- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz
Segnior_Barthez #21807 üzenetére
Hmmmm... Van pár cucc!!!
-
Janou
őstag
válasz
Segnior_Barthez #21799 üzenetére
Van valami olyan oldal, ahol össze vannak gyűjtve a kernelek és a modemek? Mert gondolom nem lehet akármilyen kernelt/modemet bármilyen romra (GB, ICS, JB) feltenni... Nekem amúgy most az Avatar rom van fent azzal a kernellel és modemmel ami benne van alapból. (És nem tudom megnézni, hogy milyen van rajta.
)
-
Janou
őstag
válasz
Segnior_Barthez #21799 üzenetére
Köszönöm mindkettőtök válaszát... Akkor majd okoskodom vele tovább. Cserélgetek majd aztán ha nem akar jó lenni, forrasztok.
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #21545 üzenetére
hát ez így önmagában nem sokat jelent
inkább olyan hogy mennyit merült mennyi idő alatt, mennyi kijelző mellett... stb.
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #21543 üzenetére
ha az r5 van fent mindenképp ajánlom a kernelcserét, bár én a helyedben egy rendes 3 wipeos megoldást választanék, de ha más nem akkor min egy wipe /cahce és wipe /dalvik cache!
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #21534 üzenetére
lassú?
nálam alapon is pattogott mint a nikkelbolha!
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #21507 üzenetére
ha esetleg instabilnak mutatkozna akkor csak dobd fel rá a SemaICS 1.3-ast!
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #21505 üzenetére
3 wipe és felmegy, ha esetleg bootloop lenne az első install után akkor akksi ki majd vissza és megint install!
ui EFS mentés legyen kéznél mert nálam hajlamos volt törölni!
-
nggabi
félisten
válasz
Segnior_Barthez #20532 üzenetére
jó lesz ez, csak lesz melóm
már vagy 2 hete nem volt nálam s1...
mindenkinél öröm bódottá van?
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #20526 üzenetére
nézd meg hogy van-e az appoknak root jogosultságuk ill hogy a system legyen r/w -ben!
(#20527) Janou
nem kell ragaszkodnod a JW5-höz JW8/9 ill a legfrisebb JWB-vel is lesz magyar nyelv a telón és lényegtelen hogy szolgáltatós vagy sem. & btw az 1-es hszben (elérhető az oldal tetején) is szépen le van írva pontról pontra a howtoui hogy jön ide a BIOS frissítés?
-
válasz
Segnior_Barthez #20524 üzenetére
Nem, hanem magadévá kell tenned a jogosultságot ahhoz, hogy tudjál írni, ehhez van jópár alkalmazás a playen, mint pl. az FS fájlkezelő.
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #20102 üzenetére
lagfix + journal off és sokat javul az élmény!
sőt egy kis Thunderbolttal is megspékelheted a fokozásért!
-
Remus389
veterán
válasz
Segnior_Barthez #20108 üzenetére
még amit érdemes fent van a voodoo control neked?
ott a színeket
Screen v1 gamma hack :
- 50 red
- 53 green
- 44 blue
2. SRB multipliers:
Red ="2300875360"
Green ="2300875360"
Blue ="2709919680"tényleg szebb lesz a kijelző
a go launcherhez ajánlom a jelly bean témát
illetve ha nem elég gyors a go launcher settings -jeben is lehet turkalni, pl memory persistent beixel
illetve a lagg fix-et is megprobalhatod ha érdekel, ext4-re konvertálni, tonyk kolléga írása alapján, bár nem tudom, szvsz annyit nem hoz, de lehet tévedek
a go lockert és go keyboradot is ajánlom (+go keyborad hungarian, magyar gepelesnel javaslatokat tesz )
-
Remus389
veterán
válasz
Segnior_Barthez #20102 üzenetére
semaphore kernel: 1200mhz, simple i/o, smartass v2
low mem killer 60mb, 256-64kb, sensitive (chainfire )
ja és rakd fel a go launchert, sokkal jobb lesz
-
lsebestyen
addikt
válasz
Segnior_Barthez #19264 üzenetére
Pedig van benne, a nyelv beállításoknál keresgess.
-
gfpeti
tag
válasz
Segnior_Barthez #19249 üzenetére
"Nincs mute állapotban, mégsem csörög ki"
Na én ezeket untam meg.
A jw9 sem tökéletes az biztos! Az egész android egy rakás kaki szerintem. Sok ismerősöm van akik gyári romon vannak amióta megvették a telefont. Belassul mindegyik! Orrba szájba resetelnek havonta. A saurom jw9 is belassul 3-4 hét használat után. Igazából egy szélmalomharc az egész , lapátoljuk a szart. Lassan már naponta jönnek ki új romok. Azt veszed észre, higy nem is használod a tekefont, hanem csak romolsz, problémákat oldasz meg, és ki se csörög ha hív a csajod :-) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Segnior_Barthez #11058 üzenetére
a MI "market"-ben van kereső.
ott írd be pl.: google play és már töltheted is le a "gyári" áruházat.
de nagyjából minden program ezen a MI marketben is elérhető... -
bok92
addikt
válasz
Segnior_Barthez #11035 üzenetére
Hát én azt a kínai market appot le is szedtem...Valahogy nem találtam használhatónak...
Meg a samsung apps nálad működik?Mert nálam kidobja,hogy talált frissítést, és onnantól kezdve megáll az élet.Nem tölt le semmit.
-
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #11022 üzenetére
miui általában mind cwm-es cucc (legalábbis én még odinos miuit nem láttam)
szokásos wipe-ok (cache, dalvik, data), aztán mehet fel a zip -
k.soma
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #10972 üzenetére
Kajak én is ezen gondolkoztam.
-
Begi
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #10972 üzenetére
+pit.
De igen.
Esetleg még utána kernel csere + optimalizáció. Lásd. első hozzászólás. -
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #10688 üzenetére
3g szippantyú?
-
radicspeter1
őstag
válasz
Segnior_Barthez #9363 üzenetére
Swagga baby!! Poén az egész...ÉRTED!
Nosza fenn van az új c-rom v2 mix...
Jó! Aokp feauture plusz cm10 extrák faja egy párosítás!
Antutura kiváncsi leszek mit dob...
Eddig elégedett vagyok a cuna 2.0 után... -
logarithm
őstag
válasz
Segnior_Barthez #9310 üzenetére
Persze
Ne zavarjon meg, minden modem használható jb alatt is mint eddig. -
logarithm
őstag
válasz
Segnior_Barthez #9308 üzenetére
-
assemble
addikt
válasz
Segnior_Barthez #7585 üzenetére
Erre majd holnap lehet h racafolok egy aksihasznalatos keppel. Valszeg semmi extra, de ennel azert jobb a helyzet nalam
Osz24: CM10 changelog
-
Eclips21
őstag
válasz
Segnior_Barthez #7562 üzenetére
szer az egész megnéztem
az aksinál 2:40 képernyő full fényerőn és 50perc böngészési idő 20% akksi maradt
-
bck.ek
tag
válasz
Nekem fent van most a CM10 és Sema 2.1.0 de elégé elfogadható az aksi használata holnap írok pontos adatokat , de CM9-hez képest nem sokat változott a fogyasztása számomra és gyári aksi
-
válasz
2700es akksi: kb. 2 napot kibír.
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #6737 üzenetére
nem feltétlen, de egy wipe dalvik + cache ill egy clean init.d + nstools (ha van a menüben) sose fog ártani!
(#6736) sagit
új kocsi? -
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #5975 üzenetére
Nekem is Blade volt előtte, azelőtt pedig szintén SGS
Most nem nagyon használom a telót, mert itthon vagyok, de az android rendszer valahogy eléggé pörög még mindig ezen a CM10-en, úgyhogy gyanítom, hogy nálam sem bírja valami jól, de majd pénteken kiderül. -
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #5971 üzenetére
Úgy látom a MIUI még hiányzik a sorból!
-
radicspeter1
őstag
válasz
Segnior_Barthez #5971 üzenetére
Ezért van 2700mah akksim!;P
-
radicspeter1
őstag
válasz
Segnior_Barthez #5966 üzenetére
Nem csak papírzsepi...nekem az abaj azzal hogy ha leveszem akkor elmozdul, kiesik, meg hogy néz már ki!
Jó belelehet ragasztani stb..azt ne is firtassuk hogy mivel.
No de nekem a celluksz jobban bevált! Odaragasztom a peremhez végig azt jó is! Ottmarad!
Ez csak egy sufnitunigos trükkje.. -
radicspeter1
őstag
válasz
Segnior_Barthez #5664 üzenetére
Sztem jobb akksi terén...
-
polomaa
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #5658 üzenetére
http://goo.im/gapps/gapps-jb-20120719-signed.zip
-
polomaa
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #5654 üzenetére
Nem Gapps JB kéne neked?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Segnior_Barthez #5654 üzenetére
Dobj fel egy sema 2.0.6-ot, vagy 2.0.6s-t, hátha. Bár nekem a régebb verziós nightly-val sincs semmi gond Ha visszaolvasol linkeltük az elmúlt 1-2 órában párszor. Ugye nem ICS-es gappsot tettél fel? Mert a CM10-hez ugye JB-s kell
f1alonso: és ha kiszednéd a zip-ből az.apk-t? Mert benne van, az tuti, én beletúrtam kicsit ma, mikor leszedtem. Itt is van, asszem ezek lesznek azok, ugye?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Segnior_Barthez #5651 üzenetére
Kernel?
-
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #4062 üzenetére
Nem tudom elszállnak-e, azért írtam, hogy csinálj mindenképpen CWM-ben backup-ot és ha elszállnak a programok is, akkor CWM-ben szépen vissza tudod állítani az egész rendszert mindennel (programokkal, beállításokkal) együtt a backup előtti állapotra.
-
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #4055 üzenetére
Csinálj CWM-ben egy backupot az egész rendszerről, másold fel a gépre, hogy tuti meglegyen, majd a Beállítások -> Biztonsági mentés és visszaállítás menüben nyomj egy Gyári adatok visszaállítása parancsot és alap lesz minden, de nem tudom, hogy ez is törli-e az appokat, mint CWM-ben a wipe data factory reset, úgyhogy nem árt a backup....
Vagy majd a többiek mondanak valami tutibbat! -
radicspeter1
őstag
válasz
Segnior_Barthez #4050 üzenetére
Wipe data factory reset (wipe cache, dalvik) majd install zipp cuna2.5
És alap lesz...Uh remélem dupláért nem kárhozok el...sorry
-
Riuko
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #3810 üzenetére
Ha neked jó, akkor nyomd!
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #3810 üzenetére
Apropó , ha már így irkáljátok a kerneleket , nekem valszeg azaz biztos hogy az alap tsunamics-os kernel van fent amit a rommal felrakott , ha jól tudom 0.95ös devil kernellel.
Ezt érdemes lecserélni frissebbre , amit felettem linkeltek? -
Riuko
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #3799 üzenetére
Vedd le a hátlapot, indítsd el a GPRS tesztert, ahol a kép mutatja a papírt tartsd nyomva a kezeddel vagy esetleg nyomkodd és nézd meg hogy változik-e, javul-e a gprs jel?
Ha nem változik fölösleges, hátlapot venni. Nem is értem hogy mitől lenne jobb a jel, ha amit nyomok, tartok meg sem mozdul, azt fölösleges kitámasztani. Szóval a papíros megoldás egy nagy nulla, szerintem. Inkább az van, hogy hol gyengébb hol erősebb a jel és ha már egyszer talált jelet akkor utána gyorsabban fog ráállni megint. -
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #3802 üzenetére
Nem "fogyasztottam" őket.
Mikor az elsőt vettem, még Eclair volt rajta, aztán egyszerre lett 2 is és 1-2 héten belül jött ki a Froyo SGS-re. Frissítettem őket, viszont elég darabos volt, sokkal többet vártam tőle(tőlük) és eladtam mind2t. Majd vettem egy Blade-et (tudom visszalépés volt, de kellett a pénz is), amin a romolásokkal igen sokat lehetett hangolni, de nem volt az igazi, gyorsabb telóra vágytam. Miután kicsit nézegettem az SGS topicot, láttam, hogy itt is megy a romolás ezerrel, na meg hogy azóta GB is van/volt, úgyhogy most ismét SGS-em van kb szept vége óta.
Ennyi volt a mese mára! -
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #3799 üzenetére
Harmadjára sikerült kifognom olyan SGS-t, aminek tökéletesen illeszkedik a hátlapja!
Bár sikerült 2 helyen elrepeszteni a sok romolás közepette, de bírja még. -
MPeter87
őstag
válasz
Segnior_Barthez #3795 üzenetére
1-2 réteg papírzsepiből vagy papírból a hátlap és az aksi közé!
-
tariattila
veterán
válasz
Segnior_Barthez #3398 üzenetére
menu/update me/addons
galery... letölt...majd cwm-ben install zip (tsunamics addons mappába tölti valahova)
-
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #1639 üzenetére
2.7.6-os verzió jó, azt már te döntöd el, hogy abból melyik alverziót akarod felrakni a tulajdonságok miatt
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #1639 üzenetére
-
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #1632 üzenetére
most nézem, hogy midnightban is kéne, hogy legyen cwm, biztos a rom manager rejti el, próbálj közvetlen recovery módba újraindítani, és ott válaszd ki a nandroid backupot
ha nem megy, akkor mondjuk sema 2.7.4 jó lesz, és ott is a cwmben keresd meg a backupot, ne a rom managerben -
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #1625 üzenetére
tegyél fel egy cwmes custom kernelt, a stock 3e recovery kevés ehhez
-
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #1235 üzenetére
ez egy "egyfájlos" JW6 rom külhoni (ausztrál) SCS-el és JW1 modemmel
ha ezt akarod feltenni, akkor csak a PDA-ho betallózod pit, repart nélkül , teló DL-be, USB-re rádug (de előtte driverek fel vannak insatallálva és a win felismeri a telót!) majd miután Odin érzékeli Start , majd mikor már zöld és a teló is újraindult le lehet húzni a drótról!
van belőle EUs SCS-es 3 fileos is amúgy [link]
ill van már JW7 / illetve a mostani legfrisebb JW8 is!
(#1248) paxm
az 1 fileos is Odinos -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #1235 üzenetére
valaki urak bökjön már rá a kérdésemre
-
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #906 üzenetére
első hszt olvasd el!
EFS MAPPÁT MENTSD EL MINDENKÉPP A ROMOLÁS ELŐTT!
recoveryben csak cwm-képes romot tudsz feltenni (azaz a custom romokat)(bocsi a kettőért, de ezt nyomatékosítani kellett)
-
fo_di
őstag
válasz
Segnior_Barthez #904 üzenetére
első hsz-ben le van írva az odin használata, de lehet recoveryből is romot telepíteni (gyári romokból nincsen cwm változat általában)
vagy van a mobilodin, ami ugyanazt tudja mint a rendes odin, csak rootolt telefonon magában megcsinálja gép nélkül -
( V )
veterán
válasz
Segnior_Barthez #389 üzenetére
a KIES csak akkor ismeri fel a telefont ha gyári állapotban van a teló (rom produkt kód stb) és a tw launcher aktív a telón ill. az usb csatlakozás i KIES-re van állítva! de szvsz inkább hanyagold a KIES frissítést!
mellesleg a GPS nem csak szoftveresen szokott nyűglődni, hanem hardveresen is (megoldás)
-
nggabi
félisten
válasz
Segnior_Barthez #218 üzenetére
ez nem fog csak ha van benne akksi is. az összes teló ilyen, ezek szerint a bléd nem...
-
nggabi
félisten
válasz
Segnior_Barthez #215 üzenetére
akksi nélkül
nyííí
a bléd meg bekapcsol?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest