- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Eladó a telóm, hibátlan állapotú garis stb. ha esetleg érdekelne valakit privát...
-
Boonen007
őstag
Tud valaki megbízható vízálló tokról ami jó S-hez?
-
Boonen007
őstag
Miért van az, hogy az Android OS 28%? Az már elég sok nem?
-
Boonen007
őstag
Napi CM10 kint van ismét szép kis Changeloggal. Használjátok egészséggel, fagyás, akadás és minden gond nélkül!
-
Boonen007
őstag
Miért van ilyen pangás a kernelek terén?
-
Boonen007
őstag
Ez mi lenne? Mármint ez a cm-10-20120901-EXPERIMENTAL-galaxysmtd-stk9test.zip ? Most ezt fogjuk játszani? Egyik nap lelehet tölteni másik nap nem a dolgokat?
-
Boonen007
őstag
Napi CM10 kint! Kivételesen elég hosszú changeloggal...
-
Boonen007
őstag
Sema 2.0.6s + patch és 100% úgy működik mint sima S nélküli verzió, csak több memóriával? Tehát megy HD felvétel és visszajátszás is?
(#5629) sagit
Akkor mi értelme a patchnek? -
Boonen007
őstag
Tegnapról mára changelog:
frameworks/base: fix for garbage screen updates in certain testcases
hwc/fb/overlay: wait for fbpost and pan display
SQLite: Enable fdatasync for SQLite
Fix build by removing strings without default translation
-
Boonen007
őstag
Nekem tetszik ez a mérgezés, máskor is bevállalom
(#5392) ( V )
Köszi, fel is pattintottam -
Boonen007
őstag
Ez a patch kell Devil kernelhez is ha XL rammal használom?
-
Boonen007
őstag
válasz
GrooveHero #5018 üzenetére
Nyilván apró hibajavítások ilyesmik.
-
Boonen007
őstag
AOKP JB gondolom lesz letöltési link is
(volt már?)
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Kint a 2. Offical CM10.
-
Boonen007
őstag
Figyeltétek, hogy valóban kint is van az első CM10 offical? Valaki kipróbálta? Vélemény HB-hez képest?
-
Boonen007
őstag
Persze értelek én
Viszont én azt mondtam, hogy semmi problémám sincs tehát a stabilitás is megvan GPS is
Kellett a múlt héten. Egyébként nem tudom, hogy de nem minden készülék egyforma még Anno Spicanal tapasztaltam ezt mikor egyik srácnak ott minden 100%ban ment nekem meg mindig volt valami hiba. Aztán fordult a kocka. Pedig ugyan azt használtuk mindig. Ez egy érdekes dolog. De mint hangsúlyoztam NÁLAM nincs gond én nem azt mondtam, hogy mind tökéletes.
-
Boonen007
őstag
Főképp ne írjon hülyeségeket.... nyilván nem te ( V ).
(#4155) MK VII
Akkor menj vissza 2.1-re mert azon is működött minden nem is tudom miért készült 2.3 meg még újabbak is. A gyár minek javít a gyári romon?Csak nem mert hibák vannak benne? Te most komolyan ennyire...?
Jó a családom elnézem, így érthetőbb. De én fiú vagyok, ha csak nem egy 18-21 éves csinos hölgy vagy ne csókolgass
-
Boonen007
őstag
Leszállhatnál a magaslóról.... Nem akarok én senkivel elhitetni semmit nekem jól működik és még több embernek, de lehet mind hülye velem együtt. Egyetlen FC-m nem volt és milyen látható bugra is gondolsz? Kipróbáltad az elmúlt 1-2 hétben született JB-ket? Tökéletes? Olyan nincs, hogy tökéletes, csupán jól működik és minden funkció működik NÁLAM, de biztos hazudok mert van is értelme neki, mégis mire mennék vele? Nem azt mondtam, hogy mindig minden percben tökéletes, csak azt, hogy nekem az és nem találkoztam még hibával. Először értelmezd amit írok aztán kötekedj. Nem egy hozzászólás szól gyári romon észrevett hibákról FC-ről stb. Most akkor miről is beszélsz?
A családomhoz meg végképp semmi közöd és tudod mit csókolgass... Kicsit visszavehetnél az arcodból.
UI: Aksit még életembe nem kellett kivennem belőle gondolom ez valami gyári romnál található hibánál van
Minek futtassak ennyi mindent egyszerre? Nekem bőven elég ha megy a háttér szinkron mobil nettel tudnak hívni közben tudok facebook, böngésző, meg amit akarok. De látom neked még a szuper gyári telefonod a kaját is megfőzi, meg is fürdet és még a kutyát is megsétáltatja. Komolyan fú... had ne mondjak semmit.
-
Boonen007
őstag
Figyi mielőtt hülyeséget beszélsz gondolkozz köszi. Jó néhányunknak azért hibátlanul igen én kimerem jelenteni, hogy hibátlanul működÖTT az ICS és most a JB mert igen én azt használok amióta megjelent nem romolok naponta minden tökéletes. Tehát vagy ne írj hülyeséget vagy javítsd ki, hogy User error hülyeség és egyéb esetleg nem felhasználótól származó okokból vannak hibák, de közel SEM mindenkinél.
Sem újraindulás sem FC sem semmi más hiba nincs már JB-n sem. Tehát ne általánosíts mert nem mindenkire igaz. Stabil tudok hívni tudnak hívni minden működik. -
Boonen007
őstag
Mi van a Helly Beanel?
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Modem cserével nem fog elszállni a 2g/3g váltás és a mobilnet lehetősége?
-
Boonen007
őstag
Köszönöm szépen a segítséget!
-
Boonen007
őstag
APN működik JB-n? Most rendeltem meg Go!Net M díjcsomagot aztán 0 mobilnet...
-
Boonen007
őstag
Valaki már próbálta a Gnexus Beta7a cuccot?
-
Boonen007
őstag
Melyik a gyorsabb datadata vagy nodatadata?
-
Boonen007
őstag
Most konkrétan, hogy lehet, hogy VC-t tegyen fel ez a mai Krampusz JB?
-
Boonen007
őstag
Miben különböznek a datadata és nem datadata verziójú JB-k mármint mi pontosan ez a datadata? Melyik a jobb?
-
Boonen007
őstag
Mai Krampusz JB adag.Áthelyezte... -
Boonen007
őstag
Na ha senki sem linkeli.... V10 Helly Bean (Krampusz JB) V8b addons kell hozzá, én most rakom fel
-
Boonen007
őstag
válasz
dbalazs123 #1954 üzenetére
Én most wipeoltam
-
Boonen007
őstag
válasz
dbalazs123 #1952 üzenetére
Most lakom be éppen a V8-at
-
Boonen007
őstag
válasz
dbalazs123 #1867 üzenetére
Mi a szösz az a rich izé?
-
Boonen007
őstag
Krampusz JB V7 aki vállalkozó kedvű
-
Boonen007
őstag
válasz
dbalazs123 #1812 üzenetére
Én ennyire nem vagyok képben, AOKP-ot használom, ebben ( V ) a szakértő. Egyébként jó kérdés mert egyiknél sem tüntetik fel, hogy most datadataás a rendszer vagy sem. Szerintem simán jb félét teheted.
-
Boonen007
őstag
válasz
Boonen007 #1802 üzenetére
Az órára, pedig ha AOKP build mivel én azt használom (ez a beta 5 amit előbb beszéltünk elég laggos...) így annál találkoztam az óra gondoddal és a rom control->Clock->AM/PM Style->Regular AM/PM-re kell állítani a wifi-nél pedig ami még segíthet ha wifi beállításokban a menü speciális beállítások és kiveszed a Rossz minőségű kapcsol...-tól a pipát.
Remélem segítettem -
Boonen007
őstag
Valaki próbálta már a Gnexus port Beta 5-öt?
-
Boonen007
őstag
-
Boonen007
őstag
Már van AOKP bemutató verzió build 3 is arra a két telóra
Nekünk meg egy sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest