- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
herni
tag
válasz
MPeter87 #18361 üzenetére
Parancsolj! Remélem sikerrel jársz
-
Tonyk
veterán
válasz
MPeter87 #15045 üzenetére
Látom a cikkig nem sikerült eljutni...
(#15046) sagit
Nekem meg a Galaxy S sorozatból, pont hogy az S2 nem tetszik. Annál még az S1 is fényévekkel szebb. S3 egész jó, csak ne lenne akkora mint egy hólapát. Ha az S4 még ennél is nagyobb lesz, inkább a notebookom tartom a fejemhez.
-
bruti01
őstag
válasz
MPeter87 #14832 üzenetére
hát igazábol már kiprobáltam mindent ami számit: lg 2x 3d. 4x is volt htc sensation one x, samu galaxy s, s2, s3 note, defy razr. és még sorolhatnám mi volt de baromira ráuntam ugyanis csak zenehalgatásra meg egy két fotóra használom meg ugye telefonálásra használom. arra meg az s a legjobb mármint zenére. majd még lessz de ez állandóra marad!
-
ABE
őstag
válasz
MPeter87 #14039 üzenetére
Ha esetleg félreérthető voltam: nem a fülhallgató típusa volt a kérdés - már átnyálaztam a kínálatot, és ezt találtam a legmegfelelőbbnek ilyen árban -, hanem az, hogy konkrétan ehhez a telefonhoz megy-e, nincs-e valamilyen megkötés a jack csatlakozónál. Arra pedig szerintem itt kapom meg nagyobb eséllyel a választ.
DinkaDanka
Köszönöm!
-
-
Yany
addikt
válasz
MPeter87 #13390 üzenetére
Az egyetlen kompromisszum a Tsuna 2.3-ban az az FM rádió (gallyra teszi a SpiritFM UL), viszont minden szuperül megy rajta. Ugyanez igaz a Slim-re is? Megy a HD videó felvétel/lejátszás, a GPS, az ébresztőóra, a Go Launcher EX, az Electrum, a Smooth Calendar, a 3G, a WiFi és minden más? Ha igen, lehet, hogy teszek vele egy próbát.
szerk.: ja és remélem mindez úgy képes menni, hogy nem kell újrabootolgatni, meg ki/bekapcsolgatni opciókat, hogy vagy ez, vagy az menjen...
ps.: Egyébként miért van a Tsuna tiltólistán? És melyik verzió?
-
Remus389
veterán
válasz
MPeter87 #12913 üzenetére
valóban nem tisztességes, de egy ilyen cég ami 6 milliárd dollaros profitot termelt 3 hónap alatt, most pár ugyeskedo kelet europai agyonadoztatott kisember kicserelteti velük az öreg sgs kijelzojet, szal nem rokkannak bele
Én is megtennem, de az enyém bolti garis 1 év, majd lehet emiatt a jövőben ki kell nyitnom a buxát (bár akkor már nem nagyon volt új sgs )
-
-
Barto
aktív tag
válasz
MPeter87 #12499 üzenetére
Köszi!
Nekem is zsír routerem van TP-LINK 3420-as, mert nekem Telenoros Hipernetem van, és az jól kezeli a 3g modemeket.
Végül: jw8-ra cm10, majd arra slim 3.0. slim alatt hiába toltam vissza az efs-t, nem volt gsm, így újra 2.3.6-ra mentem vissza. Azon már volt imei, és egy jöttem fel 3.0-ra.
Lefőttem egy kicsit, mert így még nem jártam, pedig volt egy két cserebere.Most configolom az asszonynak.
-
Barto
aktív tag
válasz
MPeter87 #12470 üzenetére
Mindent úgy tettem,a hogy írtat: JW8 fel, wipe ok, de nem volt format. Majd rootolt semaphore fel. Erre cwm-ből slimbean 3.0. 2mp alatt elindult, tehát elölről az egész. Ekkor felment, majd rögtön a gapps. Reboot.
Elindult.
De így még nem jártam: imei elszállt.Pedig 2 éve 2.1-ről mentem 2.2-re, majd 4.03, majd ma több rom is ment minden gond nélkül, de az utolsónál ez várt. Az s2-t sokat cserélgettem.
ÁÁÁ
-
Barto
aktív tag
válasz
MPeter87 #12470 üzenetére
Persze persze, nem téma az odin használata, csak visszafele nem toltam még. 3+1 automatikusan repartot jelentett nálam, csak az ext4-ről vissza rfs-re volt kérdőjeles. Mert volt olyan, hogy ext4-et használó romról másikra váltáskor ki kellett kapcsolni ezt a fajta lagfixet. Volt olyan, aki nem tette, és majdnem teglát csinált. Ezért kérdeztem előtte, és nagyon szépe köszönöm a választ is.
Mindeközben: volt fent tiger 3.5. Kilőve mert a kamera csak belső sd-re ment; volt fent cm10 stable, ugyancsak a kamera belső sd-re ment, így megint kiesett.
Azért fontos a kamera külső sd kezelése, mert van egy 2 évés kislányunk, és nagyon aktív (pozitív értelemben, szerintem az egyik legfárasztóbb, de legtöbb mosolyt adó kor) Sok felvételt készítünk, és mindezt 720-ban. Ezért tettünk bele memóriakártyát, hogy arra had menjen. Másolgatni nem praktikus....
Van a Milestone 6.1-ről tud valaki valamit? Kipróbálnám mielőtt downgradelnék.
-
-
Barto
aktív tag
válasz
MPeter87 #12453 üzenetére
ne, tudom mi nem jött be, mert 1,5-ig zsir volt és egyszer bekattant. Nekem az s2-n 2.9 van, és ott repül, nem is gondolkoztam azon, hogy 3.0-ra menjek.
Érdekes: az S1-en a slim 2.9-ben van update me, és ugatott is, amikor kijött a 3.0. Az s2-n lévő 2.9-ben nincs ilyen.
Szerinted mit tolhattam el?
-
( V )
veterán
-
-
( V )
veterán
válasz
MPeter87 #11496 üzenetére
majd meglesem!
Devil JB 1.8.1
changes:- linux 3.0.50
- disabled lock scaling min freq by default (it's not needed anymore)
- touchwake fix from stratosk (this fixes a bug while answering a call with home button)
- don't boot while charging- recovery fixes:
+ added 'power off' back
+ fixed weird nstools and fix permissions menus -
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz
MPeter87 #10932 üzenetére
meg asszem a Mackay-hoz sem kell
(#10933) jjeahh
dehogy megy tönkre - azért LED!az akksi miatt sem kell aggódni, a BLN appban be lehet ezt is állítani: meddig villogjon, utána pedig meddig égjen folyamatosan és azt is be lehet állítani hogy mikor legyen inaktív a dolog (pl nálam éjszaka)! sőt - figyelni tudja a közelség érzékelőt: hogy ha x (szintén állítható) ideig valamit érzékel akkor inaktív lesz, tehát zsebben / tokban sem kezd el villogni olyankor! ezenkívül külön rezgést is be lehet állítani stb. stb. PH - erősen ajánlott!
szerk: nézd meg a rom beállításaiban is - ott is legyen aktiválva!
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MPeter87 #10932 üzenetére
ezt nem tudtam...
azt hittem semával nem működik a bln, ahogy a voodoo sound sem...látszik nem igazán foglalkozok vele...félek, hogy ha túl sokat villog, tönkremegy, esetleg az akksit is meríti...pl ha éjjel kapok üzenetet, vagy emailt, reggelig világít. Ezért aztán mindíg tartózkodtam tőle, szóval bocs, az imént akkor hüjeséget írtam...
amúgy most letöltöttem a bln controlt, próbából, és nálam nem működik...avagy activate bln bepipálva, status enabled, de a ledek nem villognak...
-
Tonyk
veterán
válasz
MPeter87 #10569 üzenetére
Megint feltűnt az első önkéntes rendőr...
Vélemények és ellenvélemények. Vagy ide már csak azt lehet írni, hogy ez meg az rom megjelent?(#10567) csampei
" <----Na ilyet még nem tapasztaltam sajnos!Szerintem Te se!Vagy csak rég volt a JW8 a telódon!
Nagyon csúnyán beleszaladtál! Pont rossznak mondod.
Egy hónapja használok JB-t (igen vannak hibái), megrögzött GB rajongó voltam még valahol az is vagyok (ezt a többiek bőven tudják tanúsítani). De el kell ismernem a Tsunami 2.x, amit azóta használok, hogy váltottam nagyon nagyon jól sikerült és sokkal jobb teljesítményt hoz, mint egy GB.Arról meg hogy ki mit tapasztal meg... hát ez nagyon személyfüggő. Elszántság, kitartás kérdése. Én addig nem szoktam nyugodni, amíg jó nem lesz. Lehet, Te nem vagy ilyen, nem sikerült az a rom felpakolás, és gyorsan leszűrtél egy téves, megalapozatlan véleményt. Van ilyen.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
MPeter87 #10404 üzenetére
Csak tesztelek. Szeretek tuningolni. De valahol 1100-1200 közt lesz megállítva alapfeszen.
Vagy inkább csak 1100-on, picit alulfeszelve.Bár érdekes kérdés ez, mert ha pici feszt emelsz és tuningolsz, akkor kevesebb ideig kell fenntartani a governor-nak a magas órajelet, tehát nem egyértelmű ez, hogy hogy jön ki a legjobb teljesítmény/fogyasztás érték. Viszont a magasabb frekitől mindig gyorsabb egy picit az egész rendszer.
-
-
válasz
MPeter87 #10058 üzenetére
No, akkor már 3-an vagyunk, akik érdeklik a különböző governorok. Szent igazából azért raktam be a conservative-t mert azt akartam elérni, hogy kevesebbet fogyasszon a telefonom. Ugyanis míg 9.1-em volt, addig tökéletes volt az ondemand is, de cm10 m2-nél már itt is többet evett.
Pld. ez lehetne a kiindulási pont.
-
-
Kepi p4 630
tag
válasz
MPeter87 #9075 üzenetére
Sziasztok!
GB-ről szeretnék váltani. Rootoltam a telót és lementettem az EFS mappát.
Most egy ICS verziót kellene választani.
Melyiket ajánljátok? Nem kell bele különösebb csicsa, csak gyors legyen és stabil lehetőleg.Jól értem, hogy elsőnek felteszek egy ROM-ot és utána választok hozzá kernelt?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest