- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
polomaa
aktív tag
Ha GB-re rakod a CM 10-et akkor előtte mindenképp csinálj egy full wipe-t majd format system,data,cache és utána install rom.Ha nem megy fel elsőre,akkor aksi ki-be és újra install rom,majd a gapps. 4.1.2 romhoz EZ a legfrissebb sema kernel.
Azt sajna nem tudom,hogy CM 10-hez melyik a legújabb gapps,de amit fentebb írsz /12.12/ az valószinű 4.2.1-es romokhoz való. -
Tonyk
veterán
Próbáld ki ezt:
Vedd ki az elemet, tedd vissza.
Indítsd el az odint (1.3-as odin és megfelelő driverek azért legyenek a gépen!!!).
Dugd az usb kábelt a gépbe
Tarsd lenyomva a hangerő fel és le gombokat
Dugd a telefonba az usb másik végét.Megjelenik a kis softbirsk-es ikon, ne foglalkozz vele. Az odinnak be kéne sárgulnia, ha megvan, akkor PIT és PDA fájlt tallózd be. Repart elől pipa ki!
Start.
-
sonique
őstag
jig nélkül is vissza lehet hozni
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1153310&highlight=unbrick
proald meg evvel nekem egszer mar segitett amikor nem volt jig em még
az ne zavarjon meg hogy captivate van oda irva ugyan az a telefon mas külsövel ...
-
fo_di
őstag
esetleg ezt még próbálja meg: (most kipróbáltam egy működő miuin, azon ment)
-kipattintja egy pillanatra az akksit, majd visszateszi
-az usb kábelt bedugja a gépbe (a telefonba még ne)
-benyomva tartja a vol le+home gombot (azaz a download kombót a power nélkül)
-a gombokat benyomva tartva bedugja az usb kábelt a telefonba is
ha sikerül, akkor elvileg downloadban indul el a telefon (a nexus s driver módját, meg itt találod: [link]) -
fo_di
őstag
ööö lehet, hogy alap kérdés, de ha cm9 van rajta fenn, akkor nexus s driver van a gépen? mert ha életre kel a telefon, azért jól fog jönni neki odinhoz
meg lehet még azt próbálni, hogy kiveszi az akkut a telefonból, benyomja a download mód kombóját és azt nyomva tartva helyre billenti az akkut (többszöri próbálkozást igényelhet)
így sikerülhet download módban bekapcsolnia a telefonttovábbi, nagyon utolsónak (de tényleg csak akkkor, ha nincs más hátra) szánt megoldás: ha a driverekkel nincsen gond, akkor a heimdall képes elvileg brute-force felülírni a bootloadert is (tehát nem vár a telefon válaszára, mindenképp keresztülnyomja a kábelen), ezzel elvileg hardbricket is fel lehet kelteni (viszont ugye elég könnyű el is rontani ezzel)
-
-
-
CLAWz
tag
Szia!
Szerintem ugyanaz a bajod ami nekem volt meg egy másik srácnak. Szerintem Telenoros vagy...
Ha igen, akkor a Telenor APN-t kell átírd és me, azt használni amit a Telenor megad, mert az szopó.
Konkrétan nyiss új, teljesen üres APN-t:
Név: Telenor Online
APN: online
Azonosítás típusa: CHAPMinden mást hagyj érintetlenül.
-
Innen leszeded, és CWM-ből felteszed.
-
-
-
jjeahh
nagyúr
cm10? nekem is volt ilyen gondom, de valahogy helyrejött volt, nem igazán emlékszem, de azt hiszem jb gapps után (én bolond) raktam ics gappst, az sem működött, valamit összekuszált (ennyire emlékszem) ,backupból visszaálítottam, és láss csodát ment a market rendesen...lehet orbitális hüjeségeket beszélek, valahogy így volt...
-
polomaa
aktív tag
Érdemes egy próbát tenni az aláirásomban lévő rommal.Maga a rom elég egyszerű,a beállításokban nincs rendszer opció,így egy pár dolgon nem tudsz állítani /Lock screen stb./de sok helyed marad és nagyon gyors és stabil a rom,már amennyit eddig használtam. A tegnapi RC12.-höz már van S3 addon is 43 MB körül.Full wipe után telepítettem a romot,ha végzett bebootol,újra recovery sema 2.0.6s+patch,majd a samu addon/csak más neve van.Nagyon gyors ez a kombináció. Az opera szerintem CM10-en mindenkinél így indul.Ezen a romon a weather widget is megy ahogy kell,a skype-ot kb 10-15 mp.alatt tölti be.
-
assemble
addikt
-
törölt tag
Nem és nem is biztos hogy érdemes mókolt jw8-at felrakni. A Hybrid 1.7 verzsönt pl.kétszer raktam fel és kétszer téglásododtt. Még csak bekapcsolni sem tudtam a telót.
A JW8 style nekem amúgy is tökéletesen megfelel. Tonyk által linkelt "JW8_14_toggles_6_buttons" oszt jó napot. -
MPeter87
őstag
Nincs, viszont a Stopwach & timer app tökéletesen teszi a dolgát, ha letöltöd!
Mit értesz az alatt, hogy kicsinyíteni? -
Osz24
tag
08.25 os
es ˇgyáriˇ alatt sajátot értekamugy ,minden más amit használok nagyon jó,és muxik rendesen,habar kicsit szoknom kell a menut,mert tulsagosan a GB-höz szoktam.
Kicsit akad még a menü,meg hasonlo,de 2.0.6 kernel kiváncsi vagyok mennyit hoz.
CSak az a fránya merülés ne lenne. -
tresh
veterán
Szerintem már nem kell sokat várni amit én próbáltam CM10 már súrolta a tökéltes kategóriát de voltak apróságok mit lehet én vagy a rom nem tudod korrigálni , mondjuk a wifi CM10 alatt nekem gyengusz volt
Ettől függetlenül ha jön a stabil váltok
Addig ez a megoldás eddig hibátlanul dolgozik
Bár a ram kezelése furcsább mint a jw6 nak de rájöttem hogy sok jelentősége nincs, nem fagy nem akad be minden megy szépen..
Mondjuk a vibert meg kéne oldanom hogy ne induljon már mindig el amikor netet érzékel mert szopkáza az aksit :s
-
D1L1ZS
őstag
Majd EZ
Ha kernelt is akarsz cserélni akkor még INNEN valamelyik Sema 2.0.6 ost...
-
Martynis
tag
Sok mindent nem csináltam még, de 020825 CM10 + gapps, gyári kernel és a 3. addon, működik rendesen, indításkor lehet választani, hogy melyik felülettel induljon.
Viszont a kamera első indításnál megakadt, majd egy 2-3mp után ment tovább. De ez lehet a CM10 hibája is még..
Egyébként külsőre megegyezik a TsunamICS vagy RemICS felületével..
-
GrooveHero
addikt
Itt tudod megnézni a legfrisebb CM nightly-kat.
van egy changlelog is, hogy mi változik kiadásról napról napra, vagy kiadásról kiadásra. Ez pölö a 25-ei, azaz a tegnapi nightly changelog-ja:
Hogy mi nem működik? Azt nem tudom így hirtelen. Asszem rádió az nem megy. A többit nem tudom. Majd vki elmondja még, aki jobban tudja. De teljesen jó ez a CM10. Nekem még a 20-ai van fent. De majd holnap sztem rakok egy újat, ha lesz
-
( V )
veterán
Osz! ha a Sema 2.7.4 sc - t (vagyis Stock Color) rakod fel akkor garantálom hogy semmilyen villanás nem lesz! egyébként nem a CTR-off miatt nincs vagy van a zöld villanás, hanem a Voodoo Color sajátossága hogy alacsony fényerőnél / gammánál zöldül be a képernyő ami a bekapcsolásnál villanásnak látszik!
a modokat úgy tudod kivenni hogyha vissza állítod az eredeti framework.apk , systemUI.apk és twframework.apk fájlokat (ezeket install előtt kell lementeni! vagy nézd meg hogy ahonnét a mod való nincs-e visszaállító csomag esetleg!
-
fo_di
őstag
voodoo coloron tekerj, a gammát vedd fentebb, amíg minimum fényerőn eltűnik a zöld villanás
simihun: hivatalosan nem fogja megkapni (samsung szerint kevés a ram a touchwiz ics verziójának, anélkül meg nem adják ki), de van nemhivatalos ics meg jelly is (aosp, cm10 és miui jelly is van már)
-
( V )
veterán
akkor töröld ki a csipát a szemedből
" ==========================================================
A jelenlegi legfrissebb gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8:[link] (1 fájlos)
==========================================================
legfrissebb 3 fájlos gyári "Value Pack" rom 2.3.6 I9000XWJW8 [link] *
==========================================================
* (EU-s CSC-vel, köszönet érte Tonyk-nak)
"7z kitömörítéshez (meg amúgy minden máshoz) használd ezt: [link] - legjobb és ingyenes!
-
cselt
senior tag
csak neked csak most: 3 fájlos JW8
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest