- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
válasz
Vasinger! #17925 üzenetére
Idézek tőled, hátha rájössz mit írtál, bár vannak kételyeim:
"Gyári JW5 Sema kernellel miért írja ki a teló ezt, ha bekapcsolom a mobilnetet:
"Az adatkapcsolatért a szolgáltató további költségeket számíthat fel" "Nincs több kérdésem...
Azt meg le sem írom, hogy APN ...
-
lsebestyen
addikt
-
-
fo_di
őstag
válasz
Vasinger! #17038 üzenetére
a cikk elején van már az alábbi:
Update (2012-01-20): úgy tűnik, sajnos a Samsung időközben változtatott a checkfus szerverek elérhetőségén, amit nem tud kezelni a program, ezért újonnan nem lehet letölteni checkfusról, viszont ha megvan a gyári rom korábban letöltve, a leírás további részeivel fel lehet raknisajnos ez van, ha eddig nem töltötted le, akkor nem tudod a checkfusról, a többi része attól használható, ha esetleg letöltötted már a romot (ha kell, pannonossal tudok szolgálni, az megvan)
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #16992 üzenetére
Ha esetleg ezt szedted le YouTube 4.2.16 (v2b), 720p HD (over WiFi & 3G) akkor a menü / Advanced settings–ben találod a HD beállítást!
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #16931 üzenetére
HB is Nightly (bár jelenleg inkább Weekly
) uh az aktuális frisset célszerű feltenni! Persze egy Devil kernel finomhangolás még élvezetesebbé teheti a használatot!
más:
To whom it may concern:
(#16932) Tonyk
"újrapakolgatni mindent TitaniumBackup nélkül!"
meg egy 6 napos eső...! -
Tonyk
veterán
válasz
Vasinger! #16928 üzenetére
Egy kollégámnál volt olyan, hogy egy benga SD kártya szopatta szanaszét (rendszeres fagyás). Kicserélte, nem volt vele gond utána.
Szerk:
Azt azért érdemes lenne kipróbálni, hogy egy full újratelepítés, belső sd formázással, hogy olyan szűz legyen mint egy meg nem született kislány. Szépen újrapakolgatni mindent TitaniumBackup nélkül!!!!!!!
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #16922 üzenetére
"Egyedül az Apple tudott normális OS-t írni mobilra?"
hja de milyen áron... (meg mondjuk az sem mindegy hogy az alma egy maréknyi saját hardverre optimalizálja a saját OS-ét
)
ajánlott "olvasmány"
Android Vs iOS The Truth about Apple and Google's OS
érdemes végig nézni mind az 5 videót!
amúgy nem tudom ki mit vár ettől e készüléktől, de nálam eddig gond nélkül helyt állt. mindenkinek meg lehet a véleménye, de azért a minden rom "szar" / G@ß! / szerintem enyhe felszínességre vall. kétségtelen hogy sok kiforratlan rom van de nem egy volt amit hónapokig használtam (jelenleg a HB Nightly) és tökéletesen hiba nélkül fut. nem mondom hogy nem férne el a "kütyüben" még 1-2 mega RAM meg esetleg még egy mag a CPU-ban, de számomra eddig így is megfelelt és nem érzem a késztetést hogy (jó fogyasztó módjára) lecseréljem arra ami trendi, azt ami tökéletesen helytáll jelenleg is.
-
-
Tonyk
veterán
válasz
Vasinger! #16919 üzenetére
"Ami azt illeti ICS alá nem akarok menni. Amennyiben nincs rá más mód, akkor inkább elválnak útjaink.... :\"
És mi az ami miatt GB ördögtől való? Nem leszel tőle HVCS , vagy mi a fene?
(CM10.1-el , de a CM10-el sem tapasztaltam soha egyetlen alkalommal azt amit leírtál. Bőven lehet benne user error is.)
-
lsebestyen
addikt
válasz
Vasinger! #16925 üzenetére
Pffejj, 3gs-t ne vegyél az nagyon gagyesz, iphone 4 nem rossz, bár szerintem az se nevezhető gyorsnak. 70ért meg szerintem drága, de hát ez van, annyit ér amennyiért eltudják adni, és a jelek szerint eltudják. Amúgy meg a RAM magyarázat mindenre, az h szar főzeléket csinálnak, az nem a telefon hibája. Mondom gyári romon az a baj, h kevés a RAM...1gb az már korrekt. iOS-on meg felejtsd el a multitaskingot
-
lsebestyen
addikt
válasz
Vasinger! #16922 üzenetére
Hidd el az iOS is tud belassulni, nem kell félteni
Amúgy egy s2 szintű hardverrel nincs gond, itt az 512mb ram a szűk keresztmetszet...
Amúgy nekem volt millió telefonom, az s2-re mondtam azt h na ez rendbe van, bár hangzásra sgs után fos. Azért adtam el mert kellett a pénz. Ezt elég olcsón vettem, nem is várok el tőle semmit, mert tudom, hogy a 80ezres telefonba is találnék olyat ami nem tetszik benne, szóval nekem jó ez. Ha cseszegetem akk is elmegy 1 napot, ha meg nem akkor akár 3 nap is belefér, + amoled kijelző, nekem ez a technológia tetszik a legjobban.
-
lsebestyen
addikt
-
lsebestyen
addikt
válasz
Vasinger! #16917 üzenetére
Gyári JW8, JW9 nem játszik? lagfixet be, naplózás ki, és tök fasza. Tegnap felraktam a Saurom JW9-t, de még reggel indulás előtt megviccelt azzal, h kilépve a FB appból, a TW totál meghülyült, szóval kellett egy reboot, de legalább bebootol 20mp alatt, nem úgy mint a CM romok...Bár a TW nálam egy hétnél tovább még sose maradt, ha majd nagyon felidgesít feldobom a launcher pro-t
szerk.: nekem egy bajom van a telefonnal az pedig a GPS, nagyon kula...
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Vasinger! #15851 üzenetére
Engem is ez vezérelt,barátnőmnek adtam tovább.Keret kopott volt+volt néhány karc a kijelzőn,így bár alig látható volt a status bar,és csak tesztprogrammal lehetett látni,mégis kihívtam őket.Elvitték,2 nap múlva visszahozták.Keret+képernyő+home gomb+füles csatlakozó lett cserélve
-
-
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #13976 üzenetére
a 4.2 újdonságokról itt olvashatsz pl mobilarena, hwsw, android.com
a CM7/CM9 Stable után is voltak még nightly-k nincs ezen semmi meglepő, ha van fejlesztő aki foglalkozik vele akkor addig nem fog leállni a fejlődés és olyan nincs hogy valamin ne lehetne még csiszolni, vagy újat hozzáadni, de ez persze nem vesz el az addigiak értékéből.
CM10 stabléről nightly-ra ugyanúgy lehet frissíteni mint máskor, tehát nem muszáj törölni semmit, csak szimplán install zip. persze TiBa backup-ot mindig érdemes csinálni.
ha esetleg CM10-ről váltanál 10.1-re akkor viszont majd elkél a 3-as full wipe!
szerk: ehh de szószátyár ma ez az addikt
-
Tonyk
veterán
válasz
Vasinger! #13976 üzenetére
Stable, egy a CM által stabilnak ítélt kiadás.
A nightlyk minden nap -rendszerint- megjelenő, automatikusan elkészülő, a közösség által elkészített napi módosításokat, javításokat magukban foglaló releasek. Itt meg tudod nézni mi került bele az aznapiba vagy az azt megelőzőkbe: http://changelog.bbqdroid.org/#galaxysmtd/cm10/nextStable-ról frissítés nightly-ra. Letöltöd, felmásolod a telóra, majd wipe cache oszt' hajrá. Minden megmarad.
Majd ha megvan, töltsd le a Cyandelta-t a play-ről és a napi nightlykat azzal már sokkal gyorsabban fel tudod tenni. Itt már leírtam, hogy hogyan.(#13981) eventus
Új launcher a semaphoretól?
Bár lehet a JW8<->JW8 miatt inkább. Már nem emléxem. -
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #13960 üzenetére
Egy gyors betekintésre jöttem, hogy mi a helyzet a 4.2-es portolással? Várható stabil CM10.1/11? (vagy hogy fogják hívni) Ha igen, mikor?
4.2 ports: XDA
a CM10.1 épp ma érte meg a hivatalos Nightly lépcsőt, stable majd egyszer
nálam a CM10 Nightly hiba nélkül megy - semmi gondom vele. esetleg frissíts te is.
Továbbá fog e csöppenni-csurrani még valami 4.2 után SGS-re főzve, vagy ez a végállomás?
előbb a jövő heti lottó számokat találjuk ki!de viccet félretéve - nagy valószínűséggel igen, de persze sose lehet tudni... majd idővel elválik!
(#13970) Strauss
töltsd fel maxra majd ezzel az appal töröld a statsot: Battery Calibration -
válasz
Vasinger! #12818 üzenetére
Kicsit OFF, de ha mar PowerAMP-nal tartunk, jelenleg 1100 Ft helyett ~550 Ft Google Play-en a Full Version Unlocker.
Elvileg csak USA-ban lenne ennyi Black Friday miatt - bosszankodtam is. De kb. de'l o'ta EU-ban is ennyi valamiert.
U.i.: Me'g Quick Office Pro is megeri.
-
Karee11
tag
válasz
Vasinger! #12818 üzenetére
Régebben Winampot használtam, de túl sokat tartotta ébren a semmiért a telefont... ez az Apollo ami a google play-en van nekem tökéletes amire kell. Albumokat kezel, lejátszási listákat, flac formátumot is megeszi
És a google play-es verzió szebb is és nem FC-zik.
Ki fogom próbálni ezt a powerampot, bár nem tudom mivel tudhat többet mint hogy zenét lejátsszon -
Remus389
veterán
válasz
Vasinger! #12820 üzenetére
pedig érdemes egy ebresztoorat is venni, kb 1000 Ft
de az tuti
mi van akkor ha elkesel a munkahelyedrol mert elalszol, megéri?
egy Galaxy s pedig nem megbízható ebresztoora szvsz, jártam úgy hogy ezért vagy azért de nem ébredtem fel rá (elfelejtettem toltore dugni, lemerült, le volt halkitva, mittomén lefagyott, túl enyhe, lágy volt az ebresztohang )
-
porse
őstag
-
kali8n
aktív tag
válasz
Vasinger! #12809 üzenetére
a zöldülés elvileg a voodoo color-al van összefüggésben. Próbáld ki ( V ) kolléga tanácsát. Itt a link.
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #12535 üzenetére
hát lehet hogy kicsit noszogatni kell, de sztem megéri, bár nekem fel sem tűnik már a "vesződés" mert úgyis minden ROM-nál eljátszom a szokásos belakásomat (appcsere / istall / gyomlálás stb.) uh ez az 1-2 plusz állítás már fel se tűnik
(#12534) Viktor89
a kamera és a galéria a JB alatt már 1-nek számít (galery apk) és a v4-en meg ugye a "leaked" 4.2-es kamera/galéria app van ami nem csoda h buggos -
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #12532 üzenetére
nálam csak a kamera FC-zett, de azt amúgy is a Camera JB+ ill FV-5 párossal szoktam kiiktatni uh ment is rögtön a kukába, a launchert is szinte mindig gondolkodás nélkül cserélem Nova-ra (nem egy nagy manőver TiBa-val), utána már csak egy 240 DPI fix és kész is volt - azóta semmi gond nincs vele minden működik és atom gyors / stabil , csak kernel csere végett kellett újraindítanom!
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #12398 üzenetére
Kérdés törölve, most megjavult, lehet a net volt rossz itthon.
Minden esetre hétfőn suliban megnézem, mert ott 100/100-as wifi van, ha valahol, akkor ott ki fogja mutatni, hogy van e bibi vagy sincs.
Más:
Governor-t érdemes beállítani? Ha igen milyet? Ettől lehet instabil a rendszer?
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #12394 üzenetére
JVO - semmi konkrét (még akkor került fel amikor a 3g drain-t teszteltem) - klasszikus favorit, de szerintem ugyanolyan jól teljesít mint a többi.
a Wi-fi a kernel része, modem cserével nem fogsz tudni változtatni rajta. modem csere baromi egyszerű - simán install zip cwm alól, nem kell wipe-olni semmit!
-
blakey
titán
válasz
Vasinger! #12371 üzenetére
Valóban hasít, de pl. engem zavart, hogy nem tudom témázni, igaz slim után kipróbáltam kiváncsiságból, aztán vissza a slim-et. Valahogy "user friendly", a kamera is jobb szerintem a slim alatt, egy picit lassabb a rendszer, de nekem arra jó amire kell. Elvileg igen, melyik van neked? nekem valami júliusi, ha nem tévedek.
(#12373) ESP
KeepScreen
Hátha itt azt is be tudod állítani. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Vasinger! #12370 üzenetére
Elite v4 felrakva, saját Sema kernellel. Nagyon hasít.
Szerintem ez a kernel lesz fent addig, míg nem vátlok egy másik telóra, tehát legalább fél évig. Remélem nem nagyon kell újraindítanom ez idő alatt
További véleményt írok majd később.
Más:
Még mielőtt tönkretenném megint a hangszórót. SpiritFM UL-et backupoltam TiBa-val, nem a legújabb volt fent, de már az volt fent ami működött CM9 alatt és nem vágta haza a hangszórót.Ha ide felteszem működni fog vele?
-
bubu333
tag
válasz
Vasinger! #12328 üzenetére
Én állítottam vissza CM9 mentést CM10-re tegnap. A rendszerbeállításokat én a helyedben nem tenném vissza csak app+adatait. Először a rendszer adatait is visszaállítottam és a Médiatároló progi 1 percenként összefosta magát utána. Ha az appokat felhúzod az ikonokat már gyorsan ki tudod rakni meg a rendszert beállítani. De megpróbálhatod és ha nem jársz úgy mint én akkor nem kell előről kezdeni a telepítést.
Más.
Felraktam a CM10-et. Alap kernellel kicsit többet akadt mint a CM9 semával de a GPS tök jó volt. Most felraktam reggel a sema 2.5-öt és tök jó gyors a teló pláne hogy felhúztam 1130mHz-re, de a GPS nagyon nem akar jelet találni. Van összefüggés a GPS és a kernelek között? Tök szívás hogy egyébként tetszik a sema. Van másik kernel CM10-hez ami gyors és van live OC?
-
-
( V )
veterán
válasz
Vasinger! #12325 üzenetére
a CM a CM10-et készíti, az Elite csapat az Elite gnexus AOSP portot, míg a Slim (krarvind) pedig az AOSP SlimBean-t.
AOKP annyiban másabb hogy ugyanúgy a forrásból íródik de kicsit más összetevőkből mint a CM, az hogy kevésbé tud magyarul kb annyi hogy az általános rész magyar a többibe belecsúsznak angol részek is.
szerintem az Elite v4 nagyon stabil: 210+ óra gond mentesen, fc és lassulás nélkül - tudom ajánlani!
-
-
blakey
titán
válasz
Vasinger! #12317 üzenetére
Nincs vele semmi gond, bátran lehet használni. A SlimBean és az Elite annyiban különbőzik, hogy AOKP alapokra van helyezve, kevésbé tud magyarul, "smooth", az elite ha jól emlékszem nem témázható, előfordul ezekkel is apróbb hiba. Mindháromnak egész jó az akkuideje.
-
-
-
porse
őstag
válasz
Vasinger! #9428 üzenetére
Netfilter sema appban pipáld be, ha jól emlékszem. bt megosztára meg van ott valami helper, csak win7 felett működik... ha jól emlékszem
(#9430) blakey
Múlthéten én is kirpóbáltam majdnem mindet, nem sokáig mert hamar elvéreztek nálam... De ez a cm10 tényleg igen jó semaval, megy 3 napja, semmi lagg, akadás, ram is van bőven nem emészti fel, akku is hozza az átlagot simán.
-
-
-
kutkut
addikt
válasz
Vasinger! #8277 üzenetére
Nekem 2 gyári aksim van, köztük használatban kb. 1 év különbség van, teljesítményre viszont ugyanaz, legalábbis a különbség nem érzékelhető. Talán az 1850-es Epic 4G aksija a legnagyobb, nem tudom, az mennyire elég. Én amikor nagyon meghajtom az SGS-t, mindkét aksimat le tudom meríteni egy nap alatt, úgyhogy én a +1 aksira szavaznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest