- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
Tegnap volt egy hasonló szitum. A főnökömet kellett hívnom, nagyon fontos és sürgős ügyben, már várta, hogy csörögjek.Természetesen ekkor nem épült fel rendesen a hívás. Egyikőnk sem hallotta a másikat.
Meg is jegyezte, hogy ilyen csak a velem való beszélgetéseknél szokott történni... Na persze ez nem a világ vége, de nem kellene ilyennek történnie.
Még ezt a ráfizetéses sztorit kellene kideríteni, hogy is működik egyes T szervizeknél. Iphone 4s 110 e Ft listaáron... -
kfz81
tag
Nekem ezek a hibák valósak voltak, de szinte mindegyikkel együtt lehet élni, 1 kivételével , ami nálam feltette az i-re a pontot az hogy mindenre jó volt csak telefonálásra nem mert mindig visszakérdezgettek, nem értették mit mondok, azt mondták olyan mintha csőből beszélnénk, vagy olyan mintha víz alatt lennék, vagy távol lennék a telefontól!
-
edy11
csendes tag
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #18392 üzenetére
Köszi.
5x megcsináltam majd meguntam és leformáztam a laptopon sd adapterrel.
Jelenleg újraraktam a V3-at teljes gyalulást csináltam a telon is.Kiváncsi vagyok, hogy a kártya csinált érdekes dolgokat mostanában vagy valami bekavart.Nem szeretném feltétlen cserélteni.(bár az Idol S-re bármikor)
-
golyós
addikt
Az hogy van, hogy rányomok az Sd kártya törlésére és törlés után ott marad minden??Akkor mit törölt?
-
alexka79
csendes tag
Mennyi garancia van a telefonra? Az én szerződésemben 1 évet írnak. Pont lejárt pár hete...
-
xtevo
őstag
Kivégez teljesen...
Ne aggódj, hasonlóan szerencsésen tudom intézni én is a garanciás dolgaim, ezért is félek elvinni a GXI-t... Befürödtem már a billentyűzetemmel és az e-book olvasómmal is...
upd.
Azt hittem, hogy karácsonyra kaptam a billentyűzetet, közben pedig születésnapomra. Amúgy kb. 1-2 hónap után elkezdett beragadni az enter, és mire elvittem gariba, már lejárt a gar.idő...Akkor nem volt túl őszinte a mosolyom...
-
kfz81
tag
Elég furcsa szervizesek azok akkor, mert az enyémet mikor 1 hete bevittem a csávó csak a kezébe fogta és éppen ránézett, még a lock screen-t sem oldotta fel, ma meg már ki is cserélték és semmit nem néztek rajta, csak az imei számát! De minél többet szorongatom az Idol S-t annál inkább tetszik, szuper kis telefon!
-
Mate
nagyúr
Baszki hagyjátok már abba
Egy ZTE Blade-et adtak cseretelefonként szar aksival, míg a világ legnagyszerűbb szakemberei nagy-nagy tanácskozások közepette elemzik a telefonom, míg ezzel párhozamosan csak azt hallgatom, hogy mennyire jó az idol S
-
gonger
senior tag
Nekem nagyobb a bizadalmam a SAMU felé, de a felbontása a nagy ikonokkal nem tetszik, egyébként képminőségben nincs hiba, de GXI után..
Amúgy az alcatel kamerája tényleg annyira tré? Ma olvastam az Idol X tesztjét, ott is azt jelölik gyenge pontként. Tudom nem ez kell legyen a meghatározó tényező, de a párom kő egyszerű Lumiája is nagyon szép képeket csinál és biza azt én is élvezném, még ha 1 éve teljesen máshogy gondoltam volna... -
xtevo
őstag
Elhiszem persze... de ez így felettébb érdekes... szerintem akár jogszabályt is sért... Amúgy ha pl utolsó héten cserélteted csak a telefont, akkor az új készülékre 1 hét gari van?!
@kfz81
Köszi az infókat, nekem is az Idol S szimpatikus.Amúgy többnyire addig szépek a Samu kijelzői, amíg egy hasonló kategóriás IPS paneles kerül mellé, és akkor már nem.
-
kfz81
tag
Szegedi szervizben volt! A grand x-el összehasonlítva az Idol S elég jó, a kijelzője nagyobb, gyönyörű tű éles képpel, gyors, szokatlan hogy a telefon nagyobb, de sokkal könnyebb és nagyon vékony, én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve és nem bántam meg a cserét, skype-on videóhívástr indítottam vele és az is tökéletes, az előlapi kamera is használható! Nálam a garancia ujra indult, teljesen új garancia papírt kaptam!Hétvégén még megnéztem a Galxy express-t és annak is megtetszett a kijelzője, bár felbontásban sokkal jobbak az Idol S, de még is megfogtak a samu színei!Ma mielőtt a döntést meghoztam, pont olyan szerencsém volt hogy az üzletben az Idol S és a Galaxy Express pont egymás mellett voltak, és így egyből el tudtam dönteni hogy melyiket is választom, mert az express-nek a színei magában nagyon szépek, de összehasonlítva az alcatel-el teljesen más a samsung-nak erős mű színei vannak, és a fehér nem fehér benne hanem halvány szürke , de ez csak akkor látszódott ha egymás mellett volt a két telefon!
-
kfz81
tag
Végre ma sikerült megszabadulnom a grand x-től! 1 hete már voltam bent náluk, meg pénteken is , de mondták hogy ma menjek vissza, simán ment minden, mondtam hogy wifi-nél lefagy, ujraindul, és rosszul hallanak a másik oldalon, mondta a szervizes mindegy milyen hibát mondok, mert úgy is cserélik! Kérdezte hogy már választottam-e, mondtam hogy egy Alcatel Idol S-t, mondta hogy rögtön hozza is, kb 10 perc papirozás és már nálam is volt az uj teló, még átküldött a vevőszolgálathoz, és ott kaptem egy új micro sim kártyát, és eddig tökéletesen meg vagyok elégedve az új telefonnal, de mellettem a másik szervizes is telefont cserélt, csak oda nokiát hoztak, mondta hogy áraban ők is választhatnak másikat!
-
Krysz74
tag
Szerencsém volt az nem vitás. A problémákkal, amivel bevittem lehetett együtt élni igaz már kezdtek bosszantóak lenni a hibák de az a véleményem, hogy ha 20 forintér veszek egy doboz gyufát, akkor elvárom, hogy mind a 40 száll, gyulladjon meg és ne csak 30. És most nem egy 20 forintos gyufáról beszélünk.
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Ma visszavittem a telefont. Lockscreen fagyással, és azzal a hibával, hogy este bekapcsolt állapotban feltettem töltőre reggel, pedig a PIN kódot kérte (hogy mi történ este folyamán azt nem tudom de legalább ébresztett.) Természetesen a szervizes nem tapasztalta a hibát.
Már azon gondolkodtam, hogy megmondom neki, hogy akkor fogom behozni neki, ha fent áll a fagyás. Közölte velem hogy fura dolog történt újraindult magától a telefon és nem kér PIN kódot se. Így nem akadékoskodott tovább megkapta a készülék a „Tapasztaltam X-et”. Azt mondta, hogy ezeket a készülékeket nem javítják. Visszaküldi a Magyarországi ZTE-hez és ha, van helyette másik, akkor azt kapok, ha nincs, akkor árában kapok egy másik készüléket. Most várhatok hogy mi lesz…… -
Tigryss76
tag
válasz
Keeperv85 #18352 üzenetére
Sziasztok!
Én régebben írtam, hogy nekem is így történt a dolog! Visszarakták a B04-et! Azóta megjöttek a frissítések, és nincs különösebb baja. A hangminőség már rendben! Egy cimborám, aki fejleszt iOs-ra és Android-ra is, mondta, hogy nem lehetetlen, ha egynémely app beleszól a hangminőségbe, illetve a rendszer beragadt funkciói is előidézhetnek ilyen problémákat. Tekintettel arra, hogy azóta rendben van, nem tartom kizártnak ezt az eshetőséget. Mi a véleményetek? Én nem értek hozzá ilyen mélyrehatóan!
T
-
Mate
nagyúr
Most jövök Allee-ból.
Enyhén szólva a *ököm tele van.
Múlthéten 2 óra utazás majd 1 óra várakozás után közölték, hogy tesztelniük kell. Mondom oké, teszteljétek bmeg.
Rá pár nappal később már kaptam is sms-t, hogy elkészült.
Ma újabb 2 óra utazás után és 1 óra 20 perc várakozás után kihozta a szervizes a zte-t....
Mondom ez most mi?Hát valóban találtak hibát, de szoftverfrissítés megoldotta....
Megnéztem a telót ugyan úgy B04 volt rajta, tehát nem csak, hogy nem frissítették, de még tesztelni se nagyon.
Mondta, hogy 1000%, hogy nem viszem el a ZTE-t, mert tudom, hogy még mindig *ar. Úgyhogy visszavitte a szervizeseknek és megint 15 napon belül tesztelik, frissítik vagy nem tudom mi a *aszt csinálnak.
Már előre látom, hogy jövőhéten 2 óra utazás, 1,5 óra várakozás után kihozzák a ZTE-t és elmondják, hogy sose látott, extra szoftverfrissítés után tökéletesen működik....
-
madkiller
őstag
A kapott új nem gxi készülékekre mennyi garancia van? Újra 2 év vagy a hátra lévő időtartam?
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok. A csere listan csak androidos telokat irtatok, pedig kisker listan kereten belul van egy-ket lumia is. Nem tudjatok esetleg, hogy wpre is lehetne-e csereltetni?
-
Mate
nagyúr
válasz
gonger #18345 üzenetére
A kérdés az, hogy samsung galaxy Express 2 vs. alcatel one touch idol s.
Nem gondolnám, hogy jobb a samung, kérdéses a megjelenése és kérdéses az ára. Jelenleg az alcatel a legjobb választás szerintem cserénél, utána a samsung galaxy Express 1.
Amúgy most nézegettem a papírt és jó pár dolog furcsán szerepel rajta.
Pl. a leadott készülékemnél csak telefon szerepel, én meg ott hagytam dobozt, töltőt, fülest mindent.
A cserekészülékként kapott Blade-nél meg csomag szerepel (töltő, adapter, kábel, akku, telefon), miközben csak a készüléket kaptam kézhez.Nem pánikolok, nem hiszem, hogy T átverne ilyesmivel, mindenesetre ha kis cégtől kapnék ilyen papírt eléggé kivertem volna a balhét.
-
gonger
senior tag
Lehet csak elírás,nincs jelentősége!Nem az határozza meg a csereárat.
Én a Samsung Express-re cserélném, azt is ajánlgatták, de lehet érdemesebb lenne megvárni a Samsung Galaxy Express 2 T-mobile-os bevezetését. -
Mate
nagyúr
Most nézem a jegyzőkönyvet amit kaptam T-ben.
Vásárlás időpontnak a legutóbbi csere időpontját írták be, de nem is ez zavar.
A cikk vételára: 19.990 Ft.
Ez mit akar jelenteni? Mi az hogy 20k az ára?
-
Jano_023
őstag
Én is holnap viszem vissza, de én csak B04-et tettem rá, a 06-ot nem. Az gáz?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
madkiller #18327 üzenetére
Jaaaa, lehet,h tényleg a nillkin tok miatt, mert azt írta,h hardveraprón vagy min írkáljak...pffff.
Én ingyen odaadtam volna a barátnődnek, ha kecskeméten vagytok, nem hirdettem semmit!!! Mikor megrendeltem, még azt hittem, h szép piros, de inkább rózsaszín, így már azóta van több másik is, egy fillér nem kellett vna érte, na mindegy.(#18328) Canonfan
Pár napja feltünt, hogy baromi sok akku %al megyek haza melóból, azelőtt ennyi használattal 40% körül mentem haza, most meg 70-75-tel. Valahogy azóta lehet, amióta a Play áruház frissült. De ugyanúgy a google play szolgáltatások ébresztget legtöbbször. de az is lehet, h mióta swiftkey helyett a swype-ot használom...
-
Canonfan
senior tag
válasz
tonyqa23 #18322 üzenetére
Szia! A Play-os témához, nekem már frissült a közelmúltban, és azóta jobban bírja az aksim, pl a legutóbbi töltésnél 4 napot is kihúztam vele bár elég lightos használattal, + a Dolphint is mindig kilőttem a memóriából használat után.
Biztosat még nem akarok kijelenteni, még megvárok 2 töltési ciklust és annak átlagából majd kiderül, de remélem így marad, mert ez a régi (az aksimerülés problem előtti) állapot.
Én már egy ideje meg vagyok áldva az aksimerüléssel, (bár az utóbbi időben fokozatosan javult a helyzet, pl. nem 1 hanem 2 napot bírt az aksi) és már gondolkodtam a cserén is, de remélem most normalizálódik újra az aksiidőm mert akkor mindenképp marad még a GXI.
-
-
Mate
nagyúr
Kedden voltam ügye T-ben és tesztelésre bevették a telefonom.
Ma jött egy sms:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Leadott készüléke átvehető szervizünkben, a XXXX/XXXXXXX bizonylaton feltüntetett nyitvatartási időben.
Köszönettel, T-Mobile szerviz."Az üzenet szövegére nem nagyon hagyatkozom, szerintem mindenkinek ezt írják. Viszont az, hogy ennyire gyorsan elkészültek nem tudom, hogy jó vagy rossz hír-e.
1. Ránéztek, látszólag semmi baja és visszaadják.
2. Tudják, hogy szinte mindegyikkel gond van, így már automatikusan visszaküldték a szervizesek, hogy cseréltethető.Nagyon remélem, hogy utóbbi lesz.
Jó lenne hétfőn végre pontot tenni a több mint 6 hónapja tartó ügyintézéseknek.
-
Tommyka18
csendes tag
offroad legends (ingyenes) letölti majd ki írja h hiba : nem sikerült a telepítés az USB-háttértáron vagy SD-Kártyán. ez miért van ?
ez már nem az első játéknál jelentkezik...
olvasgattam 1-szer valahol h vegyem ki az sd-kártyát de ugy meg nincs google play alkalmazásom és egyből arra gondoltam h az SD-kártyán van a play alkalmazás de nem , azt mutatja a telefon h a készüléken van :S nem értem -
tonyqa23
senior tag
-
Mate
nagyúr
Nekem ügye nem cserélték, csak bevették tesztelni.
Ha kitalálják, hogy nem cserélik, mert nincs baja és én átviszem egy másik T boltba, akkor mi van? Megnézi a gépben és egyből látja, hogy most volt tesztelve és "jó"?Amúgy ha sikerülne nekem is cserélni, kijelzőfóliát fel tudok ajánlani
-
szaszii
tag
Szerintetek úgy mennyi esélye van egy ilyen cserének, hogy a telefon kijelzőjének a bal alján van egy sérülés? A kijelző alatt van egy buborék esés miatt. Észreveszi vajon a szervizes? Ha igen, gondolom megtagadja egyből a cserét.
-
kfz81
tag
válasz
gonger #18301 üzenetére
Hétfő óta várok a szervizesre hogy visszahívjon, mert rendelt új grand x-et, de már nem bírtam tovább várni és ma bementem, azt mondta hogy még nem kapott másik telefont, és valószínű hogy nem is fog kapni másikat, ezért nekem is adott egy kisker árlistát amit feljebb be is leinkeltek, és mondta hogy a telefonom 106414Ft volt az utolsó ára ezért ebben az összegben választhatok másikat , és bejelölte nekem hogy a legjobb ajánlat az alcatel idol s és mások is ezt szokták választani! Mondtam neki hogy az pont jó is lesz mert én is azt néztem ki magamnak! Valamelyik nap elmentem a Media Markt-ba hogy megnézzem , de ott csak sima Idol volt, és annak is meseszép tűéles kijelzője van és persze kisebb felbontású mint az idol s így az s-nek akkor még szebb képe lehet!Én is sajnálom ezt a telefont, azt ott rontották el hogy nem adták ki a forráskódot, meg nem csináltak rá szoftvert, hanem elhanyagolták, ez lett a veszte! Szerintem elég nagy veszteség ez a T-nek, lehet hogy többet nem is fognak forgalmazni ZTE készülékeket!
-
madkiller
őstag
Színes szilikon tokokat honnan tudnék rendelni a Gxihez?
-
Jano_023
őstag
Én holnap vinném vissza a telefont. Mit kell csinálnom, hogy gyárira vissza állítsam? Most rootolt és CUSTOM ROM van fent. Köszi
-
gonger
senior tag
Sajnálom, hogy ez a forum már csak ilyen témákat boncolgat a Grand X-ről:-( de egy cipőben járunk...
Érdekes ez a 106.144 Ft-os ár, már mástól is hallottam. Én tegnap voltam érdeklődni, 78.980 Ft-os értéket határoztak meg, amin belül választhatok(ráfizetés nem lehetséges)
És ezt a kisker AKCIÓS árlistát adták ide, hogy válogassak. Látva a két árlista közötti különbséget, már értem, hogy nekem miért értékelték kevesebbre a ZTE-t.
Ma megnéztem az Alcatel Idol S-t. Tetszetős, de a Samsung Express-ben jobban bíznék. Kedden szerintem én is intézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- PlayStation 3
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged