- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTHEORIGINAL
tag
Segítséget kérnék tőletek...
Kék vagy fekete? Melyik jobb?
Előre is köszi!
-
KTHEORIGINAL
tag
Sok idő után volt időm újra foglalkozni, romolással...itt az eredménye
-
KTHEORIGINAL
tag
Helló mindenki!
Sikeresen visszahozta a szervízfutár a telefonom! Kicserélték a kijelzőt és a króm keretet is
A szervizlapon azonban ez áll: Érintőplexi + LCD + előlap + vibramotor + hangszóró + headset csatlakozó..
Ez most mit takar?
És honnan tudom meg hogy milyen kijelzőt kaptam? Értem itt hogy remélem hogy Super AMOLED-et..
Válsszokat előre is köszi..
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv Mindenki!
Lassan lejár a garanciám a telóra... Pár hónappal ezelőtt regeltem a samsung oldalán hogy 2 hónappal hosszabb legyen a gari! Nos, úgy néz ki holnap jön érte a szervízfutár, (kijelző beégésre hivatkoztam)..
Első problémám az hogy én anno a sorozatszámhoz azt adtam meg ami az újabb JB romoknál a telefon névjegye alatt fut, de mint utólag rájöttem az nem egyezik meg az eredetivel. Ez vajon probléma lesz?Másik kérdés, ott helyben cserélik a kijelzőt? Illetve milyen kijelzőt kapok? Ugyanúgy SAMOLED?
Előre is köszi a válaszokat.
K.
-
KTHEORIGINAL
tag
Értem, hát köszi a javaslatot, de úgy érzem már döntöttem..
Jó volt a BB, de sok fjúcsör nem működik benne, és mivel nem egy nagy csapat nem igyekeznek megoldani..
Illetve nagyon hiányolom a fordításokat, minden plusz dolog kizárólag angol nyelven van..ez zavaró..
Később ha esetleg majd mindent javítanak, akkor újra visszatérek, de nekem egy stabil rom kell!
-
KTHEORIGINAL
tag
Hát srácok, most nagy gondban vagyok...nem tudok dönteni, hogy milyen alappal készüljön a következő Tigris..Olyan alap lenne jó ami mindkét készülékre (Galaxy S és Galaxy S+) van...
Három alap ami szóbajöhet, csak nem tudok dönteni..
1. AOKP
2. CM
3. Baked BlackBeanVárok javaslatokat, érveket, ellenérveket..
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
radicspeter1 #19792 üzenetére
Nemtudom, nálam még sosem lassult be..
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
radicspeter1 #19772 üzenetére
Az nem lehet hogy kevés volt már a szabad memória?
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
KTHEORIGINAL #19509 üzenetére
Van itt aki ért az android programozashoz? Illetve romkesziteshez? Az irjon nekem privatba! Köszi
-
KTHEORIGINAL
tag
Erősen gondolkozom hogy jólenne egy teljesen egyéni ROM-ot készíteni, CM, AOKP, BB, kódokból, csak én nem vagyok profi programozó sajnos, keresek embereket akik értenek hozzá, mert ötletek az millió van..
Esetleg aki tud programozni, ért a romkészítéshez, az írjon privibe!
-
KTHEORIGINAL
tag
Sokan kérték, hogy legyen zöld a téma a Tigrisben. (Mármint a kék részek helyett zöld: kijelölés..stb)
Szerintetek?
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
KTHEORIGINAL #19323 üzenetére
És mint ahogy sokan kérték lesz hozzá Addon, ami nem inverted
De azt külön kell flashelni majd
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
radicspeter1 #19165 üzenetére
Google szimat?
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
galaxy mini #18069 üzenetére
Köszönöm!
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
galaxy mini #18060 üzenetére
Üdv, milyen új script? Rtmix Manager? Az micsoda?
-
KTHEORIGINAL
tag
Srácok, behalt az akksim, egy pöppet, felpüffedt... valaki nem tud ajánlani egy jó akksit? Nem muszáj gyári, jó az u.gy.-is! Csak lehessen online rendelni, és ne legyen nagyon gagyi.. előre is köszi.
-
KTHEORIGINAL
tag
-
KTHEORIGINAL
tag
Valaki közületek próbálta az új Tigrist?
Ha igen, várom a visszajelzéseket..
K.
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
jjeahh #17391 üzenetére
Igen mindent én csináltam! Teljes mértékben egyet értek veled, a legtöbb fejlesztő aki ad ki ROMot nem nagyon ad a designra, a legtöbb össze van csak b***va..szerintem...És pont ezért nekem ez fontos, igen jó marketing fogás is így egyben, de ha már egyszer kiadsz valamit a kezeid alól akkor az legyen olyan ami értékelhető is..
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv Mindenkinek!
Ahogy tegnap este ahogy ígértem itt a TIGER v4.0!!!
K.
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv Mindenkinek!
Ha minden jól megy akkor holnap várhatjátok az új TIGRIST! Rengetek fjúcsőrrel, újítással, és veszett gyorsasággal! /Persze csak akit érint!/
Addig is peace!
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv mindenkinek!
Lehet nem ide való, de elkészült a TIGER v3.0 FOR GALAXY S PLUS akit érdekel csekk
Megtaláható screenshotok, és changelog!
Bocsi még1x!
K.
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv mindenkinek! Sajnálattal közlöm veletek hogy hivatalos AOKP-4.2 es romunk nem lesz, mivel six eladta az sgs-ét..(aki az AOKP csapatból a mi kis készülékünkre fejlesztett) Így mindenki csak saját felelősségre telepítsen ezentúl.. :S
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv! Valaki ért a ROM készítéshez? Hogyan kell buildet építeni..stb stb? Gondolkozom erősen rajt hogy lehetne egy teljesen egyedit készíteni...csak én sem értek nagyon hozzá, illetve nem linuxom van..
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv Mindenkinek!
Már rég nem jártam erre... Kérdésem lenne azokhoz akik cseréltettek garanciában kijelzőt! Lassan nekem is lejár a két év garancia és mivel picit be van égve a status bar-om gondoltam kicseréltetem! Mennyi idő? Jó-e amire kicserélik, mik a tapasztalatok? Illetve aki komplett házat is cseréltetett az hogyan működik? Egybe van-e az előlap a Gorilla üveggel...stb! Válaszaitok előre is köszönöm!
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
polomaa #13117 üzenetére
Figyelj, azért írom ezt mert ez a véleményem, hogy eléggé összegányolt rom mindegyik, kinézetileg is...
Galaxy S re még nincs olyan állapotban a 4.2 hogy tökéletes, és stabil is legyen, ezt nem én találtam ki, mint mondtam beszélgettem sethyxel, neki kicsit több tapasztalata van e téren, és hiszek neki, meg próbáltam is mindkettőt.. de ha téged bánt hogy kritikát mondok, akkor sajnálom... ne haragudj.. -
KTHEORIGINAL
tag
válasz
polomaa #13111 üzenetére
Szépen megy...relatív, az a baj, mind a kettő tele van b**va sok felesleges dologgal amit nem is használ az ember /ez az én véleményem/ olyan mintha foltozva lenne mindegyik, egyiknél a dpi sz*ar, másiknál már a pinkód..nem jók még..de hát akinek megfelel használja azokat
Nem írom le egyiket se de én nem adtam volna ki, vagy csak úgy hogy TESZT...
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
polomaa #13109 üzenetére
Néztem AOSP romokat, de mindegyik nagyon gyerek cipőben van még..illetve kevés a fícsőr...
Beszéltem sethyx-el először Nexusok kapnak AOKP-t, majd utána a többi eszköz.. úgyhogy még várok, átnézem a 4.2 rendszert, és készülök..Egyébként nem is értem miért adnak ki olyan romokat mint a Creed, vagy az @-rom, mindegyik még elég instabil, és kinézete is összevissza van, nem értem a fejlesztőket...ha valamit kiadsz akkor az legyen minőségi..
-
KTHEORIGINAL
tag
Hát sajnos nem mostanában lesz 4.2 AOKP Galaxy S-re..
-
KTHEORIGINAL
tag
Érkezett hozzám egy patika állapotú SGS, vodafone-os, szerintetek mennyit ér?...ötleteket várok..privátban is akár..
-
KTHEORIGINAL
tag
Üdv mindenkinek!
Egyik ismerősöm megkért hogy csináljak neki egy ROM-ot Galaxy S Plusra, hát ma végeztem vele, gondoltam megosztom veletek, igaz hogy ICS, és hogy CM9 alapú, de szerintem jó lett, akit érdekel csekk! Még a changelogot nem írtam meg, de hamarosan az is kész, addig is screenshotok elérhetőek!
Screenshots: Facebook
Letöltés: FileFactory
Ui.: Bocs hogy ide, de talán innen jobban terjed az infó...
-
KTHEORIGINAL
tag
Óóóó gyerekek, ez meg a TIGRIS időjárás ikonjait nyúlta le, pedig az SAJÁT szerzemény...
Írtam neki mailt, még nem válaszolt..
Csak legalább szólt volna...
-
KTHEORIGINAL
tag
Igen az AOKP alap cucc... A milestone1 ben nincs benne még, de a nemhivatalos nightlyban benne van már, és a következő hivatalos AOKPban is benne lesz, szóval...csak a changelogot nem úgy írja a mi kis olaszunk hogy különválasztaná ami stock fícsőr, és amit ő csinált.. így aki nem néz utána azt hiheti hogy minden az övé...SE
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
blakey #12122 üzenetére
Teljesen mindegy! Csak a sok naív aki nem nagyon néz utána dolgoknak, azt hiszi hogy az CSAK Tsunami fícsőr, és ezért odavannak érte..hogy mennyi mindent csinál xlory, pedig aztán nem...
És ezért van nagy fan tábora..
LoL .../de azt hiszem a legutóbbi romjai nem éppen jók../
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
radicspeter1 #12117 üzenetére
De az is AOKP fííícsőőr
-
KTHEORIGINAL
tag
Mielőtt azért bárki istenitene az uj tsunamit azt remelem tudjatok hogy a legtöbb újdonság ami benne van az stock aokp..vagyis abba alapba benne van..csak rakott bele par 4.2 es appot.. ennyi
-
KTHEORIGINAL
tag
Tud valaki esetleg témát készíteni? Mármint telepíthetőt..
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
blakey #11820 üzenetére
Egyedül nehéz ahogy mondom.. nemtudom miért az ikonokon van a hangsúly.. az összes ikon ami a tigris ben van fellelhető googleban. Nincs olyan ikon benne amit valaki levedett volna. Igy amíg nincs levedve se semmi bárki felhasználhatja. Xlory egyedül az usb ikon miatt volt kiakadva amit toroltem, illetve letoltottem az eredetit és picit atdolgoztam. Nem szandekozom uj romot uj arculattal csinálni, mert pont ez a tigris lényege ez tetszik es ezért az ami. Igen jól jönne ha ndm egyedül csinálnék mindent mivel nem ertek mindenhez, es az android programozás hoz sem vagyok perfekt, hobby az egész nekem. De ha tudsz valami epitot várom. Köszönöm a tamogatasod. En nem olyan vagyok mint a legtöbb fejlesztő hogy pénzt akar ebből, szimplán csak a saját telom akarom jobbá tenni,es nemmelessleg megosztottam mindenkivel...
-
KTHEORIGINAL
tag
A TIGRIS továbbá nem lesz publikus, megértésetek köszönöm!
-
KTHEORIGINAL
tag
Nem tudja valaki hogy a 4.2 DeskClock-ban azt a szürke hátteret hogyan tudom feketére rakni? Mert hiába csomagoltam szét apk-toollal, átírtam a colors-ban a színt visszacsomagolni már nem lehet mert hibaüzenet jön ki... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest