- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
-
vanezigy
aktív tag
Van egy hibajelenségem, hogy a térerő jelem fekete lesz de hívható vagyok, amikor bejön a hívás meg fullra van a jelzésem.
Ez a CM10 mod hibája, vagy hardveres gond lehet, illetve tudtok olyan appot ami a térerőt csekkolja, vagy a belső hardvert ellenőrzi? -
vanezigy
aktív tag
Skacok!
Cyanogenmod-nál, hogy lehet beállítani, hogy gépelésnél ne kínálja fel a szavakat?
Rettentően idegesítő, hogy átír nekem mindent..előre is köszönöm a választ.
-
vanezigy
aktív tag
Sziasztok!
Andro v4.2-őn, hogy tudom kikapcsolni a Google Play Licenc ellenőrzést? -
vanezigy
aktív tag
Rootolt telefonnál mi a menete a cyanogen felrakásának?
A SIM és Memória kártyát ki kell venni előtte?
Van kedve valakinek leírni kicsit szájbarágósan lépésről lépésre? -
vanezigy
aktív tag
válasz
Tamás88 #14426 üzenetére
Rootolt a telo és gingerbread.xwjvt.
Amikor kilövöm a futó appokat nekem is annyi mint neked de szép lassan újra lecsökken 70 körülire..Milyen navikat tudtok futtatni rajta?
Próbáltam a navigont, kb 10 perc után csonttá fagyasztotta a telot, aztán próbáltam az IGO-t az fut de darabosan..
-
vanezigy
aktív tag
Tudtok olyan appot ajánlani ami ténylegesen bezárja a háttérben futó alkalmazásokat?
Most az easy task killert használom, amikor optimalizálok leviszi a memoryt 190MB-ra de pár perc múlva ismét feltornázza magát 230-250 közé. -
vanezigy
aktív tag
Sziasztok!
Írjátok meg legyetek szívesek, hogy tudom az EFS mappát menteni, hogy később meglegyen nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest