- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
andrás47 #8295 üzenetére
névjegyekre a hivatalos leírás http://support.google.com/android/bin/answer.py?hl=en&answer=1665500
zenékre meg egy kábellel lemented az egyik gépről és utána átrakod a másikra.
Vannak mindenféle egyéb megoldások, de nagy mennyiségű adatnál ez lesz a leggyorsabb -
válasz
andrás47 #7458 üzenetére
Gondoljunk bele,h a sok száz, de inkább pár ezer (csak saccolom persze) vásárlóból hány lehet, aki nem hogy a telefon topicjáról, de még a Mobilarénáról sem hallott! Ők nyilván nem fogják "nekem tökéletesen műkődik a telefonom" jellegű hozzászólásokkal elárasztani a topicot! :-)
Persze biztosan sokan, akik hibás készüléket kaptak sem fognak ide írni, hanem egyenesen mennek a Té-be, de minimum az online ügyfélszolgálathoz!
Persze nagyon hasznos lenne egy ilyen statisztika, de ez sem a szolgáltatónak, sem a gyártónak nem érdeke, h legyen (kivéve ha csak nem kimagasló eredmény jön ki). Tömeggyártásnál, ilyen rövid tervezési, gyártási és tesztelési időknél, mint amivel most dolgoznak a gyártók (mert kénytelenek, lásd Nokia ellenpéldája és hanyatlása) egyszerűen iszonyú nehéz hibamentes készüléket gyártani! Bármelyik telefon topicjában megnézhetjük és biztosan találunk elégedetlen vásárlókat...ha meg mással nem, akkor az árcédulával lesznek azok! :-DÉn tartom magam az előző hozzászólásomban írtakhoz, a telefon megéri, ilyen áron ilyen tudású készülék jelenleg nincs a magyar piacon! :-)
-
Robbertho
aktív tag
válasz
andrás47 #7458 üzenetére
Valószínűleg, ha HTC-ről állsz át, kicsit szokni kell majd a kijelzőt. Nem az a baj vele, hogy nem érzékel, csak nem olyan jó a szűrése (pl. ha kicsit megcsúszik a kezed, már nem rábök az ikonra, hanem képernyőt vált stb.), de megszokható hamar.
A hangminőséggel nincsen probléma a legtöbb esetben, így nekem sem. Annyit észre fogsz majd venni, hogy a szokásosnál kicsit mélyebb lesz a másik fél hangja, de ez olyan dolog, hogy csak első néhány hívásnál vettem észre egyáltalán. A hangerő olyan skálán mozog, aminek az alja is sokszor már-már sok, úgyhogy hallani biztosan fogod a túloldalt.
A WiFi kb. 2 mp alatt csatlakozik és vissza is csatlakozik, ha elaludt. A max. sebességét nekem valahol 30/30 Mbit környékére sikerült belőnöm, ennél lehet többet is ki lehet majd csikarni belőle.
A böngészés sebességét egy számítógépéhez tudnám hasonlítaniFullHD youtube videó beágyazva megy, én pedig vígan görgetek jobbra-balra akadás nélkül (Skate-nek pl. egy 9gag mobil oldal is sokszor nehézséget okozott, tehát a képekkel is küszködött).
-
Samus
addikt
válasz
andrás47 #3110 üzenetére
Én például nem észleltem a hangproblémát.
T-nél 1+1 év gari (1 év teljes, és 1 év csak készülék)
Remélem soha nem tudom meg...
Rendelhető, csak meg kellett volna nézned a honlapjukon. Tessék.Egyébként Antutu 7003 pontot adott. Default, semmit sem változtatva, saját launcher, billentyűzet, sms app, Fancy és élő háttér mellett (ha számít valamit, plusz egy rakat dolog futott, mert van bőséggel memória). Szóval úgy elvertem az Xperia S-t, hogy csak porozott...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest