Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
reallalesz #18198 üzenetére
Tehát eredeti számla nem kellet?
-
-
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18195 üzenetére
De mi az hogy megszivtad?? Van rá garanciád ő a szolgáltató, teljesítse amit vállalt. Ha neked meg nincsen kedved fizetni akkor bocs a szolgáltató megszivta?! Én ezt biztos nem fogom hagyni...
De ne értsd félre, örülök hogy meg vagy elégedve a készülékeddel... -
Mate
nagyúr
válasz
reallalesz #18195 üzenetére
Tőled is csak garanciapapírt kértek?
Saját neveden volt a ZTE?
Előfizetéses volt? -
reallalesz
csendes tag
válasz
gonger #18194 üzenetére
Nem mutattam be semmit. A menete az volt, hogy odamentem. Húztam sorszámot, vártam 2 órát, sorrakerültem és fogadott egy pultnál egy bunkó fickó.
Ott megkérdezte mi a baj, felsoroltam, azt mondta, hogy jegyzőkönyvbe veszi és azt mondta menjek vissza csütörtökön(azaz ma). Megtettem és az a bunkó már nem volt ott, de másik két fickó(akik kedden is) azok igen. Ők csak csodálkoztak, hogy minek küldött haza, hiszen a zte már nem gyárt és nem is küld csere készüléket, csak néhány üzletben akad még raktáron... Na és akkor elmodnta ,hogy vagy választok vagy megszívtam. Hát választottam. -
gonger
senior tag
válasz
reallalesz #18192 üzenetére
És a komolyabb bajokat (kikapcsolgatás, fagyások stb) hogy tudtad a helyszínen bemutatni?
nekem a hangminőséggel van bajom, sokszor nem értenek, vagy épp teljesen recsegős a hívás. -
reallalesz
csendes tag
Arra hivatkozott ,hogy csak arra van lehetőség, hogy vagy az eredeti cserekészüléket kapom(grand x in) vagy felsorol párat és választok. De nem értem ,hogy miért nem tudta elfogadni ,hogy rá fizetek 80 ezer forintot és kapok egy s4-t...
Érdekesnek tartom.A hibák: Napi többszöri kikapcsolás, elszíneződő képernyő kisebb nyomásra, nem reagáló vaku, zárképernyő fagyások
Tetszik ez az új express csak még azt nem értem ,hogy a 800 megából mirt van mindig 700 foglalt..
-
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18186 üzenetére
Azt nem mondták miért nem vehetsz drágább készüléket? Nekem ma azt mondták hogy az a végző megoldás de van ilyen lehetőség is.
-
gonger
senior tag
válasz
reallalesz #18186 üzenetére
Milyen hibával vitted vissza?
Elég ellentmondásos tapasztalatok vannak az értékegyeztetős csere kapcsán...
Mások azt mondják, hogy a számlán szereplő áron számolják be, vagy +-5000 Ft-os differenciáig választhatsz telefont, megint máshol pedig ráfizetéssel elhozhatsz egy komolyabb készüléket. Hogy van ez??? -
reallalesz
csendes tag
Kedden jutottam el arra a szintre, hogy elvigyem és azt mondjam, hogy elég volt. Debrecenben egy szervizbe vittem. (T)
Az emberünk felírta az adatokat még kedden, hogy mégis mi a baja, érkezik-e csere készülék. Azt mondták, hogy jöjjek vissza ma. Meg is tettem. Egy másik szervizes várt ott, azzal a mondattal ,hogy nem is érti miért küldött haza a kolléga, hiszen a ZTE már rég nem küld nekik cserét. Na de nem baj. Felírt nekem pár lehetőséget. Én személy szerint ráfizetéssel akartam egy Samsung Galaxy s4-t. Azt mondta, hogy ez sajnos nem lehetséges. Na akkor elborult az agyvizem. Erre azt mondta, hogy ajánlhat mást.. Végül is adták ezeket:
Samsung galaxy s advance, galaxy express, htc desire 300, desire 500, lg l9, xperia go
Két telefonon akadt meg a szemem. Az expressen és a desire 500-on. Végül is valami sugallat, meg a megtetszés miatt választottam az express-t Semmi ráfizetés nem kellett. De a desire-re se kellett volna.Véleményem az, hogy megérdemelte és hogy jól választottam. Bár itthon elgondolkodtam a desire 500-on, de végül beláttam ,hogy sok a visszajelzés a gyenge aksi miatt. Samsung galaxy express!! Megmentettél!!
-
kerxy
őstag
Ma a sors szerencsére összehozott egy normális szervizessel. Azt mondta, hogy neki muszáj megrendelni egy cserekészüléket, felvette az adataim, és mondta hogy egy hét múlva ha visszamegyek és addig nem jön csereteló (ha hamarabb fog akkor küldenek smst, amúgy valószínű, hogy nem fog) akkor pedig másik készülék.
Úgyhogy szerintem, akinek problémája van így intézze, elmondja mi a gond és kér egy cseretelót. -
TotO'
aktív tag
Hali, hogy tudom elérni adb-n keresztül? (Hol találok rá jó drivert? tudom google, de kidob mindenféle Zphone, meg Blades találatokat is, hiába írom, hogy grand x in)
köszönöm!
-
heidricha
őstag
válasz
Tigryss76 #18177 üzenetére
Érdekes volt... a 30.-ai frissítést kipróbáltam, szar volt. Feltettem a tabletre, ott persze jó volt, viszont este megint frissített!
Ezután tettem vissza a GXI-re, és most nem lépeget ki. Szerintem két frissítés volt tegnap. Mondjuk ettől még látnod kellene, hogy ha aznapi, de frissebb létezik. Gondolom...
-
heidricha
őstag
Mintha a tegnapi GooglePlus végre működőképes lenne!
-
madkiller
őstag
válasz
Keeperv85 #18173 üzenetére
Sajnálatos
Bár most a dv cachet 64ről 128mbre emeletem +a proci grovernort performancere állítottam (de ezt csak játék alatt mivel zabálja az aksit rendesen) és így lényegesen jobban futnak a játékok. Sőt a go launcheres teleeffektel menű is full folyamatos lett, sehol egy akadás, de hát az aksi meg merül mint állat
-
M3aN
senior tag
Adott egy gyári 4.0.4-es rendszer. A főképernyőre gyári widgettel kirakott névjegyek eltűnnek néha, és újból ki kell őket pakolni egyesével. Miért lehet ez, illetve van-e rá megoldás?
Szerk.: Olvasgatva többeteknél láttam ezt a készülékcsere dolgot. Milyen hibát tapasztaltatok, illetve minden esetben a csere a megoldás? Szó nélkül cserélik, vagy bevizsgálják, stb?
-
Jano_023
őstag
Hali, na Nyíregyházi T-mobileban voltam a telefon cseréjének eljárását kinyomozni és arra jutottam mint a többiek.
A telefont értek egyeztetésel max +5000ft eltérés megengedett 1-1ben cserélik a telefont.
Én rákérdeztem ha nem találok ebben az árkategóriában nekem tetszőt akkor drágább készüléket is választhatok, a pasi azt mondta hogy igen de ez egy végső megoldás.
Szerény véleményem szerint meg mindenki aki cserélteti olyanra cserélje amilyenre akarj. Nehogy már a bolt mondja meg milyen telefont akarok, vagy milyen telefonom legyen főleg ha hajlandó vagyok fizetni a különbséget... Nem?! -
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18167 üzenetére
Jogos. Nem vitatkozik ezzel szerintem senki. Egy ideig nekem is kikapcsolgatott, hál'istennek a gyári beállítások visszaállítása megoldotta a problémát. Ellenben a hálózat és wifi eldobálása az mindig van, utóbbira ott a regpon tudom... a rossz hangminőség viszont roppant zavaró...
-
Jano_023
őstag
Ezt már leírtam, de megint leírom. Nem hogy már egy 60k-s készüléknél ilyen piti dolgokhoz keljen nyúlni. Oldják meg.
Én ezektől borulok ki... -
Tommyka18
csendes tag
lenne 1 olyan gondom h gondol 1 et eza ...... :@ és kikapcsol magától.... 1 szer már volt ilyemn problémám és olvasgatni kezdtem majd kipróbáltam azt hogy gyári visszaállítást csinálok! működött is de kb vagy 3hét után tegnap megint elkezdte a hülyeségét megint megcsináltam a gyári vissza állítást de ebben a percebn megint kikapcsolt... :@ :@ :@ bekapcsolom és kb 10másodperc után megint kikapcsol ! kérlek titeket h valaki segitsen valami megoldást ehez a problémához mert nem szivesen dobnám ki a telot -_-
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
madkiller
őstag
Ha a zte kiadja a kernel forrását akkor lehet csinálni rá akár 4.4et? Mostanában néztem elég sok telójét kiadta, bizok abban, hogy ez is sorra kerül a jővőben.
Elvileg a 4.4nek 2.3 szerű hardver igénye van ami a megújult külsőn és funkciókon kivűl gyorsaságot és +aksi időt kecsegtet -
Canonfan
senior tag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Én még nem igazán, ha az aksiidőm visszaáll stabilan a régi szintre (3-4 nap) akkor legalább még egy évig megtartom mert nagyon szeretem a GXI-t, tudásra is elég lesz nekem még egy ideig biztosan. Biztos sokkal jobb lenne ha lenne JB és szerintem is gáz hogy nem kap semmit, bár én az ICS-el is bőven elvagyok, az is nagy előrelépés (kivéve az mtp mód, ill a mass storage mód hiánya) a GB után.
Mondjuk erre számítottam, szerintem pl a Blade és a Skate esetében is a support = volt a modderekkel és a főzött romokkal.
Bár az Alcatel Idol S-t néztem én is, hardveresen nem lenne rossz- + alapból JB, de az Alcatel nem tudom milyen szinten van minőség/megbízhatóság terén ill. a nem kivehető aksival is fenntartásaim vannak, e kettőt leszámítva nem hangzik rosszul, bár az üzemidő elég sovány a MA teszt szerint.
Bár tartok tőle ha sokan pártolnak el a GXI-től hiba vagy jobbra csere okán, akkor jövőre lehet alig leszünk itt a fórumon...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Utánaérdeklődtem telefonon (nehogy be kelljen mutatni a telefont V3-al) aksicsere ügyben a T-nél.
Első körben a városomban lévő T-partner boltot hívtam fel, ahol csak átvevő szerviz van. Elég készséges volt a hölgy, tudomása szerint aksit csak telefonnal együtt cserélnek, de ők csak átvevő szerviz (én meg előre mondtam hogy nem akarom otthagyni a telefont ha nem feltétlenül muszáj) azt javasolta, hogy hívjam fel a Győri Baross úti T-pontot, ők a szerviz ott többet tudnak mondani.
Ezt meg is tettem, pontosabban csak próbáltam mert az automatán túl nem jutottam,
így egy másik T-Partner boltot hívtam fel Győrben de ott is a szervizhez irányítottak, hogy csak személyesen lehet intézni, és telefonon a szerviz sem árulna el többet.
Szóval az aksicserét nem lépem meg így, egyrészt a telefont én oda nem adom,
másrészt blindre nem tudok felmenni Győrbe + lepucolni sem akarom a lehet semmiért a V3-at.
Amúgy most mintha valami javulóban lenne, hosszú idő óta ma tettem kb 3 nap 20 óra után töltőre a telót, (29%-al) ami teljesen korrekt, de remélem nem kiabáltam el, nem tudom ehhez lehet-e köze annak hogy a héten frissült a Play, a következő töltésnél kiderül...
Amúgy megkérdeztem a T-s csajt a csere mikéntjéről is, azt mondta, hogy a cseredarabokat nem is a T, hanem a gyártó raktárából rendelik, illetve kérdeztem hogy ráfizetés lehet-e, erre csak annyit mondott, hogy ha nincs cseredarab akkor azonos árkatban lehet más típust választani, a ráfizetés opciót nem mondta hogy lehet-e vagy nem...
-
kerxy
őstag
válasz
bartuczk #18158 üzenetére
Én pl. ma akartam cseréltetni a Duna Plázában, elég tahó volt a szervizes, mondta hogy most nem produkálja a hibát, megkérdeztem hogy itt aludjak e, hogy lássa, hogy néha újraindulgat, fagyogat, eldobja a hálózatot, erre azt reagálta, hogy rendel cserekészüléket, menjek vissza egy hét múlva... Úgyhogy megpróbálom máshol. Szerintem B06-al vidd vissza, akkor nem játsszák le veled azt a kört, hogy "ja de van már frissítés próbáljuk ki azzal"
-
bartuczk
csendes tag
Sziasztok.
Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy lecserélném a telefonomat. Unom már hogy nem jön rá frissítés, illetve hogy manuálisan sem lehet rá újabb rendszert tenni. Szeretném a segítségeteket kérni:
-Eladni nem szeretném, inkább cserélni egy másik telefonra a T-nél. Többen is beszámoltatok arról, hogy cserélni már nem cserélik, hanem felajánlják hogy egy újat vehetsz az áráért.
-Lehet-e garanciáztatni arra hivatkozva, hogy rosszul hallanak engem a telefonból, ami valós probléma,illetve hogy nem akadály-e egy feltűnő karc a kijelzőn?-B06os vagy B04-es rommal vigyem vissza?
-Ha sikerül melyik telefont válasszam maximum 20000 ft ráfizetéssel?
Köszönöm.
-
golyós
addikt
válasz
Keeperv85 #18156 üzenetére
Ez igaz,de ilyen árért elnézhető.
Más: érdekes dolog történik a telefonnal vagy memóriakártyával: tegnap letöröltem kb 100 fotót és 15 videót a telefonról. Ma fotóztam 3-at , meg is néztem a képeket.
Kikapcsoltam a telefont és vissza majd meglepődve tapasztaltam, hogy a tegnap törölt képek mind újra ott vannak a galériában viszont a ma fényképezett 3 eltűnt.
Újra töröltem őket, újraindítás és megint ott van minden
WTF? -
golyós
addikt
Ha már mindenáron cserélni akartok, A grand X árából kijön postával áfával : [link]
-
xtevo
őstag
válasz
Keeperv85 #18145 üzenetére
Állítólag "utolsó" szállítmány, és utána inkább a Nexus 5-öt promózzák majd. De tényleg best/buy, ilyenkor sajnálom, hogy GXI-m van
Árban a P6 kb. Xperia SP magaslatok, de egyik telefon se egy csúcs, előbbinek a sufni gpu miatt, utóbbi meg nem a legerősebb vas...
Aminek utánalestem, hogy az Alcatel OT Idol S, amit felajánlanak magenta gariban cserének, az még so-so elmenne, jobb kijelző 4.2.2, mondjuk a support ott is kérdés -
Jano_023
őstag
Párom is a P6-ot nézte ki, de nagyon drága és nekem sem tetszett így én is lebeszéltem.
A nexus 5 még gondolom nagyon drága lesz, lehet a 4-es is megteszi majd. Igazából egy jobb fényképező és egy kicsit jobb kijelző és a support lenne a lényeg ezért gondolkoztam nexus ban. -
kerxy
őstag
Next v3 (+root) van a telon, gari előtt egy rendszer visszaallitas elèg v gyari b06ot rakjm fel?
-
xtevo
őstag
válasz
Jano_023 #18139 üzenetére
Megmondom őszintén nekem a Huawei Ascend P6 ragadta meg a figyelmem, de egy kisebb utánaolvasás után elég sok hibába futottam bele, így elvetettem az ötletet, pedig kegyetlen szép külsőre, de belsőre igencsak sántít. A másik ami most mozgatja a fantáziám az kártyafüggetlenül egy Nexus 4 16GB, most 80k körül lehet kapni, ahhoz képest hogy anno 45k volt a GXI-m, és kb. 60k körüli aktuális telefonokra cserélik minőségi ugrás.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Keeperv85 #18142 üzenetére
Hát, igen, a szoftveres supportjuk egy rakás szar. De nekem akkor is tetszik az X2, és a mostanival is nagyon meg vagyok elégedve. Lehet, hogy JB-vel még jobb lenne, de nagy hiányérzetem nincs. Ha nem lenne az alkalmankénti wifi fagyás, akkor gyakorlatilag hibamentes lenne nálam. Sokkal jobban hozzám nőtt, mint az előde (Blade). De mire cserélek, csak lesz egy még újabb modelljük, ahol nem szúrnak el semmit és akkor kitartok mellettük. Az Intel procihoz nem ragaszkodom, de eddig bevált nekem.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Csapoati #18141 üzenetére
Sajnos ennek a modellnek nincs utóda... halva született ugyanis. Abban a pillanatban, mikor előkerült eldöntötték a sorsát, ami abból állt, hogy ha kell akkor megölik a supportot mögötte. A Grand X In 2-es nem várható nálunk idén és ha ezt az irányt követik, akkor jövő év elején sem. Azt már ne is mondjam, hogy friss Androidot arra sem kell várni, ugye?
Itt van ez a modell, ordít egy JB frissítés után, mert rengeteg potenciál van benne. Áhh... nincs az isten, hogy akár egy 4.1.1-est kihozzanak rá.
...és akkor már a HD kijelzős Blade S-t ne is mondjam, ami szoftveresen vérzik el, mert az a vas képes lenne többre is... de nem... ők ennyit akarnak tőle...
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, kicsit leült a fórum, nem csoda hiszen már 18k hozzászólás alatt gondolom mindent kibeszéltünk.
Engem AZ érdekelne ki milyen utód után sóvárog, gondolkodik, hogy a következő készülék legyen.
Érdekes az új ZTE szép nagy telefon, de az én fantáziámat az új Nexus 5 is izgatja, valamint a Lumia 925. Ti kerestelek már utódot? -
lostoldnick
csendes tag
Szeretnek elkoszonni a forumtarsaktol,mivel szeretett(utalt) telefonomtol megvaltam. Koszonom az eddigi segitsegeket, tovabbi szep estet mindenkinek !
-
gonger
senior tag
Első Grand X-emen recsegős volt a hangszóró, de nagyon. Cseréltettem és kaptam egy felújított készüléket. Ez nem recseg, nem fagy stb, de a hívott felek nálam is panaszkodnak a hangminőségre. Én akkor jól hallom a másik felet, de Ők arra panaszkodnak, hogy az én hangom szakadozós, full térerő mellett is. Olyankor ismételnem kell a mondatokat, annyira nem értenek.Szeretem a ZTE-t és nem szeretnék másik készüléket, de ez már nagyon bosszantó hiba.
Létezik olyan, hogy garanciában akár ráfizetéssel elhozok egy másik telefont? Milyen értékben számolják be a Grand X-et? -
xtevo
őstag
Egyre jobban gondolkozom azon, hogy gariztatom a telefont. Vajon rossz hangminőség elég hozzá? Ez kezdetek óta van stabilan, hogy rosszul hallanak, mintha lábasból beszélnék... Régebben volt pár wifi fagyás, de B06 óta megszűnt. Egyszer volt, hogy 1-2 napig kikapcsolgatott de megoldottam egy gyári beállítások visszaállításával, valszeg az új launcher kavart be. Szóval főbb gond nincsen vele, kivéve a hangminőséget... Talán csak meguntam?!
Ezért szívem szerint nem cserélném, hanem ráfizetnék egy másik telcsire, de ha csak cserélnék, akkor inkább megtartom.
Mit gondoltok?! -
Csapoati
nagyúr
Pult alól jöhetett.
-
motoflug
őstag
Jól látom, hogy újra kapható a T-nél?
-
tonyqa23
senior tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Zsoltesz93 #18121 üzenetére
A jobb oldalon fent találsz egy leírást. Az alapján légy szíves próbáld meg, majd ha nem ment, akkor írd le ide milyen hibaüzenettel áll meg! Köszi!
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?Már egy jó ideje próbálom feltenni a B06-ot,de sehogysem sikerül.Mindig,amikor rámegyek a letöltésre és újraindul a telefon,a robot fekszik és a hasában van egy piros felkiáltójel.Már mindent próbáltam,de sehogyse megy.Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Tigryss76 #18119 üzenetére
De mindig csak ugyanannal a játéknál fordul elő? Az összes többi jól települ. Az a lényeg hogy egy játékon belül kell telepíteni több másikat ís, ami ugyanazé a fejlesztőé, így kapok benne pénzt. De az egyik nem akar települni. De azért majd kipróbálom, köszi az ötletet.
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Dead Trigger 2 szépen hasít, ha valaki néha egy kis kikapcsolódásra vágyik!
Üdv.:
T
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Canonfan #18113 üzenetére
CWM alatt is lehet töltésvezérlést csinálni, az nem nagy gond. A bootloder amúgy is a fő kernelt indítja el, ha tudja, azzal csinálja a töltést kikapcsolva. Ha mégis pont akkor merül le, mikor éppen azt írja, akkor tégla...
A Blade S-en volt olyan, hogy átkapcsolt már a preloader (MTK platformról van szó ugye) a VCOM módba és úgy maradt. Meg kellett várnom még üresre merül, mert nem lehet visszakapcsolni.
-
Canonfan
senior tag
Hogy érted el a T-nél a levásárlás opciót, ennyire normálisak voltak, vagy többszöri csere volt?
Elolvastam az MA tesztjét a Desire 500-nak, tényleg jó telónak tűnik, az én igényeimnek is teljesen megfelelne, + még szép is.
(Bár én nagyon szeretem a GXI-t, ameddig bírja marad, csak az aksimerüléssel van gondom arra jó lenne megoldást találni, lehet aksit cseréltetek majd, telefont egyelőre biztos nem, mert más baja nincs.)
Az aksija mennyit bírja amúgy, a tesztben olvastam hogy nem valami fényes, visszafogott (minimál) használattal mennyit bír az aksi?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #18093 üzenetére
Köszi az infót,
akkor ez valóban nem valami szerencsés megoldás, de úgy látom sajnos egyre jobban divat...
Remélem nem volt hasonló tapasztalatod, de szerinted akkor mi van, ha egy nem cserélhető aksis teló pont romolás közbe fagy meg úgy hogy se kép se hang, pl nem indul be az első indításkor a friss rom?
(Szerintem jó lenne az ilyen telefonokra egy hardveres "bolondbiztos" reset gomb amúgy.)Csak kíváncsiságból kérdezem hogy ilyenkor mit lehet tenni, mert úgy tudom CWM alatt nincs töltésvezérlés, és romolás közben nem szerencsés ha lemerül az aksi, hogy ilyenkor tégla, de minimum nagy szop@s nem?
-
Jano_023
őstag
T Facebook oldalán:
"Kedves Ügyfeleink, jelenleg a Telekom mobilinternet szolgáltatása és a vezetékes DSL szolgáltatása bizonytalanul működik. A hiba okát szakembereink vizsgálják, türelmeteket és megértéseteket kérjük!" -
t1
veterán
Nah Grand X In pàlyafutàsànak vége. Kerestek a T szervìzből, hogy nem küldött csere készüléket a ZTE ìgy vagy elfogadom a Galaxy S Advance-t vagy Xperia M-t. Ezzel én nem éltem ìgy levàsàroltam az àràt (42k) (azt az összeget vonjàk le ami a Grand szàmlàjàn van). Az ùj készülék egy HTC Desire 500 lett 66k-ért. Hitelre vettem amùgy és ùgy vontàk le a règi telò àràt, hogy addig nem kell fizetnem a törelsztőket ameddig a 42k lett.
-
tPedro_
őstag
Egyik pillanatrol a masikra megszunt az adatforgalom. Terero van, sms is megerkezik.
Gyari, legujabb szoftver, mokolva nem volt. ujrainditas nem segitett.Ami feltunt, hogy a terero jelzo csikok szurkek es nem kekek.
Lehet ez telefon issue vagy a szolgaltatonal erdeklodjek? (Sajat oldalra belepve minden okenak tunik, tartozas nincs, adatforgalom sem erte el a limitet.)
kerxy: Kb. nekem is akkor kezdodott. T?
-
golyós
addikt
válasz
alexka79 #18101 üzenetére
Random kikapcsolás miatt már többen cseréltettük( én is) a készüléket.Viszont azóta már nem nagyon van cseretelefon mert már nem forgalmazza a T. Cseréltetheted más típusra ha akarod.
Valakinek a fórumtársak közül bevált az aksikitámasztásos módszer is, egy próbát megér.
[kitámasztás] -
alexka79
csendes tag
Nekem mostanában olyan problémám van, hogy szinte minden másnap véletlenszerű időpontokban kikapcsola a telefon. Van hogy csak órák múlva veszem észre. Ez elég idegesítő. Még olyankor is amikor az akkumulátor mondjuk 70-80%-on van.
Ilyen problémával érdemes visszavinni?Egyébként meg még egy gondom van vele: néha ha hívnak lefagy, és nem tudom felvenni. De nem is látom ki hívott. Ez mondjuk heti 1 alkalom, van hogy havi 1. Ezt kibírnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mikrotik routerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest