Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nyilván, mert 2.5 éves akksi volt
az új 1650-es Samsung akksim, rémlik valami 4ora 15 perc kijelző (de lehet épp másoltam fel zenét és ratoltott )
de inkább megnézem a mai fogyasztást, sima nyomkodas(főleg opera mini ), auto fényerő, semmi játék, 1.2 GHz proci, jw9
szóval kb estefelé írok
-
bencze
senior tag
Én is olvasgattam a neten hasonló témában, de úgy néz ki a "jó" 1700-1800 mah akkumulátorok épp utolérik az eredeti 1500-ast. A rosszak gyengébbek nála.
Az az epic akksi jól nézne ki de kérdés eredeti-e, az amerikai samsung oldalon 40$-ért van fent.http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/EB625152VABSTD
Most vagy lenyúlósak, vagy csak nem eredeti az ebayes.
-
jjeahh
nagyúr
nem biztos...ha az experimental 10.1 (cm-10.1-20121215-EXPERIMENTAL-galaxysmtd.zip), akkor jó kernelt raktál fel...ha meg cm10 nightly (cm-10-20121215-NIGHTLY-galaxysmtd.zip), akkor 2.6.5-ös kell neked...
itt találod meg őket...2.6.6 még nincs ide kirakva, de ha visszakeresel itt, biztosan megtalálod
-
Bowril
csendes tag
igen, az segített...
de amint egyszer beraksz egy drótot oda, nem fog működni az internal antennád...ezt elég sok fórumon írták....
sőt, idővel képes magától is megkotlani..............ahogy nálam is megkotlott...
le kell szedni a foglalatot, ez már ssikerült.
csak kéne valami szaki, akinek van megfelelő pákája, meg tud is rendesen forrasztani hogy meglegyen a kontakt a külső antenna felé -
Bowril
csendes tag
első körben akkor kipróbálom ezt az akkukivételt
hátha...
aztán majd megpróbálom a többit
egyelőre nem vagyok nagy mágus android téren..de igyekszem kitanulni
a vodafonte 858-am csináltam eddig csak meg használhatóra...de azzal nincs is gond (mármint a lehetőségekhez képest.......
)
JW8 letöltésnél amúgy mire kell figyelni? azaz több verziója van a Galaxy S-nek?
köszi a segítséget!!!!
-
AG Sheppard
csendes tag
Akkor most vegkepp ossze vagyok zavarodva. Nezzetek el nekem, mert meg eleg friss vagyok a temaban, noha a mai napom csak azzal ment el, hogy probaltam okosodni...
Ebben a videoban konkretan az arc azt magyarazza, hogy fontos, hogy milyen kernelt hasznalunk a romhoz es nem mindegy. Ez alapjan azt hittem, hogy a kernelt kulon kell flashelni es csak azutan lehet a gyarit visszatelepiteni.
http://www.youtube.com/watch?v=5gZGgkT2jFA
"Remember to choose the correct kernel for your firmware! If your firmware is on JVT then you need the zip file that says JVT etc."
-
polomaa
aktív tag
Az Ota updetert újra szoktam telepíteni,azután lenyugszik.Az akufogyasztással kapcsolatban meg próbáld meg kilőni a futó alkalmazásokból ami feleslegesen megy a háttérben.De az is lehet,hogy leragadt valamilyen alkalmazás.Erről tapasztalata még biztosan nincs senkinek,mivel valamikor az éjjel jelent meg.
(#11589) ther Talán káros hatással nem lesz a készülékre,eleinte még meg is lehetnél vele elégedve,de tapasztalatom szerint fél év után rohamosan elkezd romlani az élettartama.Aksiból szerintem inkább gyárit,azzal nem lehet gond.
-
( V )
veterán
szerintem cwm telepítésnél a belső SD-t ajánlott használni, azzal nem szokott probléma lenni!
amúgy van hogy az első boot hosszabb szokott lenni mint azt megszoktuk, az Elite -nél pl nálam is majd 1 percig mutatta a Sema logo-t!
az OTA kicsit bugos, ne foglalkozz vele, szedd ki a beállításainál az értesítést, vagy van elvileg fix is hozzá a YAOS update-nél!
nálam nincs drain, éjszaka is csak 1% ill. reggel óta se volt semmi szokatlan - majd este lövök pár shotot!
-
berczy03
aktív tag
Köszi, ez eddig megvan, csak én szinkronizálom a Facebook-ot, Skype-ot is. (most nehogy valaki azzal jöjjön, hogy minek...) Ezek sokszor össze vannak rendelve, és egy FR utána mondjuk 40-50 nevet összerendelni idegesítő művelet.
Azért kérdem, hogy úgymond a címjegyzék DB-t menteni, visszaállítani. TB-al beállítottam az összes névjegy app-hoz, hogy mentse az adatait, de így sem volt jó, semmit nem állított vissza. -
logarithm
őstag
Nálam is előjön ez, de csak ha jól megfigyeltem, ha usb-n storage ként futtatom a telót, akkor figyelmeztet, hogy programok futnak stb, és ha le okézom, akkor xy dolog történthet
Szóval lehet ezért dobja vissza a gyári bill.-t. (bug ? nem tudom pontosan még)Ja és nem mindig jön elő, szóval...
, annyira még nem zavar engem, biztos meglesz oldva.
-
-
-
Vic61
senior tag
Igo primo 9.6.7.235654
Mohabá v213962Nem megy a hang...
Az svox-nál addig oké, hogy a példa meghallgatást megnyomva csacsog a Mariska, de hol kellene beállítani, hogy bemondja a hívó nevét, telszámát???
Ha a kisegítő lehetőségnél engedélyezem a TalkBack-et, assziszi vak vagyok, és mindent bemond...de én csak a hívót akarom, hogy bemondja... -
assemble
addikt
Az XDA-s topicban is irnak paran ilyen tapasztalat, a dolog oka valoszinuleg a legutobbi vsync-et erinto valtoztatasok, a dolog kivizsgalas alatt van, addig is talan erdemes a 14-eit hasznalni tovabbra is, vagy megvarni a javitast (asszem amugy tesztelesi celra mar adtak ki flashelheto zip-et egy lehetseges javitassal amirol vannak pozitiv visszajelzesek)
-
GrooveHero
addikt
Hja igen, de ez be lett rakva ide már, és nem is tudom, ki írta, hogy elég erősen teszt szagú, szóval csak az töltse le, aki nem bír magával
Ez még nem az
Amúgy azt írták, hogy az experimental alatt lesz, szóval még ilyen rész sincs, csak uyge RC, meg Nightly, meg ilyesmi, de ilyen külön nincs. Remélem hamarosan lesz. -
assemble
addikt
+1, animaciok tenyleg latvanyosan gyorsabbak CM10-en, es gyorsasag alatt a nagy framerate-et ertsd: CM9-en szerintem soha nem voltak 60 fps-esek az animaciok. Legegyszerubben talan akkor latni a kulonbseget, ha a home screenen oldalra scrollozol jobbra-balra, illetve a programok elindulasi/kilepesi animaciojanal peldaul.
Viszont a CM10 hajlamosabb bizonyos helyzetekben nehany masodpercekre megallni, amit CM9-en joval kevesbe tapasztaltam, szoval annyira nem egyertelmu a helyzet, de a jovo ROM-ja mindenkepp a CM10-nek tunik, azt fejlesztik most rohamos tempoban, CM9 pedig mar leallt nagyjabol -
jjeahh
nagyúr
dilemmába estem...
kipróbáljam...már megint..? miui v4 is gyors de azért nincs a vajas életérzés...gnexus port óta azon filózok, miui szépség, vagy butter élmény? andy mikor ad ki már jb miui-t? álítólag hetente van miui update, nekem kb. 2 hete van a telón, és még sehol sincs frissítés...miközben a cyanogenből napi adagot nyomnak...
cm10-hez milyen kernelt ajánlsz? -
Vasinger!
nagyúr
Úristen, az kemény. Nekem jó ha egy napos nyúzás után 18 órát kibír a mobil CM9-cel....
Bár én sokat Wifizek, mobilnetezek, zenét hallgatok, rádiózok és néha játszok is. Ezt mind 2G-vel persze.
Bár lehet az is benne van a pakliban, hogy már több mint 1 éves az akksi.
A tied mennyi idős? Mennyire rövidül meg az akksi idő 1-2 év után?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest