- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
Toncsiii93 #19408 üzenetére
ez durva, odinba se tudsz belépni? nem lehet hogy lemerült?
Amúgy ma elváltak útjaink
Bár nálam az sgs visszatérő vendég
-
lsebestyen
addikt
válasz
Segnior_Barthez #19264 üzenetére
Pedig van benne, a nyelv beállításoknál keresgess.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Tamás88 #19006 üzenetére
Előfordulhat, h deepsleepbe marad, bár ezt program is okozhatja, én két hete használom, nekem még nem volt ilyen, de szerintem JW8-cal sem, pedig azt sokáig használtam. Amúgy a JW9 nekem tökéletes, sajna a FB app ami mindig megakasztja a gépet, el nem tudom képzelni h miért nem írják már meg normálisan az appot...
-
lsebestyen
addikt
válasz
kenny123 #18819 üzenetére
Szia!
Benne van minden amit kérdeztél....
Első körben kell lennie download módnak, ezzel fogsz majd tudni ODINozni. Szintén benne van az első hszben a legfrisebb 3fájlos JW9 rom ami gyári, ezt kell feltolni odinból, reparttal, pittel. KIESt meg felejtsd el. EFS mappa mentésed legyen.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Ferenc1989 #18816 üzenetére
pm
-
lsebestyen
addikt
válasz
Ferenc1989 #18809 üzenetére
Függetleníteni kell....
-
lsebestyen
addikt
Amúgy egyszer vittem be az sgst gariztatni, szerencsére nem volt kijelzőjük készleten, mert véletlen a momax akkuval mentem el gariztatni
-
lsebestyen
addikt
válasz
radicspeter1 #18576 üzenetére
Direkt elmondtuk, hogy rakd rá az eredeti szoftvert...
-
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18509 üzenetére
Csak annyi volt a baj, h a sema nem rakta fel a superusert, pedig felszokta...
-
lsebestyen
addikt
Ez a JW9 szuper lehet, most raktam fel, de máris alig bír felkelni...na egy kis tuningot adok neki
szerk.: azt írja, h nem található CF-root kompatibils kernel, pedig fennt van a sema 2.7.4, mi más kéne?
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18436 üzenetére
Na közben rájöttem h csak a lucky patcheres reklám eltávolítós appok hülyültek meg...Most a másik bajom h a belső sd-t miért nem tudja csatlakoztatni géphez?
-
lsebestyen
addikt
Nem hiszem el komolyan..
frissítettem a cm10-et, 03.06-ról a tegnapira, és kiírja minden alkalmazásra h az alkalmazás leáll...Ez ellen mit lehet tenni? Reinstall nem megoldás mert van oylan progi amibe muszáj lenne belépni csinálni egy backupot.
-
lsebestyen
addikt
Ha kernelt akarok cserélni, akkor mi a teendőm? wipe cache, wipe dalvik, és utána mehet a másik?
-
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #18240 üzenetére
Inkább csak a garijegy
(#18241) ( V ) : +1
-
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
válasz
radicspeter1 #18200 üzenetére
Vidd be ki lehet dumálni...
nggabi: a kijelző karcolódós én voltam
a régi kijelzőt késsel karcolgattuk, meg sem látszott rajta, új kijelzőn meg lett egy kis karc mire hazaértem vele a szervizből..
-
lsebestyen
addikt
válasz
radicspeter1 #18197 üzenetére
Igen, mailben keress rá a h: samsung garancia, és kifogja dobni. A mailbe van a pdf amit nyomtatni tudsz.
-
lsebestyen
addikt
válasz
radicspeter1 #18194 üzenetére
Igen, vinni kell!
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18141 üzenetére
Á, ez is szar, nem talál GPS jelet...
megy vissza a gyári...
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #18122 üzenetére
Egy rebootig akadozott rendesen
Amúgy nem tudtam ext4-re konvertálni, mert megzakkant, felraktam a jetpack-et...
Ezzel minden oké
-
lsebestyen
addikt
amugy az miert lehet h a jw8-on nem megy a wifi hotspot? mindig azt irja h hiba...
-
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #17785 üzenetére
Én full gyárit használok, JW8, néhány kényelmi funkció hiányzik, de nem kell naponta újraindítgatni, ha használni szeretném
-
lsebestyen
addikt
válasz
GrooveHero #17782 üzenetére
az utobbirol tudok nyilatkozni, az nekem ket napig mukodott rendesen utana eszmeletlenul belassult..
-
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
Hoppá, akkor mit kell csinálni, hogyha mindig azt írja, h betelt a hely, de még van egy csomó? mit is kell törölni? Köszi
alap jw8
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17504 üzenetére
oké, mondtam én h a 3fájlos kell reparttal, de a jw8-al jobban jártál volna
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17501 üzenetére
Miért nem a háromfájlos JW9-t szedted le? De szerintem egy fájloshoz nem kell csc...Van még gari a gépezetre? Mert ha nincs akk lényegtelen melyiket rakod fel, én tuti a legfrissebbet pakolnám fel...
-
lsebestyen
addikt
válasz
DinkaDanka #17498 üzenetére
lenyegtelen, mehet ra a legujabb jw8/9 sammobilerol.haromfajlos reparttal. kies-t meg kukazni kell.
laczko.9: saurom bena, rakjal fel te is gyarit...amugy nekem is ma lett elegem a főzelékekből, rakom is vissza a gyari mentesem.
-
lsebestyen
addikt
válasz
KTHEORIGINAL #17470 üzenetére
Én momax 1700mah használok, 1éves még nem vettem észre h romlana az ereje...
-
lsebestyen
addikt
spirit fm meg mindig kukazza a hangszorot?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest