Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atillaahun

veterán

Időközben a 4. mod végre átrakta az XDA-s témánkat a development-ből a general-ba, úgyhogy ott már nincs 10 post-os limit, bárki hozzászólhat. Csak azért írok, mert így már kezdenek szaporodni a kérdések, úgyhogy aki érez magában egy kis általános tudást-tapasztalatot az ott is besegíthetne majd a válaszokkal. Pl. hogy miért nem lehet kikapcsolni a galéria szinkronját next v2 alatt, amiről nekem fogalmam sincs.

Asszem ott ma némileg rendet teszek, az érvénytelenített szavazatokkal még kivárom a holnap estét, aztán aki addig sem jelentkezik korrekcióért azt végleg törlöm. Kb. 40 ilyen szavazó van még a tegnapi listából.

Illetve még annyi, hogy aki kicsit jobban ért a GDocs-hoz, meg a Google szavazós részéhez esetleg írjon már rám, mert a szavazás nemzetközivé formálásában elakadtam. Ugyanis múltkor beleírtam az űrlapba /-el az angol verziókat, erre kinullázta az összes eredményt, azt hittem ott fordulok le a székről. Azóta sikerült helyre rakni, csak egyelőre nem tudom mit kezdjek vele. :F

Új hozzászólás Aktív témák