- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #19506 üzenetére
attól függ mit szeretnél, a teljes wipe akkor system / data / datadata / cache / dalvik ill ha az SD-t is szeretnéd hozzá akkor az SD-t is!
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #19497 üzenetére
CWM alatt van a mount and storage alatt a format funkció - azzal nem lesz baja semminek!
-
SFAkos
aktív tag
válasz
GrooveHero #19501 üzenetére
Valahol van de most nem tudom megmondani pontosan hol mert GB-n vagyok. (itt Beallitasok>Vedett adataim>gyari beallitasok visszallitasa). De ha CWM-ben nyomsz egy wipe data/factory resetet ugyanott vagy.
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19361 üzenetére
Nálam kb. egy hete volt olyan, hogy az android OS pörgött nagyon. Kernelcsere után megjavult. Próbaképp visszatettem az ominózus kernelt. Most jó.
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19358 üzenetére
Nem tudom mit lehet az oka "hibának", de azért azt megkérdezném, hogy miért a CM10-et rakod fel, mikor annak 4 hónapja leállt a fejlesztése?
(#19359) milanmylo
JB már?
tán' nyár vége óta. Stabilnak stabilok. Akkufogyasztásban nem túl jók. Kb 60-70%-a a JB-nek, de ez a felhasználás módjától függ.
Kezdetnek (és folytatásnak is) javasolnék egy CM10.1-et, de rengeteg féle van, visszaolvasva találsz jópárat a hozzászólásokban.
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19356 üzenetére
CM10 vagy CM10.1 ?
Gapps 4.1.x vagy Gapps 4.2.2 ? -
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19349 üzenetére
Go launcher?
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19346 üzenetére
Trebuchet, de csak 4.0+.
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #19346 üzenetére
-
babati
aktív tag
válasz
GrooveHero #19310 üzenetére
A jwb az elvileg ujabb a jw9tol?
-
babati
aktív tag
válasz
GrooveHero #19306 üzenetére
Miben kulonbozik a jw9 es a jwb?
-
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #19285 üzenetére
Állj!!! ....ez a .zip nem az a CWM-ből flashelhető .zip.
Ismétlem, ODINBÓL, PDA-ba tallózva, repart pipa nélkül... -
Agyas@
tag
válasz
GrooveHero #19285 üzenetére
Miért nem rakod fel a 3 fájlost odinnal??,
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19277 üzenetére
"nem tudom miért kevertem bele a cwm-met, amikor oda rar-os kell"
.zip-pel jobban jársz
-
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #19274 üzenetére
Az egyfájlost is Odinból kell, csak nem kell a repartot bepipálni, és a PDA-ba kell berakni.
bok92 Próbálj egy Tigert, jó pár napja hibátlan és nem is lassult még be....
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19272 üzenetére
Most ment fel a JW9, de nem vágom mi az a hiba. Vajon most, hogy van fent rendes rendszer, már megoldható a telepítés? Pölö ha dobok fel egy semát és akkor lesz rendes CWM-em, onnan meg feldobom az 1 fájlost. Csak jáó lesz nem?
-
radicspeter1
őstag
válasz
GrooveHero #19269 üzenetére
Cwm gyári beállítások...
A 3 fájlost raktad ugye reparttal? Próba újra akkor ugyan így.Más:IceBeanJelly rom...ha eddig keveseltük volna
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19268 üzenetére
Hm.. a Samsung galaxy s logóig eljut, oszt bootloop, de mindíg a logó jön be, szóval csak olyan félig-meddig bootloop
-
tybsen
addikt
válasz
GrooveHero #19265 üzenetére
Amig van download mod, nincs gond. Nalam is akadt mar meg, lehuz, visszadug es kesz.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19263 üzenetére
Már vagy 5 perce SET_PARTITION
ezzömmm..ez nem jelent jót mi? -
válasz
GrooveHero #19260 üzenetére
Nekem az alap is jó lenne, csak lehessen Woodoo hangrendszert használni. (Bár mintha a videóban a gyereknek alap kernellel volt rootja).
-
radicspeter1
őstag
válasz
GrooveHero #19220 üzenetére
A felvevő program is fut ám a háttérben!! S az nemkevés kraftot elvesz a renyótól.
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #19214 üzenetére
Ha felrakod tájékoztass az eredményről.A videó szerint jónak tűnik.
Beppe91: A Tiger 4.4 jónak tűnik,többen használjuk teljes megelégedéssel.Hogy hosszabb távon milyen lesz,azt még nem tudni,de pár nap használat után még hibátlan.
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19214 üzenetére
Akkonemtom'. Nálam megjavult.
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #19210 üzenetére
Milyen kernel van fenn? (Csak mert a napokban írtam róla, hogy a .18-as semaphoreral volt nálam ez, visszétérve .15-re, megjavult.)
-
radicspeter1
őstag
válasz
GrooveHero #19210 üzenetére
Na azért megbízható infókat szoktam írni
Ajánlom nagyon a figyelmetekbe a mai CyanCore kernelt. Egy kis memory leak fix van benne ami úgy néz ki hogy működik!! A köszönet Devil kernel mestert illeti ez ügyben. Sőt már a Mackay is kidobott egy friss csomagot ezzel kapcsolatban.
V külön köszönet a MEGA-s linkekért neked!!
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #19203 üzenetére
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #18704 üzenetére
bocs még1x. (bár akkor sem leb@szás akart lenni)
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #18702 üzenetére
Igen , hibáztam, eggyel lejjebb nyomtam a választ. Sajnálom.
Bár attól még meg lehetett volna érteni a mondandó célját szerintem, ha egy picit akartad volna -
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #18696 üzenetére
Itt senki nem olvas?
[link] Nincs 3 napos a post...
-
Blackhole13
senior tag
válasz
GrooveHero #18696 üzenetére
Köszi, akkor muszáj lesz gyalulni.
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #18604 üzenetére
S2-re igen
trololooo -
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #18493 üzenetére
Ami fenn van jelenleg a telefondon, szedd le a teljes telepítőjét, tedd el valahová a kártyán. Majd ezt add meg a cyandeltanak, erre Ő bemásolja majd a /sdcard/cyandelta mappába (nehogy ide tedd letöltéskor!) Ez után mehet a frissítés.
Magában a cyandeltaban megadható, hogy frissítés után miket pakolásszon fel. Én ide szoktam megadni elsőnek a Semaphore kernelt, másodiknak pedig a 720patch-et. (Ezt a két fájlt teheted a cyandelta mappába).Frissítés után megkérdezi, hogy törölhető-e az original telepítő fájl. Persze törölje, mert az új delta fájl már megvan. Innentől kezdve mindent intéz magától.
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #18490 üzenetére
10.1 lesz az
-
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #18488 üzenetére
Felraktam...eddig nincs vele gond...de nem gyorsabb és vajasabb a Tsuna v4.6-nál és a C-Rom v11-nél
-
libus
őstag
válasz
GrooveHero #18336 üzenetére
Megvan miért nem találom.
Megnéztem a barátnőm Tsunami 4.4-ébe, s a Beállítások / ROM vezérlés / Zárképernyőnél neki van olyan lehetőség, hogy megadhat háttérképet. Sajnos ezt a 4.5-ből kivették! -
libus
őstag
válasz
Nem ugrik elő semmi!
-
Vagany
őstag
válasz
Nem is biztos, hogy a tsuna tudja ezt, a CM10.1-be is nemrég került bele asszem.
-
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #18240 üzenetére
Inkább csak a garijegy
(#18241) ( V ) : +1
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #18240 üzenetére
nemtom én nagyon nem szeretem ha idegen van a lakásomban, még ha csak pl a villanyt jött szerelni is... inkább bemegyek és otthagyom a szakszervizben vagy megvárom a javítást ha arra járok, de nekem ne jöjjön ide senki aki a küszöböm átlépi én nem pizzát / sört hozott
egyébként meg nem hiszem hogy minőségen alul dolgoznának vagy kókler módra kihagynának vmit, több Samu dolgot is javíttattam már garisan (TV, monitor, digi fényképező) és kínosan ügyeltek rá hogy inkább kompenzáljanak a "kellemetlenségért" mintsem átvágjanak! pl amikor a monitorom háttérvilágítása 3 hónap után bekrepált, külön felhívtak jóval a javíttatás után és küldtek egy ajándék reklám törölközőt miközben sűrűn bocsánatot kértek az esetért - tudom bagatel de tetszett a gesztus és a hozzáállás! szal, bárki bármit mondhat a Samu termékekre, de a garancia szolgáltatásuk elsőosztályú szvsz -
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #18238 üzenetére
be is b*szna ha itt akarna nekem nekiállni szerelni
vigye el javítsa meg hozza vissza - ennyi!
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #18236 üzenetére
már hogyne lenne az, elvégre zászlóshajó is volt, am igen - házhoz jön
-
radicspeter1
őstag
válasz
GrooveHero #18185 üzenetére
És a garancialevelen kívül vinnem kell még azt a samsung internetes regisztrációs lapot is??
-
Ricardo
titán
válasz
GrooveHero #18185 üzenetére
A + két hónapban csak pest játszik.
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #18152 üzenetére
lövésem nincs mitől
-> /1-es hsz/
" - Ha valami miatt mégis úgy érezzük hogy a kelleténél jobban merül a telefon, akkor érdemes feltelepíteni a Better Battery Stats appot, amivel teljes részletességgel meg tudjuk nézni app, rendszer ill kernel szinten hogy minden megfelelően működik-e! (XDA-s [link] - itt megtalálható az ingyenes verzió is)
ill. ajánlott még a Watchdog nevű app is, ami rögtön jelzi ha egy app elszabadul és túljáratja a processzort. " -
Ricardo
titán
válasz
GrooveHero #18152 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
GrooveHero #18149 üzenetére
" Kicsit sok ez a 46 meg 36%-os Android os, nem kéne ennek ennyin pörögni."
Mennyi?
-
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #18147 üzenetére
A C-Rom-on is megtaláltam...be lehet állítani a "hagyományos" állapotsávot... Beállítás/ROM vezérlés/Kapcsolók/ Toggles style/Traditional
-
Ricardo
titán
válasz
GrooveHero #18145 üzenetére
Beállítás-rendszer-értesítési felület-modul kapcsolók.
Az energiagazdálkodást pipáld be.
-
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #18138 üzenetére
A statusbar nem módosítható, csupán beállítási lehetőségek vannak...nem hiszem, hogy vissza lehetne rakni a CM10 statusbarját...
-
cs-pisti
tag
válasz
GrooveHero #18138 üzenetére
Ok
Elnézést akkor!! -
Vic61
senior tag
válasz
GrooveHero #18135 üzenetére
Én a Rom felrakása után TiBa-val felrakom a belakott appjaimat, ill. a Nova launchert és a Cobalt themet. Kitörlöm az összes szükségtelen dolgot. Nálam nincs semmi bug, lag, fehérképernyő, fagyás, fc stb...csak olaj és villám...
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #18056 üzenetére
ha a 720p patch-re gondolsz akkor igen
-
válasz
GrooveHero #17940 üzenetére
Ja, csak legyen benne FM rádió is.
-
JNSK
aktív tag
válasz
GrooveHero #17938 üzenetére
azért örömteli a hír, mert ugyan pawitp csinál egy portot (ha jól értelmezem), de most úgy tűnik hogy hivatalosan is megkapjuk a telóra az alpha verziót.. kíváncsi vagyok rá!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GrooveHero #17945 üzenetére
amit latni rola eddig, eleg pronak tunik a cucc.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GrooveHero #17942 üzenetére
kerdes, hogy a canonical mennyire garazs
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GrooveHero #17940 üzenetére
jaja, es a 9000 mellett a 9003 is. (es akkor egyszerre ket ubuntus eszkozom lenne, sgs + n7)
kivancsi leszek majd a gsm resz szoftveres megoldasara.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
GrooveHero #17938 üzenetére
MA cimlapon
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #17897 üzenetére
pl a marketen
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #17880 üzenetére
Hm, úgy néz ki műxik. Ripple effekt nincs?
Mármint hullámzás a képernyőn feloldásnál, mint az S3-nál. Azt vki igazán át portolhatná, nagyon bejön
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #17867 üzenetére
C-ROM Mix v9. Pörög mint az állat,megy rajta minden és az aksival is nagyon jól bánik.Igaz,hogy csak telefonálásra hasznátam,de 2 nap 5 óra használatnál 65%-on van az aksim.Ez azért nem rossz eredmény.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
GrooveHero #17867 üzenetére
szerintem minden működik, ami 4.1.2-n, az akksit valamivel nálam jobban eszi, elég stabil, nem fagy, már amennyire ki lehet ezt jelenteni, 1-2 napos használattal, mivel mindíg frissítem a cyandeltával, ha jelez. ha belevágsz kapsz valamivel testreszabhatóbb launchert azt hiszem, sokkal gyorsabb galériát, okosabb kamerával, lockscreen widgeteket, ami mostanában vált használhatóvá, lagmentessé, és daydreamet
-
Tonyk
veterán
válasz
GrooveHero #17862 üzenetére
A legutolsó nightly az 4.2.2-es. (CM10.1)
A legutolsó CM10-es az már lassan két hónapos.Vagy a tegnapi 26-i nightly-ra épülő Hellybean.
(#17858) Vasinger!
"Gyári JW5 Sema kernellel miért írja ki a teló ezt, ha bekapcsolom a mobilnetet:
"Az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel"Mert az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel.
Azaz a mobilnetért fizetsz, mint a katonatiszt! Vagy olyan szolgáltatónál vagy, ahol ingyé adják? -
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #17785 üzenetére
Én full gyárit használok, JW8, néhány kényelmi funkció hiányzik, de nem kell naponta újraindítgatni, ha használni szeretném
-
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #17782 üzenetére
az utobbirol tudok nyilatkozni, az nekem ket napig mukodott rendesen utana eszmeletlenul belassult..
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #17774 üzenetére
JW9-re gondoltam természetesen.
-
bck.ek
tag
válasz
GrooveHero #16120 üzenetére
kulso sd-re rakta nekem
nem emlekszem pontosan h feladta-e a valasztasi lehetoseget
-
bck.ek
tag
válasz
GrooveHero #16117 üzenetére
tarhelyre exportald majd ujnal pedig import
-
Linkin
senior tag
válasz
GrooveHero #12407 üzenetére
Igen eszméletlen jó
-
logarithm
őstag
válasz
GrooveHero #12399 üzenetére
Köszi a linket, nálam is tökéletes 50,5 GB
Más:
A cm10 már 4.2 -es android lett changelogból mint ha ezt olvasnám ki, valaki teszteli? -
ther
aktív tag
válasz
Működik! Köszi a tippet!
megj: a 48giga 24 hónapra jár
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #12409 üzenetére
Nekem is jó lett.Köszönöm.
Izgatja az én fantáziámat is az S2,de annyira meg vagyok elégedve az SGS-emmel,hogy nem igazán akarnék megválni tőle.Azért majd látogass meg bennünket és oszd meg velünk a tapasztalatokat.. -
k.soma
senior tag
válasz
GrooveHero #12407 üzenetére
Jelszót kellett változtatnom, mert már régen léptem be. Köszönöm szépen!
You've earned 48 GB!
You can now store up to 51.75 GB of stuff in your Dropbox.
-
k.soma
senior tag
válasz
Én nem tudok bejelentkezni..
-
polomaa
aktív tag
válasz
Te élsz még? Csak nem az S2 topik felé kacsingatsz?
-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero #10310 üzenetére
szerintem jó
akár címlapos is lehet!
-
válasz
GrooveHero #10299 üzenetére
Várjuk.
Letöltöttem a legújabb ördögöt, és egyenlőre semmi változást nem tapasztaltam.
-
k.soma
senior tag
válasz
GrooveHero #10247 üzenetére
Nincs nincs.. csak m.prohardver.hu-s része van.
-
válasz
GrooveHero #10087 üzenetére
Jó lett!
-
válasz
GrooveHero #10085 üzenetére
Slenderman egy olyan arc nélküli manus, aki öltönyben van, és a hátán vannak csápjai. A kisgyerekek szereti (mint a pedomaci). A játék pedig arról szól, hogy 8 papír van elrejtve az erdőben, és mindegyiket meg kel találni úgy, hogy Slender bácsi ne tudjon elkapni. Ingyen letölthető a játék.
-
válasz
GrooveHero #10079 üzenetére
Én legalább is ezen az oldalon írják le részletesen, hogy mi-mire jó. Szerintem sokan meg fogjuk köszönni, ha tényleg megcsinálod.
Jó lett az avatarod. De ha fehér színű lett volna, és nem lenne sem szemei, sem szája, akkor tisztára olyan lett volna, mint a Slenderman. Kiváncsi leszek arra, hogy kinél láthatjuk a Slenderman képét.
-
csampei
senior tag
válasz
GrooveHero #10077 üzenetére
Köszönöm!Kipróbálom!
-
Cseri0058
őstag
válasz
GrooveHero #9934 üzenetére
Nekem átlagban 210 órát bír utánna már eléggé instabil a rendszer.
-
Cseri0058
őstag
válasz
GrooveHero #9929 üzenetére
Mert ez a mostani cm 10 egy rakat szar. Összességében nincs normális szoftver erre a .... há ezért ......
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
GrooveHero #9748 üzenetére
neked is!
-
bok92
addikt
válasz
GrooveHero #9713 üzenetére
Pedig a miui.us nem rossz,sőt
-
bok92
addikt
válasz
GrooveHero #9703 üzenetére
Hű de csini valaki...
Egyébként a holnapi miui már 4.1.2 lesz
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #9703 üzenetére
De megszépültél!
-
polomaa
aktív tag
válasz
GrooveHero #9585 üzenetére
Bizonyos szempontból egyetértek veled,de azt azért ne feledd,hogy a JB rövid idő alatt egy napi használatra alkalmas rom lett.Már nem sok kell ahhoz,hogy tényleg hosszú távon is stabil legyen.
-
bok92
addikt
válasz
GrooveHero #9542 üzenetére
Hát ez nem lecseszés volt, jóvan!
Amúgy desire hd-ra én nem váltottam volna, mert nem nagy előrelépés...+ volt egy kolléga is aki arra váltott , és vissza is tért ide, szóval na.De ez csak az én véleményem....
-
D1L1ZS
őstag
válasz
GrooveHero #9533 üzenetére
Igazán nincs mit! Szívesen segítek másoknak! Azért néha még benézek majd, h áll a topik...
-
Xtre
tag
válasz
GrooveHero #9513 üzenetére
Ha jól emlékszem, neki volt anno xdan topicja is és törölték többször is, Tsunami rom másolás miatt. Viszont arra is emlékszem, hogy az ő ICS-e volt az első, ami a telefonomon járt és jó volt
-
jjeahh
nagyúr
válasz
GrooveHero #9279 üzenetére
hát szerintem a magunkfajta emberek nagyja előbb utóbb úgy is egy referenciánál köt ki...én is gnexust tervezek...és akkor mindegy...főleg ha ez igaz lesz...akkor mindenképp minden mindegy...én már egy éve szórtam az igét arról, hogy milyen jó lenne, ha mondjuk minden androidos teló "nexus" lenne, a gyártó ui-ját, meg letöltenéd, frissítenéd a marketből...ezek szerint gugle megint olvas a gondolataimban...
...neve is van neki: Customization Center.
kíváncsi vagyok így mennyire tudják a gyártók majd feltúrni a rendszert, úgyértem ilyen sense ui-nak esélye sincs...vagy a stock android cyanogenmodosodik, és lesz benne theme manager? bocs...Customization Center... -
tomi7711
aktív tag
válasz
GrooveHero #9179 üzenetére
Én erre ébredek
http://www.youtube.com/watch?v=HF6zCwFA__Y
-
ice9
tag
válasz
-
f1alonso
aktív tag
válasz
[link] erre szerintem kellemes kelni reggel
nekem ez az ébresztőm és nem kapok szívrohamot
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest