- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartuczk
csendes tag
Sikeresen cserélve lett a telefon egy Idol S-re. Kicsit szomorú vagyok mert kedveltem a telefont. Köszönök nektek mindent, a next romot és a sok tanácsot!
-
Joccc07
addikt
olvastátok az xda-t mostanába?
A motorola megkapta az kitkat-et!
Ez milyen már?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tegnap megváltam a telefontól, köszönöm mindenki munkáját a roothoz, next -ekhez, ilyesmi!
Nem jött csere Grand X ezért választhattam egyet az értékében (+ 5000 Ft). Egy kisker árlistáról kellett választani: http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/Kisker_arlista.pdf. A Grand X ára 101.144 Ft, tehát 106.144 Ft értékig lehet választani, nálam nem merült fel a ráfizetés ezért nem kérdeztem rá, de szerintem nem igazán engedték volna... Utód egy Idol S lett, nagyon jó!
Még egyszer köszi mindent -
tonyqa23
senior tag
Említettetek valami play frissítést, amivel nem merül úgy a teló. Az már megjött? Mert én ma szarrá mobilneteztem magam és 12 óra alatt még 75%on van. Utóbbi pár napban egész jól tart az akkuidő.
A másik: ez az xposed framework bekavarhat-e a Nextv3-mal valamit, amit igazából meg sem tudok fogalmazni, de én mindig ha sok ramot zabált már a rendszer, akkor újraindítgattam és egyszer meghalt a cucc rendesen, újra kellett zipből telepíteni a nextv3at. -
t181
senior tag
Akkor még egyszer...
Az Asphalt 8-at (ami ingyenes...), kompatibilissá lehet tenni a build.prop szerkesztésével, vagy bármilyen más módon? -
heidricha
őstag
válasz
ZTE_luky #18252 üzenetére
A töltős dolgokkal kapcsolatban kellene cserélgetni dolgokat, elsősorban a kábelt, a rendelt kábelekkel nekem nagyon vegyes a tapasztalatom. A gyári teljesen jó, még ha szét is mállott a nagyobbik oldalán a műanyag keret.
Az akksi... nekem ugyanezt a köpönyeg widget okozza, pont repülő módban - végtelenségig próbálja a GPS helymeghatározást, hálózat híjján a rendes GPS-szel, ami meg a hálószobában sosem jön össze. Ilyenkor meg kellene nézni az akku statisztikákat, szerintem valami csak beszorul. Az e-mail is csinált már ilyet nekem.
Rádióval sajnos nincs mit tenni.
Zseblámpa app van hozzá (gondolom ehhez kellene a vaku, nem a fényképezéshez, mert ott felteszem, hogy működik), az általánosak nem szoktak rendesen működni, mert nem tudják, hogy kapcsolgatni kell. Azért a hűtés hiánya miatt csak óvatosan vele!
Lilulás valamennyi nekem is van, de ahogy tanult kollégám már megjegyezte, olyan helyzetben, amikor a fény miatt amúgy sem látnék szinte semmit, vagyis nem zavaró.
Nyomásra nekem épp nem történik semmi, de többen jelezték, hogy van ilyen jelenség.
-
t181
senior tag
válasz
Tommyka18 #18282 üzenetére
Valahonnan netről szedtem le APK-t+.obb fájlt, mert a play azt írja, hogy nem kompatibilis.
Bemásoltam, felraktam, nem indult. Teló újraindít elindul. De nekem csak akkor jó, ha mobilnetet/wifit kikapcsolom. Így nem tudok neten játszani.
Haverom átküldte S4-éről, az licenc problémával már el sem indul.Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy van-e értelme build.prop-ot szerkesztgetni, vagy csak ilyen 'bután' fog működni?
-
Tommyka18
csendes tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni h valakinek elindul az Asphalt 8 Airborne nevezetű játék ? -
adamsz82
tag
Hmm, sokan írtátok ezt a csere dolgot.. vajon 1 év garancia lejárás után a korlátozott garancián belül is van ennek esélye (a második év már csak korlátozott garancia, de hogy ez mire terjed ki azt nem tudom)?
-
gonorrea
senior tag
Kíváncsi vagyok mennyien vinnétek vissza, ha szerviz lenne, és nem azonnali csere
A többi telefonnak is lesz baja, max arra van custom rom! Ahogy én láttam eddig az ICS magábanszarminden telefonon (pár sony van a családba, meg 1-2 samsungot is fogtam már ICS-vel), de majd a hozzáértők megcáfolnak! -
xtevo
őstag
válasz
gonger #18273 üzenetére
Épp ezaz, hogy amire vette az ember nem alkalmas, telefonálásra... Mindenki panaszkodik, hogy így, meg úgy nem/hallanak, én viszont őket so-so egész jól. A lockscreenfagyás nálam megszűnt, de cserébe eldobálja a hálózatot, és nincs térerő időnként. Én is baromi dilemmában vagyok, hogy most akkor mi legyen, mire cseréljem?! Nekem fontosabb a hardware, ezért Alcatel, fényképező, az úgyis van profibb. Ezért lenne jó, ha lehetne ráfizetéssel másra cserélni... akkor másik kategóriában már nincsenek ilyen visszajelzések...
-
Mate
nagyúr
Zte megerősítette, hogy bevezetik Európában a grand s Flex-et.
Nagyon jó kis készülék, természetesen ugyan úgy szoftveres hibákkal, mint minden ZTE. Viszont ha szolgáltatóhoz, esetleg T-hez bekerülne akkor talán, hangsúlyozom talán arra is lehetne cseréltetni.
De rengeteg a talán és a de.
-
gonger
senior tag
Méretre kisebb készülék nem kellene a 4,3"-nál.
Felsoroltak közül átlagos felhasználónak mind megfelel, de kicsit magam is meglepődve egyre többször használnám a kamerát posztolásra, alkalmak megörökítésére. Ha már váltanék akkor olyat választanék, amiben jobb a fényképező a grand X-hez képest. Ez pedig a Samsung. Hátránya részemről a kijelző felbontás (az is csak azért mert nagyobbak az ikonok) és arról hiányzik az értesítő led.
Egyébként szinte minden készülék fórumában írják, hogy néhány naponta lefagy, újra kell indítani, belassul, gyenge akksi, a kamera minősége (alcatel), nem találja a fókusz az élességet stb. Gyenge akksit leszámítva nekem ilyen gondjaim a ZTE-vel nincsenek, csak néha eldobja a térerőt és időnként rosszul hallanak.de ez épp elég szívás!
-
xtevo
őstag
Ha összehasonlítod a két telefont, akkor 3/2-ben nyer az Alcatel.
CPU:
HTC 4 magos 1,2GHz (Snapdragon 200)
Alcatel 2 magos 1,2GHz (Snapdragon 400) Krait 200
Összehasonlítás: katt (nem tudom mennyire hiteles)GPU:
HTC Adreno 203
Alcatel Adreno 305DISPLAY:
HTC 480 x 800 pixel (217 ppi) TFT LCD
Alcatel 1280 x 720 pixel (312 ppi) IPS LCD -
formengil
tag
válasz
Canonfan #18264 üzenetére
Nekem a Samuval csak egy a bajom, az hogy Samsung.
Miért kell minden Samsungnak ugyanúgy kinéznie? Már csak ezért sem vennék Samut soha, mert nem elég, hogy tucat telefon, de még a különböző típusok is ugyanúgy néznek ki.
Ezt ne vedd kritikának, csak a te hozzászólásodról jutott eszembe a dolog.
-
Canonfan
senior tag
Jogos igazad lehet, qhd után lehet nekem is bántaná a szemem valami gyengébb kijelző.
Csak arra gondoltam, hogy mivel bejáratott márka, egy idő után biztos jobban lenne támogatva root + főzött rom terén mint az Alcatel
Mondjuk akkor már talán inkább LG L9, bár ott a proci nem mai darab, de ugyanúgy 1 giga ram, + kinézetre is jobban tetszene mint a Samu és az Alcatel...
-
Canonfan
senior tag
Zsolt_72, Benyo0210, gonger, kfz8:
Köszönöm a válaszotokat!
Én is a megtartom állásponton vagyok, ha most a Play frissítés után (szóval ha ez volt a rejtélyes hiba) megszűnnek az aksimerülési anomáliám, szóval hozza a korábbi szintet vagy közel annyit akkor mindenképp marad, (eddig biztató de nem akarok még előre örülni, csinálok még 2-3 töltési ciklust az a biztos akkor kiderül) mert amúgy nincs reális indokom a cserére, szerintem nem sok telefon van ami ebbe az árkatba tud annyival többet a GXI-nél hogy megérje a csere.
Majd inkább 1 év múlva a gari lejárta előtt, majd meglátjuk akkor mit ajánl majd cserébe a T, ill. hogy a tesztelést mennyire veszik majd komolyan...
Amúgy az Alcatel Idol S, tényleg nem tűnik rossznak, csak az aksi állítólag nem a legcombosabb, 1-nap erősebb nyúzással annyi se, + nem cserélhető aksi bár ott van még a Samsung Expressz az se rossz csere szerintem, kíváncsi vagyok melyik lesz előbb támogatva root + főzött romok terén.
-
xtevo
őstag
Nah, én is kicsit utánajártam a kérdésnek. Mindenképpen T-Pontba kell visszavinni a készüléket, mivel a többi (T-Partnert) csak továbbítja egy "másik szerviznek", gondolom T-Pontba. Elég kicsi az esélye, hogy ráfizetéssel másik készülékre cseréljék, ezt mondta egy T-Partner góré, bár ezt mind a mai napig nem tudom felfogni ép ésszel, hogy nem lehet több pénzt otthagyni...
Tehát csere GXI-re, ami nincs, vagy csere másra, fent a lista, az elállás tuti nem opció, meg a ráfizetéses megoldás se...Ez "A" lista, szerintem:
Sony Xperia M
Sony Xperia Go
Samsung S Advance
Samsung Galaxy Ace 3
Samsung Galaxy Express
HTC Desire 300
HTC Desire 500
LG Optimus L9
Alcatel One Touch Idol S -
kerxy
őstag
Ez tényleg elég hülyeség, hogy tesztelik... Pólusban egyből rendeletek cserekészüléket, csütörtökön megyek be egy másik készülékre cserélni (ha nem érkezik csere Grand X, és mint tudjuk valószínűleg nem is fog
.
Duna Plázába bunkó volt a szervizes, bár biztos vagyok benne, hogy mivel nyilván többen dolgoznak ott, ha másik nap mentem volna, lehet szerencsésebb lettem volna -
k_imre
tag
A fenéket.
Ne menj bele a tesztbe, mert semmire nem jutnak.
Mondd azt, hogy elromlott, refurbished nem kell, adjanak egy vele egyenrangú cserekészüléket.
Nekem azonnal ace 3-at, galaxy expresst, idol s-t és xperia m-et ajánlottak.
Hazabaktattam a hiányzó cuccokért (töltő és füles), új sorszámot húztam, vártam 2 órát és megkaptam.Duna plaza
-
Mate
nagyúr
Most voltam T-nél. Végre nem mondta az eladó, hogy nem lehet cserélni. De ennyi a jó hír.
Azt mondta, be kell vennie tesztelésre.... 15 munkanap.... -
Csapoati
nagyúr
Nekem lilul direkt napfényben, de akkor amúgy se nagyon látnám, szóval mindegy is. Színeződés nincs erősebb nyomásra sem. A töltőd tuti rossz, ha nem is világít és nem is tölt.
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok, kérdésem is lenne a a mobillal kapcsolatban,
már lassan 1 éve hogy megvan, és nagyon elégedett vagyok
vele, de van néhány kisebb problémám vele.Először is a legnagyobb h. kb hetente vagy kéthetente egyszer azt csinálja éjszakai töltésnél hogy rádugom a töltőre és csak úgy bekapcsol a kijelzője és úgy is marad. Akár hányszor felébredek mindig be van kapcsolva, és ha kinyomom utána pár perc és újra bekapcsol.. Engem nem zavar, főleg úgy nem hogy töltőn van és nem merül na de nem tesz rosszat a telefon élettartamának?
Másik problémám is töltéssel van, hogy rádugom és nem tölt nem is világít, nem tudom talán nem érintkezik? Az miért van? Amúgy gyári eredeti töltöm van külön rendelt micro usb kábellel.
Akkumulátorral is van néha problémám, de ez is csak heti, kétheti egyszer hogy megbolondul az aksi vagy nem tudom, alig használom vagy van mikor nem is használom és pár óra alatt lemerül, úgy hogy semmi nincs bekapcsolva rajta se wifi, még csak hálózaton sincs (Flight mod-ba van)
A rádióval és a vakuval csak annyi kérdésem lenne, hogy nem lehet vhogy beállítani vagy vmit telepíteni ahhoz hogy működjenek? Meglehet lenni nélkülük, de nagyon előnyösek..
Kijelzője nektek is lilul napfényben? Az normális?
Picit nagyobb nyomásra elszíneződik az érintőképernyő..Válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm
-
-
Mate
nagyúr
Ezek szerint sima listaárat néznek?
És annál a készüléknél amit veszel, annál is?Ha listaárat néznek 67500+5000, vagyis 72.500 a keret. Az alcatel Idol S pedig 72 990. Annyit szerintem engednek.
Nagyon gondolkozom rajta, hogy holnap elintézzem-e.
Illetve azon, hogy várjak-e karácsonyig.
-
Mate
nagyúr
Most derítettem ki milyen díjcsomaggal és mennyiért lett véve a telefon.
Egy valami nem teljesen világos.
Ha cserélik más típusra a telefont és felajánlják a levásárlási lehetőséget akkor az árakat ugyan azzal a díjcsomaggal nézik, mint amivel meglett véve?
-
xtevo
őstag
Ha visszaolvasol, valakinek fel is ajánlották, hogy cserélheti az Alcatel Idol S-re a telefont. Szóval szerintem lehetséges, amúgy csak sok papírmunka, de megoldható a ráfizetés, ezért nem szokták felajánlani.
@mate3553
Én most 73k-ért láttam kártyásan a telót...upd.
Én 45k-ért vettem előfizusan, részletre Like300 díjcsomagban, bár nem tőlem kérdezted. -
kfz81
tag
válasz
Canonfan #18228 üzenetére
Sziasztok 1 éve van meg a telóm de belefáradtam abba, hogy mindenre jó csak telefonálásra nem, mert a másik fél nagyon rosszul hal engem, ezért ma visszavittem, a szervízbe , elsoroltam nekik hogy rosszul hallanak, wifi-t ha nem használom akkor lefagy, illetve magától kikapcsolgat! Mondta a szervizes, hogy azonnal rendel egy másikat, de lehet hogy nem fognak küldeni, és ha nem küldenek, akkor ebben az árkategóriában mutat pár telefont és azok közül lehet választan! Mondom neki ha nem tetszik egyik sem akkor rá lehet fizetni egy drágább telóra? Azt mondta az kizárt csak azok közül lehet választani amit ő mutat!Pedig én egy alcatel one touch Idol S-re szeretném lecserélni! Valakinek van valami tapasztalata a szegedi szervízzel kapcsolatban?Meg miért nem lehet ráfizetni? Kérjem a panaszkönyvet?
-
golyós
addikt
Több napja szívok a teloval vagy a memória kártyával. Pénteken állatkertben voltunk, fotóztam vissza is néztem a képeket majd egyszer csak megint eltűntek az aznapi fotók.
Szombaton zenét akartam rakni a telefonra de egyszerűen nem engedte csak ha újraindítottam.
Ma éppen a Taptu szívatott többször is, Sd kártyára hivatkozott .Újraindítás után megjavult. A galéria nagyon sokáig villog majd eltűnik a kijelzőről de viszont ott van csak nem látszik. Hosszú nyomásra felkínálja a törlés lehetőségét.Visszarakom a galériát a szokott helyre és megint működik rendesen.
Van egy Bluetooth fülhallgatóm ami idáig ment gond nélkül. Ma csak úgy tudtam használni ha töröltem a párosított eszközök közül újraindítottam és érdekes módon megint jó volt ez is.Létezik valami Sd kártya teszt program vagy valami amivel kideríthető, hogy a telefon vagy a kártya csinálja a hülyeségeket?
-
gonger
senior tag
válasz
Én is megvagyok vele, de a hangminőséggel olykor vannak problémák. Nem találom az összefüggést, van, hogy én hallom recsegősen a másik felet, van, hogy Ők nem értenek egy-egy szót, mintha szakadozna a hang (azt mondják) persze a térerő mindkét oldalon tökéletes.
Egy Galaxy Express csere így ismeretlenül akár nekem is megfelelhetne, nem vagyok hajlandó ráfizetni és több pénzt adni telefonért.
Ha lesz időm egyszer be is megyek a Duna plaza szervízbe rákérdezni, hogy milyen opciók vannak. -
Benyo0210
csendes tag
válasz
Én szívesen megtartanám de mostanában sajnos az enyém is elkezdett újraindulgatni. Első gxi sosem kellett cserélni és nem is szívesen tenném, de ha ezt továbbra is csinálja kénytelen leszek bemenni a pécsi szervízbe. Van itt esetleg pécsi aki vitte már vissza, milyenek a tapasztalatok?
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Ti hogy vagytok vele jelenleg, megtartjátok a GXI-t egy (jó) ideig még, vagy már inkább eladás/csere?
Csak kíváncsiságból szeretném megkérdezni a véleményeteket, mert pl nekem most 1 éves a GXI, és most kivárok hogy a Play frissítés után visszamegy-e stabilan 3-3.5 napra az aksiidőm mint régen volt (ill. volt az 4 nap is) mert ha igen akkor szívem szerint megtartanám, mert nagyon szeretem ezt a telót, a képességei is simán kiszolgálnak még egy ideig biztosan.
Viszont pár napja kezdtem nézegetni a kínai belpiacos mobilokat, és hát 35-45 körül már korrekt tudású darabok vannak, bár még korainak érzem lecserélni a GXI-t, szóval ezen gondolkozok most...
-
TotO'
aktív tag
Hali! Szeretnék rootolni egy gyári B06os telót! Bin4ry illetve kelcsoca módszerével is próbálkoztam, azonban egyik sem akar elindulni. adb devices parancsra azt kapom, hogy offline a teló, adb shell-re sem tudok belépni. Természetesen a teló be van kapcsolva, rá van kötve a gépre, és a debug is be van kapcsolva. Driver is fel van téve. (lepucoltam androidos dolgokat USBDeview-al, majd felraktam innen a drivert) a windows pedig nem veszi észre, hogy kéne adb-t rakni.
Tipp? (ez a cuccos azt írja, hogy ADB Driver already installed)
-
tonyqa23
senior tag
Ilyenek ezek a barátnők...elkúrogatnak...
-
Tommyka18
csendes tag
sziasztok lenne 1 olyan problémám h barátnőm a bilentyűzár feloldó mintát annyiszor elkurta h a telefon a következőt irja :
TÚL SOK MINTARAJZOLÁSI PRÓBÁLKOZÁS!
A FELOLDÁSHOZ JELENTKEZZEN BE A GOOGLE FIÓKJÁVAL
FELHASZNÁLÓNÉV
JELSZÓ
ezzel nincs is probléma tök eggyértelmű a dolog csak a hiba ott kezdődik h nincs bekapcsolva se a mobilnetem se a wifi és hát internet nélkülelég nehez bejelentkezni....
valaki tud valami megoldást mondani mert én nemtudok semmit... -_- -
kristi78
csendes tag
Basszus! Lehet nem tűzték hozzá a papírokhoz a jótállást? Minden papírja megvan (az eddigi összes telefonomnak is) összetűzve, de jótállás nincs.Ilyenkor mi van?
-
Mate
nagyúr
válasz
k_imre #18210 üzenetére
Ezekbe a *arokba bezzeg nem sajnálják a 4.2-t.
3 gond lesz csak vele.
1. Biztos vagyok benne, hogy gyengébbek lesznek, mint Grand X In
2. Telenor kínálatába illik, szerintem T nem vezeti be ezeket se.
3. Miután szoftveresen eddig minden telefont elkeféltek, várható, hogy ezzel is problémák lesznek. -
k_imre
tag
Ezt találtam:
http://pcworld.hu/mobil/olcso-zte-okostelefonok-europanak.html
Zte fan-eknek talán jó hír. -
szaszii
tag
Holnap én is teszek egy próbát a telefon cseréjére, úgy értem másik telefonra. Remélem én is kapok egy Galaxy Express ajánlatot, mert akkor szó nélkül cserélem rá és adom is el, aztán meg veszek egy Nexus 4-et.
-
trialboy
tag
Sziasztok!
Lassan 1 éve használom ezt a telefont a gyári szoftverrel hiba nélkül. Érdeklődnék, hogy van-e valami moddolt/átírt szoftver ami többet tudna a gyárinál? Esetleg a gyári kamera szoftvernél van-e valami jobb/gyorsabb?
-
Joccc07
addikt
Szerintetek most hogy már le...rják a telefont lenne értelme írni a ZTE-nek hogy adják már ki a kódokat???
-
t1
veterán
válasz
reallalesz #18192 üzenetére
Érdekesek ezek a történetetek szervíz tapasztalatok, nekem minden szó nélkül engedték a ráfizetést Veszprémben
-
tonyqa23
senior tag
Lehet hülyeség, de az ilyesmi, hogy platina vagy aranykártyás vagy-e, nem szól bele abba, hogy esetleg ráfizess tényleg egy s4-re vagy komolyabbra?
-
Jano_023
őstag
válasz
reallalesz #18200 üzenetére
Amúgy lehet jobban jártál így a Galaxyt drágábban el tudod adni nem? És akkor meg van az S4...nem?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged