- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Én is csak pislogok.Ha jól emlékszem Jan-Februárban cseréltettem mert kikapcsolgatott azóta semmi baja.
A memóriakártyát szarul kezelte(eltüntek fotók, nem müködött a TapTu mert nem talált Sd-t) legyalultam a telefont és az SD-t is újraraktam a V3-at és megint hibátlan.Szerintem sokan vérszemet kaptak az ingyen csere lehetőségétől és tömegesen hordják vissza.Mindenkinek szíve joga de gyanítom a ZTE kikerűl a T- kinálatából vagy valami szankció lesz belőle.
Maradt még valaki egyáltalán akinek még van ilyen telója
noxwill: Ennyire nagy lenne a különbség a telefonok között? Nálam pl. a Dead Trigger hibátlanul megy 1200Mhz-en tehát még nem is maximumon.( a kamera mondjuk tényleg ratyi)
Keeperv85: A 4.1-et még kiadhatták volna valóban ha már a forrást nem akarják de ettől függetlenűl szeretem a készüléket.Bár ilyen támogatás miatt nem biztos, hogy maradok a márkánál.
-
callmeakos
veterán
Nálam meg pont fordítva van. Telefonálás még csak-csak, feltéve ha hallanak a másik oldalon. Engem a szoftveres bugok, a hálozat eldobálgatása, a minden várakozásomat alulmuló ratyi kamera (amit szerintem szoftveresen simán lehetne javítani), a hektikus teljesítmény ingadozás. Az, hogy egy Angry Birdsnél picit komolyabb játék sajna mád megfekteti, a random fagyások és ujraindulások, és még lehetne sorolni.
De ha minden jól megy, akkor jovőhéten le ia caerélhetem.
-
xtevo
őstag
Én is szerettem, nem kicsit... első okostelefonom volt. De telefonálásra abszolút alkalmatlan volt, nem hallottak a vonal másik végén és eldobálta a hálózatot... én örültem volna a legjobban, ha nincs semmi baja és nem kell cseréltetnem, de muszáj volt...
Te belenyúltál a jóba akkor
@mate3553
Nem tudok mást mondani, gyere át a pesti oldalra úgy látszik budán nem cserélik ki a telefonod. -
xSide
őstag
Hihetetlen ami itt megy
Két Grand X-In még mindig hibátlan, ami nálunk van... -
Mate
nagyúr
Volt már olyan amúgy akinek nem cserélték egyből, hanem bevették szervizelni és később kicserélték?
Ahogy nézegettem nem találtam ilyet. Kezdem feladni.
-
ASRMartyn
tag
Na én ma mentem vissza a szervizbe a fentebb említett elkészített videofájllal. A másik szervizeshez kerültem, nem kérte a felvételt, elhitte, sőt már volt az asztalában egy kis post-it, amire ki voltak neki írva a lehetséges cserekészülékek. Sony Xperia M-et és Samu Galaxy Ace 3-at ajánlott. Kérdeztem Nokia? Mondja van, Lumia 625, de hogy nem ajánlja android után a windows phone-t, mert hogy más, meg zártabb. Segíteni próbált, de én már döntöttem, hogy oprendszert váltok, szóval hozta nekem egyből!
Bár 820-t szerettem volna, de mivel nem volt neki felírva, nem akartam kekeckedni. Garanciáról annyit, hogy mondta, elvileg nem indulna újra, de mivel neki nem fáj, ezért állított ki nekem egy újat, szóval ez szervizestől függ. Szóval ma én is sikerrel jártam!
-
kerxy
őstag
Aki most cseréltet, az légyszi mondja, hogy a Telekom telefonos ügyfélszolgálata szerint ÚJ garanciajegyet kell kiállítani a folyamat során! Kíváncsi vagyok erre mit reagálnak, én majd visszamegyek jövő héten, mert azért mégse mindegy
-
Jano_023
őstag
Hali, na ma én is leadtam a GXI.
Tegnap a Duna Plazában voltam ott nem volt ezért mentem ma a westendbe. Ott mondtam a srácnak hogy random kikapcsol, kb. napi 2x-3x. Ő elvette és megnézte hogy tud e adni Alcatelt volt készleten és kaptam is. Korrekt volt és gyors.
A garancia sajnos nem kezdődött újra.
Az új telefon nagyon jó még nem jött ki egy hiba sem.
Köszönöm mindenkinek a segítséget és hogy itt lehettem. Én még nem tettem le a ZTE - ről. További szép estét. -
Jano_023
őstag
Hali, én is kicseréltetetm, majd bővebben leírom este, de a lényeg, hogy a Westendben a csávó elvette és cserélte is. Ennyi, megkérdezte mi a baj, mondtam hogy random kikapcsol.
És már hozta is helyette a másik telefont. ( a garanciám megy tovább nem kezdődött újra ...)
-
kristi78
csendes tag
válasz
Jano_023 #18574 üzenetére
Én is a WestEnd ben voltam. 2 nap alatt cserélték (Expressre) Azért oda számolni kell egy 2 órával legalább (és ugye csak 6 ig vannak)Ezért választottam az Expresst, mert még egyszer nem lett volna türelmem végig állni a sort.Amúgy elsőre az Idol S jobb választásnak tűnik, de már kezdem belakni (nagyon hiányzik az értesítőfény, idegesít a fizikai Home gomb, ezeket appokkal pótoltam) És hát a felbontás elég kicsi, de már megszoktam. Néha laggol kicsit, egyszer kétszer újraindult
Lehet szervíz lesz. De a WestEndbe nem megyek még egyszer nagyon rendesek, de nagyon hosszú a sor.
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18570 üzenetére
Legyen igazad
Egyelőre mindenhol falakba botlok. Franc tudja miért akar mindenki tesztelni egy köztudottan hibás telefont, ami meg még érdekesebb miért adják vissza "tartós teszt" után, mondva semmi baja.
2 dolog már szinte biztos. Se ZTE-t nem fogok venni többet, se T-mobiltól telefont.
-
keep2000
tag
Sziasztok. Nálam a Google szövegfelolvasó (text to speech) alkalmazás a november 6-i frissítés óta nem működik, a beállításoknál sem hallatszódik a demo szöveg, alkalmazásból sem megy. Ha leszedem a frissítést, akkor jól működik.
Használ valaki ilyet, nálatok működik-e?
Az Endomondo ezzel mondja a fülemre futás közben, hogy hol tartok, ezért érdekes a dolog. -
Zoli_71
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap cseréltem a GrandXIn-t Galaxy Express-re. Mivel sok tapasztalatot írtatok már, felkészülten mentem a Duna Plaza T-Pont-ba. Elsoroltam a mintegy 7db kifogást a készülékkel kapcsolatban. A szervizes korrekt volt, megrendelte a GXI cserét, de jelezte, hogy valószínűleg nem lesz, ezért értékegyeztetéses csere lesz, és másnap szólni fog (egyébként az Express-t ajánlotta). Így is történt, egy másik szervizeshez kerültem, aki egy kicsit szigorúbbnak tűnt és Ő is megkérdezte a gondjaimat a telefonnal kapcsolatban. Egy készülék volt raktáron, az is befoglalva (milyen célból az nem derült ki, merthogy nem valakinek a részére) ezért hosszabb volt a folyamat, de megkaptam a készüléket. Az Idol S-en is gondolkodtam egy darabig, az is jónak néz ki és már root is van hozzá. Azt gondolom jó csere az Express. Kérdeztem a jótállást, a szervizes azt mondta, ez egy új jótállási jegy az Express-hez. Ezen a jegyen meg az szerepel, hogy 12 hónap, meg még 12 a készülékhez kapott (ilyen nem volt), vagy a T oldaláról letölthető (ezt még nem kerestem) tájékoztatóban szereplő feltételek szerint.
Ha valaki szeretné root-olni, de még nem talált rá megoldást. Két félét találtam, az egyik a motochopper féle ami nálam nem működött (de másnál attól még működhet): http://howtorootmobile.com/root-samsung-galaxy-express-i8730/ . A másik ami működött a Framaroot, azon belül a Gandalf féle: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276 . Az ötletet itt találtam: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2253083&page=5 . -
Jano_023
őstag
Ha nem változott az árlista akkor a neten miért a nov.15-ös van fent? Amit kifelé publikálnak az a legfrissebb, nem ?! Én ma megyek a Westendbe mert a Duna Plázában nem volt készülék.
De én megpróbálom az SP-t elhozni, az új listát az orruk alá tolom aztán meglátjuk.
Amúgy jó az Alcatel is, de az SP-nek jobban örülnék. -
Krysz74
tag
Szép reggelt.
Tegnap kicserélték a telefonom.Most már Idol S-em van.Érdekesség képen leírom hogy az én akciós árlistámon a SP 94,990 ft.A HTC desire 500 75,990 ft LG Optimus L9 75,990 ft Nokia Lumia 820 76,990 ft
Samsung Galaxy Express 72,990 ft
mate3553 kitartás neked is cserélni fogják.Én szurkolok neked. -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Végre letelt az a pár töltés mi alatt teszteltem a GXI-t a play frissülés óta, és azt hiszem elmondhatom hogy végre optimalizálódott a helyzet, szóval annyit bír az aksim mint régen!
Ezért nálam még mindenképp marad a GXI, mert ezen kívül csak a kikapcsolgatás jött elő nekem, ami az aksi kitámasztás után meg is szűnt, szóval (kopp-kopp) most ok.
Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy tudnátok ajánlani olyan appot, amivel a play-t és a play szolgáltatások appot le lehet menteni? Külön backup appot még nem használtam a GXI-n, mivel a gyári nagyon jó, de úgy néz ki a play-t nem látja sajnos...
Bármilyen infót előre is köszi!
Más:
Bár én még nem szándékozok cserélni, de azért mindennap követem a fejleményeket itt a fórumon hogy képben legyek,
bár tartok kicsit attól hogy elfogy a fél fórum rövid időn belül...
Ne értsétek félre, nem kötekedni akarok, sőt kívánom azoknak akiknek sikerült jól cseréltetni (Alcatel Idol S, Xperia SP) hogy hosszú időn át megelégedéssel használják új telefonjukat, én is inkább más típusra cseréltetnék (mivel már nincs bontatlan új GXI) mint visszavitt GXI-re.
Szerintem is furcsa ez a dolog a T-nél, hogy a különböző üzletekben más és más a gyakorlat, én kezdek gyanakodni arra sajnos, hogy lehet sok olyan GXI-t cseréltettek vissza aminek nem jött elő semmi baja a T-nél, ezért van most a szigorítás, hogy tesztelik, ill. a szervizes előtt produkálni kell a hibát stb...
Bár bevallom nekem is volt olyan ötletem, hogy kiszedem a papírt az aksi alól és visszaviszem hogy kikapcsolgat a teló és egy Idol S, de mivel megszűnt az aksimerülés (eddig) most megtartom mindenképp, bár nem tudom, hogy a gariidő vége felé érdemes lenne-e megpróbálkoznom a cserével olyan megfontolásból, hogy utána ha valami baja lesz akkor szívás kategória, mert se csere, se szerviz...
-
xtevo
őstag
Urak! Egy élmény volt, de a GXI-s pályafutásomnak ma vége lett. Végre...
Én személy szerint a Pólusban intéztem a garit, korrektek, gyorsak, rugalmasok voltak. Ma bementem, mondtam hogy sms-t nem kaptam, de rendeltek cseretelefont, megnézte, mondta, hogy stimmel, nem jött, mit választok helyette?! Kérdeztem hogy változott-e a kisker árlista, mondta hogy nem. Így az IDOL S mellett döntöttem, a sim-microsim cserét ingyen megejtették az ügyfélszolgálaton és már itt duruzsol nálam a "kicsike".
-
szaszii
tag
válasz
jamesgesso #18563 üzenetére
Ha visszaolvasnál egy kicsit, akkor ott ki lett tárgyalva pár hsz.-ben, hogy melyik a jobb!
-
jamesgesso
újonc
na nalam es elerkezett az ido a cserere, elvileg ha holnap delig nem hivnak, hogy erkezett uj (ami 99%, h nem fog), akkor en is valaszthatok a kisker arlistarol. ami erdekelne, hogy nektek melyik telo jon be jobban? xperia sp vs. idol s ?
koszi a valaszokat elore is
-
kerxy
őstag
válasz
Jano_023 #18561 üzenetére
Igen, de pont ezt mondom, "ingyen" felajánl jó pár készüléket, ami helyettesítheti a Grand x in-t (Idol S, HTC 500). Az egy más kérdés, hogy nem lehet ráfizetni, kicsit sem logikus, de szerintem el kell fogadni...
A garancia meg még inkább vicces, mert nekem se indult újra, de telefonon azt mondták menjek vissza és kérjek egy új garanciajegyet. Szóval nemsokára szerintem kiderül mi is a helyes eljárás garancia ügyben... -
Jano_023
őstag
A sok komment nem csak a variálás miatt van szerintem:
1. Azért vettem GXI-t mert az tetszett és mert erre volt pénzem akkor épp.
2. Most ha a szolgáltató nem tud adni egy másikat akkor már hagy válasszam én ki, hogy mit szeretnék helyette. Félre ne érts, NEM ingyen, de milyen hozzá állás egy szolgáltatótól az hogy nem engedi egy drágább készülék megvételét ?? Nehogy már ő mondja meg hogy milyen 5 telefonból válasszak ...
3. A harmadik nagy baj az, hogy nem egyértelműek az információk, van akinek 2 év garancia van akinek csak a megmaradt, van akinek kisker listát mutatnak van akinek semmit csak azt mondják ez van azt kész.Egy ekkora szolgáltatótol sokkal precízebb és profibb eljárást várna el az ember.
Valamint az hogy kicserélik a hibás készüléket azért meg szerintem nem a felhasználónak kell hálásnak lennie, ez jár neki, Ugyan úgy ahogy a szolgáltatónak meg a havidíj.
Csak itthon néha fordítva ülnek az emberek a lovon szerintem ... a szolgáltató van értem és nem fordítva.
Hangsúlyozo ez az én véleményem ... -
kerxy
őstag
Nem nagyon értem az itt hozzászólókat... 106.144 Ft a kisker árlista szerint amíg lehet választani. Grand X In helyett az Idol S sokkal jobb, akinek ez nem elég, az nem tudom mit vár, miért vette meg anno a Grand X-et?
-
Coolmat
őstag
Most jöttem meg MoM parkból. Annyit sikerült elérnem, hogy nem tesztelik (van kijelzőhibám is, azt egyből látta a szervizes hogy nem kóser), rendelt cserekészüléket, kb. 1 hetet jósolt mire megérkezik. Már annak is örülnék, ha végre egy tényleg hibátlan GXI-t kapnék, de azért még reménykedem hogy Idol S vagy Xperia SP lesz helyette
-
szaszii
tag
válasz
Krysz74 #18554 üzenetére
Szerintem többféle ilyen árlista van, mert nekem is 76-77 körül írták ki a telefon árát és ez alapján néztek telefonokat, de ott volt az Idol S, az Express meg az összes többi is, amik szerepelnek akkor is, ha 106 ezer körül írják ki a telefon árát, szóval emiatt nem kell aggódni.
-
heidricha
őstag
Na, így nem jártam még korábban...
A telefon ébren van napok óta, és egyetlen tool sem mutatja ki, hogy mitől. Mármint amit próbáltam, úgy mint:
akksi állapot, ami azért ilyen esetben el szokta trafálni, hogy mi hajtja,
wakelockdetector, ami még inkább, illetve
systempanelapp, amin meg meg lehet látni, ha valami ott van, ami nem szokottNa most semmi. Persze reboot lesz, csak pihenésképpen írom ezt most.
-
Krysz74
tag
A belinkelt árlista szerint a Nokia lumia 820 (111 414 Ft) és a Samsung Galaxy Express (124 271 Ft) is több mégis hozhattam volna. Miközben az SP (107 129 Ft) na délután erre kíváncsi leszek
-
-
Jano_023
őstag
Ez a kisker árlista. Nov.15-től érvényes.
Azért gondolom hogy elhozható az SP is mert az Alcatel Idol S 104.271 ft a Sony SP 107.129 Ft. Valaki pedig régebben irta, hogy valami 104.000ft körül számítják meg a ZTE GXI-t. Ha ez így van akkor jogos a dolog.Szerkeztve:
Ha felajánlották az L9-et az meg még az SP-nél is drágább. Szóval akkor nem értem ...
-
Krysz74
tag
Már nem vagyok képben az árlistákkal kapcsolatban. Az akciós és nem akciós. Az akciós szerint a ZTE-t cserélhetném sz Alcatel Idol S, Samsung Express, Lg L9, Nokia Lumia 820, HTC Desire 500, Sony Xperia SP-reA másik szerint meg nem. Tegnap, amikor bent voltam a Tré-nél most az SP kívül a felsoroltakat elhozhattam volna (Ha lett volna) vagy én vagyok a b. F. Vagy vak vagyok, egészen más de nekem nem rémlik hogy az SP is belefért volna.
Mindegy ma úgy is megyek, vissza majd meg nézem. -
Mate
nagyúr
Számomra azért fura ez a tesztelgetős dolog, mert 3x cseréltem már és egyből adták mindig a másikat. Nem teszteltek semmit, bevette, nézelődött a telefonon valamit 1,5 percig, pötyögött majd hozott egy bontatlant.
Most meg ez az állandó tesztelgetés. Nagyon remélem, hogy ezúttal végére jutok a dolognak.
Bár azért is furcsa, mert mom-ban volt fórumozó aki írta, hogy egyből cserélték neki. Nekem meg tesztelik. Franc se érti ezt.
-
csill4g
csendes tag
válasz
Jano_023 #18542 üzenetére
Jano_023: Pólusban voltam.
ASRMartyn: Náluk két készüléket cseréltettem, egyiket érintő hibával, a másiknál pedig hibás volt az elfordulás érzékelő. Az első volt bajos, a második esetben viszont 2 perc alatt cserélték, mert kipróbálta és tényleg rossz volt neki is. A videós ötletre én is gondoltam annó, de nem kellett bevetnem végül. Egy próbát talán megér.
-
ASRMartyn
tag
válasz
csill4g #18541 üzenetére
Csodás..Megcsináltam a gyári visszaállítást, szívtam vele legalább egy órát, mire megcsináltam olyanra amilyen volt, pedig használtam a gyári Mentés és helyreállítás appot is. Ha holnap vagy holnapután előjön a hiba, levideózom részletesen, szerinted így van esély arra, hogy igazat adjon nekem?
-
Jano_023
őstag
válasz
csill4g #18541 üzenetére
Hol voltál helyileg?
November 15 től :
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=ZYuKUsvwJOrx4gSTiYHYCA&url=http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_arlista.pdf&cd=1&ved=0CDQQFjAA&usg=AFQjCNHWS8KKv3oiIWiNQeJkVvS6_Mw_DQ&sig2=v2Ci7Cqx3cfVO9ASHkNIDw107k
-
csill4g
csendes tag
válasz
ASRMartyn #18528 üzenetére
Ahhoz sok sikert kívánok.
Voltam én is a győriben még a nyáron, tényleg csak akkor fogják cserélni ha látja a hibát. Volt olyan hogy majdnem egy órát nyomkodtuk a telefont míg a végén egy teljesen más hiba miatt kicserélte. Ez alatt hazaküldtek egy olyan csajt, akinek az 1 napos nokia lumiája óránként újraindult, mert akkor épp ott nem csinálta.Ma végül nekem is sikerült megszabadulnom a készüléktől, Idol S lett belőle. (nem Győrben cseréltettem)
Jano_023: Ma megpróbálkoztam az SP-re való cserére, de nem jött össze. A szervizes szerint az SP ~130k és nem volt hajlandó megmondani, hogy mikori az árlistája.
-
Jano_023
őstag
Hali, ha holnap vissza viszem akkor mit kell leadni vele? Töltő? Doboz? Vagy csak a telefont?
-
golyós
addikt
-
Joccc07
addikt
de sikerült! Az volt a baj hogy egyszerre probáltam a két féle reco telepítővel!
Már megy is a gyári rendszer fel sőt már bootol is!
-
Joccc07
addikt
recovery telepítő
error device not found
waiting for deviceÖtlet valakinek?
USB hibakeresés bekapcsolva driver fent van
gép újraindítás megvolt!Számít az hogy a next v3 van fent?
Arra nem megy rá a gyári reco vagy mindegy?Kérlek valaki segítsen mert már megőrülök!
-
Joccc07
addikt
Recovery visszaállítása az függ attól,hogy B04 vagy B06-os rajta a rom?
-
madkiller
őstag
Köszönöm a sok segítséget ma búcsúzóm én is, átvándorlok az Idol S topikba.
-
ASRMartyn
tag
Ma voltam a győri szervizben, ahol egy teljesen korrekt szervizeshez kerültem, elmondtam, hogy a készülékem gyakran produkál wifi fagyást, néha nem értenek a vonal másik végén, van amikor a kijelző feloldásánál kéri a pin kódot, illetve ritka esetek egyike, hogy magától leválasztja az sd kártyát, és csomót kell szarakodni vele, míg újra felismeri. Azt mondta, hogy mindenképpen látnia kell a hibát, hogy előtte is produkálnom kell, de megrendeli a cserekészüléket, és szerdán menjek vissza a hibával, de csináljak egy gyári visszaállítást, hátha az segít. Ha nincs cserekészülék, más típus, eddig oké, de nem tudom, hogy tudnám előhozni a hibát náluk, mert néztem a Telekom wifit, kékkel csatlakozik fel rá, mármint a wifi jel kék, és én szürkéknél szoktam tapasztalni általában.
-
Csapoati
nagyúr
Na, mindenkié kidőlt? Egyedül az enyém szed Béres-cseppet?
Sőt, nemrég feltettem a 2x Battery nevezetű progit, ami kikapcsolt képernyőnél kilövi a mobilnetet is (megadott időtartamonként szinkronizál persze), ettől javult azért jócskán az üzemidőm. Mondjuk én rengeteget használom a mobilnetet, ami szívja rendesen az akksit. De lekopogom, az elég ritka wifi-fagyáson és a direkt napfényes liluláson kívül semmi hibám nincs, resetelni meg lefagyni/kikapcsolgatni sem szokott soha. Végre egyszer szerencsém volt a telefonnal ezek szerint.
-
Joccc07
addikt
Engem is elért a kikapcsolgatásos probléma!
Sajnos így csere lesz belőle!
Az érdi t-mobile üzlettel kapcsolatosan van valakinek infója? -
szaszii
tag
Holnap megyek a T-be, mert megjött az IDOL S, csak ma nem voltak nálam a telefon tartozékai.
Remélem, hogy jól döntök és nem fog cserbenhagyni az Alcatel. Kicsit félek tőle, új készülék, a supportról se lehet sokat tudni.
-
Krysz74
tag
Nah túlestem a T-ré mobilon. Úgy jellemezném a "esetet"Mintha megnyertem volna az olimpiai első helyet aranyérem nélkül.Cserélik a telefonom de se Alcatel Idol S se samsung express nincs készleten.Elhozhattam volna a LG L9-et de nekem nagyon nem tetszett(természetessen az Alcatel Idol simából volt).Holnap kapnak árút igy reménykedem és ismételt kör a Tré-nél.
-
Mate
nagyúr
válasz
Krysz74 #18518 üzenetére
A gondom az, hogy tudtommal nem sok helyen van tényleges szervize a T-nek. Egyik ilyen hely az allee, úgyhogy gondolom átküldik oda tesztelni, akik eddig se csináltak semmit. Ha így lesz, akkor felveszem a kapcsolatot ZTE hungary-val, hogy állítsanak ki egy szerviz jegyzőkönyvet, amiben elismerik, hogy rossz a készülék. Remélhetőleg azzal, már cserélik.
-
Krysz74
tag
Hmm megint csak teszt.
-
Mate
nagyúr
Momparkban már normálisabb volt a szervizes, mint allee-ban.
Bocsánatot kért és nyomtatott papírokat ingyen, nem húzta a száját amiatt, hogy lenyúlták a kollégái Allee-ban.
Viszont ő is csak bevenni tudta a telefont tesztelésre.
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Igaz hogy az ígért 4-5 napos várakozásom letelt. Mégse kaptam sms-t
Úgy gondoltam meglátogatom a T-ré mobilt kíváncsi, leszek, hogy mit fognak mondani.
Remélem nem ahhoz a szervizeshez, kerülök, aki a 4-5 napot mondta (bár amilyen szerencsém van…) -
callmeakos
veterán
No ma délelőtt bementem a Duna Plázai T-Pontba és elmeséltem mi a helyzet a telefonnal. A lényeg az hogy a pixelhibát nem javítják, ugyanis 3 hibás pixeltől cserélnek kijelzőpanelt, a mikrofonproblémát meg nem orvosolta a tag. Megfújkálta nagy nyomású fúvóval a mikrofonlukat, oszt ennyi. Kijött, mondta ha jelentkezik még ez, hozzam vigyem vissza December közepén a telefont, akkor lesz cseredarab, és akkor kicserélik. Persze hallani ugyanolyan ratyiul hallanak, mint ezelőtt...
Tudtam én hogy megunták ezt a cserélgetést -
Jano_023
őstag
Köszi a linkeket. De azért ezek elégé össze vissza vannak. A második linken pl. azt írja az Idol S-nek 2GB RAM-ja van ... pedig nem.
Az Alcatel IPS a Sony nem ennyiben jobb a csak az Idol S.A garancia levelet is tudják pótolni, mert hogy azt is ő nyomtatja ott a helyszínen ... szerintem.
A blokkom sincsen meg, hiszen minden pappírom egy helyen volt/van csak nem tudom hol.
Majd kiderül mi lesz, de csak holnap ma nem tudok bemenni. -
Mate
nagyúr
válasz
Jano_023 #18510 üzenetére
Igen, nekem is ezt mondták.
Elvileg honlapjukon szereplő információk alapján nem tudják pótolni a garanciajegyet.
Ennek ellenére telefonon azt mondták, hogy számlával igazolva kiadják a garanciapapírt újra 600-700 Ft körüli összegért. (Biztos aranyozott papírra nyomtatják)Ha viszont egyik papír sincs, akkor megint ügyintéző függő a dolog. Aki normális, rendes az megcsinálja, aki lepattintós, okoskodó az elhajt, csak ne kelljen dolgoznia.
A sony hardveresen erősebb és egy fokkal jobb a supportja. Alcatelnek picivel nagyobb a kijelzője és miután én nem láttam egyszerre a kettőt, így csak számok alapján tudom megítélni a két kijelzőt, de papíron sony-nak van egy minimálissal jobb kijelzője.
+Sony-ban van pl. NFC, ami ha jól tudom Alcatel-ben nincs.
-
Jano_023
őstag
Szia, én ma beszéltem egy ügyintéző hölgyel és ő személyes tapasztalatok alapján is azt mondta, hogy nálluk a rendszerben minden tárolva van. Én azért hívtam fel őket mert nem találok egyetlen papírt sem a GXI-hez és azt mondta nem gond, ott ők kinyomják nekem. Max annyi van, hogy a garancia jegyért kell fizetni valami 600Ft-ot, de ez sem biztos hogy kell. Én ma délután megyek kikérni a papírokat.
Más:
A Idol S és a Sony SP közötti külömbségeknlé valaki írta a kijelzőt, csak nem értem mire gondol. Ezt valaki kifejtené nekem bővebben ?! Köszi.
-
Jano_023
őstag
Srácok akkor mi van ha nem találom a garancia papírt? A 8 éves mobil stick papírja is megvan csak a GXI nincsen. A szerződésből nekik is van példányuk tehát tudják mikor vettem és a 2 évet kitudják számolni, így nem lehet új gari jegyet kérni, pótoltatni? Ilyenről hallottatok már? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged