- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Gyári JW5 Sema kernellel miért írja ki a teló ezt, ha bekapcsolom a mobilnetet:
"Az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel"Természetesen a mobilnet sem müxik.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
perfegor17 #17736 üzenetére
Ha jól tudom, az Apple cuccok 5 GHz-es csatornát használják Wifi-nél, szemben az tálag 2.4 GHz-cel szemben. Lehet itt van a baj, de azért kétlem, hogy ez lenne az oka. Érdemes lehet beszélni az iskolai hálózat üzemeltetőjével a problémával kapcsolatban.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17724 üzenetére
Sima 4 32 GB. 20-at kellett ráfizetnem az SGS-re.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, elköszönni jöttem a topikból, ugyanis mától a nővéremé lett a telefon, gyári GB-vel, Sema rootolt kernellel, LAG fix-et nem raktam fel, nem hinném, hogy megérezné, de ha zavarja majd úgy is szól...
Annyit kell még tudni a dologról, hogy pénteken hoztam haza gariból új home gombot, kijelzőt és krómkeretet kapott a teló, tehát úgy néz ki, mintha új lenne.
Hiányozni fog a teló és az Android, de kicsit már néha túl sok volt belőle....lehet egy S3 hardverrel és új Droiddal megszeretném az Androidot, csak annyi pénzem nincsen telefonra, így most áttértem Alma vonalra.
Egy utolsó kép róla: KATT
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17679 üzenetére
Köszi szépen, esetleg mehetne 1. hsz-be is!
( V ):
Most mindenképpen ezt a kódos megoldást akartam.
Én is úgy emlékeztem, hogy lehet beállításokban is, de GB alatt sehol se láttam.
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik kóddal lehet visszaállítani a telefont gyári állapotra? De az a megoldás is érdekelhet, ha van rá másik ezen kívül, amellyel a gyári google fiókot ki lehet törölni, mert ugye azt nem engedi.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17232 üzenetére
Az alvás ki van kapcsolva. Nem alszik el. Ma pl azt csinálta, hogy egy 10 megás játékot szedtem le play-ről és 9.94-nél mindig megszakadt a net.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki nem tudja, hogy mitől lehet, hogy sokszor megszakad a Wifi és gyengébb is a jel, mióta visszaraktam a JW5-öt? Ha felteszem a rootolás miatt az alap Sema kernelt javulhat a dolog?
-
Vasinger!
nagyúr
Gariztatáshoz elég maga a mobil és a garipapír? Tartozékok +doboz ugye nem kell?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17165 üzenetére
Speciel a Westendessel volt bajom, beadtam annó, megnéztem a moziban egy filmet, aztán hívtak hogy mehetek érte és kész.
Most az Europarkba vittem. Ott is szimpatikusak voltak.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17161 üzenetére
Hát akkor biztosan kiverem a balhét, ha nem lesz ott az alkatrész amikor odaviszem, nem 2 perc oda az út nekem.
Elvileg hívni fognak, ha megérkezett, tehát ha nem így van, akkor úgy se hívnak.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17158 üzenetére
Hát, valamikor csak fog jönni.
Mert ugye a garanciális feltételekben benne van, hogy meg kell javítani és kész. Szép lenne, ha azt mondanák, bocs, de már fél éve nem jön kijelző, a gari lejárt, tehát így jártál
-
Vasinger!
nagyúr
Most jöttem a Samsung szervizből, mivel még mielőtt a családon belül továbbadom a telót felújítanám, a home gomb nem reagál tökéletesen és egy kis beégés is van a kijelzőn.
Nagy nehezen megtaláltam a főszervizt Pesten, erre mondom, hogy nem jó a home gomb, erre oké, majd mondom, hogy a kijelzőt is cserélni kell. Erre a csávó azt mondja, mivel a home gomb is a kijelzővel együtt cserélődik, így 2 legyet lehet ütni egy csapásra.
Ennek nagyon örültem, mert akkor a króm lepattogást is kijavítják és új kijelzőt is kap a kicsike.
Viszont az a fura, hogy nem akartak adni csere telót, így majd visszavihetem a telót akkor, ha jött alkatrész hozzá és akkor aznap megcsinálják.
-
Vasinger!
nagyúr
Alap JW5-ön, az alábbiakat hogyan lehet beállítani:
- Az értesítési menüben a fent lévő kapcsolók sorrendjét változtatni és hozzáadni még.
- Akksit %-ban kijelezni.
- RGB színbeállítást csak Sema kernellel lehet amiben van Voodoo Color?+1:
Miért érzem 100x gyorsabbnak ezt az alap romot mint eddig bármely főzöttet? CM9-10 és egyéb romok.
-
Vasinger!
nagyúr
A naplózást nem lehet könnyebben kikapcsolni? Olvastam a leírást, de hihetetlenül szörtyögős, kb. órákba telhet megcsinálni.
Vagy nem így van?
JW5-re 2.3.6-ra is van 1 click-es rootolás? Találtam pár ilyen programot, csak 2.3.3-ig működnek. Itt már csak kernelcsere létezik?
Ha igen, tud valaki linkelni alap Sema kernelt JW5 XEH-hoz?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
És tényleg, pont azt nem olvastam el....
Mindjárt megnézem másik gépemen, hogy milyen JW van leszedve, mert annó tettem fel rá, de van egy sejtésem hogy csak 7 vagy 8-as.
szerk.: CSak JW5 van :\
Máshonnan nem lehet leszedni ezt?
Amúgy ez a cikk is tök jó lenne, de az összes link benne halott, ami eléggé nagy baj. :\
Van benne egy link is, ami kernel csere nélküli rooltoláshoz való app van, de az is halott
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #17034 üzenetére
-
Vasinger!
nagyúr
Úgy néz ki megválok a telefonomtól és egyik családtagomhoz fog kerülni, akinél viszont nagyon jó lenne, ha hibátlanul működne. Tehát, azt szeretném kérdezni, hogyha JW9-et rárakom a telóra, vagyis az eredeti és talán a legstabilabb ROM-ot és mellé egy LAGfixet és naplózást, akkor nem lehet baj vele?
Továbbá előtte elvinném szervizbe is, a középső gomb kicsit nehezen reagál, meg egy kis beégés van, ami jól jön, mert a kijelző hajszálkarcos és a kereten is van 1 lepattogás. Tehát rootolva (mert az ugye kell a lagfix kikapcsolásához) nem lehet vinni telót szervizbe, ugye?
Esetleg még valami tipp amit érdemes csinálni?
+1 Rootoláshoz a Sema kernel nem teszi instabilabbá a telót mint az alap kernel?
-
Vasinger!
nagyúr
Ez volt a baj, de most újabb problémába futottam.
HD-ban nem viszi a videókat, nem bírja renderelni, vagy nem tudom, igazából megáll a töltés. Ugyanezt csináltam a régebbi YT-vel is ami ICS-re volt, akkor azt hittem, hogy a verzió miatt van, de ezek szerint más.
Neked megy? HB van fent nálam is, bár a kernelbe nem állítottam semmit se eddig.
-
Vasinger!
nagyúr
JB-jez nem tud valaki HD youtube alkalmazást? Amit XDA-ról leszedtem az csak HQ-t tud, pedig HD-t is kéne
-
Vasinger!
nagyúr
Ma amikor rácsatlakoztattam a mobilt a gépre, hogy rárakjam a HB romot, erre lettem figyelmes:
Találkozott már valaki ilyennel?
Mi a teendő. Megnyitni megtudom, de másolni rá nem.
Kiderült, hogy szépen megtelt a belső SD ez volt a probléma.
Valszeg a CWM backup miatt.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Nincs az az Isten, hogy én azt megcsináljam....nincs időm, kedvem, se erőm se.
Megpróbálok egy HB-t csak szükséges appokkal és kész.
HB-n megy ugye a TiBa mentése amit hozok CM-ről, igaz?
Az normális, hogy a legújabb HB 15.11.2012 dátummal van kint? ( V ) azt írtad, hogy weekly kiadás, mint nightly.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Tamás88 #16929 üzenetére
Speciel stabil CM9 és CM10-ről jövök. Stable CM10 finoman szólva sem volt stabil, erre javasoltátok, hogy tegyem fel az akkori legújabb Nightly-t. Hát ez nem nagyon oldott meg sok mindent...
CM9 stable-n nem volt fagyás, csak nagyon ritkán, ott valami más apróbb bug volt, de azt lehet, hogy kijavították a legutolsó CM9 Nightly-ban. CM10-re igazából a gyorsaság és a CM9 apró hibái miatt váltottam, de sajna ez nem nagyon jött össze...
( V ):
Hardverileg egy szavam nincs rá. Nekem elég a RAM és a proci is, nem érdekel, ha néha-néha beszaggat a teló, azzal nincs bajom, nálam csak az instabilitással van a probléma.
Mit gondolsz, próbáljak meg egy utolsó próbának egy HB-t? Abból is melyiket?
Tonyk:
Egy próbát lehet, hogy megér a dolog, csak nem sok kedvem van hozzá. Köszi!
-
Vasinger!
nagyúr
Nem a HVCS miatt, hanem nekem a CM10 és a fölötti Androidok jobban tetszenek mind külsőleg, mind belsőleg, a funkcióik miatt, ami nem található meg GB-ben.
Miféle User Error lehet? Nincs fent crackelt szoftver, csak a legszükségesebb appok vannak fent(FB, Gmail, DB, TiBa, PowerAMP), meg néhány játék.
Tehát semmi olyat nem csinálok a telefonnal, amit más ne csinálna...használom.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #16923 üzenetére
A kevés ram nem magyarázat a lassulásokra, fagyásra és az instabilitásra. Egy jó OS meg tudja oldani ezt, bezárja ami nem kell, és helyet hagy annak aminek kell.
SGS-ről nem válthatok nagyon másra az almán kívül, mivel fontos a zenehallgatás számomra menetközben, ezért egy olyan mobilt kerestem ami jó hangminőséget biztosít. Ebben meg az SGS meg ugye ott van a TOP3-ban.
Tehát csak 3GS, 4 vagy 4S lehetne az utódja, bármennyire is anti epöl párti vagyok....
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki árulja már el, hogy az oké, hogy a főzött romok nem valami jók finoman szóval, de pl. egy gyári 4.2 is tud fagyni, lassulni és hasonló?
Tehát ha vennék egy SGS 3-at vagy egy Nexus 4-et, akkor ott is jelentkeznének ez a bajok?
Egyedül az Apple tudott normális OS-t írni mobilra?
Nem flame wart szeretnék kiindíatani, csak értetlenül állok most a helyzettel szemben és nem tudom mi legyen.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #16918 üzenetére
Ami azt illeti ICS alá nem akarok menni. Amennyiben nincs rá más mód, akkor inkább elválnak útjaink.... :\
Szerk.: Speciel a mostani ROM-mal eléggé jó a GPS is. Oké, nem a legpontosabb, de bőven használható darab.
-
Vasinger!
nagyúr
Kérem valaki mentsen meg attól, hogy pár apróság miatt költsek rengeteg pénzt Alma mobilra....
Ez a mobil teljesen tökéletes lenne számomra, de a mostani szoftver közel sem az, egyáltalán nem nevezhető stabilnak.
Ezzel az a bajom, hogy sokszor lefagy, csak a HR segít rajta, néha elmegy a hang a hangszóróból, ahol hallanám a másik felet, ami hihetetlenül idegesítő, csak az újraindítás segít.
Én ezzel nem tudok együtt élni, mert általában pont olyan helyzetekben hagy cserbe, amikor NAGYON fontos lenne.
Érdemes lenne frissíteni a szoftvert, vagy valami más javaslat?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
ZoliM@ster #15846 üzenetére
Köszi a választ.
Engem speciel nem zavar cseppet sem a beégés, csak a keretről egy helyen lejött a festék.
Ha eladom akkor tökéletes állapotban akarom.
-
Vasinger!
nagyúr
Ha a kijelző egy nagyon kicsit be van égve azzal le lehet gariztatni a telót?
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget, így már teljesen tiszta minden!
-
Vasinger!
nagyúr
Akkor ezek szerint még távol van a 10.1 Stable... Bár ha jól tudom, akkora újításokat nem fog hozni mint a 4/4.1, igaz?
Igazából nem nagyon értek valamit, amiért hálás lennék, ha elmagyaráznál nekem.
Kijött a Stable nevezetű CM10-es rom. Utána jött még rengeteg nightly. Most akkor ez pontosan mitől is van? Nem volt olyan stabil a Stable és ezért foltozták?
Lesz még több CM10 nightly vagy befejezték? (10.1 nightly-ból következtetve)A frissítést CM10 stable-ról legújabb Nightly-ra hogy lehet megcsinálni a legegyszerűbben?
Addig tiszta, hogy felrakom SD-re a nightly romot, de mit kell előtte törölni állítani?
Gondolom a kernel ugyanaz marad, de azt majd úgy is felrakja magának.
Gondolom érdemes TiBa backupot csinálni előtte, igaz? -
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Egy gyors betekintésre jöttem, hogy mi a helyzet a 4.2-es portolással? Várható stabil CM10.1/11? (vagy hogy fogják hívni) Ha igen, mikor?
Azért kérdem, mert a mostani CM10 stable nem nyerte el annyira a tetszésem mert eléggé szaggat és néha fc-zik is pár app, persze nem fogok eret vágni, de azért zavar.
Hátha ezt javítják a későbbi romokban.Továbbá fog e csöppenni-csurrani még valami 4.2 után SGS-re főzve, vagy ez a végállomás?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Remus389 #12823 üzenetére
Épp ezért van nekem is egy külön ébresztőórám, csak azt van, hogy lusta vagyok beállítani, mert minden nap máskor kelek.
De lehet beruházok valami intelligens ébresztőórára, amit jobban lehet programozni, mint ezt.
Kapanyél:
Nekem a Jun 15-ös van fent és nincs vele baj. Ha ennél újabbat raksz fel akkor nem kell félni szerintem.
Más:
Még valami szembejutott, hogy milyen bajom vna CM10 alatt. Néha automatikusan átállítja a fényerőt, elhalványítja stb. pedig nincs sehol se bekapcsolva ez elvileg. Program sincs felrakva, ami szabályozná.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem arra értettem. Hanem arra, hogy azt mondták nekem, hogy vegyek egy ébresztőórát. Arra reagáltam, hogy nehogy már venni kelljen egyet, amikor egy őskor telefon is gond nélkül tudta ezt a funkciót.
Engem csak az idegesít, hogy könnyen el lehet állítani, látatlanba az ébresztés hangerejét.
Mi az a CMC? Az a beépített RGB kalibrálója?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
kali8n #12806 üzenetére
Az van, csak kicsit nehézkes a beállítása. De lehet, hogy az lesz, de ha már itt ez a telefon, akkor.....A Nokia 3310 is tudta már ezt és azt ma 1 Ft-ért veszik, nem 40k-ért.
Tamás88:
és Eclips21 Néha jól jön ha az összes hangot tudom állítani, de azt pont nem kéne. Bár nem nagyon értem melyik csúszka mit állít. Valaki elmagyarázná?
CM9-en nem volt ilyen zöldüléses dolog, sohasem
Próbáld ki úgy az értesítősáv lehúzását, hogy csak kicsit húzod le. Egyből látni fogod, hogy miről beszélek Lehúzod az 1/3-ig, aztán 1 mp mire odamegy. Ha teljesen húzod, akkor nincs baj.
-
Vasinger!
nagyúr
Kiakaszt ez a sz@r CM10.
Először is. Meg lehet azt oldni, hogy az az ébresztőóra hangerejét ne lehessen módosítani szinte sehogy, csak külön ha én akarom? Tehát ha hangprofilok között váltogatok, vagy a hangerőszabályzásnál ne is jöjjön elő az a csúszka.
Ma sikeresen elaludtam, valószínűleg ez miatt és ez rohadt idegesítő volt, mert fontos lett volna felkelnem...A másik. Mikor a feloldom a kijelzőt, akkor egy mp.-re torzulnak a színek, azt hiszem mintha az alap rommal lett volna ilyen hiba, az első hsz.-ben olvastam. Ezt nem lehet valahogy orvosolni?
Továbbá az értesítősáv is szaggatva jön le, amit azért nem várna el az ember, CM9-en nem voltak ilyen bajok.
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet egyszer még visszarakom, egy 4.2-es társát az Elite-nek talán, ha nagyon jóra sikerülne, de az nem közeljövőben lesz, így is rengeteg időt elvett ez a projekt, egy jó ideig most ennek bírnia kéne.
Tényleg jó ROM lenne, csak kicsit sokat kell vele szöszölni. Cm10-et felraktam azt csókolom.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát random volt ami pl. fc-zet. Én is csak néztem, pedig ez a rom felrakása után pár mp-cel volt csak, szóval fura.
Meg nem nagyon tetszett, hogy fel kellett tenni hozzá minden szart pl.: camera fix, meg a mobilnettel is szenvedett, külön launcher felrakása, ilyenek....
Elvileg ez a V4 egy RC még csak, szóval nem teljesen végleges, lehet ez miatt.
Persze ezektől függetlenül atomgyors volt. Kb. mintha egy 4 magos telót nyomogattam volna.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos jelentem, hogy Elite V4-ről CM10-re váltottam.
Nem bántam meg, sokkal stabilabbnak tűnik, eddig minden funkciója megy szerencsére és fc-zni se fc-zet semmilyen alkalmazás. Továbbá launchert se kellett ehhez feltenni.
Talán valamivel lassabb mint az Elite, de hát ez engem a legkévésbé sem érdekel.
Remélem ez a ROM kibírja addig, amíg nem veszek új telót HR nélkül, kb fél-1 évig
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
blakey #12492 üzenetére
Teljesen más miatt tette tönkre annó a hangszórókat. A régebbi verziókban volt egy olyan mód ami több feszültséget adott a hangszóra, mint kellett volna. Én nekem is így halt be tőle és a rendes hangszórót nem is hallgattam, csak fülhallgatón... 1 mp alatt tönkre vágta, hangerőtől függetlenül.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
jjeahh #12459 üzenetére
Hát, elvileg a CM9 is stabil volt, de ott mégsem ment...Persze ott nem sima kernellel volt fent ez tény, de akkor is.
Egyébként minden oké a mobillal? Nem állnak le alkalmazások? Nem akad? Nem zabálja akksit?
Köszi!
De attól még akinek CM10 stabilja leírhatja, hogy tud e mobilnetet osztani, mert ez fontos lenne.
-
Vasinger!
nagyúr
Valaki akinek CM10 stable van fent, az lenne olyan kedves és megnézné, hogy megy e a mobilnet megosztás?
Meg a másik, hogy Bluetooth-on keresztül tud e fileokat küldeni/fogadni gépével?
Nagyon hálás lennék neki, nagyon sokat segítene nekem.
Ugyanis ezzel a rommal ami most van fent ez a 2 bajom van, de ez már CM9 alatt is megvolt, viszont ha CM10 alatt se megy, akkor marad fent az Elite V4, ami sajna nem nagyon nyerte el tetszésemet.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #12398 üzenetére
Kérdés törölve, most megjavult, lehet a net volt rossz itthon.
Minden esetre hétfőn suliban megnézem, mert ott 100/100-as wifi van, ha valahol, akkor ott ki fogja mutatni, hogy van e bibi vagy sincs.
Más:
Governor-t érdemes beállítani? Ha igen milyet? Ettől lehet instabil a rendszer?
-
Vasinger!
nagyúr
Olvastam az aláírásodban, hogy JVO modemmel használod a ROM-od. Van ennek valami oka? Nekem mintha kicsit gyengébben fogná ezzel a rommal a Wifi jelet. Lehetséges, hogy modemet kéne cserélnem nekem is? Ha igen, azt hogy kell?
blakey: Most egyelőre marad ez fent, ha nem nagyon tudok kibékülni vele akkor váltok, de most egyelőre minden oké.
-
Vasinger!
nagyúr
Hát nem tudom, annyira nem jött be ez a Elite v4.
Random FC-zik pár alkalmazás, pedig még szűz a rendszer.
Esetleg próbáljam ki a CM10-et? Ott a témázhatósággal se lenne baj ugye? Sebessgében nem baj ha kicsit lassabb, de van ilyen stabil, ugye?
Ha a CM10-et akarom rárakni akkor csak egyszerűen zip-ből rakjam fel azt is, nem kell hozzá semmilyen kernel csere külön meg ilyenek?
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #12370 üzenetére
Elite v4 felrakva, saját Sema kernellel. Nagyon hasít.
Szerintem ez a kernel lesz fent addig, míg nem vátlok egy másik telóra, tehát legalább fél évig. Remélem nem nagyon kell újraindítanom ez idő alatt
További véleményt írok majd később.
Más:
Még mielőtt tönkretenném megint a hangszórót. SpiritFM UL-et backupoltam TiBa-val, nem a legújabb volt fent, de már az volt fent ami működött CM9 alatt és nem vágta haza a hangszórót.Ha ide felteszem működni fog vele?
-
Vasinger!
nagyúr
S.O.S.
Ezt írta ki a mobilom ROM cserénél:
This rom uses an incompitible partition layout your \data will be wipen upon installation Run this update.zip again to confirm install
Ezt tenném fel: [JZO54K]_android_4.1.2_v4_oficial_stock_rom.zip-signed.zip
Ez a v4 eilite.
Most mit tegyek? Ha hagyom hogy tovább csinálja újraparticionálja a mobilt. Ha úgy adódna, hogy vissza kéne rakni a CM9-et akkor vissza lehetne állítani a régi partíció kiosztást?
Segítsetek pls.
-
Vasinger!
nagyúr
Az a baj, hogy itt fórumon általában csak arról írtok, hogyha valami baj van. Arról ritkán, ha valami flottul megy, kivéve, ha rá nem kérdez valaki.
Erről az Elite romról tudnál dobni egy linket? Google nem talál rá semmi értelmeset.
( V ) és Tamás88!
Egy kérdés:
Van TiBa backuppom CM9-en alkalmazásokról adat+program. Ha felrakom a CM10-et akkor minden alkalmazást flottul vissza tudok majd állítani adtokkal együtt?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
blakey #12320 üzenetére
Ez a SlimBean és az Elite mi fán terem? Ezt is a CM készíti?
Az, hogy AOKP alapokra épül az miben jelentkezik még azon kívül hogy smooth és kevésbé tud magyarul? És ez a kevésbé magyar mit jelent?
Melyik a legstabilabb 4.1-es rom SGS-re? Az, hogy mennyire smooth meg meg szép az nem érdekel, a lényeg hogy stabil legyen és ne zabáljon sok ramot.
-
Vasinger!
nagyúr
Üdv.!
Láttam, hogy kijött a napokban a CM10 stabil verziója, de visszaolvasgatva mégsem olyan stabil az a stabil.
Mi a véleményetek? Várjak még a felrakásával, amíg kiadnak hozzá valami patchet vagy már most is használható?
Most egy CM9 Stable van fent Sema kernellel, ez úgy üzemel, hogy minden nap nyúzom és kb. havonta indítom újra, mert beakad valami alkalmazás, vagy hasonló, tehát a CM10-től is legalább ilyen stabil működést várnék.
Ki mit mond?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudok megosztani 1 képet sem facebookon? Mikor feltöltöm 100%-nál hibát jelez.
-
Vasinger!
nagyúr
Mobilnet megosztásában kérnék segítséget.
Ma már írtam evvel kapcsolatban, de nem sikerült megoldani még.
Tehát CM9 stable, Kernel: Semaphore.
Wifin való megosztás nem működik, rámegyek a pipára, tölt egy kicsit, majd üres marad a pipa.
A BT-n való megosztásnál meg valamiért nincs kapcsolat. Tehát rácsatlakozik a gép, de sárga felkiáltójel látható lent a hálózati kapcsolatnál, tehát kapcsolat van, de internet nincs.
Tudnátok segíteni?
-
Vasinger!
nagyúr
Miért nem tudom megosztani a mobilnetem? /CM9 stable, sema kernel/. Mikor bekapcsolom a wifi hotspotot akkor pár mp lva ki is kapcsol magától. Valaki?
-
Vasinger!
nagyúr
Nos igazatok van, egy pót akksi tényleg jobb választás lehetne, csak az egy dolog, hogy azt kicseréli az ember és kész, de ugye azt mindig fel is kell tölteni.
Állásban milyen gyorsan merül le egy ilyen akksi?
ps.:
A Samsung meg b&szódjon meg, hogy ha le akarom formázni az SD kártyát leformázza a belső SD-t is nem csak a külsőt.
-
Vasinger!
nagyúr
Nos igen, csak a plusz egy akksi az eléggé kényelmetlen, mert ahhoz ki-be kell kapcsolni a telót, meg hordozni kell stb.
Szerintetek egy ilyen milyen megoldás lenne?
Ilyen aksijaim vannak itthon, ez tök jó lenne, ha napközben látnám, hogy lemerülőben van a teló, csak rádugom és már tölti is.
Csak kérdés, hogy mennyi áramot tud ez leadni.
Valaki?
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Nem az 1550-ről 1600-ra való váltás miatt gondoltam, hanem azért, mert a mostani 1 éves.
Esetleg van e rá erre progi, hogy mennyire van elhasználódva az akkuja?
Ha tegyük fel nem ez a baj, melyik az a legnagyobb akksi ami még belerakható hátlapcsere nélkül és nem túl drága?
k.soma:
Én a suliban nem engedhetem meg, hogy ne figyeljek
Pedig jó lenne, ha helyette netezhetnék. Inkább amikor utazok, akkor a mobilnet/játék és órák alatt/közben a wifi folyamatosan szinkronizál, néha várok pár fontosabb e-mailt.
-
Vasinger!
nagyúr
Az a helyzet, hogy kevésnek bizonyul a készenléti ideje a mobilomnak, alig bír ki egy napot intenzív használat mellett.
CM9 stable ROM van fent Sema kernellel, nincs UV/UC, de gondolom ez olyan sokat nem is hozna főleg IDLE. ROM-ot és kernelt nem akarok cserélni, mert ezzel nincs bajom, azon kívül, hogy gyorsan merül bár ez nem biztos, hogy a kernel miatt van.
Továbbá az akksi több mint 1 éves. Ha esetleg vennék egy eredeti 1600-as akksit ami az SGS plus-ban van, azzal látványos előrelépés lenne tapasztalható?
Mit javasoltok?
-
Vasinger!
nagyúr
Ma lefrissítettem a Dolphin Beta böngészőmet, de azóta nem akar elindulni. Ha el akarom indítani, akkor csak egy fehér képernyő jelenik meg, majd kilép.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
lsebestyen #6137 üzenetére
Tapasztalat, vagy ezt csak úgy mondod?
Komolyan érdekelne egy ilyen akksi, ha valóban tudja azt amit ráírnak.
Valaki aki vesz ilyet igazán írhatna róla véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest