- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
jjeahh #19609 üzenetére
Pedig én vasárnap váltottam
Az más kérdés, hogy megérte e, vagy nem, de ha nincs pénzed a 3-ra meg a 4-re, akkor hidd el, örülsz még a 2-nek is
Azért a gyári 4.1.2 nem hasít ám olyan rosszulHa valami smooth, akkor az az
És a XEH-t még várjuk. Sőt, elvileg lesz 4.2.2 is, 5.0 már nem, azt talán max az S3 kapja meg, az S2 már nem. Bár portok sztem tuti lesznek, ahogy tegnap feldobtam az S3 ripple effectet is (hullámzás) -
GrooveHero
addikt
CM10-ben van factory reset?
-
GrooveHero
addikt
Hali
El akarok tüntetni minden adatot a telefonról. Mi a legjobb módja? A külső SD-ről már áthelyezte mindenta gépre. A belső SD-t is formázhatom? Gondja lesz tőle a rendszernek? -
GrooveHero
addikt
Mert tavaly szeptembertől kb februárig CM10 nightlyt használtam. Méghozzá 1 db nightlyt!!! és teljesen jól ment, semmi baja nem volt, viszont ezt az új cm10.1-gyet nem szereti a telefonom, nagyon eszi az akksit, az android process olyakor 35%-on is megy. A régi CM10-nél soha, de soha nem volt ilyen gond. Egyelőre marad, majd váltok, ha megunom, vagy lesz vmi gikszer vele.
-
GrooveHero
addikt
Gappsot miért nem tudom telepíteni cwm-ből? Most flash-elem másodjára, de most sem jó. CM10-hez valót rakok fel elvileg, ki is írja telepítésnél, hogy google apps for android 4.1.2. Kiírja, hogy telepítés kész, oszt restart után sincs a menüben sem gmail, se semmi. Egyedül Play van, más nincs. Se google maps, semmi.
-
GrooveHero
addikt
logarithm és Tonyk köszi az infót.
Muszáj lesz vmit kitalálni, mert így a szegény kis ginger elég fapados
-
GrooveHero
addikt
Tudja vki, hogy a CyanogenMod milyen launchert használ? Szerettem nagyon, amíg CM-en voltam, de most JWB-n is vmi hasonló kellene, már fáj a fejem a tácswiztől
-
GrooveHero
addikt
Na akkor mindenkinek itt is: A legújabb 3 file-os 2.3.6-ot raktam fel tegnap este Odinból repart+512-tes pittel, de Odin végigfutott és a recovery rész hibát írt ki ilyen üzenettel: unable to mount dbdata. (file exsits). Aztán restart után végig bootloop volt, szóval ez amegoldás nem segített. Jött egy 3 fájlos JW9, majd újra egy 3 fájlos JWB ezúttal repart és 512-tes pit nélkül, és láss csodát, műxik minden. Egy ideig nem bántom, meg nézem milyen lesz a renccer.
Amúgy maradjunk a kollégánál, hím nemű vagyok, még ha az arckép nem is azt tükröziNem egyedi eset.
Vic61 kollégának külön köszönet az önzetlen segítségért
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
--Installing: /sdcard/external_sd/Jelly Bean/2013 February 2.3.6 I9000XWJWB.zip.
Finding update package...
Opening Update package...
Installing update...
Installation abortedennyi. CWM-ből sem megy fel az egy fájlos. Annyit csináltam, hogy feldobtam egy 2.7.4-es sema kernelt, hogy legyen rendes recoverym. Oszt itt megáll a tudomány. Ilyenkor mi van?
Tud vki segíteni? Köszi előre is -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19272 üzenetére
Most ment fel a JW9, de nem vágom mi az a hiba. Vajon most, hogy van fent rendes rendszer, már megoldható a telepítés? Pölö ha dobok fel egy semát és akkor lesz rendes CWM-em, onnan meg feldobom az 1 fájlost. Csak jáó lesz nem?
-
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #19271 üzenetére
Próbálkozom. De folyamatos "bootloop", ráadásul a gond az, hogy odin install után még kírt vmi olyasmit, hgy failed to mount dbdata (file exists) meg ilyenek. Sztem adok neki még egy ODINT.
CWM-ről hogy mutassak screenshotot? -
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19268 üzenetére
Hm.. a Samsung galaxy s logóig eljut, oszt bootloop, de mindíg a logó jön be, szóval csak olyan félig-meddig bootloop
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #19263 üzenetére
Már vagy 5 perce SET_PARTITION
ezzömmm..ez nem jelent jót mi? -
GrooveHero
addikt
Nem lássaja zodin a telefont. Volt már restart, download minden klappol, 1 hónapja még simán felismerte. Most vajon miért nem?
-
GrooveHero
addikt
Na akkó megy fel a JWB. Milyen kernelt ajánlatok hozzá? Egyelőre alap, oszt majd hadd menjen vmi jobb?
-
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #19223 üzenetére
Vmi ilyesmire gondoltam én is
-
GrooveHero
addikt
Tudom, én is néztem még tegnap este, de ezektől bármi kitellik
Amúgy kíváncsi lennék mennyivel másabb, mint a JW9, de nincs kedvem most a CM10.1-et elbacni. Bár igaz, ami igaz, az is rakoncátlankodik a 35%-on pörgő android OS. (Most nézem, most csak 8%. Sztem meg látta, hogy figyelem, és visszaugrott.Nemrég még 35% volt)
-
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #19202 üzenetére
3 dolog zavar az egészben, semmi más. És hogy mi ez a 3 dolog? 2.3.6. Csak a 3 szám.
De azért óvatosan, még 1-e van -
GrooveHero
addikt
válasz
Blackhole13 #18695 üzenetére
El ám, meg a garit is bukod, ahogy radicspeter1 kolléga is
-
GrooveHero
addikt
Na ez jáó kérdés. most jut eszembe, hogy múltkor írta, hogy van frissítés, csak nem raktam fel. Akkó nem kérdeztem semmitnem tudom, ez nem az. Közebn gyorsan le is szedtem. De azt írja, hogy nincs meg a zip file a telefonon, és hogy töltsem le manuálisan. Most vmi cyanogen mod downloadert töltöttem le, de ez szedi le az eégsz nightlyt
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #18490 üzenetére
10.1 lesz az
-
GrooveHero
addikt
cm10 kb másfél hetes nightlyra mehet a mai csak sima flash-eléssel? Tehát semmi wipe, csak install zip?
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
10 perc az egész és biztosra mész, hogy a telefonodból nem fog hiányozni olyan alkatrész, ami benne volt alapból, csak kicserélték egy gyengébb minőségűre, hogy az is beszarjon és újra gariztatni kelljen. Mondjuk nekem ilyen gondom nincs, mert májusig (júliusig a +2 hónap) még garis. Én mindneképp a helyszíni javítást preferálom. És a normálisabbja nem is nézi a rootot, vagy azt, hogy milyen szoft van rajta. Az ő dolga a kijelzp csere, vagy akármi, nem pedig, hogy függő, vagy független, vagy rootolt/monkút. Ismétlem, a rendesebbje. És amúgy elég csak a számla. Vagy csak a garijegy. Tehát nem kell mindkettő. Ez a törvény
-
GrooveHero
addikt
Ömmm..igen, de ez olyan, hogy eljön érte, de nem helyben javítja. Mert a helyben javítja az más, ha jól tudom, akkor az csak az előbb felsorolt készülékekhez van. Mert a helyben javítás lenne az igazi. Kijön, kér egy asztalnyi helyet, meg egy konnektort. Teló szétszed, szalag kábel le, régi kijelző ki, új be, szalagkábel be, csavarok vissza, akksi vissza és már kész is.
-
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #18235 üzenetére
Jön a szervizes is? Házhoz jön? Mert én úgy tudom, hogy a galaxy S nem premium kategórás. Csak az S2, S3, Note2, meg még 1-2 telefon. Szóval tuti, hogy házhoz jön?
-
GrooveHero
addikt
A **csába...akkor mihamarabb meg kell tennem. Akkor sztem legkésőbb áprilisban megoldom.
Köszi az infót -
GrooveHero
addikt
válasz
radicspeter1 #18184 üzenetére
Én simán be vinném. Ahogy be is viszem az enyém is. Júliusig van gari, de ebben benne van a két hónap. És nem tudom, hogy az utolsó két hónapban cserélik e.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Ok, köszi. És a kérdésem másik fele?
Tehát a status bar módosítható, hogy úgy nézzen ki, mint a régi CM10-nél. Mert nekem most olyan, hogy ha lehúzom a redőnyt, akkor oda vannak kiírva, hogy sms, email, mi jött. És ha a jobb felső sarokban a fogaskerékre nyomok, akkor látszanak a kapcsolók, GPS, WI-FI, Blutooth, stb. Ezeket be tudom állítani, hogy mik legyenek itt, de nekem elég lenne egy sima egy soros, amin csak wifi, gps, blutooth, képernyőforgatás, ilyesmi vannak.cs-pisti ilyenről itt nem beszélünk. De lehet vki tud segíteni privátban
-
GrooveHero
addikt
Én még a v9-et próbáltam, de kissé bugos volt az elején telepítés után. Pölö home gomb hosszan nyom, appok kihúzkodása jobbra-ballra és mikor elfogyott minden, akkor fogta magát, fehér képernyő, és 1 percig azt bámultam. Meg a status bar se nem tetszett, de rájöttem, hogy a CM10.1-gyé is ilyen. Vissza lehet varázsolni valahogy a régebbi fajtát?
-
GrooveHero
addikt
válasz
biznisz-elek #18078 üzenetére
Pedig egyszerű mint az ágyb@szarás. Olvass el mindent alaposan és csak úgy állj neki. de akkor inkább máshogy közelítem meg a dolgot. Mondd, mi nem világos. Melyik része az, ami miatt nem mernél nekiállni.
-
GrooveHero
addikt
A CM10.1-hez is jó a CM10-es 2.8.3s-es bigmem?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Mr.Csizmás #17943 üzenetére
Én nem tudom, nem ismerem
Azért kérdeztem, hogy profik csináljá e, vagy lelkes amatőrök.
-
GrooveHero
addikt
válasz
Mr.Csizmás #17941 üzenetére
De akkor ez vmi normális release lesz, nem vmi garázsproject, ugye?
-
GrooveHero
addikt
válasz
Mr.Csizmás #17939 üzenetére
nem a zubuntu a lényeg, hanem hogy ott a galaxy S is benne, és hamarosan meg is kapjuk rá. Állítólag.
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #17880 üzenetére
Hm, úgy néz ki műxik. Ripple effekt nincs?
Mármint hullámzás a képernyőn feloldásnál, mint az S3-nál. Azt vki igazán át portolhatná, nagyon bejön
-
GrooveHero
addikt
C-ROM Mix v9.->Unfortunately, Setup Wizard has stopped. Mit bactam el?
-
GrooveHero
addikt
De nem tudom, hogy kell e nekem 4.2.1, vagy 4.2.2. Jó, nem is tudom mennyire stabilak, mi működik, mi nem, akksit mennyire eszi, nem fagy e, stb. A mostani CM10 4.1.2-t is azért szedtem le, mert kicsit meguntam. De az azelőtti 0914-e nightly több szept. 15-étől ment januárig. És mindössze 4 restart volt. Tehát arra azt mondom, hogy stabil. A 10.0 is ment egy hónapot minden gond nélkül. Az is az. Ezért nem tudom, hogy belevágjak e a 4.2-be
-
GrooveHero
addikt
4.1.2-ből mit tudnátok ajánlani? Eddig CM párti voltam. Ha nem lesz semmi jó, akkor megy vissza az. A legutolsó nájtli, vagy a CM 10.0 vagy mi
-
GrooveHero
addikt
válasz
lsebestyen #17793 üzenetére
Egyet értek, ami a kényelmi funkciókat illeti. Lehúzott stat bar-nál ha hosszan nyomom a wifi jelet, akkor nem lép be a beállításokba. Ez az egyik így hirtelen az alap JW9-nél amit eddig láttam. De nem olyan rossz ez. vmi normális témát mindjárt szúrok rá, oszt jó is van
-
GrooveHero
addikt
válasz
lsebestyen #17783 üzenetére
Köszi az infót. Most sima gyári JW9 van, kicsit meguntam a CM10-et és váltottam. Na, meg az is hozzájárult, hogy mostanság (kb 5-6 töltés óta) nagyon merült az akksi. Abban bíztam, hogy a gyári jó lesz. Hát kiváncsi leszek. Lehet feldobom a Sauromot. Egy próbát végül is meg ér, mert minden telefon más, lehet az enyémen semmi baja nem lenne.
-
GrooveHero
addikt
Na akkor új kérdés:
MesoROM JW8. VS. Saurom JW9?
-
GrooveHero
addikt
válasz
GrooveHero #17774 üzenetére
JW9-re gondoltam természetesen.
-
GrooveHero
addikt
Üdv. Saurom-ból létezik 3 fájlos?
Ha igen, tudtok adni egy linket?
Köszi előre is -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Névjegyeket tudok exportálni a SIM kártyára? CM10 legutolsó nightly van a telón, és csak importálást találtam. Remélem tudja ezt a funkciót
-
-
GrooveHero
addikt
Hali.
Lehet, hogy nem mondok újdonságot, de a samunak van egy akciója, most 48 giga ajándék tárhylet adnak Dropboxon, msot kaptam 48 gigát.
itt egy link:dobjátok fel cwm-ből, lépjetek be, és pár perc után már kapjátok is
-
GrooveHero
addikt
( V ) szeretnélek megkérni, hogy az írás elkészültével fusdd majd át légyszi, hogy szakmailag is minden a helyén legyen. Köszöntem
-
GrooveHero
addikt
Nemtommé van még 1 óra, én 6-ot írtam
Mndegy, nekiállok a cuccosnak, ahogy olvastam a szöveget szótár sem nagyon fog kelleni. Magyarul megfogalmazni annál nehezebb, lassan már az megy nehezebben
Na majd jelentkezem -
GrooveHero
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #10246 üzenetére
úgy tudom nincs
-
GrooveHero
addikt
válasz
polomaa #10109 üzenetére
Nekem CM10 alatt nem csinált ilyet.
Viszont CM10-en egy olyan érzésem, hogy napról napra egyre lassabban kapcsolódik a géphez. Először tök fürge volt,aztán egyre lassabbá vált. Most viszont megint jó, bár volt azóta egy restart, így buktam a közel 800 óra üzemidőt. Most még csak 112-nél járok, de egyre jobban piszkálja a fantáziám az új CM10+új sema, vagy devil kombó. Kíváncsi vagyok az új partíció kiosztásra, nameg a sebességre, hátha jobb lett egy kicsit. -
GrooveHero
addikt
válasz
csampei #10089 üzenetére
A hiba az ön készülékében van
Váárj, nehogy fődhő vágd, semmi baja a telódnak, nyugi. A lényeg, hogy a CM10, mint Jelly Bean 4.1 már új fajta partíció kiosztású. Vagy várj, attól függ a tied mikori nightly. Az enyém még régi rendszerű. Most már új partíció kiosztású Nem igazán vágom a témát, sztem jobb ha megkérdezel mást, aki jobban tudja. Bocsi, nem igazán tudok segíteni
-
GrooveHero
addikt
válasz
Tamás88 #10082 üzenetére
Péntek délután meló után sztem egyből nekiugrok, aztán majd meglátom hogy haladok, de úgy gondolom, hogy hétvége felé meglesz bőven, oszt majd akár mehet #1-eskébe is
Nem nagyon vágom én ezt a szlenörmenes témát. De Liara életem szerelme, szóval nem volt nehéz választani
-
GrooveHero
addikt
válasz
Tamás88 #10074 üzenetére
Éssőőőő...ez kéne magyarul? Ha ráér, akkor hosszú hétvégén sztem nekiugrok, lehet, ha nem is tökéletesen 100%-osan és full érthetően (de törekszem) , de nekiállok lefordítani. Egyrészt engem is érdekel, mert mióta ICS vagy JB van a telómon ez a rész mindíg kimaradt. Na nem mintha remegnék azért, hogy beállíthassak valamit, csak pusztán kiváncsiság. Meg segítőkészség is van bennem, mert sztem nem fog ez ártani, ha meglesz. Jól gondolom?
ui:Aki meg nem ér rá hétvégéig, az nekiállhat most azonnal -
GrooveHero
addikt
válasz
csampei #10075 üzenetére
Cserélsz rajta modemet, hátha megjavul. Mielőtt megkérdeznéd elég sok fajta van, és jó hozzá a CM7-es modem is, KF1, JW1, KB3, stb,stb...a KF1-et kicsit följebb találod, most linkelte az egyik kolléga. Keress rá a CM7 névre.
Ha nem akarsz, akkor itt van ez a hsz ( V ) kolléga "tollából": -
GrooveHero
addikt
válasz
Cseri0058 #9931 üzenetére
Akkor rakj fel egy régebbi CM10-et. Bár nem olvastam, hogy más panaszkodott volna a mostani CM10-re. Ha megnézed Logarithm és ( V ) kolléga is CM0-et használ. És 0914-ei nightlyt használok, multkor újra kellett indítanom, de 700 óra üzemidőm volt vele minden gond nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest