- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
sziasztok
kérhetnék galaxy s-hez gyári modem linket?
vagy nem muszály gyári csak olyan amivel nem dobálja a térerőt mert ami most van azzal előszeretettel elszorja
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok! Kellemes ünnepeket mindenkinek. kicsit elvagyok mostanság maradva. érdeklődnék hogy halad a jb?
-
Aki21
aktív tag
Sziasztok. kicsit most lemaradtam az utóbbi 1-2 hétben. hogy halad a cm10? van már belőle valami stabil verzió ami jol megállja a helyét hétköznapi használatban is?
(#5509) MPeter87 oké köszönöm. majd akkor ha lesz szabad időm lehet kipróbálom bár nekem megjelenés óta a cm9 stable van fenn és eddig nem volt hiba semmi. nem nagyon akarom megbolygatni ha nem muszáj
csak hát hajt a kíváncsiság gondoltam megkérdem mi a fejlemény most.
-
Aki21
aktív tag
-
Aki21
aktív tag
1 kérdés. amúgy van aki próbálta már cm9 stable-val a tvre kötni a telefont? müködik e az a kérdésem lényege
-
Aki21
aktív tag
attól függetlenül szerintem nem rossz. nekem pl cm9 alatt xwjw1 modemmel abszolutt fel sem lépett hiába látott 4-5 müholdat is akármilyen jelerősséggel. tehát nekem a kb3 modem ezért lett szimpatikus mert azzal legalább használja is a műholdakat nem csak látja. ezért kérdeztem kipróbálnád e majd a kb3-mat.
-
Aki21
aktív tag
válasz
Vasinger! #4120 üzenetére
én megjelenés óta a cm9 stablet használom és nekem eddig semmi problémám nem volt vele. térerő gondom sincs wifi is működik rendesen és fogjuk rá még gps is tűrhető. persze gps nekem is csak azóta működik így mióta a kb3 modem van fent. nem volt eddig amúgy se fagyás se lagg se semmi ilyesmi hiba eddig nekem ezzel a stable verzióval.
-
Aki21
aktív tag
válasz
dbalazs123 #4009 üzenetére
azért köszi neked is
-
Aki21
aktív tag
válasz
radicspeter1 #4006 üzenetére
köszi mindjárt nézem is
hm.... tényleg nagyon jó. köszi. galéria így már nem is lesz használva.
-
Aki21
aktív tag
" Kf1-et kell előbb, ha azt akarod használni ok.
Ha kb3-mat akarod megnézni reboot, és kf1 után kell feltenni. "V : szerintem engedd meg hogy javasoljam 1.Hsz-be szerintem be kéne lassan tenni a modemek linkjeit is mert ahogy nézem elég felkapott lett főleg a kb3. persze ez csak szerény véleményem. nem okoskodni akarok.
-
Aki21
aktív tag
néztétek már ezt a hírt? [link]
-
-
Aki21
aktív tag
válasz
pEEpEE1019 #3945 üzenetére
ha csak simán az 1.hszt elolvasod figyelmessen akkor hidd el sikerülni fog. énis onnan csináltam elöször.
ráadásul ottvan mindennek a linkje ami kellhet.
-
Aki21
aktív tag
van valami cucc a memória kártyán? csak mert multkor ebbe énis beleszaladtam hogy ugyan ez volt mindt neked és rájöttem hogy az üres kártyát tettem be
persze ez csak a saját vélemény. nembiztos hogy te ugyan igy jártál.(#3700 akkor nemtudom. nálam csak ennyi volt a hiba hogy üres kártyát tettem be véletlen.
-
Aki21
aktív tag
tisztelettel jelentem van samsung apps-om is már.
bár gondolom ez senkit nem érdekel csak gondoltam megosztom.
-
Aki21
aktív tag
válasz
GrooveHero #3678 üzenetére
hát nem tudom. én azért míg itt a gép előttem inkább arról írogatok 1: gyorsabb 2: könnyebb.
-
Aki21
aktív tag
válasz
GrooveHero #3675 üzenetére
Én letudom rakni nincs vele gond. csak hát most ugye a gps-el szenvedtem hogy most legalább jó legyen.
próbálom kihozni a legjobbat a telefonból.
(#3677) ( V ) hát ez kész. de van benn valami.
-
Aki21
aktív tag
válasz
tariattila #3673 üzenetére
ragasszam ide az ágyhoz?
-
Aki21
aktív tag
na mára is megvolt a telefon "gyilkolás" .
de legalább most a pozitív irányba sikerült eljutnom.
-
Aki21
aktív tag
hát főleg úgy hogy az xwjw1 modemmel hiába látta a holdakat nem lépett fel.
ezzel is kb 1-2 perc kell neki de fellép utána minimum 4et meg is tart
ja és papirosfix + gps config-gal megspékeltem
(#3668) GrooveHero GPS Test plusz rajtvan a pontosság meg az hogy menyi müholdat lát és abbol menyit haszán és amit használ milyen erős a jel.
-
Aki21
aktív tag
na és akkor az eredmény kb3 modemmel.
GPS Test Plusz eredmények:
na azt hiszem marad a kb3 modem.
(#3665) ( V ) értettem sir. javítottam.
-
Aki21
aktív tag
újabb 20 perc múlva írom a fejleményeket. most feldobom lemegyek ház elé várok 10-15 percet azt mondom milyen.
-
Aki21
aktív tag
na kf1 modem már ér valamit.
-
Aki21
aktív tag
na felugrott a k1
-
Aki21
aktív tag
na hát nekem a gps maradt ugyan olyan tré mint volt. kéne probálnom másik modemet. szerintetek melyik legyen?
-
Aki21
aktív tag
hagyok neki egy kis időt hogy meglássuk valóban "stable"-e, aztán majd frissítem!
---- ez viszont jogos.
még tul friss és ropogos
benne lesz, majd szintén az EXTRÁK rovatban
az jo mert azért tényleg jo beállitás
hupsssz. sorry....
elfelejtettem hogy az elözö hozzászolásom még tudtamvolna szerkeszteni
-
Aki21
aktív tag
válasz
logarithm #3629 üzenetére
" Illetve lehet lassan a cm9 rc2-est is cserélni kéne cm9 stable-re? " énmeg erre mondom hogy jó ötlet.
söt szerintem még azis jolenne ha a TE szinbeállitásaid is ottlennének hátha valakinek nem jön rosszul. mint pl nekem.
persze ez csak szerény véleményem én nem akarok beleszolni
-
Aki21
aktív tag
válasz
GrooveHero #3614 üzenetére
igen sd-ről kell. link hozzá: [link]
igen az az
(#3612) GrooveHero 1. van vmi különbség a sema és a devil kernel között?
azt nemtudom mi a külömbség de én a devilt használom.
-
Aki21
aktív tag
válasz
GrooveHero #3612 üzenetére
2. gapps=google apps, ez idáig ok. De hogyan tudom azt telepíteni? ------ cwm-ből feltolod a romot utánna a kernelt és ugyan ugy a gappsot is
-
Aki21
aktív tag
nekem ha nem is sokkal de mind ha picivel gyorsabbnak tűnne így elsőre
-
Aki21
aktív tag
Feldobálom a cuccokat aztán énis csinálok 1 tesztet.
jelenleg nekem sincs semmi gps hokusz-pokusz.
-
Aki21
aktív tag
na megvagyok.
(#3196) logarithm ez a beállitás tényleg élénkebb szineket eredményezett köszönöm.
-
Aki21
aktív tag
-FreaK-
(őstag)Köszi
Devilből ez ICS-re van vagy JB-re?
Devil3_1.0.0-Rc5_datadata_i9000_CFS_BLN_VC_20120719A teljesen sima Semaphore 1.2.6 az CMC? Mi is volt az app amivel állítani lehet a cmc színeket?
Régebben lementettem ezeket a beállításokat:
cmc color settings:
0.874
0.888
0.949-15
-15ez mennyire jo beállitás? ezt találtam csak.
na nekiállok feldobni a cm9 stablet.
telefongyalulás beindul.
-
Aki21
aktív tag
hát elviekben.
remélem minél hamarab fentlesz. a nexus s-hez már fentvan. jo tudom az ref-telo elöbb megkap mindent de hát mostmá jöhetne miénk is
kb 3/4 órája keltem fe. kise nyitotam még rendesen a szemem de már néztem mi a helyzet
Azért kiváncsi leszek ez már mennyire lesz stabil meg esetleg milyen újitás lesz még benn márha lesz.
MÁS: a beállitások -- haladó-- color tuningba mért nem enged belépni?
-
Aki21
aktív tag
na valami már lesz.
[link] kezdik feldobálni a telokhoz a cm9-et.
-
Aki21
aktív tag
na eddig birtam nyomkodás nélkül az aksi tesztelést
wifiztem is vagy 20-25 percet meg állitgattam is
1nap 7 óra és még indig 50%. azért wifi most megrángatta.
ja meg bluetooth-on küldözgettem programokat.
csak azt nem értem a beállitások -- haladó-- color tuningba mért nem enged belépni.
-
Aki21
aktív tag
kb félóránként nézem már a cm9-et de még semmi.
-
Aki21
aktív tag
"de persze nem lesz gondod egy sima cache/dalvik törlés + installal se" ha így tolom fel
nem kell semmit újradobni akkor ugye?megmondom őszintén nagyon nincs kedvem újradobni mindent.
#3537 nemvolt se wifi, se 3g, se gps. csak olyan 40 perc telefonálás és ennyi.
kb 11hónapos a teló. -
Aki21
aktív tag
amugy ha nightly-ról frissitek stable-ra akkor kell a wipe data-factory ? jolenne ha nem nincs kedvem ujratenni mindent
-
Aki21
aktív tag
na igazábol nem jol kérdeztem. azt akartam kérdezni a müveletek ugyan azok e mint a sima sgs-en. mert addig oké hogy más rom keg kernel kell csak hogy ugyan ugy csináljam e.
-
Aki21
aktív tag
kérdésem a következő lenne. sgs plusnak nem jok a sima sgs romok meg kernelek ugye? csak mert haverom most nézet a telom és megtetszett neki az ics
-
Aki21
aktív tag
látom magyar nyelvből már mindent támogat.
na most nem csesztetem telót de mikor vége az akkutesztnek feldobom.
közben észrevettem csak sima apk
egyébként mig gyári romon is volt swype nem használtam
de gondolom már van benn ékezetes betü igy lehet használni fogom. meg ha nem használom sem baj de legalább 1 újabb gyári cuccos visszakerül a telóra
-
Aki21
aktív tag
vam már swype ami magyar is, és jó ics-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest