- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
Elköszönök a topiktól, telefonomat megörökölte asszonykám!
Mindenkinek kívánom, legalább annyira legyen megelégedve a telefonjával mint én voltam (ill van most az asszony) az enyémmel!
Szerintem ez még mindig egy nagyon szerethető telefon!
További problémamentes használatot mindenkinek! -
MrPappa
csendes tag
Sziasztok!
A kamerafelvételeim szétesnek,töredeznek, akadoznak, fejre állnak...mi lehet az oka?
-
MrPappa
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy néha mikor felül bekapcsolom a telefont, nem reagál semmi érintésre, a hívást nem tudom felvenni, a csúsztatózárat nem lehet feloldani stb...?
-
Doze
aktív tag
Sziasztok
lenne egy hatalmas problémám, minden segítségnek örülni tudnék.
Páromnak 10 éve ugyan az száma, így nagyon sok telefonszáma gyűlt fel ezen idő alatt.
Lenne egy Zte Blade III, (4.0.4 Android, kernel:3.0.8 svn-24545), a telefon olyat csinált hogy egy név alá véletlenszerűen bepakolt mindenféle számot. Pl adott XY egy számmal, aztán hozzáadta a pizzafutár számát majd ezer másik számot is... van hogy egy név alatt 10+ telefonszám van, de olyan is akad ahol név ugyan az csak a számok különbözőek.... így a telefon csinált 150 számból vagy 900-at...
A telefonon van viber, és facebook alkalmazás is telepítve... lehet ezek zavartak be?
A segítséget előre is köszönöm...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darthsmoke #19191 üzenetére
"Az a kérdésem, hogy a fülesben a hangerőt lehet valahogy növelni, illetve meg tudom buherálni, hogy ha bedugom, akkor ne figyelmeztessen a halláskárosodás veszélyére?
"
Kétlem. Már próbáltam kiszedni, de rendszerint nem volt utána hang...
"Még valami: a ROM-ban lévő Trebuchet launcher frissíthető a CM11-ben lévő verzióra?"
Még nem próbáltam soha, de szerintem nem menne...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Keeperv85 #19188 üzenetére
Köszönöm. Közben rátettem a Next V3-at, és egyelőre meg vagyok vele elégedve. Mindenesetre nagyon nagy respekt érte!
Az az igazság, hogy én ezt a telót zenelejátszásra, illetve netmegosztásra használom, van mellette más telefonom, ami a beszédhívásokat intézi.
Az a kérdésem, hogy a fülesben a hangerőt lehet valahogy növelni, illetve meg tudom buherálni, hogy ha bedugom, akkor ne figyelmeztessen a halláskárosodás veszélyére?
Még valami: a ROM-ban lévő Trebuchet launcher frissíthető a CM11-ben lévő verzióra?Köszönöm előre is a válaszokat.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
darthsmoke #19186 üzenetére
Csak a másik recoveryvel lehetne rátenni, de ne tedd: az a szoftver valószínűleg jobb, de legalább annyira jó, mint a B06-os...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
darthsmoke #19186 üzenetére
Sziasztok!
Azt hiszem, megtaláltam a kérdésemre a választ, megy majd fel a Next V3.
Üdv: G.
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Az Edigital akciójában vettem egy Grand X In-t, függetlenül.
Az a gondom vele, hogy nem tudom felrakni a magyar T-s B06 szoftvert. FOTA-n lefrissítette a B03-ra, és onnan nem ajánl fel semmit.
Megpróbáltam a Logout-on leírt kézi módszert, de azzal sem, nem találta érvényesnek a csomagot.A verzió infóban azt látom, hogy a mostani szoftvere: GXI_TSKV1.0.0B03, amiből én azt gondolom, hogy Szlovákia a célországa. Valószínűleg ezért nem megy fel a frissítés.
Ötlet valakinek?
Előre is köszönöm:
Gábor -
Canonfan
senior tag
válasz
Gabor12 #19183 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a neked felajánlott listában benne volt az LG F6 is?
Azért érdekelne, mert én ha cseréltetném, (pl kikapva az aksi alól a papírt és kikapcsolgatás matt) nekem az eddig szóba jött telefonokhoz képest egyedül az F6 az amire szívesen cserélném a GXI-t és régebben amikor néztem a T oldalán még olcsóbb is volt kicsit mint az IdolS vagy az SP amire már volt példa (elsősorban IdolS) amire cseréltettek többen régebben.
Más viszont nem hoz lázba, így ha nem F6 akkor inkább megtartom a ZTE-t mert konkrétan most kopp-kopp nincs baja nálam, eltekintve egyszer egy lockscreen fagyástól, ami eddig nem volt egyáltalán, ráadásul mobilnet és nem wifi mellett.
Válaszodat előre is köszönöm, mert ha így nem játszik a dolog, akkor lehet meg sem próbálom, hacsak nem lesz komolyabb gond vele még van kb fél évem a gariból, mert ugye ha egyszer elindítom a dolgot és valami sokkal gagyibb telefonokat ajánlanak helyette, nem tudom hogy visszakérhetem-e a saját gxi-met hogy inkább vissza az egész...
Amúgy szeretem a GXI-t ahogy írtam már régebben is, csak sajnos támogatás már most sincs hozzá, gari lejárta után meg semmi sem, se csere se szerviz ha bármi baja lesz, ezért gondolkodom a cserén egyedül, de ha csak gyengébbek vannak amire lehetne cserélni akkor eszem ágában sincs azokért odaadni, mert a összességében tetszik, és meg vagyok elégedve vele, az se zavar hogy nem lesz frissebb droid rá, előző telefonomon még csak GB volt, az után nagyon jó az ICS
-
Gabor12
tag
válasz
gruang #19180 üzenetére
Nekem nagy választékot ajánlottak fel, rosszabbnál rosszabbakat, Alcatel, LG L7 meg Nokia 620 (Win) és hasonlók. A Nokia elgondolkodtatott.
Végül Samsung Galaxy Ace 3 LTE lett, ami gyengébb,mint a ZTE Grand X, de van néhány dolog, amiben sokkal jobb, pl. az LTE, NFC, Android 4.2.2, de nem sorolom. Eddig nagyon jó, de hiányzik a nagyobb képernyő és a jobb felbontás, de software sokkal jobb és egy csomó program működik, ami nem ment a ZTE-n. És persze a végén a ZTE már csak bosszúságot okozott, nagy öröm volt megszabadulni ettől a gondtól. -
gruang
csendes tag
sziasztok!
ma vittem be a telefonomat az allee szervízébe, mert néha nem érzékelte a fülesemet. több fajtával is próbáltam, mindegyikkel előjött a hiba, így biztos voltam benne, h a teló rossz. az üzletben is csekkolták, kifújták de a hiba továbbra is megmaradt. mondta az ügyintéző, hogy hnap menjek vissza minden tartozékával és új telefont kell választanom, mert ugye ezt már nem forgalmazzák. a kérdésem az lenne, hogy még mindig az alcatel idol s, sony xperia sp duóból lehet válogatni? -
Keeperv85
nagyúr
Két év a készülékre, egy tartozékaira. Egyre érdemes figyelni: külsérelmi nyom ne legyen semmi rajta: azonnal megvonják a garid, ha pl. elpattan az USB csatid vége, mint az enyém...
Ja és nincsen itthon hozzá alkatrész utánpótlás, szóval ha két év után megy bármi tönkre: kuka...
-
-
HF77
őstag
heló
érdeklődnék...!!
vásárolni szeretnék egy ilyen telót,de...
állítólag ennek van egy olyan "gyári" difije, hogy az aksi nem rendesen passzol a keretbe ami miatt sok esetben kikapcsol..valami papíros megtoldás a trükk és akkor nem kapcsol ki..??! ez így igaz!!!!egyébként ajánlott készülék??? nekem nagyon szimpi
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19162 üzenetére
Volt egy rendszervisszaállásom, de valamiért a B04-et sikerült felrakni, aztán a szerencsétlen elkezdte húzni a B06-ot. Ezt hittem valami újnak
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Aethelstone #19160 üzenetére
Kinek, hol, mire?
-
Aethelstone
addikt
Szoftverfrissítés !!!!!
-
fagyalsandor
csendes tag
Sziasztok. Nekem is van egy Zte grand x in-en (lehet nem sokáig) reggel beakartam kapcsolni a wifit rajta, hogy netezek egy kicsit megnyomtam a bekapcsoló gombját, hogy kioldjam a bill. zárat és csak annyi volt, hogy egy pillanatra felvillant a kijelző és szinte egy másodprc alatt el is sötétedet ez egymás után sokszor megcsinálta egy párszor meguntam kivettem az aksit. Azóta nem birom bekapcslni a telefont ha beteszem az aksit a töltést jelző kis led a bal sarokban pirosan és zölden villágit egyszerre. Nem tudom volt már-e valakinek ilyen problémája, ha valaki tudja ,hogy mi lehet a probléma annak várom az észrevételeitt. Előre is köszi
-
Tigryss76
tag
válasz
Ed3r_X_ #19152 üzenetére
Pontosan! Bár az egyémnél visszabutították B06-ról B04-re. Majd pár nap múlva ugye szólt, hogy frissítsek.
Valamivel jobb lett, de már nincs kedvem tépni a szám. Képtelen megjegyezni bármilyen egyéni beállítást. Értsd pl. értesítési és csengő hangok ... de már megint kezdem ... uhh ... Bocsánat. -
HAX
tag
Sziasztok.
Vissza állítottam a gyári recoveryt ezek után pedig felnyomtam a B04-es gyári szoftvert.Ha ez látható a beállításokban akkor sikerrel jártam és nyugodt szívvel vissza lehet vinni garanciáztatni a telefont T-be?
-
Csapoati
nagyúr
Érdekes, nekem eddig se hangosított ki, és továbbra is a frissítetlen Chrome van fent. B06-tal.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Szerencsére jó ideje nem vagyok már tulaja a készüléknek, de néha-néha azért visszanézek kíváncsiságból.
Van bármi fejlemény frissítéssel kapcsolatba, vagy még mindig B06 a legfrissebb?
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19134 üzenetére
Ezen gondolkodok én is...
Nekem szerencsére eddig mentes volt komoly hibáktól, a kikapcsolgatás jött elő, de mióta ki van támasztva az aksi nem fordult elő emellett pont nemrég volt lockscreen fagyásom, ami eddig sosem...
Nekem ősszel jár le a gari, és nem tudom bepróbálkozzak-e a cserével- mivel ha gari után besürösödnének a problémák, akkor szívás, mert se csere, se javítás, se support...
Engem is a győri szerviz érdekelne, de sajnos nem Győrben lakom, ezért nem tudom megérné-e a befektetett munkát, mert nekem amikor kikapcsolgatott, akkor sem úgy hogy félórán belül 5*, hanem max naponta 2-3 * és esélyes lenne hogy ott vagyok egy órát a szervizben és semmi, kijövök 10 perc múlva kikapcsol, persze a papírlap eltávolítása után..
Szóval nem tudom megérné-e megpróbálni a macerát vele, leszedni a next v3-at, gyári reco, gyári rom, időpont foglalás, szabit kivenni stb ....
Egyébkén én LG F6-ra cseréltetném ha úgy alakulna, nekem szimpibb mint az SP és az IdolS de hát kinek a pap, kinek a...
-
snyper990
őstag
ez az enyémmel is így van, de sztem nem érdekli őket. Bár egy próbát lehet, hogy megér...
-
GeSsH
csendes tag
válasz
Aethelstone #19134 üzenetére
hát ha töltőre van dugva a teló akkor kb használhatatlan, mert annyira pontatlanná válik a kijelsző, ez elég lesz szerintetek?
-
GeSsH
csendes tag
Üdv! elkezdett rakoncátlankodni a telefonom az utóbbi időben, sűrűsödnek a furcsaságok, főleg telefonálás és térerősség ingadozások. A kérdésem az lenne hogy tehetek-e valamit a lassan másfél éves grandixemmel? visszavigyem? kicserélik? vagy csere más telóra vagy szervíz? Témobilos cucc, győrben vettem.
-
golyós
addikt
válasz
Orionhilles #19124 üzenetére
Erre Keeperv85 tudja a választ.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Orionhilles #19126 üzenetére
Az alap led villogás az sárgászöld.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Orionhilles #19124 üzenetére
App függő, nekem facebook vagy bbm üzenetnél is. Pirosan meg akkor, ha lemerül, vagy nincs térerő.
-
Orionhilles
senior tag
Sziasztok!
Ez alapján lehetne CM, AOSP ROMot főzni? Van esély rá? Szvsz. minden Grand X In tulaj nagyon örülne neki
Válaszotokat előre is köszönöm!
Az értesítő LED mikor villog? SMS, nem fogadott híváson kívül -
voci
tag
Az én problémám a merülés - lehet, hogy már unalmas tőlem hallani. Más hogy van ezzel? Ma például nem is használtam a telefont (átirányítva másik telómra), és 19 óra alatt 41%-ra merült le. Nem tudom mi okozhatja, de már kezd az őrületbe kergetni. Most Next V3 van rajta.
-
snyper990
őstag
Most már szinte biztos, hogy behalt a kis LED. Gyári visszaállítás (belső memória+ sd wipe) után visszatelepítettem mindent, továbbra sem működött, úgyhogy újabb gyári visszaállítás volt (már bele sem raktam az sd-t), és nem működik, illetve csak töltésnél világít. Valakinek valami ötlet, hogy tudnám életre kelteni? Együtt lehetne élni vele, de amíg garis, addig nem tűröm, hogy valami ne működjön rajta.
-
snyper990
őstag
válasz
Tigryss76 #19115 üzenetére
Nekem is produkálja manapság, bár eddig azt hittem, random. De most így belegondolva, lehet, hogy csak a napi első hívást hangosítja ki alapból. Most fogom visszaállítani gyári állapotra emiatt + az állapotjelző led nem akar jelezni nem fogadott hívásnál és sms-nél sem.
Amúgy szeretem, jó kis teló, a használati értékéből csak az elég érzéketlen érintőkijelző von le (meg egy kicsit nagy az alapzaja az audio kimenetnek, de csak egy kicsit zavar, főleg, ha a környezetem csendes, egyébként együtt lehet élni vele) -
Tigryss76
tag
Bocsánat, eszembe jutott még valami. Néhány napja a telefon az első reggeli bejövő hívásomat automatikusan kihangosítva adja be. It's a feature?
-
Tigryss76
tag
Sziasztok!
Számomra ismeretlen jelenségre lettem figyelmes a minap.
Elővettem a telefont, hogy hívást kezdeményezek. Megnyomtam a képernyőfeloldást, és miután feloldott, teljes sötétség fogadott. Az értesítősáv megvolt, és aktív is volt, tehát lehúzhattam, stb. A képernyő többi része viszont csak sötétséget mutatott. Kikapcsoló gomb segítségével lockscreen, majd vissza felold, hátha. De nem. Így csak a telefon újraindítása orvosolta a problémát. Ez mi lehet? Mi okozhatja?Köszi!
T
-
Canonfan
senior tag
válasz
Aethelstone #19111 üzenetére
Nekem egyedül a masstorage app miatt kellett igazábol a root, a sz@r (és állítólag az MS által beleerőltetett) MTP mód miatt, ugyanis az linuxon gáz...
Nem tudom miért nem tudták meghagyni ICS-től felfele a jól bevált mass storage módot is, az nekem win és Linux alatt is gond nélkül ment mindig az előző telefonomnál.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #19110 üzenetére
Illetve az volt az effekt, hogy hiába unrootoltam, továbbra is rootolt maradt a telefon. Ezért raktam vissza az originál gyárit. Egyébként személy szerint sok hasznát nem vettem a rootnak. Egy gps teszt miatt kellett rootolnom, de a teszt befuccsolt, szóval már nem kellett.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85 #19108 üzenetére
Köszi a tippet, de sajnos esetemben ez nehezen kivitelezhető, mert nem győrben lakom, és mire időpontot egyeztetnék, odaérnék, melóból szabit kivennék stb le is merülne a teló...
+ még a Next V3 van rajta, amit sajnálok legyalulni, mindig csak halasztom a dolgot, bár ha ez a fagyás is a root csomagtól van akkor gyári B06-on lehet elő se jönne a hiba...
-
Canonfan
senior tag
válasz
pappbence96 #19103 üzenetére
Előre én is köszönöm, lehet nekem is kell majd, tegnap megvolt az első lockscreen fagyásom nekem is...
Szerencsére nem kellett kiszenvednem az aksit, a bekapcsoló gomb hosszas nyomására ki tudtam kapcsolni, de gondolhatjátok mennyire meglepett, mert ráadásul nem is volt bekapcsolva a wifi, hanem mobilnettel neteztem éppen...
Győri szervizről (baross úti T-pont) van tapasztalata valakinek amúgy, mire lehet számítani, mennyire nehéz eset?
(Állítólag ott a szervizes előtt kell produkálni a hibát, bekérik tesztelésre stb...)
Bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
-
pappbence96
csendes tag
Ma bevittem a telefont, be is vették mikrofonproblémával, azt mondta a szervizes, fix, hogy csere lesz.
Kedden megyek vissza, ha nem tud rendelni ilyet, akkor választhatok újat. Mindegyik eljátsza, h ilyet próbál beszerezni, mikor már nem forgalmazzák? Vagy ennyire kötött a hivatalos procedúra?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
pappbence96 #19103 üzenetére
Nem gond. Itt marad az utókornak...
-
Keeperv85
nagyúr
Tegnap valaki kérte, itt a gyári b06-os rom: [link]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Aethelstone #19100 üzenetére
Ha hazahoztam a telóm, megnézem én ezt a root csomagot újra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged