- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #18664 üzenetére
Képek alapján.
Alul a Samsung felirat az 1800mAh-val és az akksi típusszámával fel van írva és a betűtípusból pl lehet következtetni, ezeket eléggé nézegettem vétel előtt. Volt 1-2, amin másabb volt a betűtípus, kb olyan, mint a jóval olcsóbb, gagyi verziókon. Keress rá, majd látod.Szerk.: Ezen a "komikból" szövegen el kellett gondolkodnom, hogy mit is akarsz mondani.
-
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #18662 üzenetére
Note2-t használok már.
Amúgy igen, Epic4G akksit használtam. E-bay-ről célszerű beszerezni, de nézd meg jól, mert sok a hamis abból is és az árából nem feltétlen derül ki.A garivesztéssel kapcsolatban nem tudok érdemben nyilatkozni. Lehet vezetik a rendszerben is imei alapján a dolgot.
-
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #18658 üzenetére
Az Epic 4G akku semennyire nem nyomja ki a gyári hátlapot.
(#18659) lsebestyen
Szerintem az akksi nem sok vizet zavar gariztatás során, de ez csak tipp.
-
MPeter87
őstag
Valaki el tudná küldeni vagy fel tudná tölteni valahová a Rescan media root progit?
Note 2-re kellene, de a Play nem találja. Lehet nem kompatibilis, de hátha... -
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #18246 üzenetére
Megy PÜ, a bizniszt ne itt.
-
MPeter87
őstag
Aki esetleg megválna a telefonjától (SGS), írjon egy PÜ-t.
Bocs, hogy ide, de hátha... -
MPeter87
őstag
válasz
lsebestyen #16287 üzenetére
-
MPeter87
őstag
Ha garifutárt hívok a telefonért, akkor melyik szervizbe szállítják?
Az oktogon szerviz másodszorra sem látja a beégést az elmondásuk alapján... -
MPeter87
őstag
Tegnap vettem egy kék S3-at.
Nálam van még az S is, de lassan átnyargalok a másik topic-ba.
Kíváncsi vagyok, hogy az S3-on milyen lesz egy slim vagy egyéb másik rom a gyárihoz képest.(#14826) logarithm
Zavar, hogy a bekapcs gomb megnyomása után lassan reagál, kb 2 másodperc telik el a gomb megnyomása és a kijelző feléledése között. Remélem egy custom rom megoldja ezt a zavaró tényezőt. Amúgy nagyon gyors a gyárival is.
-
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #14558 üzenetére
Ez azert igencsak fugg a hasznalt fulhallgato karakterisztikajatol!
-
MPeter87
őstag
En pedig azert irtam, mert ezen az aron jobbat is talasz.
A fulhallgatos topic elso hozzaszolasaban van egy csomo ajanlott fulhallgato. (frissitve van)
Lenyegeben mindegyik fulhallgato jo hozza, ami 3,5 mm szetereo jack csatlakozasu. Csak a mikrofonosak nem jok tobbnyire... -
MPeter87
őstag
válasz
DinkaDanka #13808 üzenetére
Időnként bezárogatja az Opera Mini Next-et, belassulgat (erre az újraindítás általában megoldást nyújt). Hirtelen ennyi.
3.0-nál nem emlékszem ilyenekre. -
-
MPeter87
őstag
válasz
k.soma #13723 üzenetére
Az Opera Mini Next nálam is bezárogat magától, alkalmanként és az aksit is eszi azért jócskán. 3,5 óra netezés (kijelzőhasználat) plusz kb 2 óra zenehallgatás és lemerült. Ráadásul 1800-as Samsung aksi van benne...
Bár melóhelyen nem gond, de most be is lassult, úgyhogy kipróbálom ezt. Jókat írtak róla a többiek. Majd eldől mennyire válik be. -
MPeter87
őstag
válasz
DinkaDanka #13410 üzenetére
Nova launcher-rel!
-
MPeter87
őstag
Érdemes lenne megpróbálni, hogy (ha még mindig van recovery) ugyanazt a F4k romot felrakod wipe-ok nélkül, esetleg előtte wipe dalwik, wipe cache, más nem kell. Ha így észhez tér, akkor ok.
Köv hozzászólásod alapján ráraktad a semát. Ugyanazt, ami rajta volt, ill biztosan a romhoz illőt? -
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #13295 üzenetére
Telel.
-
MPeter87
őstag
Nekem Slim3 van a telón. Tegnap a GPS-t is próbáltam és tökéletesen navigált az Aura. Gyors is a teló, úgyhogy meg vagyok vele elégedve. Talán az aksi bírhatná jobban is, de melóhelyen így is elvagyok vele, úgyhogy ez sem vészes probléma. Véleményem szerint sokkal szebb mint a gyári és sok hasznos/kényelmes újítás van benne a gyárihoz képest.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12529 üzenetére
A Better battery stats szerintem segíthet. Nézd meg vele, hogy mi megy sokszor és guglizz rá. Én az alapján csináltam 1-2 dolgot, pl töröltem a GMaps-t, mert sokat tartotta ébren valamiért a telót. Van helyette Mapdroyd.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12526 üzenetére
Töltsd le a Rescan media root progit és majd nyomj rá a Disable media scanner gombra és elvileg megoldódott a probléma.
Ha raksz fel új zenét vagy újraindítod a telót, akkor enable, majd pár másodperc múlva disable és kész. -
MPeter87
őstag
-
MPeter87
őstag
Ha re-part-tal csinálod, akkor semmi gond nem lesz!
Tehát pl az 1. hozzászólásból keresd ki és töltsd le valamelyik 3 fájlos GB romot, pl JW8-at azt hiszem ezt ott megtalálod, mellé az 512-es pit-et.
Odinba gondolom be tudod tallózni őket?!
A lényeg, hogy betallózás előtt és után sem kell állítani az odin-on, magának bepipálja, amit kell. Re-part, auto reboot és f-reset time be lesz pipálva, majd mehet a start.
Viszont így legyalul mindent, úgyhogy ha kell valamiről mentés, akkor azt csináld meg előtte. -
MPeter87
őstag
Huu..ez az új Slim nagyon gyors lett! 2.9-től is gyorsabb.
-
MPeter87
őstag
válasz
csampei #12380 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy sz@r volt a Blade kijelzője, valamint a teló annyiért nagyon jó vétel volt, akárki akármit mond, viszont nem tudom, hogy Neked milyen 'bléded' volt, de sebességben az SGS 4.1.2-vel agyonveri, megtapossa és lef**ssa kb.
Elnézést a szóhasználatért!
Nekem a Blade a 2,5 órás vonat utat nem bírta teljesen végig úgy, hogy zenét hallgattam és gtalk-on beszélgettem, megírtam 1-2 e-mail-t. Szinte égette a kezem már 1-1,5 óra után. A gyárihoz képest nagyon jó romok voltak rá, de azt nem mondanám, hogy az SGS elszégyellheti magát, nagyon nem! -
MPeter87
őstag
PL widgetsoid. Kiraksz egy widgetet, beállítod és működik.
-
MPeter87
őstag
válasz
radicspeter1 #12052 üzenetére
2 hete még le akartam cserélni a telót, de meggondoltam magam.
-
MPeter87
őstag
Nem tudom mit hogy raktál fel, de elvileg úgy kellene, hogy a slim rom felrakása utána egyből, tehát újraindítás nélkül felrakod a slim gapps-t és ennyi.
Nekem is a régi van, nem cseréltem még újra, de ha megcsinálom, akkor csak a gmail-t fogom felrakni, nem az egész gapps-t.
-
MPeter87
őstag
válasz
dbalazs123 #12030 üzenetére
Gari nincs már?
-
MPeter87
őstag
válasz
sz.varhegyi #11823 üzenetére
Neeeem, nem muszáj ICS alap, tökéletes a GB is! Melyik romot raktad fel?
Fel kell rakni a mostani romhoz való semaphore kernelt, hogy legyen CWM. Mikor felállt a (GB) rendszer, másold fel a telóra a slim 2.9-et + a slim gapps-t, gondolom ez is kellene, utána kapcsold ki a telót, rakd recoverybe, majd wipe data, format system és install slim 2.9. Ha ez a telepítés 1-2 másodperc alatt lefutna (és újraindulna a teló, de nem bootolna be, akkor aksi ki, majd be, rakd recoverybe és folytasd innen), akkor újra install slim 2.9, majd utána egyből install slim gapps és kész.(#11824) ice9
Innen fixrecovery odinnal pda-hoz betallózva, de vedd ki a pipát az auto reboot mellől és mikor az odin végzett, húzd le usb-ről, aksi ki, majd be és indítsd recovery-ben.
-
MPeter87
őstag
válasz
sz.varhegyi #11813 üzenetére
Odinban a re-partition be volt pipálva a rom felrakásakor? 3+1 fájlos romot tettél fel? (pit, pda, phone, csc)
-
MPeter87
őstag
Létrehozni úgy tudok csak, hogy egy sort beillesztek, majd ahhoz megadok egy értéket, tehát akkor a sornak adjam ezt a nevet: ro.ril.fast.dormancy.rule, értéknek pedig 0 -s kész is?
Szerk.: Tegnap este én is szórakoztam vele kicsit, felraktam újra a BBS-t és az alapján a google map tartotta egy csomószor ébren a telót, de kb nem is használom, úgyhogy ma töröltem, meglátom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest