- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
begrimisu
aktív tag
válasz
DinkaDanka #13451 üzenetére
köszi!
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! mondanátok nekem 4.1.1 rendszere film lejátszó progit mert vagy 4 et telepítettem: mabo player, mxplayer, seaman player de egyik se megy rajta!
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! Készenléti idő meghosszabbításához melyik programot ajánlanátok?
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem 2.3.4 romot szeretnék rootolni melyik kerner kell hozzá illetve Windows 7 alatt is ugyan úgy odin 1.3 al kell felrakni vagy esetleg van valami más megoldás is? köszönöm
-
begrimisu
aktív tag
Na igen kicsit jobban átnéztem és átlátható fent van minden csak le kel tölteni és felrakni az odinnal igen ám de melyikbe van magyar nyelv? És melyiket érdemes felrakni ami stabil? Meg a rootolást kellene először megcsinálnom valahogy??
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne a hozzá értőktől erre a telefonra rá lehet rakni i9000 romot ? link:[link] köszönöm
-
begrimisu
aktív tag
valaki tudna segíteni ez előbb feltett hibában? köszönöm
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok ! Esetleg valaki találkozott már ilyennel: A kijelző reagál mindenre de amikor hívást indítok akkor a kijelző elsötétül és hiába nyomom nem reagál ha felhívom saját magam akkor mutatja a bejövő hívást csörög de felvenni nem tudom a telefont ez mi a jó isten lehet?
-
begrimisu
aktív tag
Privátban kitől tudnék segítséget kérni olyan témával kapcsolatban ami itt tiltott?
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! odinnal történő robotoláskor kell a pitt file vagy nem?
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! lenne még egy kérdésem melyik rom az amelyiket letudom tölteni és utána tudom frissíteni a kies el? 2.1 vagy melyik és honnan tudnám letölteni?
-
begrimisu
aktív tag
azért kérdezem mert egyszer már meg sz ... tam om frissítésnél elvándorolt az imei szám!
-
begrimisu
aktív tag
valaki válaszolna az előbb feltett kérdésemre? köszönöm
-
begrimisu
aktív tag
root előtt nem kell mentést csinálni?
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! rotolni szeretném a telefont esetleg van magyar leírás az odin megvan csak azt nem tudom mi kell még hozzá 2.3.6 i9000xwjw1 rom van fent!
-
begrimisu
aktív tag
régebbi 2.2 romot tudna linkelni valaki azt tanácsolták próbáljam meg azt is felrakni hátha?
-
begrimisu
aktív tag
válasz
polomaa #7156 üzenetére
igen próbáltam sajnos az se segített akkor vodával működni fog vagy csak idő kérdése? mert vodával megy rendesen?
Tegnap cseréltem a készüléket amugy és amikor az ember akivel cseréltem csinálni akart egy resetet nem állt fel a telefon csak úgy hogy újra telepitete a recoveryböl akkor már valószínű akkor is gebasz volt vele igaz?
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! A helyzet a következő végig próbáltam minden megoldást de nem állt helyere az imei vodával működik a telefon telenoral nem a t mobilt még nem próbáltam jól megszívtam az biztos hogy megjegyzem hogy az efs mappa az első azt menteni! Szivás pedig még 4 hó gari van a telefonra! Esetleg ha valakinek van ötlete, javaslata szövessen fogadom!
-
begrimisu
aktív tag
válasz
GrooveHero #7122 üzenetére
felraktam az odinal amit linkeltél már el se indul megáll az i9000 Samsung feliratnál és kész most mi van ??
-
begrimisu
aktív tag
válasz
polomaa #7115 üzenetére
a sema kernelböl amit linkeltél melyiket töltsem? nem jó az imei számom most se de találtam efs mappát mit az előbb írtam és abba van több file többek kötöz egy imei nevű mappa aminek a dátuma régi tehát valószínű hogy a telefon rendes imei száma lehet de nem tudom menteni a te általad megnevezett programokkal mert nics rotolva azokhoz meg rot jog kel ezért kérdeztem hogy mivel tudnám rotolni és átunna a meglévö EFS mappát menteném és úgy felrakni új romot !
-
begrimisu
aktív tag
válasz
polomaa #7112 üzenetére
a rom 2.3.6 i9000xwjw1
most felraktam a file expolert és dalálok vele egy efs mappát amiben van egy file hogy imei és még egy csomó file a dátuma a filenak régebbi azt szeretném lementeni és utána rakri ujra romot de nem tudom használni a file expl amig nem rotolt a telefon! -
begrimisu
aktív tag
mivel tudom rotolni a telefont mert unlock root al próbáltam de nem csinálja meg ? miért
-
begrimisu
aktív tag
na most az van hogy recoveri modba rakom "wipe cache"- megvan rányomok de az az advanced menü egy "wipe dalvik"- nincs meg tehát nem tudok rányomni "wipe data/factory reset"az is megvan .
ez az advanced menü egy "wipe dalvik miért nincs???És hiába raktam újra a romot nem törlődtek a triplett dolgok például egy általam a rom csere előtt telepített mozgó hátét jön be?
-
begrimisu
aktív tag
de csak a telenoros kártyával írja ki a vodafone az tökéletes mi lehet a hiba??
-
begrimisu
aktív tag
viszont van egy olyan gond hogy mobil hálózat nem elérhető
azt irja ki amikor telefonálni akarok!
-
begrimisu
aktív tag
-
begrimisu
aktív tag
letöltöttem a gyári romot + odin de amikor megnyitom az odint és beakarom tallózni a dolgokat akkor nem látja a total commanderben a filet mi lehet a hiba?
-
begrimisu
aktív tag
válasz
GrooveHero #7057 üzenetére
azért ha kapnék egy linket ahonnan letölthetem a gyári romot megköszönném?
-
begrimisu
aktív tag
honnan tudnék gyári romot leszedni amit aztán az odinal fel tudok tenni? köszönöm
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! adot egy i9000 telo 4.0.4 van rajta de a hátértár is tele van csináltam egy gyári beállítások visszatartását a menüben de csak az android feliratig jutott nem lépett tovább hogyan tudom még vissza állítani a gyári állapotot? köszi a Kies nem látja?
-
begrimisu
aktív tag
megoldódott köszönöm a segítségeket!
-
begrimisu
aktív tag
valaki esetleg tud valami megoldást avi film lejátszásánál csak hang van kép nincs ?
-
begrimisu
aktív tag
Felraktam az ajánlott filet de nem változott semmi nincs kép?
-
begrimisu
aktív tag
láma vagyok ez a reboot recovery hol találom újra indításnál a recoveryt választom?
-
begrimisu
aktív tag
sziasztok! Azt mi okozza hogy akármelyik videó lejátszót rakom fel: mabo p, rock p, vlc p! nincs kép csak hang? 4.0 rom van fent mi a gond? köszi
-
begrimisu
aktív tag
Melyik rom ajánlott most az i9000-re ami stabil és minden működik vele? jah ás honnan tudom letölteni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest