- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
-
logarithm
őstag
-
radicspeter1
őstag
Na nem meséltem én is kicseréltem ezt a xwjw1 modemet a kb3-ra...gps végett mivel 270 km utazást terveztünk be!!
Azt kell mondjam h sokkal jobb ez a kb3!! Menetközben is 8-9 holdon fixen volt 10-20 m pontossággal!! Úgy hogy a teló a hátsó ülésen
volt!!!#3861(tresh)
Mit raktál te fel hogy legyalulta az efs mappádat?
Ha visszamásolod a mentésed aztan akksi ki be majd bekapcs nem javul meg?
Modemcsere esetleg?
Vagy vissza kell menni gb romra sajna...
Remélem sikerül megoldanod!!!! -
Ami elég stabil (csak az alap zene lejátszónál ha flac fájlt játszunk le, akkor akadozik), plusz felkerült a Devil kernel (csak sima cache/dalvik wipe és utána cmw-ben feltettem, és minden program megmaradt)(ja és köszi a linket) amivel még simább lett az egész rendszer. A tuningnál ha elszúrjuk, és benne volt, hogy a boot-tal együtt induljon el, akkor be kell hozni a recorvery módot (bekapcs+középső+felső hangerő gomb), ott kiválasztani az nstools-t és ott törölni kell az aktuális beállításokat (azt hiszem a legelső pont). Utána már tökéletes lesz.
-
logarithm
őstag
Két fő forráshely van, ott a views alatt nézd, hogy mennyien szedték le és válaszd ki a legtöbbet töltöttet
[link] vagy próbáld ki a nexus s portolt modemeket [link] ez egyéni döntés lesz, amelyik neked tetszik.(#3650) Aki21
Érdemes, sokan szeretjük.
Kf1-et kell előbb, ha azt akarod használni ok.
Ha kb3-mat akarod megnézni reboot, és kf1 után kell feltenni. -
tresh
veterán
az itt lévő keresőbe írd be
-
( V )
veterán
szvsz újítást a Nightly-kba szoktak rakni - ennek az lesz a lényege hogy az elérhető funkciók mellett a legstabilabb legyen! de hát majd meglátjuk...
color tuning:
gondolom azért mert Voodoo Color-os a Devil ami fent van neked -> Voodoo Sound appal tudod hangolni a színeket! -
-
( V )
veterán
PH 9001 topic (elég hullaszagú...)
(#3528)
vannak (XDA lista) de szvsz töredéke annak ami I9000-re van! -
Nekem 3 óra alatt 19% - igaz volt benne háromnegyed óra zenehallgatás + fél óra obenkyo...
Újabb tapasztalatok a CM9 nightyhoz:
- üzenet megnyitás után kb 2-3 mp-re leáll (nincs hibaüzenet, csak bezárja magát) - reboot után magáhoztér
- hosszas sleep után visszaállítja a hangerőt a közepes szintjére
- billentyűzetet még mindig nem tudtam rajta cserélni - most ez is sikerült, az alapértelmezettet nem állítottam át, a beviteli mód váltó meg nem indult el
- DoubleTwist (nem tudom UI vagy app hiba-e) ugyanoda teszik a lockscreen-en a widget-jét, mint ahol a wather lockscreen widget van - gyakorlatilag egymás felett vannak...#3435 ( V ) - kisötösért
915 + switch (chosen_item) {
916 + case 0:
917 + write_string_to_file(NANDROID_BACKUP_FORMAT_FILE, "dup");
918 + ui_print("Backup format set to dedupe.\n");
919 + break;
920 + case 1:
921 + write_string_to_file(NANDROID_BACKUP_FORMAT_FILE, "tar");
922 + ui_print("Backup format set to tar.\n");
923 + break; -
Kulbi
aktív tag
Hali!
Második nap a Tsunával: én CM9 RC 2-ről jöttem ami nagyon tetszett. Most kezdem megszokni a Tsunát. Ami tuti biztos, hogy sokkal gyorsabb. Emiatt kezdem megszeretni
Azt olvastam, hogy ez a Nova launcher (beépített cucc a Tsunában) miatt van. Ha jól tudom a CM9 nem használ másikat, hanem a gyári és az sokat eszik. Valaki erősítsen meg?
Most a merülés este 3% volt. Ha minden jól megy ezt még figyelem, de úgy tűnik nem merül annyira mint a CM9 RC2.A Tsuna nálam nagyon stabil, egyedül az Update me szokott leállni, de csak néha próbálgatás közben. Tegnap egy pillanatra előjött az állandó google kereső, majd eltűnt. Megnéztem a beállításokban és a fekvő helyzetre volt aktiválva, de a telefon állt és egyébként se forog el a kezdőképernyő
Néhány kérdés: a benne lévő Gmail kliens nem egyezik a google play-ben lévővel nem lehet frissíteni. Mi van módosítva rajta, csak színek?
Valaki használta ill. megvette a Nova Prime launchert. Érdemes? A gesztusok milyenek, be lehet rá állítani a lock-ot, mert ez nagyon hiányzik a CM9 óta ahol betettem a status bar gombjai közé.Köszi
-
-
( V )
veterán
slimics-t használt már valaki? milyen?
persze, egyik első ICS-k között volt - teljesen jó, előnye jó sok szabad RAM, de bővebben szerintem bAtt001 vagy porse tud majd beszámolni róla
viszont a HB újabban elég "küzdelmes" számomra: ha TiBa restore-t nyomok rögtön fejre áll a rendszer és FC-zik minden, úgyhogy most marketről töltögethetek... mint a régi szép időkben...
EGYÉB:
egy röpke cikk a TsunamICS 2.5-ről (persze olasz oldal biztos elfogult)
-
assemble
addikt
Mivel az osszes ilyen ROM alapja a CM10, ami pedig alpha stadiumban van, annal nyilvan ezek sem lesznek stabilabbak... Ahhoz kepest h milyen friss cucc a CM10 elvileg viszonylag stabil, de nyilvan messze nem annyira meg, mint a 9 (ami stabil kozeli allapotban van), arra kell meg nehany honapot varni valszeg
-
( V )
veterán
ez az eredeti topicja : [link]
elvileg fel kell tenni cwm-ből és kipróbálni h működik-e pl GPS Test appal (ha mégsem akkor ezzel tudod visszaállítani az eredeti ICS-t: [link] - ennyi!
de mint mondtam, nem hiszem hogy megoldaná a dolgot, mivel hókuszpókusz nélkül is mennie kell a felsoroltak alapján ICS alatt is a GPS-nek!
-
( V )
veterán
ez elvileg cwm-es , de ha a gps.conf-ot átmásolod a zipből a /system/etc/ mappába akkor ugyanott vagy!
vagy csak simán átszerkeszted a már meglévő gps.conf file tartalmát h ilyen legyen:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org (esetek túlnyomó részében csak ezt a sort kell szerkeszteni hogy hu. - legyen)
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/
xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276 -
( V )
veterán
nessun problema
visszatérve a GPS-re, tapasztalatom szerint ICS alatt is használható a vétel és ehhez 3 dolog kell:
- jól érintkező antenna (ez ugye alap)
- egy régióra beállított gps.conf (pl ez: Hungary)
- egy frissített AGPS adatbázis (pl. GPS Test vagy GPS Status app tudja ezt)ha ezek megvannak akkor működnie kell gond nélkül!
-
( V )
veterán
nem lesz jó mert:
// amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (információ megadásával, linkelésével, bárhogyan);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában.
így különösen tiltott témák például: szoftver regisztrációjához, működ(tet)éséhez szükséges kód vagy azt kijátszó szoftver, egyéb eljárás; készülék (műholdvevő, telefon, stb.) szoftverének jog- vagy licencellenes megváltoztatása, kijátszása, ehhez szükséges eszközök adás-vétele, telefon vagy egyéb eszköz szoftverének megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívóinak adás-vétele, bundle játék/szoftver értékesítése az azt tartalmazó újság nélkül; //(PH - alapelvek)
szvsz amíg tudod szerkeszd ki...
-
CM9 jelenleg stabil, de Flac zenék lejátszásánál akadozhat a zene (szerintem a hangsáv módosító DSP alkalmazás miatt), de Winamppal már megszűnik ez a probléma is. CM10-et még nem próbáltam ki, először megvárom az RC-t illetve hozzá a véleményeket. Amúgy érdekes, hogy CM9 RC2-höz nem írtak changelogot.
-
-
( V )
veterán
próbáld meg Heimdall-al ezt a csomagot feltenni: XWJVZ_heimdall.tar.gz
-
( V )
veterán
nem jár semmivel a modemcsere, mivel csak flashelni kell wipe nélkül!
modemek:
[CM7/MIUI/ICS/CM9][06.01.12] Modems + Bootloaders(MD5)[MODEMS][CM7/MIUI/ICS]Nexus S Radios KB3, KF1, and KJ1 for Galaxy S
-
( V )
veterán
arra épül a Devil / Helly Bean is uh igen
(#2369) Vasinger!
nem eszik egyáltalán, se a rom akku listályán se a BBS nem jegyzi a listáján!de ha gondolod használhatod az ICS beépített adatforgalom mérőjét is!
(#2371) MK VII
nem lehet h véletlen más gép romját szedted le? pl i9000b vagy fascinate, vibrant stb... akkor szoktak ilyen hibák előfordulni, nálam gond nélkül feltelepült / fut (csak a szokásos bugok vannak amiket le is írnak az oldalukon)!próbáld meg egy wipe után megint feltenni!
-
Yany
addikt
Köszönöm. AnySoft Keyboard. Bele is írom a videó description-be. Amúgy brutál élmény volt először látni a Go Launchert olyan sebességgel futni, mint egy ájfón. Pedig ugyanilyen widget és ikonhalmazzal GB-n totál belassult vele a telefon. De láthatjátok, hogy nem kíméltem a homescreent, van rajta minden. Ha valaki megnézi a videót, nagyon hálás vagyok ott youtube-on minden lájkért, mégha kenyeret nem is kapok értük a boltban.
Sajnos a kamerát nem igazán tudtam így bemutatni, de nem mertem elmozdítani a kütyüt, mert éppcsak sikerült a kamerát fölé raknom azzal a gorillapoddal és féltem, hogy lelököm, ha megemelem a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest