- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
hello, látom gps-szel hezitálsz. én e-bay-en vettem a telom tavaly, egy finn gyerektől. a gps alig működött. itt olvastam a papírfixről, amit aztán a telefon szétszedésével forrasztással javítottam. jó volt egy ideig, majd a gps modult szerviz néhány ezer Ft-ért kicserélt - sikeresen. ezt követően rommolgattam, és megint a gondom volt vele. kernel, modem cserék egyebek... az a tapasztalatom, hogy ahány teló annyi féle variáció. szar ügy, de meg kell keresni azt a rom-kernel-modem szentháromságot ahol siklik a rendszer- jóformán csak a képernyő fogyaszt - és van gps! nekem eddig a slim 4.2.2. official- semaphre kernel - jw6 modem volt a ideális.
időigényes, bosszantó és macerás, de kezd el cserélni a modemeket, használd, indítsd újra néhányszor, és remélhetőleg megtalálod a te gépedhez az ideális settet. de ne feledd el papírra felírni, mit mikor meddig teszteltél, hogy ne ismételj. -
Segnior_Barthez
senior tag
És zabálja az aksit: screen 53%, android system: 12%, mobile standby 9%, android os 8%
vmit elbaltáztam...
-
Segnior_Barthez
senior tag
a slim i9000 4.2.2. build 2. official érezhetően gyorsabban nyitja meg nálam az appokat.
2 nap alatt 4szer rebootolt, néhány a playről telepített app: no responding, vagy unfortunately, Semaphore has stopped...rakjam újra a kernelt? jól tudom hogy nem kell semmit wipe-olni? kösz
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, F4K és sema 1.3-hoz kernel settinget szívesen fogadok... defaultban lassú
köszönöm
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak!
A 4.2.2-re sema kerneles JBre simán felmegy a ICS_F4k_MOD_v4.0.4_I9000_r5? kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
... alapsáv verziója: ismeretlen...lehet nincs is modem.... wifim pedig van?
-
Segnior_Barthez
senior tag
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, nincs jel a telómon
jw8-at cseréltem slim 4.2.2re. gapps fel. de nem tudok telfonálni.
az imei-t nem írja ki a csillag kereszt 06... tal...
sebaj van efs mappa mentésem. : efs cannot be deleted
most akkor rootolni kellene, hogy tudjam törölni? de hisz a főzöttek rootolva vannak.! passz kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
hi. kb 2 hetet használtam a gyári jw8at a gyári kernellel, semmi más kuruzslás. egy szóban összefoglalom a tapasztalatokat: nagyszar. szakadozik a képernyő. laggol, lassan induló alkalmazások bosszantják az embert. este gyakran netezek, és a night mode nevű appot használom a fényerő drasztikus csökkentéséhez. a jw8al teljesen vöröses árnyalatúvá válik a képernyő... még ilyet? pozitívum: 3 óra képernyővel 10% az aksi, míg jb/ics-nél 2 órát tudott üzemelni az sgs.
most a GBhez való semafor kernellel használom... mintha smoothabb lenne, de nem tudom melyik sema beállítást kell módosítanom a gyorsabb rendszer eléréséhez. köszönöm a figyelmet -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, Tiger alatt hol babráltam el a csengőhangot? A beállításoknál látszólag nincs mute állapotban, de mégsem csörög ha vki hiv... egyébként hang pl. videóban van... ötlet? kösz
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. 2012.10.29-i aopk-milestone-t használok jw1-el. 3 honapja hozzá sem nyúltam, szépen működött... azóta nem is figyelem a fórumot
a napokban vettem észre hogy kikapcsol.
maradnék a milstone vonalon. van újabb ennél a firmwarenél? köszönöm. -
Segnior_Barthez
senior tag
kis tapastalat share:
miui és milestone frissket próbálva: egyik sem engedi a 3G.t. passz. mindenet próbáltam.
a miui felület először érdekes, majd bosszantó. nem európai ember észjárására fejlesztették. tetszett a legördülő nagy területű gyors beállítás .... a milstone-t : ' tsunami - puritán" néven adnám ki... ha jó lenne aksiban akkor nyerő lehet... de nincsennek nagy reményeim.
ezek a szarok 2-3 óra szertelen netet bírnak oszt ámen.... már ha lenne 3G. éljen a nokia E52! -
Segnior_Barthez
senior tag
-
Segnior_Barthez
senior tag
Roppant érdekes ez a MIUI. Félig kinai, félig angol. A PLAY (market) maga csak a kinai kommunista párt által szűrt alkalmazásokat enged egy puritán felületről letölteni. Pl a Facebook keresésére csak Messenger és maga a 'gyári' fészt találta. Google fényképeim sehol....
Viszont nagyon innovatív a kezelőfelülete. Ezt tanulmányozom egy darabig... -
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv Urak,
A downgrade Tsunami 2.5 ---> JW8 esetén biztos formázni fogja a belső SD-t is. Legalább is fordítva GBről ICSre így volt. Mielőtt nekiállok a még soha nem próbált MIUInak, azt kérdezem, hogy ezt lehet CWMből telepíteni a szokásos wipeokkal?
Ezt látom belinkelni: KingSoft_for_i9000_MIUIv4.1_Build 11.zip
A felépítése (system, script, META-INF stb) látszólag az egy zippesek szerkezetére utal.
köszönöm -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. 2.5 tsunáról rákukkantok a jw8-ra.
3 fájlossal odinnal vissza, és kész? -
Segnior_Barthez
senior tag
1:20 óra képernyő, 7 óra üzemidő, 20% akku... 10 perc teló, 1:10 óra OperaMini.
Fuck! AOPK2.5 -
Segnior_Barthez
senior tag
udv urak. tsunami 2nel az allapotjelzo savban a wifi/bt/gps/ford/ melletti kapcsolhato 5. bohoc ikon funkcioja mi?
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, modemet, mint az XWJW1 -t honnan tudom letölteni 4.1 alá?. egy jó ideje guglizok sikertelenül.
-
Segnior_Barthez
senior tag
udv urak. a tsuna (is) eszi az aksimat... a betterbatterystat szerint az svnet porgeti a procit ami a modemmel van jo baratsagban. jb hez hol lelek modemeket? illetve mik a tapasztalatok modem es fogyasztas tekinteteben?
-
Segnior_Barthez
senior tag
udv urak. tsunami 1.5. cwm bol telepitgettem fontot, google galeryt es most "rendszer ui varatlanul leallt". a statuszbart nem huzza le...reinstall vagy van vmi resetelesi lehetosegem. kosz
-
Segnior_Barthez
senior tag
akkor szummázhatjuk, hogy az okostelefonunk 2-3 óra használatot bír egy feltöltéssel
van még hová fejlődni... a gingerrel mintha jobban bírta volna. nem? -
Segnior_Barthez
senior tag
heló evribadi!
Van vmi leírás az energiatakarékos beállításokról? nem létezik hogy 12óra alatt 1.30 perces képernyővel (30% a többi ) 30% az aksi,ésnéha mégkevesebb. cm10
1 hete a Tsunami JB | Devil3_1.4.1, Conservative. is lemerült off-ra 2óra operamini, és 30perc beszélgetéssel. 1650es új aksim van... ezt keveslem. Nálatok mi a helyzet? -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak jb alatt szeretném a google fotó galériámat is látni. mi a megoldás? tsunami van fenn. az ics tsunami alatt egy zip flash-el beadta a galéria mellé a google galériát is. a jb vonalon (cm10, tsunami) hol a megoldás?
-
Segnior_Barthez
senior tag
valaki? cwm-es kernel csere előtt kell wipe?
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. cm10 van sema kernellel. a kernelt cserélni akarom devilre. kérdésem: egy menetben install zip from sd vagy kell wipe is? kösözönöm
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak.
milyen progival tudok a teló 3g képességével internetet osztani wifi vagy bt vagy kábel segítségével? kösz
cm10 0831 nájtli van fenn... van tapasztalat? ötlet? -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
MPeter87 #5974 üzenetére
off..igen. ha csillapodnak a kedélyek, akkor még azt is kipróba, bár a mai lancherekkel már minden grafikus felület elővarázsolható aprólékos beállításokkal... kinek mennyit bír a fantáziája-
engem a gördülékenység (szmüzsz) nem igen vesz le a lábamról- mondjuk úgy hogy leszarom, különösen annak tükrében hogy zte bladen szocializálódtam ami kibírt egy napot...
nagy display+gyors proci+nagy aksi < kis lcd+lassabb proci+gyengébb aksi
szóval ott tartunk, hogy 10+7 az pont 8+9... on -
Segnior_Barthez
senior tag
azzal megy egy napig?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
radicspeter1 #5967 üzenetére
van még kétoldalú szixi, meg pillragasztó is... én nem szoktam az aksit kivenni, ezért nálam nem jelentkezik ez a probléma. nagyobb gondnak látom az üzemidőt, illetve annak hiányát
2.3.6, jw6, cm10, tsunami 2.5... egyik sem bírja ki egy napig, és még nem is ment a navi aksiról... ez még lófasz! -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak. néhány gondolat:
a gps-sel problémák voltak. a papírfix nem vált be. 3500Ft-ért szervizeltek, a gps fóliát cserélték. a grafit színű peremet elég trehányul rakták vissza. nem pattentolta körbe aprólékosan a szervíz, én ilyen munkát nem adnék ki a kezemből, de legalább müxik
az utángyártott hátlap nyöszörgését papírzsepivel kitölthető, így fix érzet fogása. hátlapot védő gumikabát hasznos. az 1650mah-s gyári (5000Ft) i9001es aksi szabványba jó. a 0825ös cm10. 2.0.6os semaphore kernellel nowifi, 3g, 3óra net, 50%fényerővel 12óra alatt lemerül.
nagyvonalakban ennyi. -
Segnior_Barthez
senior tag
lehet, de a play-t és így a szinkronizációs lehetőséget megadta... de igazad lehet. oszt az hol van?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
GrooveHero #5653 üzenetére
az alap, ami hozzá volt.csak gappsot tettem fel: gapps_ics_4.0.4-fix
szerk: 3.0.31- ghost@cyanogenmod.... -
Segnior_Barthez
senior tag
Feltettem a cm-10-20120825-NIGHTLY-galaxysmtd.zip. Hiba:
A naptár alkalmazás sajnos leállt. Restart után is. Van ötlet? -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
radicspeter1 #4052 üzenetére
tehát újra húzni? nincs kedvem megint baszogatni a progikat feltelepíteni... oh shit
-
Segnior_Barthez
senior tag
hi all. semaphore kerneles Tsuna 2.5-öt hogyan resetelk le? állígattam bőszen, és fél nap alatt lemérül kb 2 óra net mellett. resetnél az összes tsuna alapértékre vló visszaállítását akarom, mintha friss lenne a rendszerem. valamelyik menú a megoldás cmw alatt?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
tariattila #3402 üzenetére
köszönöm. próba
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak.
1.a tsuna 2.5 alatt hogyan valósítható meg hogy a képgalériákban a "google fényképek" is megjelenjenek? a 2.3.x ben ez benne volt.
2. nekem markolászás közben elég ropogós a masinám hátlapja. milyet rendeljek az ebayról? kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv, ROM Manager Premium 5.0.0.1-el akarok romot menteni. Ezt írja ki, mi lehet a problem?
kép -
Segnior_Barthez
senior tag
Kösz az eddigi helpeket, nagyban segítette az eddigigieket
JW6, midnight kernelem van.
Kérdés: CWM legújabbal akarok ROM BACKUPot. Restart után csak a(z) reboot system now, apply update from sd, wipe data és a wipe cache partition áll rendelkezésre. Piros errort dob: E:signature verification failed. Millen hitelesítésre van szüksége? kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #1235 üzenetére
valaki urak bökjön már rá a kérdésemre
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv, erősítést plz:
Ha ezt kívánom feltenni, amiben van egy JW6_JV8_JW1.tar (311MB) és SS_DL.dll akkor az ODINban a PDAhoz betallózom a *.tar-t, és:
No pit and no re-partition:
Quote:
* Start Odin without connecting the device.
* Load the files that you want to flash:PDA = PDA
PHONE = PHONE
CSC = CSC* Put the phone on Download Mode and connect the device.
* Wait for Odin to detect the device and hit StartMost I9000XXJVS van, 2.3.5.
Ez lenne az első Samu buherám, ha jól raktam össze a fentieket. kösz -
Segnior_Barthez
senior tag
helló
download, recovery megy. efs az sd-n. odin1.3 felismeri a gépet 512.pit megvan. mellikkel rommal kezdjem? mit javasoltok? 2.3.5 van egy régi.
szerk: vmi gps fixeresre gondolok - ha van illen... -
Segnior_Barthez
senior tag
Hello néhány kérdés:
1. A fotókat rosszul menti el. Sérült a file, mert félig jelenik meg, vagy félig sem. a többi szín szürke. Vagy félig zöld árnyalatú bemozdult elegy. Mi az oka? A belső, és külső sdre mentve is ugyanenz a probléma bizonyos esetekben... Úgy tünik hogy kicsi a puffer, és nem bírja a sorozatot
2. Úgy látom hogy az odinnal teszitek fel a romokat, kerneleket. Az még nem ismerem. Recoveryből, mint a BLADE-n ez megoldható? Vagy tanuljam meg az ODINt?
3. pda és a phone:i9000xxjvs, csci9000oxajvs. build: 2011.sept 8... szóval nem egy friss a rendszerem. köszönöm a segítséget -
Segnior_Barthez
senior tag
Údv Ürak, help me. Nincs GPSem semmi aplikációval. Egyszer talált egy rövid ideig a GPS Test-el. A Faster fix is fenn van.
FIRMWARE: 2.3.5
Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVS-CL5658583
se.infra@sep-73 #2
Build: GINGERBREAD.XXJVS
Hogy tudnám a gps-t müködésre bírni? A KIES nem ismeri fel a masinámat -gondoltam onnan frissítem- holott az alap Launcher van fenn. Samu driver fent van. De van ezen CMW. A ClockworkModba be tudok lépni... Merre induljak? -
Segnior_Barthez
senior tag
ÜDv Urak, Üdvözlöm magam a klubban - új felvételisként! Blade-ről váltok.
Félre a jópofival:
Ebayról a Finnből rendeltem aksi nélkül töltővel, headsettel i9000-t.
Párhuzamosan érkezik hozzá az aksi a napokban - szintén ebay.
Sebaj, gondoltam a Nokia, az asszony Samu Mini töltője biztos jó lesz. Vagy USB-PC vonalon adok neki tápot.
De nem műxik. Nem kapcsol be. Kb 5secig nyomtam a powert. Kérdésem:
1. Akku nélkül nem indul be? A Blade az így is müxik.
2. A gyári usb patent szoros, míg a fentiek kissé lötyögnek az i9000 aljzatban. Van spec Galaxy USB?
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest