- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Remus389 #26363 üzenetére
Telefon jobb navira. Állandóan nálam van,gyorsan talál műholdat,szebb a kijelzője és nem kerül még 40k plusszba
Annyiért nagyon jó vétel,mert sokmindenre használhatod és nem félted ha elhagyod
Szerk: Anno még ez a telefon is nagyon nagy volt nekem. Nem bírtam megfogni. Azóta note 2 trlefonom van
-
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25755 üzenetére
Hahó. Harmadszor irom le, hogy gyàri rommal is hasznàltam sokàig.
Mi az, hogy àjfonos?
Jelenleg èppen azt hasznàlom ès ennyi.
Előtte meg volt S1-2-3-4. Akkor Samsungos is vagyok?
Veled ellentètben èn hasznàltam az emlìtett kèszülèkeket ès úgy mondtam vèlemènyt.
Ebben hol az elfogultsàg? -
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25753 üzenetére
Kèrlek linkeld azt a tesztet ami tèged tàmaszt alà. Èn szemèlyesen próbàltam, te meg nèhàny netes cikkre tâmaszkodsz. Úgyhogy szerintem hagyjuk is. Nem tudsz objektìven ìtèlni. Làthatóan teljesen elfogult vagy.
Romokról meg ezerszer leìrtam màr, hogy sokàig gyàrit hasznàltam.
-
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25751 üzenetére
Szinte megjelenése után egyből vettem az SGS-t, amit 1.5 évig használtam, majd úgy 1 éve újra a tulajdonomban van egy készülék másodtelefonnak. Tiszta vagyok minden fortélynak amivel gyorsítani lehetett a telefont. Mindezek mellett sem nagyon éri el GB-el semmi már számomra az élvezhető sebességet. Arról nem is beszélve, hogy mára egyre több app nem is fut el GB alatt.
A zenei képességekről pedig láthatóan, úgy nyilatkozol, hogy életedben nem próbáltad ki az említett készülékeket. Bármilyen DAC is van az S3-ban, akkor is sokkal jobb hangzásban, mint az SGS. (párhuzamosan is volt nálam a két készülék.) Erre még egy lapáttal rátesz az S4 is. Az Iphone 5 pedig az összeset kenterbe veri. (Szinten volt egy ideig párhuzamosan az S4 és az I5).
Aki szerint meg az Iphone-ok zenei képességei nudlik, azok nem vájtfülűek ,hanem hallássérültek.Szóval korának csúcskészüléke volt a kis SGS, amit imádtam is, de mára nagyon elszállt felette az idő ha tettszik, ha nem.
-
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25746 üzenetére
"nyomkodtam már iphone 5-öst is, gondolom a z10 azon a szinten van, persze nyílván jó érzés ha mindent villámgyorsan csinál, de nekem elég gyors az sgs így is
"
Kinek mi a gyors. Én csak a korábbi nagyon szép emlékek miatt nem vágtam még földhöz az SGS-t.
Azt hiszem a legnagyobb hibája, hogy nem kapott legalább egy nyomorult gyári ICS-t.
A GB-nak megvannak a maga korlátai. A mókolt romok meg néhány hét után tényleg kegyetlenül belassulnak.
A zenei képességei tényleg nagyon jók, bár egy S3,S4, I5 azért már bőven kenterbe verte. Persze itt jóval újabb készülékekről is van szó. -
bok92
addikt
válasz
Remus389 #25744 üzenetére
Helyette most egy Samsung butateló van. Azt másodtelefonként használom .
Amúgy az SGS zenei képessége tényleg nagyon jó. Sokszor volt, hogy a z10 helyett rajta hallgattam a zenéket.
Egyébként nálam sem a játék, meg egyéb cuccok a fontosak egy telónál. Email, sms közösségi cuccok működjenek hibátlanul, valamint minden villámgyorsan történjen. Nekem ezt a BB tökéletesen teljesíti is.
Az idézett mondat egyébként a feletted szóló kollégának ment volna válaszként, aki már ősidők óta panaszkodik itt, és akkor ír ennek függvényében egy értelmezhetetlen mondatot . Nekem ez egy kicsit viccesnek hatott... -
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #25650 üzenetére
Mondjuk az ilyen utolsó szériás SGS volt (a fehér), szerintem azt így összecsapták (a belsejében lévő illesztések hanyagul lettek megcsinálva, gondolom forrasztás, ragasztás részek, magyarul sz*r munkaerő, szerintem Magyarországon készülhetett), akkor már ugye SGS2-SGS3 is volt, azokra koncentráltak
olyan mint a Lengyeleknél gyártott Opel Astra Classic
Érdekes amit most vettem tökéletes műszaki szempontból, pedig az is 3 éves, vagy több, az jó minőség
Nem félek attól hogy hamar bedöglene, hisz a gazdája se nagyon hajtotta túl, meg amit egyszer rendesen megcsinálnak az tartós lesz, a Siemens S65-ös már jóval 10 év felett van (korának az is csúcstípusa), persze az is lehet hamar bedöglik (pech), az is lehet még 2-3 évig jó lesz, vagy talán több
12-ért úgy érzem megérte, és krómkeret csere után cép lesz nagyon!
Nekem ez jó ez a típus, főleg a Voodoo sound miatt és a kinézetét kedvelem
-
XtremLor
őstag
válasz
Remus389 #25236 üzenetére
Nekem se nagyon volt kedvem szorakozni a kerettel, igy inkabb eladtam vele egyutt, igaz tokban amugy sem latszott..... Ismerosomnek kellett rendelnem kijelzot anno(kompletten az eleje), az produkalt hasonlokat mint a tied....de az utangyartott volt, egy kalap sz@rt se ert.......
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #25230 üzenetére
ja kifelejtettem a bekapcsoló gombot, az is furán viselkedik néha
van hogy nem lehet bekapcsolni (ki viszont ki lehet vele, bár akksikivétellel is vészhelyzetben), viszont ha töltőre dugom kikapcsolt állapotban nem tölt hanem bekapcsol magától
szóval tiszta bolond a telefonom
szerencsére, hívás, állapot, meg úgy egyébként rendben van
csak kontaktos összevissza szegín
sebaj [link] érik már az utód ára is
de amíg lehet megtartom az i9000-et szerintem szép fehérben
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #24944 üzenetére
na ma megérkezett a krómkeret, hétvégén beoperálom
jó minőségűnek tűnik és világos króm szín, ami nekem kell
2000Ft, ebay, március 15-én rendeltem
remélhetőleg ez a keret már kiszolgál, viszonylag új volt(nem tudom féléves, persze szitkozódtam
) mikor szerezte a sérüléseit, bosszantó módon azóta nem ejtettem le
-
( V )
veterán
válasz
Remus389 #24941 üzenetére
nagyon jó kis készülék az SGS, de az én igényeimnek már kicsit kevés volt, bizonyos app konfigurációk miatt nagyon be tudott lassulni és ez a végén már zavart uh ezért újítottam és pont ezért vettem elsősorban azt figyelembe hogy a rendszer gyorsasága terhelés mellett az elsődleges szempont legyen. ebben pedig a N5 jelenleg szinte verhetetlen az android vonalon, ár/értékben pedig 5*-ös.
kétségtelen hogy az 5''-os méret nem olyan kényelmes a tenyérben mint a 4, főleg egykezes használat mellett, de a kijelző viszont jobban kedvez a szemnek.
könnyűnek sztem könnyű a méretéhez képest az anyaghasználat és külső nagyon kellemes (szeretem a minimalista letisztult kinézetét).
olcsóságot tekintve, gyakorlatilag olcsó, ha azt vesszük figyelembe hogy hasonló paraméterű telefonok mennyibe kerülnek, főleg a Samsung vonalon, meg ugye anno az SGS-t is még 80k-ért lehetett venni.
mobilnet és egyéb kommunikáció - ez teljesen pipa, mindent tud.
zenehallgatásban sztem nagyon jól teljesít az N5 is, igaz nincs voodoo de a Neutron playerrel gyönyörűen szól a zene a CX 300-on
gyorsnak veszett gyors (ART-on gyakorlatilag rakéta), egyszerűen nem kell azzal foglalkozni hogy mennyi szabad RAM van, ki kell-e lőni valamit, mert könnyedén megbirkózik a terheléssel és a multitaskkal. kijelző gyönyörű, itt is van heletőség mindenfajta hangolásra, nyilván a kontraszt nem olyan mint amoleden de cserébe nem ég be.
kamerát igazából nem veséztem ki, de nálam az sose volt kardinális kérdés, ha hozza az előző teló tudását akkor nekem már megfelelt. amúgy a frissítések óta a szakértők szerint tényleg jó képeket csinál.
-
-
logarithm
őstag
válasz
Remus389 #23199 üzenetére
Ezen a listán ellehet dönteni melyik a legújabb, dátum szerint stb. changelist alapján is lehet szemezni.
-
bencsikgab
tag
válasz
Remus389 #22051 üzenetére
Miért?
Az ember szeret kipróbálni új dolgokat.
Tisztában vagyok vele,hogy tulajdonképpen unstable az említett verzió,de az itteni fórumtársak 70%-a legalább ugyanígy szereti az új dolgokat,ahogy én.A kérdés továbbra is adott, nem egészen érthető számomra a hibajelenség.
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #20035 üzenetére
ja és megvizsgálhatod előtte, összevetettem a gyári 1500mah-val tök ugyanaz, laza a bolt
nem hiszem hogy kínai lenne
gyári JW9 van, majd megírom hogy teljesít, biztos jól, van benne kakaó
kell asszem új akksiknál pár feltöltés míg elérik a kapacitásukat
#20036: na akkor elviheted azt amit eredetileg nekem rendelt, mert mikor odamentem, mondta hogy még 40 perc a futár, de látta hogy elkedvtelenedek, ezért túrkált egy kicsit és volt egy pont ugyanilyenje, amit márciusban rendelt valaki, de nem vette át
szóval én azt vittem el, amit nem vettek át, akkor a tiéd lesz az amit én rendeltem
tuti lesz egy, és szvsz kicsit fiatalabb gyártású talán
ja meg volt ott két másik mobilkereskedő és ott poénkodtak egy kicsit leültem hallgatni, addig meg leteszteltem az új akkut
szal ha odamész, lesz nála egy 99%
-
( V )
veterán
válasz
Remus389 #19527 üzenetére
gyanítom hogy nem mivel a T959 Vibrant és a i897 Cappy sem véletlen kap külön Romokat / Kerneleket, pedig ott csak a gombsor különbözik.
hát ugye ha bizonyítani tudod hogy üzemeltetésből eredően nem működik akkor kötelesek visszaadni a zs-t a vásárlás után 3 napon belül. más kérdés hogy ez nem üzemeltetésszerű használat
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #19467 üzenetére
talán a duoS volt
jobb a kijelzője mint a mi samoledunk, nem hiszem hogy IPS, de egy szép élénk színű LCD és RGB
különben volt olyan hogy galaxy SL, az LCD kijelzős volt , szóval esetleg olyat lehet bele tenni, van is ebay-en, bár azért az nem olyan szép, olyan mint a nexus s-e (azt nem tudom mennyire szép, szerintem az rosszabb mint ami van samoled )
-
( V )
veterán
válasz
Remus389 #16833 üzenetére
ha erre gondoltál akkor itt:
Témázgatunk, témázgatunk!? ..avagy mutasd a HomeScreen-ed! (Android)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Remus389 #15148 üzenetére
remélhetőleg nem robban fel, de a 2680mAh álítólag kamu, ahogy az összes gold akksinál... sokak szerint lehetetlen, hogy ekkora akksi beférjen a hátlap alá...na de majd ha leteszteled kiderül
kíváncsian várjuk a véleményt
(#15150) tresh: 1500-asnál azért van nagyobb ami belefér, én 1650-est használok, de asszem bele lehet tuszkolni egy ilyent is...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest