- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #25168 üzenetére
Este lehet , hogy megnézem.
-
( V )
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #25050 üzenetére
ha AMOLED akkor fekete
-
Janou
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #25050 üzenetére
Fekete
-
mexel
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #21524 üzenetére
Nagyon jól néz ki a dolog. Ezt hogyan kell felrakni?
-
giigz
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #21524 üzenetére
Ki fogom próbálni!
A menüben a Tigeres háttér helyett sima feketét nem lehet beállítani?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
KTHEORIGINAL #21095 üzenetére
ha besötétíted a szobát, és betöltöd mondjuk ezt a képet, sztem rájössz amoled-e
ha az, csak super amoled lehet, sosem hallottam olyanról, hogy sgs-be amoled+-t tettek...
-
Pete55555
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #21095 üzenetére
Nézd meg nagyítóval a subpixeleket
-
válasz
KTHEORIGINAL #20921 üzenetére
Tudod, mivel kis hazánkban hivatalosan JW5 van, ezért mondtam, ezt le ellenőrizhetik.
Amúgy, egy kérdésem van. Egy Gigabyte Greenmax 750W-t rá lehet csatlakoztatni egy APC Back CS500-as szünetmentesre?
-
fo_di
őstag
válasz
logoutomon a cikk, product kódnak megfelelő linkekkel
-
( V )
veterán
válasz
de, a lényeg hogy a Product kód-nak megfelelő rom legyen!
-
válasz
KTHEORIGINAL #20919 üzenetére
Gyári romot vissza teszed (GB és JW5), és reménykedsz, hogy nem veszik észre.
-
Strauss
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #20191 üzenetére
Hamár itt vagy
---- az értesítési sávban megjelenő akkukujelzést sem találom .. ( status bar akku ) ... thx.
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19915 üzenetére
és mikorra várható?
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19913 üzenetére
tehát marad a CM?
-
Photo
csendes tag
válasz
KTHEORIGINAL #19888 üzenetére
Szia!
Én Baked BlackBurn-t javasolom, és ha jól figyeltem az xda-n is többen. Az miatt is tértem át a romodra. Előtte is away BB ROM-jai jöttek be a legjobban. Köszönöm a munkád, Feri. -
CygnusX
tag
válasz
+1 a CM mellett.
Nagy kedvenceim a CyanogenMod Rom-ok, a mostani C-RoM Mix-emet sem frissítettem amióta aways átállt más alapokra. És ezért nem frissítettem (még) Tigerre semÉs lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, de nekem nagyon bejön a TouchWiz (vagy Nature UX, vagy hogy hívja a Samsung most), bírom az S3/S4 kinézetet.
Még valami: Tiger alá lehet Samsung Apps-ot telepíteni CWM-ből, mint a C-RoM Mix-nél? Igaz szökőévente, de vannak jó leárazások/ingyenessé tételek. Anno le is töltöttem a Dead Space-t ingyenesen, azóta cipelem romról romra TiBa-val -
SteveJobs
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19892 üzenetére
Az mért kell hozzá?Mert nem avval lett .Ha evvel kell hol találom?Köszönöm!
-
herni
tag
válasz
Én a CyanogenMod-ra szavazok, az AOKP fejlesztői csapata átalakult, nem fektetnek akkora hangsúlyt a fejlesztésekre, nem olyan stabil és gyors mint a CM, plusz hát ugye nem elhanyagolható a fejlesztés üteme sem, korrekt kis team! A harmadikról nem tudok nyilatkozni!
-
Bavid
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #19793 üzenetére
A Tiger miért majd' 300 mega?
#19805 ( V ): az egy nagyon régi hír, utána cáfolták, lesz CM S4-re is, az I9505-re tuti, de az I9500 (octás)-ra is szinte 100%.
-
dreko
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19793 üzenetére
párom telefonján a módosítatlan cm nightly van, ő is borzasztó lassulásról számol be, lehet nem a tiger rom a ludas
-
radicspeter1
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19773 üzenetére
Volt kb 80-90 mb...
Reggel még jó volt majd kb olyan 14:00-ra belassult.Tiszta alapra lett rakva...most 30 programot használok pluszba csak
-
válasz
KTHEORIGINAL #19726 üzenetére
Hadd kérdezzem meg tőled, hogy milyen programra van szükség arra, hogy saját romot tudjak csinálni? Vagyis te mivel csinálod?
-
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19726 üzenetére
Megvan mégis, eszembe jutott!
A Nova beállításokban lehet a főképernyő rácsát változtatni, meg az ikon feliratokat eltüntetni.
A hálózati jel erősség, és a wifi jel színét hogy lehet megváltoztatni?
Szerintem akku időben is jóval jobb lesz mint a Tsunami, hisz 1 óra 31 percnél van a képernyő használati ideje, s 40%-on az akku (pedig egy csomó mindent telepíttettem is). A Tsunaminál 1:41 képernyő használati ideje után 14%-on volt. Úgyhogy szerintem jóval jobb lesz ezzel a Tiger-el az akku idő. -
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19670 üzenetére
Feltettem!
Wipeokat nyomtam előtte: (data/factory reset->wipe cache->wipe dalvik)
Kb. 1 órája használom. Ez 1000x jobb mint a Tsunami!!!
Sokkal, de sokkal gördülékenyebb, gyorsabb, finomabb...
Az akku időről majd később tudok nyilatkozni, de KEGYETLEN JÓ MUNKÁT VÉGEZTÉL!!!
GRATULÁLOK!!!
Nagyon bejön így első nekifutásra!Amit nem találok:
Hol lehet a főképernyő rács számát változtatni? Meg persze az itt lévő ikonok feliratát eltüntetni?
A Wifi és a mobil hálózat színét, hogy tudnám erről a szürkéről kicserélni az általam választottra? Mert hiába állítottam át a Beállítások/ Baked Settings/ Signal résznél az általam választott színre, sajnos maradt szürkén. -
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19672 üzenetére
Örülök annak, hogy te vagy az aki véleményt tud mondani a két rendszer közti különbségről.
Ezek után még jobban várom a művedett! -
( V )
veterán
válasz
hát akkor vedd kézbe és faragj belőle rendeset!
a taljánékkal úgyis jó baráti viszonyt ápolsz - biztos örülnének neki
-
Vic61
senior tag
válasz
+1
-
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19670 üzenetére
Oké, köszi, várom!
-
regos
tag
válasz
KTHEORIGINAL #19585 üzenetére
ugy lesz mester:-)
a tárcsázó kérés megoldható vajon? :-) -
Photo
csendes tag
válasz
KTHEORIGINAL #19558 üzenetére
Gratulalok a munkadhoz! Nagyon szep, es igenyes a kialakitasa. Sajnos nem csak a Poweramp, de az altalam probalt Mortplayer, es Gonemad player sem indul el. Gondolom azonos okok miatt (talan a Sony XLoud). Erdekes modon az osregi Ubermusic azonban mukodik. Mivel en mar megszoktam, a Gonemad lejatszojat, visszatertem a 4.4-re, igaz a 4.5-bol atvettem az MMS, es Gmail alkalmazasokat. Sok sikert a folytatashoz, es koszonom az eddigi munkadat! Udv.: Feri
Ezek a kepek a 4.4-el -
paxm
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19510 üzenetére
Gratulálok a romodhoz, nagyon tetszik,jól testreszabható és igen aksibarátnak is tűnik egyenlőre! Köszönjük!
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
KTHEORIGINAL #19509 üzenetére
Van itt aki ért az android programozashoz? Illetve romkesziteshez? Az irjon nekem privatba! Köszi
-
Photo
csendes tag
válasz
KTHEORIGINAL #19367 üzenetére
Velemenyem szerint nagyon vigyazni kell a szinekkel, mert sokszor sajnos oda vezet a csere-bere, hogy elofordulnak olvashatatlan reszek! (errol mar volt is szo itt, az SMS-ek kapcsan) Szoval csak akkor erdemes varialni, ha tobben is kiprobaljak, es a tapasztalataik jo eredmenyt hoznak. Addig meg jobb lenne kijavitani, a javasolt szinhibakat. Koszi! Nagyon franko ROM egyebkent! Mar sokfelet kiprobaltam kozel masfel ev alatt, de keves ROM van ami eleri ennek a szintjet! (Hala isten, az alapja is nagyon stabil, jo a BB sorozat.)
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19389 üzenetére
hol van az a masik oldal?
a csempevel is le vagyok maradva, mi az?
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19386 üzenetére
fent a lehuzhato rolonal. a notification bar-on, asszem ez a neve
szerk:
amugy a lehuzhato rolon mi az a villanykorte?
nekem nem csinal ra semmit, ha megnyomom.
szerk:2
a fenti fekete savon.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19382 üzenetére
lenne meg nehany eszrevetelem/kerdesem:
a naptarat lehetne majd a fekbukkal is szinkronizalni?
csak a gmailt engedi szinkronizalni.
a 3g adatkapcsolatot mutato nyilak a terero ikonjaban lehetnenek erosebb arnyalatuak? vagy ki lehetne hozni belole?
-
Karee11
tag
válasz
KTHEORIGINAL #19382 üzenetére
Pedig állítólag a kék LEDek gyengébbek
kímélni kéne őket
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
nekem is egal
-
Vic61
senior tag
válasz
Én is a kékre szavazok...
milanmylo Frissítsd a Sema Managert...
-
polomaa
aktív tag
válasz
Nekem személy szerint bejön a zöld.Jó ötletnek tartom.
-
tybsen
addikt
válasz
Nekem a kék jobban tetszik, de igazából mindegy.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19323 üzenetére
okés!
lenne pár észrevételem (az eddigieken felül):
a settingsben a Baked settings-ben be lehet állítani a Lockscreen-nél a szöveg színét. Alatta be lehet állítani az óra widget színét(külön az óra, ébresztő, dátum). Nekem ez vmiért nem jön össze. Beállítom külön a szöveg színét, és akkor minden, még az óra is ilyen színű lesz, hiába állítom be az óra widgetnél, hogy más színe legyen az órának, nem lesz.
a gmail appban a kukába tett leveleket nem tudom törölni, nincs törlés funkció/gomb.
a névjegyeknél a megjelenítendő beállításnál nincs meg az a funkció, amivel lehet állítani, hogy csak a telefonszámot tartalmazó névjegyeket jelenítse meg a gmailből leszinkronizált névjegyeimből.
a hangrögzítőben a felvehető hossz végtelen? külső memókarira menti a felvett cuccost?
pár napos használat és barátkozás után egyelőre ennyi észrevételem van a tigrissel kapcsolatban
-
polomaa
aktív tag
válasz
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
És mint ahogy sokan kérték lesz hozzá Addon, ami nem inverted
De azt külön kell flashelni majd
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19321 üzenetére
köszi szépen!
kb mikorra várható a kövi tigris? -
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19183 üzenetére
köszi szépen, megvan!
ezekszerint később is valószínű, hogy az egyes appokban ilyen rendszergazdai módot kell majd beállítanom?
eddig az external_sd könyvtárban kerestem a memokarit
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19179 üzenetére
hát...azt nem
de már tudom, h van ilyen is
ezt hol lehet bekapcsolni?
-
törölt tag
válasz
KTHEORIGINAL #19157 üzenetére
Működik. Bár előtte 3 wipe-al újra telepítettem a Tiger 4.4-t. Melyik hozta helyre nem tudom. De vélhetően multi dpi-s market. Thx.
-
babati
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19140 üzenetére
Estére nem volt bekapcsolva se a net sem a wifi és 52-ről 33-ra ugrott úgyhogy amien gyorsan tudom leszedem a cm10-et:S
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19151 üzenetére
fent van a tigris
komoly cucc... még szoknom kell ezt a rengeteg beállítási lehetőséget. Teljesen más, mint a stock gb, amit használtam.
köszi szépen a segítséget még1x!
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19149 üzenetére
köszönöm szépen!
igazad van!
felesleges, hisz úgyse lakom azt be.
rendben, köszönöm szépen a segítséget!
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19143 üzenetére
NewmanHD hsz-ében olvastam, h hibát ír ki telepítésnél.
Akkor annyit kell csinálni, hogy felteszem elsőre a JB-et, aztán megvan a 3 wipe + format system, és felteszem újra a JB-et és hozzá a legújabb gapps.zip-et, és ami hiányzik még, azt playből felteszem, és enjoy?DinkaDanka: köszi szépen Neked is a választ!
-
Strauss
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #19099 üzenetére
Én tiger frissítést csak simán wipe cache el rakok fel, -- aztán go a friss rom, eddig minden ok, és minden beálljtás megmaradt.
-
tybsen
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #19099 üzenetére
Igy csinaltam, ahogyan az 1-esben le volt irva:
"JB installálás:
lévén CWM-ből installálunk itt is, ezért gyakorlatilag semmi új nincs az ICS-hez képest, így ha az ott leírt pontokat követitek akkor gond nélkül települni fog a választott JB rom is.emlékeztetőül dióhéjban összefoglalom:
1, a választott ROM legyen a belső SD-n ill. ha kell hozzá a gapps akkor az is (! figyelem a JB-hez külön gapps tartozik az ICS-hez való nem jó és a 4.1 ill. 4.2-höz is más kell tehát a megfelelőt szedjétek le !)
2, CWM alól 3 wipe: data , cache és dalvik (én egy format system-t is szoktam csinálni) majd
3, install zip ROM (ill. utána install zip gapps ha kell)
3a, ha esetleg GB-ről váltanánk és bootloop lenne akkor itt is az akksit ki kell venni majd vissza és megint 3 gombos recovery és ismételjük meg a 3-as pontot
4. reboot system"A rom felrakasa utan megint csinaljak egy full wipe-ot? - na mindegy, csinaltam, hatha.. meg megint installalom a romot, hatha tortenik valami.
-
tybsen
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #19049 üzenetére
Megkerdezhetem, hogy mi az az "inverted"?
Nekem most ez van a telefonon, most eloszor tennék rá valami romot (ami most van a telefonon, abban segitett korabban egy forumtars) :
Most ez van a telefonon: 2.3.6 I9000XXJVU
Kernelverzio: 2.6.35.7-I9000XXJVU-CL851880
stratosk@semaphore #Semaphore_2.5.0Mindent atolvastam es gondoltam felteszem az altalatok kozzetett Tiger Jelly Bean 4.4-et, van cwm recovery a telefonon, tehat akkor csak a "JB installalas" reszt kell kovetnem az 1. hozzaszolasban leirtak szerint (ezuton is koszonom hogy megcsinaltatok!)
Mindossze annyi kerdesem lenne, hogy
1. mivel nem csinaltam meg ilyet, hogy amit itt irsz az "if you start from ROM GB or ICS"-nal lepeseket, azok ugyanazok ugye, mint ami a topik 1. hozzaszolasaban vannak leirva a "JB installalas" pontnál?
2. ha kesobb barmikor masik romot szeretnek, akkor csak ugyanugy cwm-bol installalom a romot? vagy netan ha gyari 2.3.-at szeretnek, akkor ugye azt is vissza lehet valahogy tenni?
Bocs, hogy ilyen ertetlen vagyok, csak inkabb gondoltam, ezeket megkerdezem, mert ahogy irtam, nem csinaltam meg ilyet. Koszonom szepen!
-
válasz
KTHEORIGINAL #19049 üzenetére
Húha, akkor nem vagyok egyedül. Amit még tanácsolnék, az az lenne, ha a beállításokat még lefordítanád magyarra, mert sok helyen angolul van.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19048 üzenetére
Várjuk.Bár tegnap óta nyomkodom a 4.4-et és ezidáig hibátlan.
-
Vic61
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #19042 üzenetére
Naaaaaaaa...ez tényleg jó...gratula...
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19039 üzenetére
Grat.hozzá.Így elsőre lényegesen jobbnak tűnik mint a c-rom mix.
-
válasz
KTHEORIGINAL #19039 üzenetére
Because i don't like the inverted.
Bocsi, de ez van.
-
sonique
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #17760 üzenetére
ohh ezt nem tudtam akkor nem is baj hogy valtottam
-
lsebestyen
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #17470 üzenetére
Én momax 1700mah használok, 1éves még nem vettem észre h romlana az ereje...
-
Strauss
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #17456 üzenetére
Mivel azokat napi rendszerességgel hasznélom igen
-
Strauss
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #17434 üzenetére
így már működik, thx.
-
Strauss
senior tag
válasz
Ok. próbálom
-
( V )
veterán
válasz
nálam nincsenek ilyen problémák, gond nélkül települt a MyBackup, Flightradar, a Beweather-t pedig nem használom...
még csak most kezdtem belakni uh vélemény majd később mondok, viszont tényleg esztétikus! -
Strauss
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #17413 üzenetére
REggel tettem fel, eddig megy rendesen , nem akad, nem bootol , nem kér enni ..
ergo O.K.
-
( V )
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #17413 üzenetére
délután lehet feldobom
-
sagit
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #17393 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, ha elhasal ez a HB kipróbálom.
(V): mi ez a live oc target low/high?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
KTHEORIGINAL #17388 üzenetére
te rajzoltad ezt a fejlécet, tigris logót vagy mit stb? szépen meg van csinálva, sgs mockupokkal meg minden..marketingnek nem rossz...
általában aki romot mókol nem ad az ilyesmire, vagy nagyon megmocskolja a dolgokat...
lehet, most kapok a fejemre, de én szeretem ha esztétikailag is egy kis pluszot kapok néha...lásd: paranoidandroid
-
jjeahh
nagyúr
válasz
KTHEORIGINAL #17366 üzenetére
te illusztrátor is vagy?
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #17366 üzenetére
Jónak tűnik.Grat hozzá.
-
INFINITYzz
tag
válasz
KTHEORIGINAL #17347 üzenetére
Véletlen válasz.
-
( V )
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #17222 üzenetére
hát legalább a Plus-osoknak is csurran vmi!
-
Pete55555
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #15480 üzenetére
Nekem rendben ment minden, garanciafutárral kedden rendeltem neten, aztán csütörtökön rájuk kellett szólnom, hogy mi van, mondták, hogy pénteken jönnek, el is vitték, hétfőn hívtak, hogy hoznák is keddre, az nekem nem volt jó, ezért szerdára kértem, jöttek is, minden rendben, új kijelző, keret, kameralencse, usb takaró, a kijelző szerintem ugyanolyan mint ami volt, csak persze nincs beégve
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #13126 üzenetére
Abszolút nem bánt,csak szöges ellentétjét mondtad,mint ahogy az én telefonom viselkedik .Ha nincsenek rajta azok a hibák amiket Te felsoroltál,akkor természetesen azt fogom írni.Én rá senkit nem beszéltem a 4.2-re,mindenkinek magánügye, hogy milyen romot használ.
#13127) BoSSanCS Szerintem próbálkoznod kéne valami más rommal,hogy kiszűrhesd a telefonoddal vagy a C-Rommal van e a probléma.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #13112 üzenetére
Tudod,hogy tisztelem a munkádat és szerettem a Tigert,de nem értem miért kell ilyeneket írnod.Amikor az első Tiger JB-t kiadtad azzal lényegesen több probléma volt mint ami ezzel a rommal van.Nagyon szépen megy rajta minden,fc-vel még nem találkoztam és semmilyen fölösleges alkalmazást nem találok benne.Dpi meg pinkód probléma nálam nem volt.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #13110 üzenetére
Mi a bajod @-rommal.Nálam nagyon szépen megy.Általába úgy van,hogy ha az AOKP-ra várunk akkor hónapokat várhatunk.Régebben ígérték,hogy vasárnaponként jön rá frissítés,csak azt felejtették el megírni,hogy húsvét és karácsony vasárnapján.
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #13108 üzenetére
Nem értek a fejlesztéshez,de alapnak miért csak az AOKP.felel meg?
-
csampei
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #12719 üzenetére
5000 helyből?
-
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #12125 üzenetére
Annak nagyon örülnék.Hajrá.
-
( V )
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #12123 üzenetére
a fan táborát azért nem most növesztette: aki szerette az ICS-t belőle az szerintem a JB-t is más szájízzel nézi mint aki először találkozik vele.
(#12124) polomaa
a F4k JB sajna még nagyon TBD (már ha lesz egyáltalán), de azért reménykedjünk! -
polomaa
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #12123 üzenetére
A 4.1.2-es romjai szerintem sem érnek semmit.Na de hamarosan jön majd a F4K 4.1.2,akkor valószinű végleg elfelejtjük a cunát.
-
blakey
titán
válasz
KTHEORIGINAL #11821 üzenetére
csak példa volt, nem akarok semmit sem hangsúlyózni, szerintem ne hagyd abba, mert jó amit csinálsz.
-
blakey
titán
válasz
KTHEORIGINAL #11818 üzenetére
Licenszek alatt arra gondolok, hogy pl. olyan alkalmazásokat teszel a rom-ba ami nem ütközik semmilyen akadélyba, nem használsz mások által már elkészített ikont az engedélye nélkül. Mivel értesz a ROM készítéshez, ezért gondolom nagyrészt azzal foglalkozol ezért olyan ember kell aki pl. megcsinálja neked az ikonokat, vagy kitalálja a menü felépítését, esetleg átbeszélítek, hogy mitől lesz a tigris jobb, mint bármelyik másik. Tény, hogy sok ROM van, de valójában alig van egy-kettő ami tényleg más, mint a többi, a többség valamire épül. Kipróbáltam a ROM-odat, tényleg jó, ötletes dizájn, de mit tudsz még adni amitől tényleg jobb a többinél? Ha valami jót akarsz, akkor támogatás is kell és támogatás akkor lesz ha megmutatod, hogy a tiéd jobb, mint a többi. Szóval és támogatom, hogy folytasd, mert jó amit csinálsz, de egyedül szerintem nehéz lesz.
-
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11817 üzenetére
Remény hal meg utoljára.
-
blakey
titán
válasz
KTHEORIGINAL #11808 üzenetére
Lehet, ha összeállnál egy-két emberkével aki esetleg tud segíteni, akkor egy "publikusabb" rom-ot tudsz prezentálni amibe nehezen tudnak belekötni, értem itt a licenszeket és egyéb finomságokat.
(#11807) csampei
KF1, JVO modem szerintem jobb, mint a JW1, de még a JVT-nél is. -
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11810 üzenetére
Nagyon sajnálnám.Nekem nagyon bejött,bár csak egy felhasználó vagyok a sok közül.
Remélem azért meggondolod magad!!! Köszi az eddigi munkádat!!!!
-
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11808 üzenetére
Akkor továbbiakban nem lesz lehetőség a frissítésre?
-
radicspeter1
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #11619 üzenetére
Na kezetfoghatunk
-
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11619 üzenetére
Mikor várható valami újdonság a Tigrishez? Jövő héttől újra külföldön leszek és sajna nem mindig jutok nethez.
Pöpec rom lett!!! -
BalanceR
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #11507 üzenetére
Meg hát...
-
BalanceR
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #11498 üzenetére
Akkor még egy pár kérdés:
Mi a ROM alapja?
Theme Chooser van benne?
Mi az alap kernel?
Támogatja a bigmemet? (Mehet hozzá a Sema 2.5s kernel)?
Mikor várható belőle újabb kiadás? (csakhogy ne legyen az, hogy felteszem a 3.5öt, két nap múlva meg romolhatok újra...) -
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11500 üzenetére
-
macsek18
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #11498 üzenetére
Vannak témáid a tigrishez? Vagy bármelyik JB téma jó hozzá?
Eddig nagyon zsír a rom
-
csampei
senior tag
válasz
KTHEORIGINAL #11464 üzenetére
Na ha már itt vagy!Látom hogy a 4.2-es kamerával is mókolsz,és lenne egy kérdésem : Rá lehet valahogy venni ezt a kamera appot hogy SD-re rögzítsen,ne a belső istenverésére?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest