- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
válasz
lsebestyen #19753 üzenetére
Az korrekt. Eddig nem volt ilyen probléma csak mióta feltettem a legújabb CM-et. Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
mexel
veterán
válasz
lsebestyen #19746 üzenetére
Köszönöm! Sajnos csak sima otg kábel került hozzám, akkor most kihagyom ezt a bulit
-
Remus389
veterán
válasz
lsebestyen #19528 üzenetére
jó de pl van a nexus s, ha valakinek osszetorik a kijelző vagy beeg, ott vajon lehet -e slcd-re vagy samoledre váltani?
ott a desire abból is van amoled és lcd is
szóval jobban meg kéne ezt vizsgálni, hátha van a neten olyan aki megpróbálta
mint kijelenteni kerek perec
-
Toncsiii93
tag
válasz
lsebestyen #19410 üzenetére
Odinba se, próbáltam másik aksival is.
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #18987 üzenetére
Azért nem kedvelem, mert tetű lassan tolja fel a gmail-be meg vissza is. A sima Sms Backup ill. Call Logs Backup & Restore SD kártyára egy pillanat alatt menti, állítja vissza ill. ha kell tölti fel dropbox-ra, hogy biztosnágban legyen.
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18987 üzenetére
Köszönöm!
Utána vissza is mehet telóra?
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #18921 üzenetére
jó a medvéd gyááááá
többiek meg:
kucku:3as volt vmelyik nap nálam, nem kől...
-
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #18924 üzenetére
Ja tényleg, most már olyan is van!
Hát, akkor húzzon bele, mert még csak féltávnál jár!
-
bAtt001
addikt
válasz
lsebestyen #18924 üzenetére
nála a nóta tv az örök
-
törölt tag
válasz
lsebestyen #18870 üzenetére
Settings/App/Explorer/clear data és clear cache megvolt. Semmi. Nem kérdezi. Hülyét kapok.
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18818 üzenetére
Ez a "pm" engem is érdekelne. Köszi!
-
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18827 üzenetére
és valóban
-
kenny123
addikt
válasz
lsebestyen #18820 üzenetére
-
Ferenc1989
tag
válasz
lsebestyen #18815 üzenetére
Ezt itthon is lehet? Esetleg egy linket tudnál adni? Köszönöm
-
Dare2Live
félisten
válasz
lsebestyen #18648 üzenetére
nekem se, de megformáztam kivül és volila már jó, van 59.8gb szabad helyem.
-
balika21
tag
válasz
lsebestyen #18610 üzenetére
köszi,de azzal sem megy....
-
olcsii
aktív tag
válasz
lsebestyen #18572 üzenetére
linux alatt lehet telepiteni?
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #18566 üzenetére
1.82 -es tökéletes. Az 1.83-tól kezdve nem szeretjük.
-
olcsii
aktív tag
válasz
lsebestyen #18566 üzenetére
h
-
olcsii
aktív tag
válasz
lsebestyen #18562 üzenetére
gyári samsung kábel uj meg van egy régi is mind kettővel próbáltam. már próbáltam.
van másik ötleted is? -
olcsii
aktív tag
válasz
lsebestyen #18560 üzenetére
-
olcsii
aktív tag
válasz
lsebestyen #18560 üzenetére
az első hozzászólásból tedtem fel a drivert win 7 hez.
ha azt megtudnám csinálni nem lenne gond nem először teszek fel bár már több mint egy éve nem használtam odint. de egyszerüen setup connetnél nem megy tovább bármit csinálok, hiába teszek ide iylen fájlt ide olyat. driverből elvileg a legfrisseb van fent. vagy rakjak fel régebbit? -
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18515 üzenetére
pedig GB ha szűz gyári romra rakod akkor 1000% hogy magától nem megy fel mivel se a romban se a Sema 2.7.4-ben nincs benne!
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #18513 üzenetére
Pedig már nagyon régóta nem megy a su a semaphorral együtt fel.
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18510 üzenetére
Azt neked kell leszedni a Play-ről...
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18509 üzenetére
Csak annyi volt a baj, h a sema nem rakta fel a superusert, pedig felszokta...
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18453 üzenetére
Az baj, ha nem csinálom meg a naplózás kikapcsolását, csak simán hagyom az ext4-et naplózva? Nagyon lassítja a rendszert?
Szerk.: Vagy csak ha a 3 partíciót csinálom meg, a 4.-et nem?
-
giigz
veterán
válasz
lsebestyen #18451 üzenetére
Ezt a lagfix és naplózás offot hol tudom megcsinálni? A voodoo sound az mi?
-
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18437 üzenetére
kapcsold ki és hagy kicsit pihenni pár percig, majd kapcsold be.
(#18438) jjeahh
minden flash előtt érdemes menteni, hogy ha vmi gikszer van ne legyen probléma. -
jjeahh
nagyúr
válasz
lsebestyen #18436 üzenetére
Ha nem wipeolsz, backupot mihez?
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18436 üzenetére
Na közben rájöttem h csak a lucky patcheres reklám eltávolítós appok hülyültek meg...Most a másik bajom h a belső sd-t miért nem tudja csatlakoztatni géphez?
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #18393 üzenetére
Nem érdekel, viszonylag kevés alkalommal indítom újra, csak nem értem mi köze lehet egy szimpla akkucseréhez.
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18374 üzenetére
sikerült, köszi mindent
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18371 üzenetére
download módban elindult a vészhelyzeti helyreállítás, de ez is, mint a frissítés 3 %-nál áll, innen sehova...ötlet?
-
tween
őstag
válasz
lsebestyen #18367 üzenetére
Én nem értek ezekhez, azt hogyan kell?
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #18311 üzenetére
nem kell(ene) semmi wipe
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #18202 üzenetére
nem lehet h port kapott a zsebedben? elég csak egy kis szem
-
radicspeter1
őstag
válasz
lsebestyen #18196 üzenetére
Az faja! Ha tudom hogy annó beregiztem a mobilt de már nincs meg a papír akkor tudok újat nyomtatni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lsebestyen #18182 üzenetére
a bolgar uzletembertol?
if you know what i mean -
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18172 üzenetére
nekem is volt ilyen, és az sw max anniyban befolyásolja hogy kicsivel jobb vagy rosszabb a vétel de hogy semmit ne fogjon az kizárt!
de ha más nem akkor szedd le a GPS Test-et, majd a settingsben Clear AGPS és Udate AGPS. ha ezután seincs akkor a hardver vacakol. -
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18156 üzenetére
az nem feltétlen a ROM hibája - anno nekem semmi gondom nem volt Jetpackel GPS téren
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18141 üzenetére
Á, ez is szar, nem talál GPS jelet...
megy vissza a gyári...
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18122 üzenetére
Egy rebootig akadozott rendesen
Amúgy nem tudtam ext4-re konvertálni, mert megzakkant, felraktam a jetpack-et...
Ezzel minden oké
-
scream
veterán
válasz
lsebestyen #18120 üzenetére
Szerintem nem sok ROM tudja/tudta ezt, és telepítés alatt is a fázisokat mondja/mondta.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lsebestyen #18115 üzenetére
ha jól tudom nincs rá official cm10, 10.1...de lehet, hogy tévedek
-
logarithm
őstag
válasz
lsebestyen #18115 üzenetére
A wifi-je erősebb
sokkal.
Zenére, ott az acid soundmod+ poweramp.
Anno én is darky rommal kaptam az sgs-emet, nem rossz rom
De, akkor inkább az utolsó ICS darky romot raknám fel, egyik ismerős azt használja neki bejön.(#18117) lsebestyen
Érdekes, nekem erősebb a wifi jelem, mint haveromnak az én volt sgs-emmel -
BalanceR
addikt
válasz
lsebestyen #18072 üzenetére
Gondolkodtam én is, de paráztam, hogy ha nekiállok egy huszassal kapargatni, egyszercsak megjelenik a festégréteg alatt a "nem nyert" felirat.. -
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #18005 üzenetére
Kernelben kell engedélyezni valahol.
-
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #18005 üzenetére
tethering / tun engedélyezve van a semában?
-
GrooveHero
addikt
válasz
lsebestyen #17793 üzenetére
Egyet értek, ami a kényelmi funkciókat illeti. Lehúzott stat bar-nál ha hosszan nyomom a wifi jelet, akkor nem lép be a beállításokba. Ez az egyik így hirtelen az alap JW9-nél amit eddig láttam. De nem olyan rossz ez. vmi normális témát mindjárt szúrok rá, oszt jó is van
-
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #17793 üzenetére
Én este fogok visszatérni rá.
Jó ez a Helly Bean de ha így folytatja meg lesz taposva
-
GrooveHero
addikt
válasz
lsebestyen #17783 üzenetére
Köszi az infót. Most sima gyári JW9 van, kicsit meguntam a CM10-et és váltottam. Na, meg az is hozzájárult, hogy mostanság (kb 5-6 töltés óta) nagyon merült az akksi. Abban bíztam, hogy a gyári jó lesz. Hát kiváncsi leszek. Lehet feldobom a Sauromot. Egy próbát végül is meg ér, mert minden telefon más, lehet az enyémen semmi baja nem lenne.
-
djcir
tag
válasz
lsebestyen #17740 üzenetére
Találtam egyet ami működik is: [link]
végre-
-
jjeahh
nagyúr
válasz
lsebestyen #17729 üzenetére
főleg, mert már napjában frissül, mint a cyanogenmod...
jóna, én nem vagyok almafikázó, sőt tetszenének a szifonok is, ha lennének ios-ban widgetek, és létezne amoledes iphone...na meg félek az üveg hátlaptól, iphone 5-nél meg a lepattogó máztól. szeretem ha úgy néz ki a telóm makulátlanul, hogy közben nem félek az asztalra ledobni, kisgyerekek kezébe nyomni, hogy püföljék talking tom-ot, stb...szóval én használom rendesen a cuccost, és a bumpereket, tokokat nem igazán csípem...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17724 üzenetére
Sima 4 32 GB. 20-at kellett ráfizetnem az SGS-re.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17679 üzenetére
Köszi szépen, esetleg mehetne 1. hsz-be is!
( V ):
Most mindenképpen ezt a kódos megoldást akartam.
Én is úgy emlékeztem, hogy lehet beállításokban is, de GB alatt sehol se láttam.
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #17569 üzenetére
data/app/programneve.odex kihagytam
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #17566 üzenetére
a lónak a f...t nem
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #17563 üzenetére
ne warezoljál
töröld a data/programneve.odex filet
-
laczko9.
csendes tag
válasz
lsebestyen #17507 üzenetére
még nem csináltam meg, viszont nem jó a rootolás.. felraktam PDA részbe amit kellett, felrakta, és most csak a samsung logoig jut el, majd újraindul
-
laczko9.
csendes tag
válasz
lsebestyen #17500 üzenetére
felraktam a gyári 2.3.6-ot, de iszonyat lassúnak tűnik
-
DinkaDanka
tag
válasz
lsebestyen #17502 üzenetére
megpróbáltam 1 file-ossal, de akkor is boot loop volt.
Feltettem a JW7-et, mert hirtelen abból találtam 3 fileosat, ezzel tökéletes, megy minden.Részemről ennyit erről, köszönöm a segítségeteket ! Éljen sokáig az SGS
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #17293 üzenetére
megtaláltam [link] viszont ez is s2höz van, rosszul emlékeztem... próbáld sztupyt, keress nv_data.bak filet az efsben, efs mentést a belső sd-n. ha ezek nem segítenek az pech
samsungos srác 5k
üdv topik. megint rég jártam erre
ennyit bírt a jetpack(!), amióta kollégám megvette tőlem nem volt piszkálva az sgs. tegnapelőtt kivettük az akksit (persze kikapcsolás után) és azóta merül mint a titanic...
letöltöttem a jw8at, a sema 2.7.4et (ez jó hozzá???). valaki dobjon meg odexhez egy %os akksi + power menüvel légyszi, thx
3 fájlos gyári "Value Pack" 2.3.6 I9000XWJW8 [link] * ezzel mehet a repart? a lagfixet ha nem kapcsolom ki előtte gondolom csak nem lesz gáz.
-
Vagany
őstag
válasz
lsebestyen #17290 üzenetére
Én 0131-es spirit UL-t használtam, rendben ment, bár igaz csak próba szinten, nem vagyok nagy rádió hallgató.
-
Tonyk
veterán
válasz
lsebestyen #17290 üzenetére
próbáld ki
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17232 üzenetére
Az alvás ki van kapcsolva. Nem alszik el. Ma pl azt csinálta, hogy egy 10 megás játékot szedtem le play-ről és 9.94-nél mindig megszakadt a net.
-
celf
őstag
válasz
lsebestyen #17140 üzenetére
Köszi a választ!
Megnézem ezt az új bulid dolgot!Most erősen szemezek egy Galaxy S Advance-el. Szerintetek hardverben nagy előrelépés?
-
Dayco
tag
válasz
lsebestyen #17207 üzenetére
Köszi a választ! Egy ideje mostanában modemeket tesztelgetek, van amelyik 2x jobban szívja az akksit, mint a másik, mindezt persze 3G-n, wifin azért többnyire mindegyik 1% / óra alatt produkál, és a JVT tűnik eddig a legjobbnak, de próbáltam már JVU, JVO, JW1, most épp KJ1-et is, teljesen azonos körülmények között tesztelve.
Egyébként ezúton javasolnám és megköszönném a többiek nevében is mindenkinek, aki fogyasztásos képet tesz ki, a rom (és kernel -beállítások) mellett tüntesse fel a modemet is, mert nagyon nem mindegy. -
Dayco
tag
válasz
lsebestyen #17137 üzenetére
Elárulnád, hogy milyen modem van fent neked ezzel az eredménnyel? Mert ahogy én észrevettem, 3G-n a fogyasztás erősen!! modemfüggő.
Köszi -
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #17175 üzenetére
Ennyire hülye nem lehetek.
-
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #17173 üzenetére
Sajnos nem.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17165 üzenetére
Speciel a Westendessel volt bajom, beadtam annó, megnéztem a moziban egy filmet, aztán hívtak hogy mehetek érte és kész.
Most az Europarkba vittem. Ott is szimpatikusak voltak.
-
válasz
lsebestyen #17135 üzenetére
Javítok. Részben tilos, mivel az otthoni illetve a kis boltokban való okosítás valóban tilos, de ha a szolgáltatóhoz megy be, akkor legális, csak a Ph. szabályzatában is hülyén fogalmazták meg, mivel egy kalap alá veszi, holott ez nem igaz. (ennek utána is lehet olvasni)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17161 üzenetére
Hát akkor biztosan kiverem a balhét, ha nem lesz ott az alkatrész amikor odaviszem, nem 2 perc oda az út nekem.
Elvileg hívni fognak, ha megérkezett, tehát ha nem így van, akkor úgy se hívnak.
-
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #17158 üzenetére
Ok köszi megvannak letöltve.
Ezeket mindenképp a belső sd-re kell másolni és onnan feltenni?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17158 üzenetére
Hát, valamikor csak fog jönni.
Mert ugye a garanciális feltételekben benne van, hogy meg kell javítani és kész. Szép lenne, ha azt mondanák, bocs, de már fél éve nem jön kijelző, a gari lejárt, tehát így jártál
-
ESP
őstag
válasz
lsebestyen #17154 üzenetére
Köszi első hozzászólást átolvastam de nem világos, hogy a gapps-al mit kell csinálni?
-
polomaa
aktív tag
válasz
lsebestyen #17082 üzenetére
Minden 4.2-es romnál ha hétszer rányomsz a Build számra akkor előjön a fejlesztői lehetőségek.Ott megtalálod.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17034 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
lsebestyen #17021 üzenetére
természetesen a HB alatt Devil kernel ketyeg csak egyelőre nincs belőle "standalone" változat.
azért írják ott azt mert az még a 4.1.2-es kernel és a HB pedig már 4.2.1-es ugye.(#17023) Tamás88
"Csak külön, utólag nem szabad felrakni, mert akkor lesz a káosz."vagy ahogy Kolompár "Polgár Jenő" Sándor szaktárs megmondta:
"Ez kizárt dolog, mer’ nem tudom!" -
válasz
lsebestyen #17021 üzenetére
HellyBeanben Devil kernel van. Csak külön, utólag nem szabad felrakni, mert akkor lesz a káosz.
-
Nospa
tag
válasz
lsebestyen #17015 üzenetére
ja közben már kerestem is
talán ez jó: http://goo.im/gapps/gapps-jb-20121212-signed.zipezt recoveryből kell telepíteni?
-
Nospa
tag
válasz
lsebestyen #17011 üzenetére
ó köszönöm, bocsánat a tudatlanságomért
tényleg az volt a probléma, már megy is fel a Hellybean-20130205
-
Nospa
tag
válasz
lsebestyen #17009 üzenetére
feladom, akármit csinálok, akárhova másolom a sema kernelt, nem látja a teló
lehet nagyon hülye kérdés de bocsássatok meg érte, lehet hogy megint rootolnom kell a telót? -
Nospa
tag
válasz
lsebestyen #17004 üzenetére
csak az lenne a baj?
-
Ntes
tag
válasz
lsebestyen #16971 üzenetére
Igen, azzal csináltam. Figyelmeztetett, hogy mindent töröl, stb, de megmaradtak az adatok. 1 hónapja ilyen körülbelül, és ha az óráján elmúlt éjfél, akkor ugyanúgy visszaáll. Előre árulkodik, hogy ugyanolyan maradt, mert 1 Go Launcher fut rajta. Van rajta gyári app, és van amit már utólag töltött le az illető. Azokat nem lehet törölni, vagyis lehet, de restart után helyreállnak.. Van ami a gyári appok közül nem működik. Amit meg töltök le, vagy telepítek, az felmegy, működik, de restart után eltűnik.
A CWM-es hard reset nem megoldható, mert próbáltam feltenni odinnal. Felteszi, de miután még utólag telepítene, megáll a telefon. Otthagytam fél óráig, és semmit nem csinált vele. Utána behozta, de a telefon a készüléktípus kiírása után megállt, és folyamatosan újraindult ott. Utána romot cseréltem. De romcsere után semmit nem kellett beállítanom, mert minden megmaradt. -
Ntes
tag
válasz
lsebestyen #16967 üzenetére
Megcsináltam mindent. Hard reset után minden adat megmaradt.
Másik akkuval is próbáltam, és ugyanúgy vacak volt.
A 3+1 file-os romot sikeresen felraktam. Már kezdtem örülni, hogy felmegy.. Azt hittem nem fog.
Bootol szépen, és ugyanúgy megmaradtak az adatok, mint romolás előtt. Megnéztem a verziót, és frissült, de minden adat megmaradt. Alkalmazástól kezdve a zenékig.. minden. Nem nagyon értek hozzá, de szerintem ez hardveres gond lehet. -
Ntes
tag
válasz
lsebestyen #16960 üzenetére
Memóriakártya nincs benne.
Igen, gyári rom van rajta. Állítólag nem csináltak vele semmit, és 1 hónapja kezdte el az egészet. -
sagit
veterán
válasz
lsebestyen #16918 üzenetére
forraszd meg a gps-t
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #16923 üzenetére
A kevés ram nem magyarázat a lassulásokra, fagyásra és az instabilitásra. Egy jó OS meg tudja oldani ezt, bezárja ami nem kell, és helyet hagy annak aminek kell.
SGS-ről nem válthatok nagyon másra az almán kívül, mivel fontos a zenehallgatás számomra menetközben, ezért egy olyan mobilt kerestem ami jó hangminőséget biztosít. Ebben meg az SGS meg ugye ott van a TOP3-ban.
Tehát csak 3GS, 4 vagy 4S lehetne az utódja, bármennyire is anti epöl párti vagyok....
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #16918 üzenetére
Ami azt illeti ICS alá nem akarok menni. Amennyiben nincs rá más mód, akkor inkább elválnak útjaink.... :\
Szerk.: Speciel a mostani ROM-mal eléggé jó a GPS is. Oké, nem a legpontosabb, de bőven használható darab.
-
G@ß!
őstag
válasz
lsebestyen #16913 üzenetére
nem, 00-val
-
G@ß!
őstag
válasz
lsebestyen #16906 üzenetére
Igen, igen.
Nem jó.
Próbálom a kollégák által javasolt cm10-re tenni... -
laragirl83
őstag
válasz
lsebestyen #16837 üzenetére
Nem segített
-
SFAkos
aktív tag
válasz
lsebestyen #16823 üzenetére
A jó füles inkabb 10k körül indul, mint füles en se adtam volna erte annyit, csak mint headset vettem
-
W1
senior tag
válasz
lsebestyen #16796 üzenetére
Nekem Helly 4.2.1nél van, és áldom érte az urat!
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Nem talaltam ezt. Esetleg ha headseted van akkor powerampba be tudod allitani hogy a dupla/tripla nyomasra szamot valtson.
-
Vagany
őstag
válasz
CM10.1-en biztosan van. Nekem már nem is menne a visszaállás gyári GB-re, sok apró dolog van a CM10.1-ben amit hiányolnék. pl a média hangerő is kétféle, külön kezeli a kihangosítást és a fejhallgatót: megjegyzi a hangerő értékét bedugott fülesnél és külső hangszórón.
-
válasz
Gondolom a hangerőgombos zeneváltásra gondolsz. Az nekem is tetszene.
-
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #16595 üzenetére
Lol, ilyen mióta van?! És csak a kijelzőt nem cserélik?!
Ez szerintem hülyeség... Nekem magával a +2 hónappal problémáztak, nem azzal, hogy a kijelzőt nem cserélik...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest