ezt<< töltsd le, csomagold ki, majd odinnal tallózd be, tedd a telót download módba, dugd a gépre, várj míg felismeri...tudod tovább...felelősséget nem vállalok..de szerintem kell működjön... remélem nem hagytam ki semmit, eléggé nyúzott vagyok ma, de ha mégis...1.hsz-ban megvan...
bocs lemaradtam alaposan... -
MK VII
veterán
válasz
begrimisu #7090 üzenetére
Odinozás előtt jó volt az imei számod? Mert úgy néz ki elmászott azért nincs hálózatod..
Viszont,ha elmászott az imei számod akkor esetleg próbálj meg feltenni egy JW7-et. Ez is 3 fájlos,ha kicsomagolod. ugyan ugy telepíted mint a jw8-at és ide is kell a pit és a Re-Part is!!! Szerintem ez helyrehozza az imei-det..Nekem is volt,hogy elmászott az imei! Vodkafonnal és Trémobillal működött a hálózat csak Telenorral nem...
(#7095) begrimisu
Nekem is arra állt rá... De mindenek előtt próbáld meg azt a jw7et felrakni amit linkeltem.. Sokaknak ez megoldotta a problémát!! -
MK VII
veterán
válasz
begrimisu #7076 üzenetére
Igen természetesen ez az utolsó gyári rom amit hivatalosan kiadtak Samsungra.. Én is ezt használom tökéletesen működik!
(#7078) Beppe91
Mikor csináltál egy teljes formázós factory-s pucolós mindent legyalulós romtelepítést? Mondjuk egy JW8-at? Mert,ha régen akkor hajrá.... Tedd fel a jw8-at aztán nyomj egy kódos factory resetet gyaluld le a telefonod aztán telepítgess CM10-et... Lehet tele a tudata a telefonodnak a sok rom csere miatt meg a sok féle rom után maradt szemét miatt... Nekem soha nem volt ilyen gondom,hogy kiabált volna,hogy nincs elég hely vagy nem tudna valamit telepíteni.. 2 év alatt 1x nem találkoztam ezzel a problémával... Mondjuk én mindig fullra pucolom a telefont rom cserénél.... -
MK VII
veterán
válasz
begrimisu #7068 üzenetére
Ezt letöltöd. Keresel hozzá a neten egy ehhez a tömöritett fájlhoz való programot ami kicsomagolja... Ha kicsomagoltad kapsz 3 fájl-t. 1 PDA-t 1 PHONE-t és 1 CSC-t... Ezután odinba a megfelelő helyre értelemszerűen betallózod,de kelleni fog neked még 1 512-es pit fájl is amit a legfelső helyre kell betallózni.. Re-Part előtt legyen pipa és mehet a romolás... Ilyen egyszerű..
-
polomaa
aktív tag
válasz
begrimisu #7068 üzenetére
Megnyitod az Odint.Rákatt PDA,megjelenik egy ablak,abba megkeresed a letöltött tar fájlt,rákattintasz és bekerül a helyére.Ha 3 fájlos,akkor pedig az 1-es hsz szerint repartal. akkor nyomj starton,amikor az odin felismeri a telefont./Bal oldalt elszineződik egy ablak/
-
GrooveHero
addikt
válasz
begrimisu #7052 üzenetére
Ajánlom, hogy olvasd el az #1-es hsz-t, és amint kicsit tájékozódtál, és vmi nem világos, még mindíg lesznek itt kollégák, akik megválaszolják a kéréseidet. De amíg nem olvasod el, addig amit most írnak az kínai egyelőre
Vic61 az M1-re kiváncsi leszek. Ugye szetm nem sokal lesz másabb, mint a mai nightly, lévén ez az első, és nem volt sok idejük dolgozni egy kicsit stabilabb verzión, mint pölö majd egy hónap múlva, amikor jön a következő, na abban már biztos lesz egy-két dolog
-
( V )
veterán
válasz
begrimisu #4821 üzenetére
gyanítom ez hiányzik: 720p support by_F4k
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest