- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Boonen007 #6434 üzenetére
szerintem cm10 messze nincs olyan gyors mint a gnexus port, s ha nem is lesz, akkor nekem marad miui...ami legalább szépségben nekem jobban ott van...ntom, cm10-ben nincs butter? vagy csak én nem érzem? gnexus port egyszerű, viszont elsőre lemeredtem a gyorsaságán...
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #6432 üzenetére
szvsz nem meglepő: Devil gőzerővel hegeszti a HB-t másra nem nagyon fussa az idejéből; stratosk sose kapkodta el, ill. nem is olyan kísérletező típus mint a krampusz, ami meg benne van a semában az működik; kasper_h pedig épp hogy csak belekezdett a témába, plusz ő sem akar túlzottan letérni a kitaposott útról.
-
assemble
addikt
válasz
Boonen007 #6419 üzenetére
Pl mert a gyari romok ideje mar lejart es igy nem sok szukseg van rajuk?
Regen lazbahozott egy uj hardcore fele speedmod kernel (ejj, a regi szep idok), azok szinte tenyleg kotelezok voltak gyari romok melle. De ma mar nem gyari romok a menok, azoknak meg kb mind olyan kernele van ami alapbol is tud mindent ami kellhet...Most kivancsisagbol utana is neztem, hardcore kernelenek anno 1500 oldalas topicja volt.. A mostani legnepszerubbeknek (semaphore, devil) alig van 1-2 szaz. Mondjuk persze az is biztos benne van hogy akkor reflektorfenyben volt a telo, most pedig inkabb az S2-S3 van ott...
-
sonique
őstag
válasz
Boonen007 #5676 üzenetére
szerintem meg 25.én készült
http://androtransfer.com/?developer=sixstringsg&folder=galaxysami aug1én készült az nagyobb méretben is
-
JNSK
aktív tag
válasz
Boonen007 #5684 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de ez a widget, csak ezzel a tw-vel működik :\ Mármint nekem nem működött apex-el :\
(#5685) Maffia91: porse írta mekem, és működött: "Data/app ba töröld a titaniumbackup.odex fájlt.. ha ics-n is ott van, de ilyet keress ezt kell törölni, utána felmegy."
-
( V )
veterán
-
Maffia91
aktív tag
válasz
Boonen007 #5338 üzenetére
Srácok, egy gyors és hülye kérdésem lesz
készüljetek fel
Szval, én eddig amikor újra tettem a telóm, akkor ugye mindent töröltettem a telefonról, és amikor végeztem, akkor szépen egyesével pakolgattam mindent vissza. Na már most az lenne a kérdésem, hogy ezt a folyamatott miként tudnám átugrani? Tudom, van a Titanium Backup progi, de azzal nem lesz baja hogy ha vissza tolok mindent?
Illetve én ilyenkor szoktam még tolni egy SD formázást is! Ez akkor is müködik?Még egy másik kérdés, hogy látom, sokatok a Nova launchert használja. Meg szeretném kérdezni, hogy mennyivel jobb vagy rosszabb mint az Apex, mert a képek alapján majdnem ugyan az!!!
Nagyon köszönöm a válaszotok!!!
-
g0dl
addikt
válasz
Boonen007 #5035 üzenetére
Az amoled sajátossága pont az, hogy a fekete pontok attól feketék, hogy nem világít semmi. A hagyományos
mosóporlcd esetében folyamatos a háttérvilágítás, csak a sötét pontokat kitakarja az lcd réteg.
Bár egy régi PDA-m még transreflektív lcd vel van, így az kikapcsolt háttérvilágításnál is látszik, ha van ráeső fény. Nem tudom a mostani lcd is ilyen-e. -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #4871 üzenetére
na faja!
nem volt csak annyi hogy lesz a napokban egy build 1 kiadvány.
DL: " Builds will begin appearing on the JB build-1 release page as they are compiled by the buildbot. " - vagyis ahogy a bot kész van vele lesz is link
ergo majd óránként lehet nyomni az F5-öt
-
MK VII
veterán
válasz
Boonen007 #4170 üzenetére
Te nem azt mondtad,hogy mind tökéletes,de aki tényleg leírja,hogy ez és ez a rom egyáltalán nem tökéletes és nem ajnározza,hogy milyen szuper akkor az már a magas lovon ül ugye?
Érdekes vagy. Tonyk ír valamit és nyalod a szavait.. Én írok valamit ami gyakorlatilag ugyan az mint Tonyk-é és én magas lovon ülő ócsároló utolsó kis senkiházi vagyok?
No para.. Semmit nem vettem magamra srácok. Ma jó kedvem van annak ellenére ahogy és amiket írrtam..
Na üdv.. Megyek dolgozni. -
Tonyk
veterán
válasz
Boonen007 #4162 üzenetére
Itt már csak ugye az marad, hogy ami neked hülyeség, az másnak lehet elsődleges. Nekem pl. huszadrangú a zene, rádió. Elsődleges viszont a stabilitás, telefon, wifi, gps mert dolgozom is vele. Eddig a GPS szopatott meg de rendesen, ill. a stabilitás a már említett feltételekkel. Adok még egy esélyt neki, aztán ha nem, repül vissza valami JW8 szerű, mert ott ilyenekkel nem volt gondom (eddig).
Nyilván akinek parasztvakításnak van a zsebében -nem kell magadra venni-, azoknak a addig fontos, amíg menü rohadás gyors, és "szétfolyik a kezemben" feeling megvan (bár ezek valós használati értéke megkérdőjelzhető), meg tudják walkmanként használni. Mondjuk pont ezek azok akik, nem is inkább melóra használják, és nem több dolog fut egyszerre.Használja mindenki azt, amit a háziorvosa, gyógyszerésze javasolt.
Magas lóról meg annyit, hogy akik rendreutasítják a másikat, azok pont ugyanolyan stílusban teszik.
Peace!
-
MK VII
veterán
válasz
Boonen007 #4145 üzenetére
Legalább magadnak ne hazudj,ha már velünk el akarod hitetni,hogy minden klappol JB alatt....
Húzd ki a biliből az ujjad és kelj fel... Ez nem az óz a csodák csodája....
Komolyan mondom annyira elfogultak vagytok,hogy a látható bugok, fc-k, hibákon teljesen átsiklatok és kijelentitek,hogy márpedig tökéletes a JB....Miért valami hibáról szól a hozzászólások 40-50%-a a topikban? Azért mert biztos olyan jók ezek a romok ugye?
De ámen a te romod és Galaxy S-ed tuti tökéletesen összefér...Maradj akkor ebben a hitben,hogy vannak még csodák és egy olyan rom ami nem hivatalos és még csak eredeti hivatalos driver sincsen hozzá tökéletesen működik!
Na csók a fanatikus családnak...
(#4149) bAtt001 Igen megjavítod, kicseréled, leváltod, alakítasz rajta... És akkor ezt neveznéd te tökéletes autónak?
Pont arról volt szó,hogy ne kelljen javítgatni(romolni).. -
válasz
Boonen007 #2900 üzenetére
az azért dudorodik, mert valahogyan rá kell tenni a telefonra, magától nem fog csak rácuppanni, anno 5 ezerért vettem egy tokot (ami igazából fényképezőgépekhez van), és a mai napig tökéletesen véd, csak a teteje lóg ki, de onnan csak simán kihúzom, és nem esik ki a zsebemből.
-
viktorhmv
senior tag
válasz
Boonen007 #2900 üzenetére
Igazság szerint azért gondoltam egy ilyen tokra mert a telefon alapból csúszós...és már fordult elő h amikor a kicsúsztathatós tokból híváskor előkaptam kis híján elejtettem mert kicsúszott a kezemből. Tehát mindenképpen egy olyan tok kellene ami biztos fogást biztosít és a lehető legjobban védi a telefont, ezért néztem ki ezt.
...esetleg még case-mate sima szilikon tok...
-
f1alonso
aktív tag
válasz
Boonen007 #2819 üzenetére
Hát néha előfordul , nem sűrűn de azért van néha olyan pillanata...fruit ninja nekem szépen futott , meg viszont értesitési sávba nincs viszont alapból kapcsolók , meg olyan mintha így nagyobb felfontás lenne vagy nem tudom mert így kissebbek az ikonok is meg ilyenek..de egyébként gyorsnak gyors , de szerintem váltok fk4-re aztán kis idő múlva ha lesz stabil jb-t akkor majd vissza rakom
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #2656 üzenetére
mert még csak ez is ilyen "preview" build!
igen, természetesen kell a gapps!
(#2657) plejik
hát elég fontos lenne ugyanis a 3 - gombos Reovery / Download anélkül nem fog működni, márpedig ezek elengedhetetlenek bármilyen rom kezelési manőverhez!nem tudom mennyi lehet a javítása, de ha valaki el szeretné adni az miért nem javíttatja meg?
ezt sose értettem...
szerintem nézegessél még mást is!
(#2658) tresh
ICS-t kihagyod? nna oszt mé?Kowalski lebeszélt?
pedig jól jönne alapnak - könnyebben eltájékozódnál JB alatt is!
-
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #2402 üzenetére
Helly Bean nightlies 29/07/12 !!!!
pawitp már JB nightly-kat gyárt?!?!
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #2236 üzenetére
nem tudom sajna lefotozni mert nincs most nálam másik telefon/fényképező - úgy kell hogy a hangszóró fedele (az a fekete téglalap) aljával legyen egy vonalban a kis papírka az antennán (fekete sáv oldalt), ez kb a hangerő gombok közepén van. nézd meg thres képét és ahhoz képest kb 1 - 1.5 cm el lejebb!
vétel :
Tesco parkoló Óbuda (nyilt terep tiszta idő)
Hármas határ hegyi erdő, zárt lombtakaró alatt:
annyira pontos hogy az iG... izé a "kék Navigon"
folyamatosan az uton tartja a vételi jelet! (kis kék pont)
(#2241) Dare2Live
tüneti kezelés de működik!én már kb marcius óta "bohóckodom" így, de eddig még működik (kopp kopp)!
hameg már ez se akkor marad a garancia szerviz és ha az is lejárt akkor 100% hogy én is megforrasztom az olasz módszerrel
persze ha van jobb alternatíva szívesen fogadok minden megoldást!
-
tresh
veterán
válasz
Boonen007 #2236 üzenetére
az én képemen látszik hol a papír azt tette lejjebb kb annyival mint a papír nagysága 2x
amúgy okos Samsung kiadott volna egy hátlapot amibe öntéskor ott hagynak egy kis pöcköt ami ezt megnyomja és a hiba orvosolva...úgy is 100FT fröccsöntött műanyag lapból csinálták a hátulját
-
sixer66
senior tag
válasz
Boonen007 #1804 üzenetére
Az óra kérdése megoldódott, az tényleg csak az információ hiánya volt, a beállítás segített. viszont a wifi kérdés még nem oldódott meg.Lát hálózatot, de eddig ott ahol most vagyok kettőt látott, most csak egyet, viszont a térerő mindkettőnél a plafon volt, és más telefon viszont látja azt amit Én nem.Nah de azrét köszönöm, próbálkozom tovább,jah is a flight mod ki be kapcsolás se segített, lehet másik kernellel kellene próbálkozni.
-
Boonen007
őstag
válasz
Boonen007 #1802 üzenetére
Az órára, pedig ha AOKP build mivel én azt használom (ez a beta 5 amit előbb beszéltünk elég laggos...) így annál találkoztam az óra gondoddal és a rom control->Clock->AM/PM Style->Regular AM/PM-re kell állítani a wifi-nél pedig ami még segíthet ha wifi beállításokban a menü speciális beállítások és kiveszed a Rossz minőségű kapcsol...-tól a pipát.
Remélem segítettem -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1797 üzenetére
nna az "AOKP" nem klappol? vagy majd inkább a hivatalos?
addig is háttérképek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beta 5 - jól el van dugva a [link]-je (vmi Live-os cucc)
szerk: a másidik hszt is érdemes elolvasni: [link]
lehet h majd kipróba...Beta 5 Changelog:
- Google Base JRO03E
- Devil rc5 Kernel
- Update Power Controls
- Update Host file
- Mem Tweaks
- Rep TTS voice
- Fix SystemUi 3G/H/G
- Nexus System S (Lib's, app's & framework)
- Wifi Tethering
- Possible fix (trip data)
- Fix speed & But
- Symlink media / fonts files
- Fixing Datadata partition
- CWM 6
- Update lib's from Nexus S
- Ota app
- Fixed's SP2 included
- Latest GAPPS including
- Google Now
- Fix Camera
- More space in "system" 71.6 MB Free
- SuperSU
- Advanced Power Menu
- SD Card Internal / External
- 3D HW Acceleration Nexus S
- Power Control (Power Widgets Status Bar)
- Bluetooth / Wifi / GSM / Data / SMS / MMS / GPS
- Nstools
- AppBackup
- Tweaks
- 210 Dpi
- Ringtones original
- Facebook Sync
- Reprinted FrameworkGSM Radio / Modem:
KF1 (Change 2G / 3G perfect)Bugs:
No external mounted PC SD. -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1540 üzenetére
hát illene, de mivel ők sem teljesítmény bérben "dolgoznak" ezért marad az ami a jelmondatuk az ETA-val kapcsolatban: " ETA? when it's ready!"
azért a 100%-tól még messze van akármelyik JB, inkább úgy mondanám vannak már használható verziók!
nomeg rájuk sem jellemző a nightly vagy az open alpha / beta mentalitás (pl a linaro optimalizálást sem erőltették végül), ha kész lesz úgy is megtudjuk
(#1539) cselt
nálam is előfordult már, sajna olyankor marad a wipe data/fr! -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1537 üzenetére
azért vedd számításba, hogy 1, a gnexus volt a legelső JB-s android 2, egy eredeti romot moddolni lényegesen könnyebb mint portolni, netán sourceból 0-ról (na jó az az ICS, JBnél már 1-ről indultak
) felépíteni 3, sajnos egyre több dev vált erősebb / gyorsabb "ló"-ra és pl azok közül a gnexus még mindig egy jó választás!
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1489 üzenetére
nna továbbolvasva: az előző arra vonatkozik amit ő csinált V5nek, de mivel nem bootolt ezért: a pawitp félét mókolta meg és az lett a V5:
this rom is almost the same as the one pawitp has released. i just have moved some files, to fit the space of /system.
igen működik!
/ I´m strongly impressed. It´s really fast, smooth, lagfree. /
istall howto:
- in CWM - mount data --> delete folder /data/sys-parts using Filemanager in Devil
- installed cm10_devil-V5.zip
- installed cm10_addons_devil-V5.zip
- fixed permissions (can't harm)
- booting ....looks good
- "android upgrading"
- online again, looks ok with "no-wipe" -
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1487 üzenetére
that means, that the rom, that i have compiled from the cm10 source code this morning, does not boot (neither with stock kernel from pawitp, not with mine). there seems to be something wrong (or just not finished yet) with "butter" (vsync and buffering stuff), because logcat is showing errors to initialize the display
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #1228 üzenetére
persze!
- egyenlőre minden modem, ha ICS-re jó akkor JB-re is jó! (de egyébként a cm7 csomagok minden MDT part. táblás romra jó! miui, cm7/9, ics, stb.)
más:
jó hírsz:
Within a week should be out of pauo aokp based jb ....
Roby will certainly make the Tsunamjb ....(szvsz kicsit optimista, de legyen igaza!
)
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #942 üzenetére
hát pont ez hogy egyszerűen nem akart megcsörrenni, vmi médiatároló hibát írtak, meg hogy töröljem az app adatait ill utána cwm ben fix permissions de ugyanúgy nem akarta megszólaltatni a hangokat hiába választottam bármelyiket...
no mind1 most a napokban sajna megbízható rendszer kell, nem érek rá hibákat vadászni (vége a vakációnak
) uh F4k r4 került fel (am ez is piszok gyors/smooth
* ), de majd ha lesz idő megint elljátszom mad a JB-vel mert elsőre nagyon bejött!
* ilyen verzió kéne: F4k JB Linaro
-
( V )
veterán
válasz
Boonen007 #823 üzenetére
tessék: CM10_Fix2.zip
amúgy van már v2 rom-is amibe integrálva van a fix! (is)
V2 changes:
- rom slimmed down and gapps/su fix included (thx to bhu1)
- replaced ear.apk with one supposed to work (user report)
- replaced hw composer with the one from nexus s (this is the jb one, old release was using ics hw composer)
- fixed recording of 720p (upstream fix to media_profiles.xmlinstall instructions:
- wipe (coming from previous version, you also can try flashing without wipe, and wipe only, if you are facing issues)
- flash
- fix permissions
- rebootplease fix permissions after install
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest