Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tresh

    addikt

    válasz Silent77 #8881 üzenetére

    Akis ki be és bekapcs.

    Telepítésnél:
    - Odin 1.3 ba jó helyre betallózva a pda,phone, CSS +512-es pit majd repart pipa és vár utána, betölt a teló majd kikapcs d.load mód és odin ba beteszed a sema 2.7.4 kernel-t pda részbe és repart NÉLKÜL elindítod végig fut és enjoy :)

    GingerBread telepítés (általános leírás) ezt a részt nézd át minden le van írva bővebben ha végig ment a telepítés és nem írt hibát nem kell aggódni.

    A készüléket alaplapi USB-re kell kötni, elosztóra semmiképpen. Tegyük download módba (hang le + home + power), ha az odin felismeri akkor besárgul és jelzi melyik porton csatlakozik a telefon (mint a képen).

    A pipákra is figyeljünk: az 1 fájlos romoknál elegendő az alapállapot (Auto Reboot, F.Reset Time), 3 fileos romoknál is maradhat így, de ha partícionálni is szeretnénk akkor repartition-nál is legyen pipa majd start gomb. Csak a 3 fájlos romoknál szabad a repartitiont bepipálni!
    Elindul a telepítés, a telefon újraindul és kész is egy gyári Gingerberead-et futtató SGS.

    Ha megáll a telepítés a Set partition folyamatnál és nem moccan 5-6 percig, akkor a telefont lehúzzuk. Akksi ki-be és újra kezdjük. Legrosszabb esetben is másodszor-harmadszor sikerülni fog.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák