- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Időközben a 4. mod végre átrakta az XDA-s témánkat a development-ből a general-ba, úgyhogy ott már nincs 10 post-os limit, bárki hozzászólhat. Csak azért írok, mert így már kezdenek szaporodni a kérdések, úgyhogy aki érez magában egy kis általános tudást-tapasztalatot az ott is besegíthetne majd a válaszokkal. Pl. hogy miért nem lehet kikapcsolni a galéria szinkronját next v2 alatt, amiről nekem fogalmam sincs.
Asszem ott ma némileg rendet teszek, az érvénytelenített szavazatokkal még kivárom a holnap estét, aztán aki addig sem jelentkezik korrekcióért azt végleg törlöm. Kb. 40 ilyen szavazó van még a tegnapi listából.
Illetve még annyi, hogy aki kicsit jobban ért a GDocs-hoz, meg a Google szavazós részéhez esetleg írjon már rám, mert a szavazás nemzetközivé formálásában elakadtam. Ugyanis múltkor beleírtam az űrlapba /-el az angol verziókat, erre kinullázta az összes eredményt, azt hittem ott fordulok le a székről. Azóta sikerült helyre rakni, csak egyelőre nem tudom mit kezdjek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest